Beauty

Lush Ultrabland reiniger

19 juli 2019

Lush Ultrabland reiniger review
Een aantal jaar geleden was ik echt enorm fan van de Lush Ultrabland reiniger voor mijn gezicht en er ging toen potje na potje doorheen. Maarja, toen kwam daar vanwege productlanceringen ineens een grote liefde voor vloeibare oliereinigers om de hoek kijken en was ik Ultrabland een beetje vergeten. Tot ik vorige week een bestelling bij Lush UK plaatste en ik hem tegen kwam. Ik besloot een potje mee te bestellen en ben (weer) om. Wat is dit toch een fijne gezichtsreiniger! Ik vertel je er graag wat meer over.

‘Lees ook: The Ordinary natural moisturizing factors + HA (review).’

Lush Ultrabland reiniger review

Lush Ultrabland

“Gemaakt op basis van zalige amandelolie verwijdert deze reiniger make-up en vuil en laat een heerlijk gevoede huid achter. Het is zacht, maar dankzij de diepreinigende oliën verdwijnen vuil en make-up als sneeuw voor de zon. Masseer een klein beetje op je droge gezicht en ogen en verwijder het met een washandje of watje met warm water. Verzachtend rozenwater, honing en bijenwas houden je huidje zo zacht als babybilletjes.”

Lush Ultrabland reiniger review

Ingrediënten
De werkzame bestanddelen in Lush Ultrabland zijn een combinatie van amandelolie, rozenwater, bijenwas, honing, iris extract, glycerine en rozenolie. Een combinatie die de huid kalmeert, verzacht, hydrateert en voedt.

Lush Ultrabland reiniger review

Review
Je gebruikt Lush Ultrbland door een klein beetje op te warmen tussen je vingertoppen. Je merkt dat de substantie daar niet veel voor nodig heeft en het wordt zo een olieachtig mengsel wat je over je gezicht kan aanbrengen. Je masseert dit op je droge huid, óver je eventuele make-up, in en kan hier ook gerust je oogleden bij meenemen. Vervolgens gebruik je lauwwarm water en eventueel een washandje om je gezicht af te spoelen. Niet alleen verwijder je zo zonder boenen of enige moeite vuil en make-up van je huid, ook voelt je huid na het droog deppen heerlijk zacht en soepel aan. Dus zonder trekkerige en droge huid of geïrriteerde ogen en ook zonder een vettig laagje achter te laten.

Ik kan er dus eigenlijk heel erg kort over zijn: dit is een heel erg goede gezichtsreiniger, zeker voor mensen die (waterproof) make-up dragen en een drogere huid hebben. Als ik een nadeel op moét noemen is het de geur. Niet dat het enorm stinkt of heel erg aanwezig is, maar ik vind het gewoon echt niet heel erg prettig. Gelukkig is zoiets heel persoonlijk en blijft de geur niet hangen. Eigenlijk merk je er na het afspoelen en aanbrengen van een serum, olie of crème al niks meer van :)

Lush Ultrabland is te koop in de Lush winkels en via de Lush webwinkel vanaf €11,50/45g.

–> Wat is jouw favoriete Lush product? Wat kan je mij aanraden eens te gaan proberen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sonja timmerman
  Reply sonja timmerman 22 juli 2019 at 14:03

  Inderdaad een fijne reiniger. Mijn favoriete product van Lush is de zeep Sultana of soap.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 19 juli 2019 at 19:52

  Ik heb ‘m weleens geprobeerd maar was toch niet echt fan.. De geur is inderdaad wel een ding en ik vind dat vettige gevoel dus echt heel onprettig, haha! Ik hou ’t maar bij een micellaire reiniger :).

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 juli 2019 at 08:40

  Dit klinkt erg goed en zeer verzorgend ook ;-)
  Ik shop er noot……

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.