Huis & interieur

Interieur tip | Een Weltevree schapenvacht

18 juli 2019

Weltevree schapenvacht
Ik heb echt een groot zwak voor schapenvachtjes als interieurdecoratie, maar ook zeker om een lekker warm zit- of ligplekje mee te kunnen creëren. En als het dan ook nog eens om een mooi product van eigen bodem gaat ben ik helemaal om ♥ Ik ontving een prachtige Weltevree schapenvacht van Texelse schapen van MisterDesign en mag er ook eentje weg gaan geven. Lees verder voor meer informatie! 

‘Lees ook: Tips om je kledingkast op te ruimen.’

Weltevree schapenvacht

Weltevree

Mocht je het nog niet kennen, Weltevree is een Nederlands designlabel dat is opgericht door Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff. Het merk staat voor producten die een tevreden, behaaglijk, gevoel brengen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit producten voor zowel binnen als buiten die comfort bieden, je dichter bij de natuur brengen en buiten met binnen weet te verbinden waardoor je tuin (of je terras of balkon) een stukje verlenging van je huis kan worden. Daarnaast worden de producten gemaakt van eerlijke materialen. Love that!

De producten van het merk Weltevree zijn onder andere te koop bij MisterDesign. Eén van mijn favoriete interieurwebwinkels waar ik regelmatig even rondsnuffel om inspiratie op te doen en trends te spotten. Mocht je nog bezig zijn met je tuin, neem dan zeker eens een kijkje tussen het assortiment aan design tuinmeubelen, vooral de verschillende design loungestoelen zijn prachtig.

Wij zijn op dit moment bezig met onze tuin en het gaat nu enkel nog om de puntjes op de i. Op de foto’s in dit artikel zie je alvast een klein stukje van onze nieuwe ‘zomertuin’. Zo blij mee! ♥

Weltevree schapenvacht

Winactie | Weltevree schapenvacht
In samenwerking met MisterDesign mag ik zo’n heerlijk warm en knus Weltevree schapenvacht in ruim formaat (ongeveer 120 x 70 centimeter) met een waarde van €79,00 weggeven. Je kan deze zowel binnen als buiten gebruiken om een ruimte wat warmer aan te kleden en een knus zitplekje te creëren voor jezelf en/of je huisdier. Dit schapenvacht is gemaakt van de restwol van Texelaar schapen die in particulier boerenbezit waren. De voordelen van een echt schapenvachtje is dat het een natuurlijke vuilafwerend laagje en een isolerende werking heeft en de lichaamstemperatuur aanneemt. Leg hem in je stoel, op je ligbed of op de bank en het ziet er ook nog eens sfeervol uit. En hij is vooral ook nog eens heerlijk zacht ♥

1. Laat onder dit artikel een reactie achter dat je meedoet en gebruik een geldig e-mailadres, anders kan ik je naderhand niet bereiken als je gewonnen hebt
2. Volg de Curvacious Facebookpagina & de MisterDesign Facebookpagina
3. Laat een reactie achter, like en/of deel de post die bij deze winactie hoort :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 24 juli 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mendy Bruggink
  Reply Mendy Bruggink 25 juli 2019 at 23:28

  Ik doe graag mee voor onze baby die in november geboren wordt. Lekker zacht en warm. Daarnaast perfect voor het interieur.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 25 juli 2019 at 09:47

  Te leuk zeg! Lijkt me heerlijk zacht en knus..!

 • Avatar van iris
  Reply iris 24 juli 2019 at 20:21

  ooo ik doe heel graag mee voor mijn dochter!!

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur
interieurtrends herfst winter 2019/2020
Interieurtrends herfst en winter 2019

Het blijft leuk om de trends te volgen en met de trendwatchers mee te kijken naar wat er allemaal up...

Sluiten