Mama & Kind

Baby musthave | BabyBjörn Bouncer Bliss

11 juli 2019

BabyBjörn Bouncer Bliss ervaring review
Misschien is een wipstoel niet helemaal een product waar je niet zonder zou kúnnen met een baby, maar enorm handig is het zeker wel! Hier in huis is het een veelgebruikt item, helemaal nu Cate iets ouder is en graag overal bij wil zijn. De meeste wipstoeltjes zijn echter nogal omvangrijk, niet echt mooi om te zien en vaak ook helemaal niet zo lekker voor de houding van je kindje. En daarin is de BabyBjörn Bouncer Bliss wipstoel duidelijk anders. Ik vertel je er graag wat meer over in deze review! 

‘Lees ook: BabyBjörn One Air draagzak (review).’

BabyBjörn Bouncer Bliss wipstoel

De BabyBjörn Bouncer Bliss is een ergonomische wipstoel met een zacht en omsluitend design die geschikt is vanaf de geboorte van je kleintje (minimaal 3,5 kilo) tot wanneer hij of zij ongeveer twee jaar oud is of maximaal 13 kilo weegt. De wipstoel kan in drie hoogtes worden versteld en zorgt ervoor dat zowel de nek als rug goed ondersteund worden. De zitting vormt zich naar het lichaam wat een geborgen gevoel geeft en het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Het design zorgt ervoor dat je kindje met de kleinste beweging de schommelfunctie in gang zet en zo worden ook nog eens de balans en motoriek op een natuurlijke manier getraind.

De BabyBjörn Bouncer Bliss is in verschillende kleuren bij babyspeciaalzaken en webwinkels te koop vanaf €119,95. Ik heb deze wipstoel in de kleur Old Rose. Lees zeker ook de website van BabyBjörn door voor meer informatie en alle verkooppunten.

BabyBjörn Bouncer Bliss ervaring review BabyBjörn Bouncer Bliss ervaring review

Mijn ervaring
Zoals je weet ben ik een sucker voor mooi design, helemaal in een minimalistische vormgeving. Toen ik deze BabyBjörn wipstoel zag was ik dan ook op slag verliefd. Wat een mooi exemplaar! De eenvoud van het design, de zachtroze kleur met rode accenten (ik heb echt een zwak voor deze kleurencombinatie) en het ergonomische ontwerp spraken me direct aan. Tel daarbij op dat de stof heel eenvoudig te verwijderen en gewoon wasbaar is, het model inklapbaar is en dus eenvoudig op te bergen en met je mee te nemen is en de wipstoel ook nog eens jarenlang gebruikt kan worden en ik was om.

Wij gebruiken de wipstoel iedere dag wel een aantal keer. Je pakt hem er gewoonweg lekker gemakkelijk bij en hij zorgt ervoor dat Cate dichtbij ons is als we bijvoorbeeld op de bank zitten of wanneer Shae op de grond aan het spelen is. Zo voelt het voor beide al echt als samen spelen en dat vinden beide meiden duidelijk heel leuk ♥

Cate krijgt de wipstoel zelf aan het wiebelen door het getrappel van haar beentjes en we merken dat ze er een spelletje van maakt om dit in beweging te houden. Zodra het bouncen stil lijkt te vallen, trappelt ze en wacht ze het gewiebel af wat weer een kraai en grote lach bij haar opwekt. Ze vindt het steeds leuker om wat rechter op te zitten en ook daar komt deze wipstoel goed bij van pas. Even zelf spelen, een oefenhapje erin geven, ‘samen spelen’ en knuffelen met grote zus.. Ja, het is al snel een geliefd item geworden en wat ons betreft zeker een musthave voor de baby-uitzet.

En als je hem even niet gebruikt zet je hem als superplat pakketje zo naast de kast neer en is het geen sta-in-de-weg in je woonkamer. Doordat hij zo licht en compact in te klappen is neem je hem ook al snel overal mee naartoe; naar de tuin, tijdens een dagje picknicken of strand, mee naar opa en oma of een verjaardag.. Zo heeft Cate altijd en overal haar eigen (prachtige) zitplekje :)

BabyBjörn Bouncer Bliss ervaring review

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met BabyBjörn.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 juli 2019 at 10:08

  Zo mooi en erg handig.
  Prachtige foto van de zussen.
  Zo een mooie vloerkleed.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.