Mama & Kind Reizen & vrije tijd

Uit tip | Julianatoren Zomerweken

13 juli 2019

julianatoren zomerweken 2019

De eerste week van de zomervakantie van Shae zit er alweer op en we hebben er al een aantal heel erg leuke dagen op zitten. Zo gingen we onder andere naar Kinderpretpark Julianatoren, want daar zijn de Jul & Julia Zomerweken begonnen. Heb je kinderen onder de 10 jaar, dan zou ik daar zeker een bezoekje aan gaan brengen deze zomer! 

‘Lees ook: Onze ervaring in TopParken Landgoed de Scheleberg.’

Julianatoren Jul & Julia Zomerweken 2019

Tijdens de zomerweken kan je in het pretpark natuurlijk gewoon genieten van alle attracties die het park te bieden heeft, maar deze keer neemt het bekende muizenduo je mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Ook zijn er nog andere shows te bekijken, zoals Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf, Cas de Ranger en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow.

julianatoren zomerweken 2019 julianatoren zomerweken 2019

Het pretpark
De Julianatoren is te vinden in Apeldoorn en is opgericht in 1910! Inmiddels heeft het pretpark meer dan 60 attracties en kan je tussendoor naar verschillende shows kijken. Begin dit jaar is de nieuwste attractie ‘De Hoge Hoed’ geopend die te omschrijven is als een vrijevaltoren. Hij is 10 meter hoog, je wordt langzaam naar boven getakeld en daarna krijg je een vrije val en draai je om de as heen. Heel spannend en zorgt zeker voor kriebels in de buik!

Of je nu kindjes hebt die van wat rustigere attracties houden of wat stoerdere types bij je hebt die ook wel in een achtbaan durven, de Julianatoren heeft het allemaal. Een dinosaurustour, een schommelboten, reuzenrad, een griezelig spookslot, theekopjes, een paardenbaan, zweefmolen, een prachtige ouderwetse stoomcarrousel, een helikoptervlucht over een deel van het park heen, bungee trampolines, botsauto’s.. zoals je merkt is er echt voor iedereen wel wat te doen en te beleven.

Wat ik vooral heel erg fijn vind aan de Julianatoren is het feit dat het een redelijk compact pretpark is, van voor tot achter loop je geen kilometers, je houd gemakkelijk overzicht en er zijn vaak maar korte wachtrijen wat het voor kleinere kinderen leuk houdt. Wij zijn er ruim een halve dag geweest en Shae had nog niet alles gezien of gedaan wat ze zou willen. Dat vraagt dus zeker om een volgend bezoekje.. Ik denk dat we die maar gaan plannen tijdens de Paw Patrol weken in september of Halloween in oktober! :)

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
Apeldoorn

Tickets zijn online te koop vanaf €19,75 per persoon en aan de kassa voor €25,00 per persoon, vanaf 2 jaar. Fijn om te weten: parkeren is dit hele seizoen gratis.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 13 juli 2019 at 09:28

    Zo een leuk en gezellige dag uit!
    Ze wordt al groot….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.