Fashion

16 x leuke zomerjurkjes

7 juli 2019

zomerjurkjes 2019
De zomer is begonnen en alhoewel ik voorgaande jaren nooit zo’n ‘jurkjesmens’ was, ben ik dit jaar meer dan ooit in jurken rokken te vinden. Er is namelijk zoveel leuks te vinden! Ik deel dan ook graag een rijtje met leuke zomerjurkjes met je en natuurlijk – zoals je gewend bent – voor ieder budget én voor iedere maat. Enjoy! 

Bovenstaande jurkjes spotte ik bij My Jewellery. Ik ben al jaren fan van deze webwinkel als het op sieraden aankomt, maar ik vergeet op de één of andere manier steeds dat ze ook echt wel leuke kleding in het assortiment hebben. Zoals deze jurkjes, die het ook heel goed zouden doen als bruiloft jurkjes. Want ook dat seizoen is met de zomer weer aangebroken! Zo zie je gelijk dat een leuk, net en toch ook heel fashionable jurkje helemaal niet zo duur hoeft te zijn. De jurkjes die je hierboven ziet zijn namelijk allemaal voor €39,95 per stuk verkrijgbaar.

zomerjurkjes 2019

En ook bij H&M kan je dit jaar je lol op als het om jurkjes gaat. De keuze hierin lijkt namelijk op dit moment groter dan ooit! Deze drie vind ik persoonlijk zeker aanraders vanwege de frisse kleurtjes, streepjes (want: liefde voor streepjes) en de mooie bloemenprint. Nog een tip voor als je, net als ik, ook een voorkeur hebt voor de midirok en een jurkje met mouwtjes: die vind je hier ook veel dit jaar! En met de redelijk nieuwe maatvoeringen van H&M moet je als plussize lady ook zeker eens tussen de reguliere maten snuffelen, want veel items zijn nu verkrijgbaar tot en met maat 50 (extended sizes). Yay!

zomerjurkjes 2019

Ik vertelde al eerder dat ik persoonlijk qua merken, materiaalkeuzes en dergelijke steeds bewustere en duurzame keuzes probeer te maken. Dat blijft toch nog best lastig, maar alleen het hierbij stil staan zorgt er voor dat ik minder shop ‘om te shoppen’ en keuzes maak voor lange termijn in plaats van trend te volgen en dat is al duidelijk een goed begin! Mocht je nu ook op zoek zijn naar duurzamere kledingmerken voor zomerjurkjes, dan kan je bij onder andere Zalando heel goed slagen. Van fair trade tot milieuvriendelijk, ze hebben hier een heel assortiment aan duurzame mode. Bovenstaande jurkjes zijn van OYSHO, s.Oliver en MANGO.

zomerjurkjes 2019 zomerjurkjes 2019

En ja, je kent me. Ik kan in een kledingrijtje MANGO nooit overslaan! Ze hebben echt heel erg veel leuke jurkjes in het assortiment. Zowel in hun reguliere collectie, als in de Violeta lijn waardoor je er voor iedere kledingmaat goed kan slagen. Vooral de linnenmixjurkjes als die van tencell (zo’n heerlijk stofje!) maken me enorm enthousiast. As we speak is er dan ook een bestelling met een aantal leuke jurkjes uit de sale naar me onderweg.. Hoop dat ze in het echt net zo leuk zijn als ze online lijken!

–> Mocht je nu naar nog meer leuke plussize shoppingadresjes op zoek zijn, snuffel dan zeker eens rond tussen deze lijst met plussize webwinkels. Ik weet zeker dat je er enthousiast van wordt :)

Draag jij graag rokken en jurken? Of ben je toch meer van de broeken en shorts?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sandrine Christiaens
    Reply Sandrine Christiaens 7 juli 2019 at 15:58

    Ik draag ook graag jurkjes als t hoogzomer is. Maar dan eerder om korte duur aan te houden omwille van schurende billen. In zomer draag ik graag een short met topje of een luchtige Printbroek met topje. Probleem van schurende billen is dan opgelost. En om te fietsen is een broek/short ook beter.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.