Fashion

Love it! | XOUXOU Berlin smartphone necklace

8 juli 2019

xouxou berlin 5 - Love it! | XOUXOU Berlin smartphone necklace
De kwaliteit en opties van de camera op onze smartphone zijn steeds beter en we gebruiken deze dan ook vaker als ooit om er de hele dag door foto’s mee te maken. Maar het kan best vervelend zijn om de hele dag de telefoon uit de handtas te moeten zoeken en de gemiddelde mobiele telefoon is te groot voor in je broekzak. En daar komt XOUXOU Berlin met een toffe oplossing: een fraaie smartphoneketting. Ik vertel je er graag iets meer over én mag er een aantal weggeven. Good luck! 

‘Lees ook: Je favoriete foto’s thuisbezorgd met Klikkie!’

xouxou berlin 2 - Love it! | XOUXOU Berlin smartphone necklace

XOUXOU Berlin

Het idee is eigenlijk heel erg simpel; men neme een goed passend transparant hoesje die je om je smartphone kan klikken en hier bevestig je een mooi koord aan. Dit koord is in verschillende kleuren en kleurencombinaties verkrijgbaar en is ook nog verstelbaar waardoor je de telefoon zo hoog of laag kan hangen als je maar wil. Zo heb je altijd je handen vrij en toch je telefoon ready om ermee aan de slag te kunnen.

Ik ben persoonlijk heel enthousiast over deze smartphone necklace en zie hem als een leuk accessoire voor dagjes uit of een event waarbij ik weet dat ik veel foto’s zal gaan maken. Door de vele verschillende koordjes kan je er veel kanten mee op als accessoire en daarnaast is het ook nog eens écht heel handig.

xouxou berlin 1 - Love it! | XOUXOU Berlin smartphone necklace

Winactie
In samenwerking met XOUXOU Berlin mag ik 2 x een smartphone necklace in een model telefoon en kleur naar keuze weggeven met een waarde van €25,00 per stuk. Meedoen met deze winactie is eenvoudig:

1. Neem een kijkje op de website van XOUXOU Berlin voor de verschillende kleuren
2. Laat een reactie onder dit artikel achter met de door jou gewenste kleur en model telefoon.

Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij wil volgen op Instagram en Facebook en het bijpassende berichtje over deze winactie wil liken en/of delen. Sharing is caring! ♥

Deze winactie loopt tot en met zondag 14 juli 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 14 juli 2019 at 18:32

  Ik ga voor de kleur “All Black” voor Samsung Galaxy S7.

 • Avatar van Ramona Van Leeuwen
  Reply Ramona Van Leeuwen 14 juli 2019 at 01:40

  Zwart, model samsung a70 , wat een top uitvinding!

 • Avatar van nathaliebuttiens
  Reply nathaliebuttiens 13 juli 2019 at 23:45

  Wij gaan graag voor All Black! Iphone X

 • Avatar van turtlebookwurm
  Reply turtlebookwurm 13 juli 2019 at 22:29

  Ah, super leuk en handig! Niet meer bang hoeven te zijn dat je mobiel (kapot) valt als je er een foto mee wilt maken. Dus eindelijk foto’s kunnen maken, omdat ik wel eens de grip een beetje verlies. Graag in EMERALD, model Samsung A6 (weet niet helemaal zeker of deze erbij zit, duimen!).

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 13 juli 2019 at 19:05

  Ik vind All Black voor de Samsung A7 erg mooi 😃😀, doe erg graag mee, echt handig 🤗🤗

 • Avatar van Jeth
  Reply Jeth 13 juli 2019 at 08:49

  Circus gaaf is dit zeg. Ik wil hel graag zo’n koord krijgen voor de vakantie in Circus pink voor de Samsung s9+

 • Avatar van Sandra Wijnhoven
  Reply Sandra Wijnhoven 12 juli 2019 at 21:31

  All Black, Samsung Galaxy S8

 • Avatar van Michelle de Heer
  Reply Michelle de Heer 12 juli 2019 at 21:25

  Ik loop haast nooit met mijn telefoon, die zit altijd in mijn tas. Alleen met dagjes uit of op reis vind ik het handig om m bij de hand te hebben en dan hang ik mijn Iphone aan een keycord. Dit is helaas net geen mooie lengte dus deze necklace lijkt mij ideaal! Dan graag een bordeaux camouflage voor mijn Iphone 6

 • Avatar van CGM Peters
  Reply CGM Peters 11 juli 2019 at 19:22

  De emerald voor mijn iphone 7!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 11 juli 2019 at 10:37

  Wat handig. Eerste keer dat ik dit zie. Echt leuk. Ik loot mee voor de kleur: all black. Samsung J3

 • Avatar van Kendra Meijer
  Reply Kendra Meijer 10 juli 2019 at 23:53

  Super gaaf concept en ideaal voor als je geen tas bij je hebt. Voor mijn iPhone 8 zou de glow er mooi bij passen. ♡

  Liefs,
  Ken

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 10 juli 2019 at 13:44

  Heel toevallig zat ik laatst te mijmeren dat ik wilde dat er een soort “houder/ketting” voor mijn telefoon handig zou zijn.
  Goede timing dus.En ik loot heel graag mee voor de https://xouxouberlin.com/collections/iphone-necklace/products/circus-pink-necklace ,prachtig.

 • Avatar van Areke
  Reply Areke 8 juli 2019 at 22:32

  Oh wat een coole oplossing om je telefoon makkelijk bij je te hebben! Zeker nu in de zomer met jurkjes en rokken zonder zakken… 👌🏼 Ik vind de circus pink helemaal leuk en ik heb een iPhone 8 plus.
  Leuke actie! 😃

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion
zomerjurkjes 2019
16 x leuke zomerjurkjes

De zomer is begonnen en alhoewel ik voorgaande jaren nooit zo’n ‘jurkjesmens’ was, ben ik dit jaar meer dan ooit...

Close