Beauty

Lavera Natural Pastel Edition (zomercollectie)

16 juli 2019

Lavera Natural Pastel Edition make up review
Lavera
is een duurzaam Duits natuurcosmeticamerk wat vooral bekend staat om de huidverzorgingsproducten. Maar ze hebben ook prachtige make-up in het assortiment! Dat laten ze met de Lavera Natural Pastel Edition zomercollectie heel erg goed zien. Het is een zachte en vrouwelijke collectie en ik laat je er graag een aantal producten uit zien inclusief reviews en een look! 

‘Lees ook: Parfums zonder alcohol voor de zomer.’

Lavera Natural Pastel Edition make up review

Lavera Natural Pastel Edition (zomer 2019)

Deze frisse collectie bestaat uit een blushpalette met 3 blushes welke in twee verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar is, een oogschaduwpalette met 6 kleuren welke in twee kleurcombinaties verkrijgbaar is en lipsticks in drie verschillende kleuren. Geen heel erg grote collectie, maar zeker eentje waar je blij van zal worden als je van wat zachtere en vrouwelijke kleurtjes houdt.

Lavera Natural Pastel Edition make up review Lavera Natural Pastel Edition make up review

Lavera Mineral Blush Selection (3 x 3 gram), Rosy Spring €20,99
Dit palette bevat een prachtige subtiele champagnekleurige highlighter, een frisse perzikroze blush en een middenroze blush. Alle drie de kleuren hebben een mooie zachte textuur die niet poederig werkt, de kleuren zijn mooi op te bouwen en dus heel erg ‘fool proof’ en het resultaat is heel zacht en natuurlijk zonder poederig effect. Qua finish zijn de blushes silky te noemen wat een fris effect geeft.

Lavera Natural Pastel Edition make up review Lavera Natural Pastel Edition make up review

Lavera Mineral Eyeshadow Selection (6 x 3 gram), Blooming Pastel €18,99
De zachte natureltinten die in dit palette terug te vinden zijn zijn heel erg geschikt om redelijk wat verschillende looks mee te kunnen maken. Van een zachte naturellook voor overdag tot een intense smokey eye voor een feestje. Het Blooming Pastel palette bevat duidelijk wat koelere tinten in zijde finishes. Zonder oogschaduwbasis komen de kleuren qua pigmentatie al eigenlijk best prima tot hun recht, maar met een oogschaduwbasis eronder komen ze echt tot leven. Zo zit er een verrassend mooie bordeauxrode/aubergine kleur in die ik echt heel erg mooi vind. Van een mooie highlighter voor onder je wenkbrauwbot en de binnenste ooghoekjes tot aan een donkerbruine kleur die je ook met een smal kwastje goed als eyeliner aan kan brengen. Ik vind het een heel mooi everyday palette!

Lavera Natural Pastel Edition make up review

Lavera Natural Lip Colour (4,5 gram), Pink Pastel €10,99
Je kan goed merken dat je hier een verzorgende lipstick in handen hebt. Hij glijdt namelijk heerlijk soepel over de lippen, voelt zacht aan en geeft een mooie glans. Ondanks dat er verzorgende ingrediënten in zitten is het zeker meer dan een gekleurde lipstick. Ik had de kleur Pink Pastel eigenlijk een stukje zachter en lichter verwacht, maar hij heeft een verrassend mooie pigmentatie en dekt de natuurlijke lipkleur volledig. Hij blijft met gemak een uur of vier mooi zitten voor hij vervaagt, maar het is wel een lipstick die op kopjes en dergelijke afgeeft.

Lavera Natural Pastel Edition make up review

Ik heb door de jaren heen niet vaak make-upproducten van dit merk uitgeprobeerd en de laatste keer was ook wel weer even geleden. Maar ik ben zeker positief verrast! Zowel het blushpalette als het oogschaduwpalette maakt heel mooie producten die goed bij mijn huidtype passen en ik pak ze er regelmatig bij. Niet alleen vanwege de mooie draagbaarheid van de kleurtjes, maar ook zeker vanwege de fijne kwaliteit. Ik kijk alvast uit naar de herfst/wintercollectie!

De producten van Lavera zijn onder andere te koop bij Ekoplaza, Big Green Smile, Plein en geselecteerde DA drogisterijen.

–> Spreken de zachte tintjes van deze Lavera Natural Pastel Edition lijn jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sien
  Reply Sien 30 juli 2019 at 08:28

  Hoi, hier zijn ze te koop: https://www.bewustwinkelen.nl/zoeken/lavera%20pastel%20

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 19 juli 2019 at 11:53

  hoi hoi
  Ik heb de links bekeken maar bij geen van allen zijn de pallets (nog) te koop? Wanneer komen ze?

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 juli 2019 at 06:39

  Prachtige natural look.
  Zulke mooie make-up producten….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.