Huis & interieur

Interieur | Ons nieuwste pronkstuk van Zuiver

5 juli 2019

Zuiver Doulton fauteuil
Dat ik graag in huis bezig ben met ons interieur om het een update te geven en steeds meer ons te maken, is vast geen verrassing. En gelukkig blijft onze smaak zich ontwikkelen waardoor ik regelmatig mijn handen uit de mouwen kan steken en aan de slag mag met ideetjes die ik in mijn hoofd heb. Zo zijn we op dit moment met de tuin bezig, waarover binnenkort meer, en geven we de woonkamer een kleine update. Ik deel vandaag graag mijn liefde voor het merk Zuiver met je én laat ons nieuwste pronkstuk van dit merk aan je zien: de Zuiver Doulton fauteuil. 

‘Lees ook: Tips voor een goede luchtkwaliteit in huis.’

Zuiver Doulton fauteuil Zuiver Doulton fauteuil Zuiver Doulton fauteuil

Zuiver
Ik heb een grote liefde voor interieurlabels die een rustige en serene signature hebben en dan vooral ook nog eens als het om merken van eigen bodem gaat. Zuiver is een Nederlands label dat in 1998 werd gelanceerd en het staat vooral bekend om een minimalistisch, puur, Scandinavisch en functioneel design met Hollandse knipoog. Hierdoor zijn producten van dit merk eigentijds en tijdloos en past het in veel verschillende interieurstijlen.

Meubels van het merk Zuiver zijn onder andere te koop bij Flinders, een Nederlandse woonwinkel met een prachtige flagshipstore in Zaandam en een eigen webwinkel met een enorm assortiment met interieurproducten van merken als Zuiver, muuto, HAY, ferm living, Tom Dixon en Vitra.

Zuiver Doulton fauteuil Zuiver Doulton fauteuil

Ons nieuwste pronkstuk | Zuiver Doulton fauteuil
Onze zithoek miste duidelijk een fauteuil en we waren al een tijdje op zoek naar een model dat aan al onze wensen voldeed. Onze woonkamer is niet heel erg groot en dus moest het vooral een ‘open’ model zijn dat niet teveel als een dicht blok zou staan. Maar, hij moet wel heerlijk zitten en net even iets meer uitstralen dan veel fauteuils in deze richting. Na wat zoeken kwamen we uit bij de Zuiver Doulton fauteuil. Prachtig is ‘ie he?!

Deze fauteuil heeft een sterachtige poot, een cognackleurige zitting en rug wat mooi contrasteert met de grijze stof van de rest van de stoel en het naadwerk in blokpatroon geeft een speelse knipoog aan het geheel. Deze fauteuil neemt duidelijk minder ruimte in beslag dan veel andere fauteuils en tóch heeft hij een lekkere ruime en stevige zit waardoor je er met gemak wat relaxte uurtjes in door kan brengen. We zien het al helemaal voor ons: dat de zitting over een aantal jaar steeds meer een geleefd uiterlijk gaat krijgen en het echt een stoel wordt van herinneringen aan voorleesverhaaltjes en knuffelmomenten met de kinderen en lange gezellige avonden met vrienden en familie. Love it!

Zodra onze tuin en onze woonkamer helemaal af zijn, ga ik hier zeker meer foto’s van delen :)

–> Voor welke interieurmerken heb jij een zwak? En ben jij nog bezig met een leuk interieurproject? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 juli 2019 at 20:47

  Prachtig designers stoel.

  Xoxo

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 5 juli 2019 at 10:21

  Ik ben ook dol op Zuiver! Het is zo’n mooi merk :). De stoel die je hebt gekocht is ook echt prachtig. Daar zou ik ook wel lekker in willen zitten, haha.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.