Mama & Kind

Prénatal | Sweet Petit After Summer najaarscollectie 2019

14 augustus 2019

prénatal sweet petit after summer collectie
Je kan goed merken dat het nieuwe seizoen voor de deur staat. De winkels hangen vol met zomerse uitverkoopjes en worden langzaam al omgetoverd in nieuwe sferen met kleding in warmere tinten. Zo ook bij Prénatal. De nieuwe Sweet Petit After Summer collectie is namelijk zojuist gelanceerd en wat is ‘ie leuk! Ik vertel je graag wat meer over deze collectie, inclusief lekker veel kinder outfit inspiratie. 

‘Lees ook: Tumble ’N Dry herfst/winter collectie 2019.’

Prénatal Sweet Petit After Summer collectie

Deze limited edition collectie kenmerkt zich door luxe in eenvoud waarbij er vooral rekening is gehouden met comfort, pasvorm en detail. De collectie bestaat uit een newborncollectie van maat 56 t/m 68 en een peutercollectie van maat 74 t/m 104. (Slik. Onze dame van net 6 maanden tikt de 70 centimeter al aan en gaat daarmee al richting maat 74. Wat gaat het toch hard. Stop de tijd!)

De inspiratie voor deze After Summer collectie komt uit het gevoel dat het allemaal wat rustiger mag. Relax. Slow down. Dit gevoel wordt neergezet in een collectie met verschillende vintage invloeden wat je terug ziet in ribstoffen met een 70’s vibe, sweat items met een visgraatprint, een mooi gelaagd kleurbeeld en prachtige warme en vooral lekker zachte knitwear. Qua kleuren is het duidelijk dat het deze herfst vooral veel warmte uitstraalt. Rustige tonen zoals donkerblauw wordt afgewisseld met roestbruine, oudroze en mosgroene kleuren waarbij ook grijsgemêleerd als basistint goed te combineren is.

Voor de allerkleinsten zijn vooral de onesies met een abstracte allover print een must have en voor de oudere kindjes is diezelfde print in een comfy sweater verkrijgbaar. Voor de meisjes zal vooral het roestbruine jurkje in ribstof hoge ogen gooien en voor de jongetjes de structured knitwear (trui).

prénatal sweet petit after summer collectie prénatal sweet petit after summer collectie prénatal sweet petit after summer collectieprénatal sweet petit after summer collectie

prénatal sweet petit after summer collectie prénatal sweet petit after summer collectie prénatal sweet petit after summer collectie prénatal sweet petit after summer collectie prénatal sweet petit after summer collectie prénatal sweet petit after summer collectie
Ohhhh, wat word ik toch enthousiast van deze collectie! Ik was in het verleden ook al vaak heel enthousiast over deze kledinglijn, maar toen groeide onze oudste dochter eruit en kon ik er dus niet meer terecht. Nu kan ik er voor onze tweede dus weer terecht en snuffel ik er maar al te graag rond. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik gewoonweg heel erg goed en het ziet er ook nog eens enorm leuk uit.

De nieuwe Prénatal Sweet Petit After Summer collectie is verkrijgbaar via de Prénatal webwinkel en in de Prénatal winkels. De prijzen variëren tussen de €7,99 voor een legging en €29,99 voor de stoere ribstof jas met teddy kraag.

–> Wat vind jij van deze nieuwe collectie? Spreken de modekleuren voor komende herfst jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 14 augustus 2019 at 08:39

  Erg mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 augustus 2019 at 06:50

  Prachtige items.
  Super schattig.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.