Mama & Kind Reizen & vrije tijd

Uit tip | Burgers Zoo

30 juli 2019

Burgers Zoo musical 2019
Aangezien we in Arnhem wonen, kan je er bijna niet onderuit om niet minimaal één keer per jaar naar Burgers Zoo te gaan. We hebben er enkele jaren een abonnement voor gehad, gingen toen even wat minder vaak en besloten het abonnement niet te verlengen. Maar.. nu zijn we onlangs weer eens geweest en begint het toch weer te kriebelen. Wat blijft dit toch een fijne en vooral mooie dierentuin! En voor deze zomer helemaal een leuke tip met de Zoë & Silos musical. Lees verder voor meer informatie. 

‘Lees ook: Uit tip | In de wolken Festival 2019.’

Burgers Zoo musical 2019

Burgers Zoo | Op avontuur in de jungle met Zoë & Silos (de Bush Musical)

“Zoë & Silos ontmoeten elkaar in het tropisch regenwoud. Silos vertelt dat deze natuur ernstig bedreigd wordt, onder andere door het kappen van de bomen. Dan ontdekken ze bij toeval een verdrietige kroonduif die haar ei kwijt is geraakt. Ze zat te broeden op haar nest in een boom, toen na een brommend geluid plotseling de hele boom omviel… Sindsdien is haar nest met het ei bedolven onder de boomtakken. Hoe kan ze haar ei nu terugvinden? Gelukkig zijn daar de kleinklauwotter, het aardvarken en de breedsnuitkaaiman om hen te helpen. Lukt het onze helden om het ei op tijd terug te vinden, geholpen door deze vier dieren uit de jungle?”

Zoë & Silos keren deze zomer terug in de Koninklijke Burgers Zoo dierentuin met een gloednieuwe musical. Deze populaire kinderhelden gaan deze keer op avontuur in de mysterieuze wereld van het tropisch regenwoud. Deze musical is tot en met 26 augustus vijf keer per dag te bewonderen in het Safari Meeting Centre midden in het Arnhemse dierenpark.

De vorige drie musicals met Zoë & Silos zijn in totaal door bijna 200.000 gasten bekeken en werden gemiddeld met een 8,6 beoordeeld. Wij kunnen dat enthousiasme zeker delen! Het is niet alleen heel erg leuk om te zien, maar je leert er ook nog eens wat van over de dieren en de natuur. En dat geeft dit dagje uit voor zowel jong als oud een heel leuk extraatje mee!

Good to know: deze musical is zonder extra kosten te bekijken als je een geldig toegangskaartje of een abonnement voor de dierentuin hebt.

Koninklijke Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
Arnhem

Ticket kind 4 t/m 9 jaar €20,50
Ticket vanaf 10 jaar €23,50
Kinderen tot 4 jaar gratis

Burgers Zoo musical 2019

Onze ervaring
Wat voor ons dit dierenpark zo’n geliefd dagje uit maakt is toch wel de enorme diversiteit aan dieren, maar ook de werelden waar je doorheen loopt. Van een prachtige Ocean met groot haaienbassin en een meterslange zeetunnel waar je doorheen kan lopen onder de vissen door tot een de woestijn van de Desert, een mooie Afrikaanse vlakte, de overdekte jungle Bush met zowel veel bijzondere dieren als prachtige beplanting, de Mangrove vol met vlinders en de Caribische zeekoeien.. Eigenlijk teveel om te zien en te bewonderen in één dag. Er is ook nog eens een mooie buitenspeeltuin en een overdekte speeljungle te vinden.

Vanwege de overdekte delen met dieren, horeca, de musical en die speeljungle maakt het ook nog een leuk dagje voor als het weer ineens omslaat. Zo hadden wij tijdens ons dagje uit best wel wat regenbuitjes, maar we hebben er alsnog een volle dag doorgebracht. Het blijft heerlijk om te doen, zulke dagjes uit als gezin en om de ogen van je kind te zien stralen en verwonderen van alles wat er te zien is ♥

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 30 juli 2019 at 20:14

  Een geweldige dierentuin! Wij zijn er echter nog niet met onze Eleanor geweest.
  Leuke foto’s hebben jullie er gemaakt!

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 30 juli 2019 at 09:07

  Jaaaaaa jeugd sentiment haha
  Toen onze kids klein waren kwamen we er toch vaker, zo leuk.
  Het is even wachten op kleinkinderen want op 1 of andere manier gaan mijn man ik toch niet samen naar een dierentuin.
  Zou natuurlijk best kunnen, maar uiteindelijk doen we dat nooit.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.