Beauty

Lush Bunny Moon jelly face mask

13 augustus 2019

lush bunny moon jelly face mask review 2 - Lush Bunny Moon jelly face mask
Het was alweer even geleden dat ik een Lush gezichtsmasker had gebruikt. Dus toen ik in de Lush winkel in Amsterdam was wilde ik er weer eens voor gaan kijken. Naast de verse gezichtsmaskers zag ik ineens ook jelly face masks staan. Oehhh, laat ik nou gék zijn op de textuur van hun jelly producten! De tekst erop en de ingrediënten erin spraken me ook nog eens aan, dus ik besloot dit Lush Bunny Moon jelly face mask mee naar huis te nemen. Hierbij mijn review! 

‘Lees ook: Lush Magical Moringa primer.’

Lush Bunny Moon jelly face mask

“Dankzij kalmerende honing en de mix van kamille en goudsbloem huppel jij straks als een blij konijn (met aaibaar zachte huid) rond.” De belofte is een gekalmeerde, gereinigde en gehydrateerde huid.”

Qua ingrediënten zit er onder andere zeewierextract, honing, kaolineklei, glycerine, kamille- en goudsbloemblaadjes infusie, rozenolie en vanille absolue in. Qua geur doet hij me denken aan een iets kruidigere variant van Lush Rose Jam douchegel. Oftewel, je ruikt er zeker de rozen en vanille in terug maar dan wel op een warme en kalmerende manier. Ik vind het persoonlijk een heel fijne geur!

lush bunny moon jelly face mask review 1 - Lush Bunny Moon jelly face mask lush bunny moon jelly face mask review 4 - Lush Bunny Moon jelly face mask

Het is de bedoeling dat je dit masker aanbrengt op een droge en schone huid, dus eerst even de make-up verwijderen en droogdeppen. Vervolgens neem je een plukje uit het jelly masker, dit meng je tussen je vingertoppen tot een papje en dat breng je daarna aan op je huid. Na een minuutje of 10 spoel je het masker met lauwwarm water en een washandje zachtjes van je gezicht af.

Ik vind dat het masker heel lekker fris aanvoelt op het gezicht en het laat zich, eenmaal tot een papje gemaakt met de warmte van je vingers, heel makkelijk over je huid verdelen. Tijdens het intrekken lijk ik een ietwat trekkerig gevoel te ervaren en dit komt waarschijnlijk door de reinigende klei die erin verwerkt zit. Niets heel onaangenaams, maar wel merkbaar. Het afspoelen is wat lastig omdat het masker goed aan je gezicht hecht, dus de hulp van een washandje en wat geduld om het masker rustig en zachtjes te verwijderen heb je wel nodig. Eenmaal verwijderd en nadat ik mijn huid heb drooggedept voelt deze lekker zacht, fris en stralend aan. Lijkje crème erop of – nog fijner – een huidolie, het bed induiken en de volgende ochtend opstaan met een heerlijk zacht huidje. Fijn!

Met mijn drogere en iets gevoeligere huidtype gebruik ik dit masker zo’n één a twee keer per week. Ik merk dat het mijn huid net wat intenser/dieper reinigt dan enkel een losse reiniger doet en daarnaast geeft het een mooie frisse en stralende gloed over de huid.

lush bunny moon jelly face mask review 5 - Lush Bunny Moon jelly face mask

Het Lush Bunny Moon jelly face mask is in de Lush winkels en via de Lush webwinkel te koop voor €11,50 per potje (65g). Good to know: deze maskers zijn zelfconserverend, hoeven niet in de koelkast bewaard te worden en kunnen zo’n vier maanden bewaard worden. Uit één potje haal je ongeveer 6 keer een volledig gezichtsmasker waarbij je hals en een deel decolleté meeneemt.

–> Ken jij de jelly face masks van Lush al? Wat is jouw favoriete Lush product?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 16 augustus 2019 at 01:29

  Ik vond het aanbrengen niet zo fijn.. Op de een of andere manier kreeg ik geen goed papje en lukte het me niet om het masker mooi te verdelen over mijn gezicht. Meer of minder nemen hielp ook niet.
  Neemt niet weg dat ik een grote Lush fan blijf! Je kan nu eenmaal niet elk product even goed vinden 😉

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 augustus 2019 at 19:52

  Klinkt erg goed!

  Xoxo

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 13 augustus 2019 at 09:30

  Ohh dat klinkt serieus wel goed! Die textuur lijkt me wel een beetje gek haha, maar ik vind die douche jelly producten ook wel geinig. En fijn dat hij wel even houdbaar is!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.