Huis & interieur

Interieur | De nieuwe Søstrene Grene School & Kantoor collectie

9 juni 2019

Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019
Oh, yes! De nieuwe Søstrene Grene school & kantoor collectie van dit jaar is er eentje waar ik heel erg enthousiast van word. Ik heb sowieso een enorm zwak voor papierwaren zoals handige opbergdoosjes, schriften en notitieboeken en helemaal als ze er leuk uit zien en ook nog eens betaalbaar zijn.. Ik laat je alle nieuwste producten voor op school en je (thuis)kantoor graag zien! 

‘Lees ook: Tips voor een goede luchtkwaliteit in huis.’

Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019 Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019

Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019

Ik vind zulke mooie sfeerbeelden altijd heel inspirerend en krijg er jeuk van om mijn eigen werkplek weer even een update te geven. Zoals je weet vind ik de Scandinavische stijl van dit merk heel mooi en het zal dus nog lastig kiezen worden. Er is ook gewoon zoveel leuks in deze collectie te vinden! Van mooie agenda’s, schrijfwaren, notitieboeken, handige prikborden, ladekastjes, tijdschriftenrekken en zelfs een prachtige stoel.

Ga je zelf de schoolbanken (weer) in of heb je een kind dat na de zomervakantie weer back to school gaat, dan kan je ook daarvoor goed slagen. In deze nieuwe collectie heb je namelijk ook items als lunchtrommels, waterflessen, schooltassen en etuis. Handig! En goed om te weten: alle papieren producten van Søstrene Grene zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze geproduceerd zijn met hout uit bossen die worden beheerd met respect voor mens, dier en milieu.

De nieuwe Søstrene Grene School & Kantoor collectie is vanaf donderdag 27 juni 2019 verkrijgbaar bij één van de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland. Eén uitzondering: de prachtige stoel zal pas op 18 juli gelanceerd worden. Je kan de winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen te vinden.

–> Spreekt de nieuwe school & kantoor collectie jou aan? Ben jij ook zo’n liefhebber van mooie notitieboekjes?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 9 juni 2019 at 18:43

  Echt mooie items! Als ik weer terug de schoolbanken in moest dan had ik zeker een kijkje genomen :)

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 9 juni 2019 at 09:24

  Wat een prachtige items zeg! Ik vind de kleuren alleen al schitterend. Toevallig ben ik net mijn hobby- en werkkamer aan het inrichten, dus ik denk dat ik maar eens een kijkje ga nemen bij Sostrene Grene :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 juni 2019 at 06:16

  Zulke prachtige items voor je kantoor en de teinten ziijn natuurlijk en rustgevend……. ;-)

  Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.