Huis & interieur

New in | FRAAI rozenkelim vloerkleed

22 juli 2019

rozenkelim vloerkleed
Ik wilde eigenlijk dit kleed heel graag aan jullie laten zien als de make-over van onze woonkamer helemaal klaar zou zijn. Maar na het artikel over de BabyBjörn Bouncer Bliss wipstoel kreeg ik zoveel mailtjes en berichtjes via social media over het vloerkleed wat erbij op de foto stond, dat ik besloot er een afzonderlijk artikel over te schrijven. Ons nieuwe FRAAI rozenkelim vloerkleed valt duidelijk in de smaak! 

‘Lees ook: Tips voor een industrieel interieur.’

rozenkelim vloerkleed

Nieuw in de woonkamer | Rozenkelim vloerkleed

Zoals eerder gezegd stond voor deze zomer een update aan de woonkamer en een make-over van onze tuin op de planning en beide projecten lopen zo tegen het einde aan. Het resultaat mag er wezen, maar er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden voordat ik echt eindresultaten ga delen.

Voor de woonkamer wilden we het kleuraccent ergens anders op gaan leggen dan op de wandpanelen bij de televisie. We vinden ze nog steeds heel erg leuk, maar het is toch tijd voor wat anders aangezien het wat onrustig oogt tijdens het televisie kijken. Deze wand gaat een mooie kleur krijgen binnenkort! Om het geheel niet te vlak te laten ogen wilden we graag een kleuraccent in een vloerkleed bij de zithoek terug laten komen.

rozenkelim vloerkleed

rozenkelim vloerkleed

Dat is met dit ronde rozenkelim vloerkleed van FRAAI duidelijk goed gekomen. We waren rond aan het snuffelen en we waren direct verkocht toen we dit vloerkleed tegen kwamen. Heel wat anders dan het effen donkergrijze exemplaar wat we hiervoor hadden liggen, maar precies waar we qua sfeer naar op zoek waren. Het vintage effect vinden we heel erg mooi, het kleed is redelijk glad wat met dieren en kinderen wel net zo fris is qua schoonhouden, hij voelt lekker zacht aan aan de voetjes en kleurt mooi bij de tinten van onze vloer en meubels. Helemaal leuk: de roze en wittige tinten en bloemenprint matchen goed bij de accenten die we in de tuin hebben gebruikt, waardoor buiten en binnen mooi samen komen. En.. de kleur die we in de woonkamer op de grootste wand aan gaan brengen zit er ook in verwerkt. Ha, ben je al nieuwsgierig voor welke kleur we hier zullen gaan? :)

We zouden er qua eerste gedachte niet zo snel op gekomen zijn om een bloemen vloerkleed uit te zoeken. Grappig dat we er beide juist zo enthousiast over werden toen we eenmaal aan het rondsnuffelen waren en deze variant tegen kwamen. We zijn er dan ook echt heel erg blij mee!

Binnenkort komt er over zowel de tuin als de woonkamer een artikel online met het eindresultaat van de make-overs ♥

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 juli 2019 at 19:11

  Ah die vind ik wel heel mooi om te zien met die bloemen erop. Mooie kleuren combinatie ook.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 22 juli 2019 at 14:43

  Ziet er leuk uit! Hij staat ook goed bij de vorm van je tafeltjes. We moeten eigenlijk ook nog steeds een vloerkleed met onze kille laminaatvloer maar het is er nog niet van gekomen..

 • Avatar van Romy Veul
  Reply Romy Veul 22 juli 2019 at 08:38

  Wat een prachtig en vrolijk kleed, zeg! Ik vind hem ook geweldig staan.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 juli 2019 at 07:08

  Prachtig 👌
  Ik ken hun via FB..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.