Mama & Kind Reizen & vrije tijd

Uit tip | In de wolken Festival 2019

20 juli 2019

in de wolken festival 2019
Ben je net vader of moeder geworden of is er een kleintje op komst? Dan is er één beurs waar je eigenlijk naartoe moét gaan, namelijk het In de wolken Festival! Ik ben zelf in januari bevallen en heb het uitje zeker weer op de agenda staan om naartoe te gaan, want ook met een kleintje van – tegen die tijd – zo’n 9 maanden is het nog steeds heel leuk om rond te snuffelen. Het programma en de merken van dit jaar worden rond deze tijd bekend gemaakt en dat ziet er zo leuk uit dat ik mijn enthousiasme graag met je wil delen! 

‘Lees ook: Uit tip | Julianatoren Zomerweken 2019.’

In de wolken Festival 2019

“Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jouw baby. Van jouw droomkinderwagen tot de leukste boxkleden, kleertjes en handige hebbedingen. Maar ook gadgets, kraamzorg en verzorging. Kortom: alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig!”

Dit kan je verwachten
Ik vind het persoonlijk heel erg leuk dat dit event voor mama’s en papa’s (to be) in de vorm van een festival is opgezet. Zo kan je er dus niet alleen snuffelen tussen leuke merken en de leukste dingen (vaak met flinke korting) aanschaffen en inspiratie opdoen, maar hangt er een heerlijke relaxte sfeer, kan je de hele dag door luisteren naar de muziek van singer-songwriters, staan er foodtrucks met de lekkerste hapjes en drankjes en kan je er zelfs met een waterfiets een leuk tochtje maken en een picknickmand lenen voor een heerlijke lunch.

Naast dit alles is er ook nog een adviesplein vol met deskundigen waar je al je vragen kwijt kan aan borstvoedingsdeskundigen, dermatologen, sport- en voedingsexperts en stylistes voor leuke tips en inspiratie omtrent de babykamer. Mocht je nu echt een persoonlijk advies van een styliste willen dan kan je vanaf augustus via de website van het festival zelfs een afspraak hiervoor inplannen waardoor je met foto’s en/of afmetingen en wensen voor de kamer hier samen mee aan de slag kan gaan. Ook kan je op het festival pretecho’s laten maken en is er een (borst)voedingslounge waar je je kind kan voeden en even tot rust kan komen. Ook zal er een Ouders van Nu Theater zijn waar interessante lezingen, masterclasses en boekpresentaties worden gegeven, kan je er je favoriete mombloggers ontmoeten en zijn er toffe sprekers.

De aanwezige merken
De eerste merken voor het In de wolken Festival 2019 hebben zich reeds aangemeld en het klinkt weer veelbelovend. Zo staan er onder andere stands met producten van 4 Funky Flavours, Aerosleep, Babiloekids, Bellyprint, Bywoodz, Cotton Baby, Ivy and Oliver, Jamak, Kaatje Katoen, Lilybugs, Little Label, Mini & Momo, Moomu, Mozzbags, Noenies, Oker en Mos, Palais de Leau en Vilakids, maar denk ook aan alle bekende babywinkels en merken als Babypark, Difrax, Medela, Nuby, Nuna, Stokke, Thule, VTech en Weleda. De lijst met aanwezige merken wordt de komende tijd nog flink uitgebreid, dus dat wordt alvast sparen geblazen ;)

In de wolken Festival 2019
17 t/m 19 oktober 2019
Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen

–> Tickets zijn via de website van het festival nu met korting te koop voor €15,95 per stuk.

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 20 juli 2019 at 12:19

    Leuk voor ouders die zwanger zijn of een baby hebben…..
    Ik ken alleen de 9 mnd beurs.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.