Reizen & vrije tijd

Travel tip | Op een originele manier bijhouden in welke landen je bent geweest

26 juli 2019

bijhouden in welke landen je bent geweest
Ik kwam tijdens het surfen op internet naar inspiratie en ideeën om over te kunnen schrijven zoiets leuks tegen! Echt een té leuke tip voor als je veel reist en op een originele manier bij wil houden in welke landen je al geweest bent. Ik ben hier zo enthousiast over dat ik deze tip graag met je wil delen :) 

‘Lees ook: Zo krijg je een vergoeding na vertraging van je vlucht.’

bijhouden in welke landen je bent geweest

Bijhouden in welke landen je bent geweest

De ketting, sleutelhanger en de bijbehorende hangertjes van Vagabond Life helpen je om op een mooie manier bij te kunnen houden in welke landen je geweest bent. Superorigineel en het neemt ook nog eens niet zo heel veel plek in beslag én maakt het een stukje persoonlijker omdat je deze items echt bij je draagt. Ik vind persoonlijk vooral de sleutelhanger heel erg mooi en ga er zeker eentje bestellen voor mijzelf. Leuk om dan zo af en toe eens alle bedeltjes af te gaan en herinneringen op te halen..

Want zonder dat ik het soms door lijk te hebben, ben ik al in best wel een flink aantal landen geweest. Het afgelopen jaar was even een flink stuk rustiger maar als ik er even voor ga zitten en me bedenk dat ik in het volgende rijtje landen geweest ben..

Nederland (duh)
Duitsland
België
Frankrijk
Andorra
Spanje
Portugal
Tsjechië
Oostenrijk
Zwitserland
Italië
Egypte
Griekenland
Turkije
IJsland
Noorwegen
Denemarken
Engeland

.. dan heb ik al een best leuke verzameling van 18 bedeltjes aan de sleutelhanger zitten. Ohhh, nu ik er zo voor ben gaan zitten komen er gelijk weer veel herinneringen boven en krijg ik ook zeker zin om echt eens een wat verdere reis te gaan maken. Wat heeft de wereld toch veel moois te bieden!

Prijzen en verkrijgbaarheid
De ketting is in twee lengtes verkrijgbaar vanaf €16,14, de sleutelhangers vanaf €19,73 en de landenbedeltjes kosten €2,69 per stuk. Met de code 3FOR1 krijg je bij aanschaf van 3 landenringetjes 1 landenring gratis erbij.

Je kan deze producten bestellen via de Frans/Cananadese Vagabond Life webwinkel. Deze is Engelstalig, betalen kan er door middel van PayPal, Google Pay, Apple Pay of creditcard en bij bestellingen boven de €54,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt 15% korting op je bestelling. Zeker bij zo’n eerste bestelling met een ketting of sleutelhanger en bedeltjes van waar je al geweest bent, tikt dat best aan!

Mooi om te weten: de bestellingen worden verzonden in gerecycled, organic en eco-friendly verpakkingen, van de sleutelhanger is ook een vegan-friendly optie én het bedrijf doneert een deel van hun winst aan ‘wildlife rescue & environmental organizations’ waarmee ze ook wat terugdoen voor de wereld ♥

–> In hoeveel/welke landen ben jij al geweest en welke bestemmingen staan er op jouw bucketlist om eens te gaan bezoeken?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Xenia
    Reply Xenia 28 juli 2019 at 15:46

    Wat een ongelofelijk leuk idee ! Ik ga zeker een kijkje nemen

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.