Fashion Mama & Kind

Kids fashion | Noppies herfst/winter 2019

28 augustus 2019

noppies herfst winter 2019
Ook al moet je er met dit heerlijk zonnige weer van deze dagen misschien nog niet aan denken, voor je het weet is het toch echt herfst. Eerlijk? Ik vind het heerlijk dat het tijdens deze zomerse dagen zo opwekkend licht is buiten, maar ik functioneer toch echt beter bij temperaturen tot een graadje of 22. Het is dan ook vast geen verrassing dat ik het stiekem heerlijk uitkijken vind naar de nieuwe collecties en het weer wat daarbij hoort ♥ Vandaag deel ik weer een nieuwe collectie met je, namelijk de Noppies herfst/winter 2019 collectie. Enjoy! 

‘Lees ook: Prénatal Sweet Petit After Summer collectie 2019.’

noppies herfst winter 2019 noppies herfst winter 2019noppies herfst winter 2019

Noppies herfst/winter 2019

De wintercollectie van Noppies is voor de komende seizoenen opgedeeld in drie thema’s, maar zijn onderling natuurlijk ook heel erg leuk met elkaar te combineren. Dit zijn de drie thema’s van de nieuwe collectie, voor de ‘toddlers’:

Yes, you can!
Een collectie voor kinderen die het liefst alles zelf doen. De kleding geeft een vintage gevoel waarbij recycling en upcycling de inspiratie waren. Het kleurenpalet is warm en we zien er vooral veel okergeel, steenrood, navy, oudroze en offwhite in terug. Qua stoffen moet je denken aan corduroy en teddy.

Into the woods
Deze collectie is meer geïnspireerd op de natuur waarin er zoveel te ontdekken is. Bomen, planten en dieren waren de inspiratie en dat zie je terug in de tekstprints, all-over prints en het gebruik van herfstige kleuren als groen, kastanjebruin en bessenrood.

Up north!
Winter Wonderland is de inspiratie voor deze collectie. Laat je kleine avonturier op zoek gaan naar ijsberen, pinguïns en inglo’s en hopelijk een winter vol ijs- en sneeuwpret. De Scandinavische sfeer heeft de boventoon en dat zie je terug met kleuren als oudroze, blauwtinten, rode accenten, bordeaux, antraciet en off white. Geweldig om met elkaar te combineren!

noppies herfst winter 2019 noppies herfst winter 2019 noppies herfst winter 2019

Noppies is een Nederlands merk en heeft kleding voor zowel de allerkleinsten in de babycollectie tot aan tieners. Qua maatrange kan je hier dus terecht van newborn maatje 44 tot en met tienermaat 152. De kleding van Noppies is verkrijgbaar via de eigen Noppies webwinkel als bij de bekende babywinkels en babywebwinkels zoals Prénatal, Kleertjes.com en Zalando, maar loop ook zeker eens één van de brandstores in onder andere Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Groningen, Maastricht of Nijmegen binnen. Heerlijke plek om inspiratie op te doen en rond te snuffelen!

–> Wat vind jij van de nieuwe Noppies collectie, spreken de kleuren en prints jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 29 augustus 2019 at 11:19

    Ik vind dat geruite jurkje zo leuk!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.