Beauty

Mijn top 5 | Make-up palettes (+ wishlist)

23 juli 2019

make up palettes
Als er naast skincare en de zoektocht naar de perfecte foundation nog een item is waar ik op beautygebied een sucker voor ben, dan zijn dat toch wel make-up palettes. Ze zien er vaak qua vormgeving prachtig uit en dan heb je er ook nog eens het voordeel van dat er meerdere kleuren in verwerkt zitten zodat je niet met allemaal losse doosjes hoeft te werken. Ik laat je mijn top 5 make-up palettes zien én deel er een aantal die ik op mijn wishlist heb staan.. 

 ‘Lees ook: Estée Lauder advanced night repair oogcrème (review).’

make up palettes

Mijn make up palettes wishlist

Ach, doe eens gek en begin met mijn wishlist. Wat is er toch veel moois te krijgen! Kwijl even met me mee bij het zien van deze pareltjes ♥

BECCA x Khloé Kardasian bronzer, blushes en highlighter palette €45,89
Anastasia Beverly Hills Norvina oogschaduwpalette €56,05
Smashbox The Cali contouring palette €40,29
Benefit Party Like a Flockstar! palette €38,26 (exclusief bij Parfumerie Douglas).

Een palette voor een – volgens mij – prachtige glow, zelfs voor lichte huidjes, een oogschaduwpalette met kleurtjes die uitnodigen om weer eens ouderwets met make-up te gaan ‘spelen’, een contourpalette wat hopelijk ook voor mijn huid die mooie dieptes kan geven en een palette waar ik gewoonweg hebberig van wordt vanwege de combinatie lipkleurtjes, oogschaduw, bronzers en blushes.

make up palettes make up palettes

Mijn top 5 make-up palettes uit eigen verzameling

NARS Narsissist Wanted I cheek palette
Zeker als je een lichtere huid hebt is dit een prachtig blush palette. Er zit één kleur in, rechtsonder, die voor mij de roodheid in mijn huid accentueert en ik dus niet aanraak. Maar verder zijn alle kleurtjes heerlijk draagbaar en hebben de blushes ook nog eens een prachtige kwaliteit. De highlighter linksboven geeft een mooie warme zomerse gloed en de paarse tint is op het gezicht heel erg mooi subtiel fris. Love it!

make up palettes make up palettes

Urban Decay Naked Reloaded palette
Ik heb het originele Naked palette en die gebruik ik na jaren nog steeds met veel plezier. En ondanks dat ik een koeler type ben, heb ik de afgelopen tijd toch meer met het Naked Reloaded palette. Vooral de kleuren Retro (haalt enorm het blauw in m’n ogen naar boven), Bribe (lovely highlighter!), Angel Fire (een bijzondere roze champagne glitter) en Distilled (bronzey taupe) zijn mijn favorieten. Ik denk nu juist omdat het zomer is en die warme tinten het dan zo lekker doen ♥

make up palettes make up palettes

Too Faced Sweet Peach palette
Toen er werd aangekondigd dat dit palette uit zou komen heb ik hem gelijk op m’n wishlist gezet. Ik heb echt een zwak voor de palettes van Too Faced vanwege de heerlijke kwaliteit ervan en de kleurtjes in dit palette zijn gewoonweg prachtig. Er zitten mooie neutrale kleuren in, wat warmere tinten, koele tinten, verschillende finishes.. en het palette ruikt ook nog eens naar zoete Haribo perziksnoepjes :)

make up palettes make up palettes

Benefit Cheekathon ‘kick up your cheeks’ blush kit
Wederom een prachtig palette en een aanrader voor als je een lichtere huid hebt. De kwaliteit van de blushes is erg goed, mooi op te bouwen en de kleuren blijven de hele dag goed op je huid. Of je nu een frisroze look wil, wat meer warm of juist glowy: hier kan je zo’n beetje alle kanten mee op. Als er één nadeel te benoemen is.. ik had liever nog een prachtige blush erin gehad in plaats van het kwastje. Ondanks dat hij wel lekker zacht is gebruik ik hem vanwege de vorm nooit. Zonde!

make up palettes make up palettes

ColourPop Fame palette
Eén van mijn laatste wat grotere make-up aankoopjes en dan eerder qua formaat, dan qua prijs. Want ColourPop is echt heel erg betaalbaar en heeft daarnaast ook nog eens regelmatig mooie deals. Zo betaalde ik voor dit palette nog geen €20,00. En dat voor 16 prachtige koele en neutrale tinten in verschillende finishes in wellicht wel de beste kwaliteit oogschaduw die ik ken. Van zachte daylooks tot heftige partylooks, hier kan je altijd mee uit de voeten. Perfection!

–> Wat is jouw eigen favoriete make-up palette en welke staat er nog op jouw wishlist?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 30 juli 2019 at 20:32

  Ze zien er prachtig uit! Momenteel gebruik ik veel de palettes uit de Reloaded collectie van Make-up Revolutions.
  Maar ik neig wel telkens naar dezelfde kleurtjes. De volgende keer zou ik toch eerder één mooie oogschaduw van goede kwaliteit aanschaffen ipv een heel palette.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 28 juli 2019 at 15:27

  Wat een mooie paletten allemaal! Bij mij staat het Naked Reloaded palette hoog op het lijstje, vooral omdat het voor mij echt een collectors dingetje is haha. Ik vind de paletten van Nars ook altijd echt prachtig, evenals die van Dior.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 25 juli 2019 at 21:18

  Dat highlighter palette van Khloé x Malika vind ik ook erg mooi inderdaad. Ik heb het andere setje met letters en een soort bronzing poeder voor op je gezicht. Die is ook heel mooi!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 23 juli 2019 at 15:03

  Ik heb het. Becca/Khloe palette en moet eerlijk zeggen dat de glow een beetje tegenvalt. Alsnog nice to have voor een make up lover. Ik ben erg benieuwd hoe je colourpop besteld hebt, gewoon uit Amerika?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2019 at 22:42

   Ahhh, zo zonde dat de glow tegenvalt.. Dat was precies de rede waarom ik hem juist wilde hebben! Colourpop bestel ik inderdaad vanuit Amerika. Rekening houden met invoerkosten dus, of in meerdere orders bestellen :)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 juli 2019 at 14:56

  Heel mooie palettes! Ik heb pas enkele mini’s van Nars aangeschaft voor on the go. Maar ze zijn zo mooi dat ik ze gewoon altijd pak 😁
  Wist je trouwens dat het Becca palette van je wishlist in promotie staat bij Sephora.fr? Ik heb getwijfeld maar ik ga het zelf niet kopen. Het nieuwe face palette van Dior Backstage heeft mijn voorkeur.

  Groetjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2019 at 22:43

   Oehhhh, ik heb even gezocht naar dat Dior palette en die ziet er wel echt heeeel mooi uit zeg! ♥

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 23 juli 2019 at 12:47

  Naked Reloaded lijkt me wel fijn! Ik vind Naked 2 fantastisch, dat was een hele goede investering.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.