Huis & interieur Mama & Kind

Ferm Living | 9 x toffe items voor de kinderkamer

9 augustus 2019

Ferm Living kinderkamer inspiratie
Zoals je weet heb ik een zwak voor mooie designproducten in rustige tinten, met geometrische vormen en toch een speelse knipoog hier en daar. Ik laat dan ook graag vandaag een tof shoppinglijstje aan je zien met producten van het jonge Deense merk Ferm Living. Past helemaal in mijn straatje! Leuk om wat inspiratie op te doen voor een kinderkamer (make-over) of wellicht vind je er een leuk idee voor een geboortecadeau of een eerste verjaardag tussen. 

‘Lees ook: Ons nieuwste pronkstuk in de woonkamer | Zuiver Doulton fauteuil.’

Ferm Living kinderkamer inspiratie

Ferm Living items voor de kinderkamer

Het Deense merk Ferm Living werd in 2005 opgericht door Trine Andersen. Ze ontdekte een gat in de markt toen ze mooie muurdecoratie voor in haar eigen huis begon te ontwerpen. Inmiddels zijn we meer dan 600 behangprints verder en is het assortiment flink uitgebreid met onder andere (kinder)meubels, knuffels, speelgoed, woonaccessoires, dekbedovertreksets, muurstickers, wandlampen en prachtige plantenbakken.

1. Niet alleen mooi om te zien, maar vooral ook een prachtige tip voor een geboortecadeau. De Ferm Living ‘beginning of my life’ cadeaubox (€79,00) bevat 21 items waarmee je de eerste levensfase van je kind bij kan houden. Denk hierbij aan schriftjes, een tandendoosje, haarzakje, dustbag voor een eerste schoentje, een boekje voor een voetafdruk, briefpapier, een doosje voor kleine herinneringen van bijvoorbeeld dagjes uit samen. Prachtig om al deze bijzonderheden in te verzamelen en te koesteren en om eventueel later aan je kind cadeau te geven.

2. Een poppenhuis, maar dan een wel heel stijlvolle en minder zoetsappige variant. Love it! Dit Ferm Living Funkis poppenhuis (€199,00) is bijna 70cm breed en zo’n 55cm hoog, lekker diep zodat er ook echt goed met poppetjes in gespeeld kan worden en je zou hem eventueel kunnen verven, behangen en dergelijke als tof DIY project voor een item wat van generatie op generatie doorgegeven kan worden.

3. Deze Ferm Living Dots tent (€109,00) is er eentje die ik in dit lijstje wel mee moést nemen. Wat is deze leuk qua kleurencombinatie met het oudroze en okergeel! Daarnaast is hij ook nog eens lekker ruim, is de stoffen hoes wasbaar én kan je hem in een paar seconden plat inklappen en aan de kant zetten wanneer er niet mee gespeeld wordt.

4. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis zit, maar hier loopt er eentje rond die in bepaalde periodes regelmatig ineens wil weten of ze al gegroeid is. Deze Ferm Living groeimeter (in 3 kleuren, €35,00) is dan wel heel erg handig om de groei van je kindje op bij te kunnen houden. Of hang hem op in de hal of gang om eens per half jaar al je kinderen tegenaan te zetten. Er kan op geschreven worden!

5. Met een zwak voor opruimen en organizen kunnen items hiervoor natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Deze ruime Ferm Living Rabbit opbergbox (€69,00) kan je gebruiken om van alles in op te ruimen en ziet er ook nog eens leuk uit.

6. Nog een product in deze hoek is een mooie draadmand mét deksel. Ik vind deze ideaal om op een leuke manier knuffels of babydekentjes in op te bergen en je kan er dan nog wat bovenop zetten ook. Deze Ferm Living Wire Basket is in verschillende formaten en kleuren en met afzonderlijke deksels te koop (vanaf €35,75 per basket).

7. Een kussentje hier, een dekentje daar en een vloerkleed op de grond maakt iedere ruimte al snel een stuk gezelliger. En met een leeuw als sterrenbeeld blijf ik een zwak hebben voor dit beest. Hoe schattig is dit Ferm Living Safari Lion kussen? Hij is verkrijgbaar in twee kleuren voor €55,00 per stuk.

8. Ik heb een zwak voor houten speelgoed en heb ondertussen voor Cate al een aantal leuke dingen staan voor als ze iets ouder is. Deze Ferm Living Safaria Animal Box (€45,00) vol houten speelfiguren staat nog wel op het wensenlijstje. Helemaal in combinatie met het poppenhuis om er een dierenhuis van te maken ♥ #animallover

9. Als laatste item moet ik wel één van deze te leuke lampen voor op de kinderkamer meenemen. Ze hebben ze in verschillende vormen en dieren, maar zelf vind ik deze Ferm Living My Deer wandlamp (€69,00) in de vorm van een hert toch wel superschattig. Nu nog even bedenken waar ik die kwijt kan zodat hij ook echt mooi tot z’n recht gaat komen.

Het merk Ferm Living is onder andere verkrijgbaar via Flinders, een woonwinkel met een prachtige flagshipstore in Zaandam en een eigen webwinkel met een enorm assortiment met interieurproducten van merken als Zuiver, muuto, HAY, ferm living, Tom Dixon en Vitra.

–> Ken jij dit speelse interieurmerk al? Spreekt de stijl jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 9 augustus 2019 at 07:27

    Prachtig en natuurlijke teinten die passen perfect in iedere kinderkamer.
    Zonder tierelantijnen en het straalt rust uit 👌🏽

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.