Beauty

Unboxing Recharge Goodiebox

26 augustus 2019

recharge goodiebox unboxing
De nieuwste Recharge Goodiebox kwam binnen en deze keer ben ik er zó enthousiast over dat ik de unboxing niet enkel deel via Instagram Stories, maar in een uitgebreider artikel. Ik vind het Recharge-thema heel erg goed gekozen zo na de zomervakantie. Want ik ben vast niet de enige die met zes weken lang hele dagen twee kids om zich heen te hebben gehad wel toe is aan een oplaadmomentje ;) Ik laat je zien wat er deze maand in de Goodiebox zit! 

‘Lees ook: Fijne budgetproof handcrème (tip).’

Unboxing Recharge Goodiebox

“Laad je jezelf net zo vaak op als je telefoon? Het lijkt wel alsof ‘druk’ vandaag de dag het standaard antwoord is op de vraag: hoe gaat het? We zijn thuis druk, we werken hard, we sporten, willen vriendinnen zien en checken tussendoor onze social media om niets te missen. We willen van alles, maar vergeten dat onze eigen batterij ook opgeladen moet worden.

We dagen je deze maand uit om de pauzeknop in te drukken en bewust stil te staan om (weer) op te laden. Om je daarbij te helpen vind in deze box vijf heerlijke goodies die je zintuigen zullen prikkelen. Proef de snoepjes die je haar laten groeien, ruik de geur die doet denken aan champagne en kersenbloesem en luister ondertussen naar de Podcast die we speciaal voor jou gemaakt hebben.

Recharge! Niet alleen deze laatste weken van de zomer, maar ook na de vakantie wanneer je weer de neiging hebt om 200 km/u te gaan. Jij bent degene die in charge is.. en dat is precies hoe we je het allerliefste zien!

Liefs,
Team Goodiebox”

recharge goodiebox unboxing

Inhoud Goodiebox

MineTan violet everyday glowzelfbruiner
Een fullsize product met een waarde van €24,95. De ondertoon van deze zelfbruiner is violet en dat zorgt ervoor dat je geen oranje en te warme tint er van krijgt, maar juist een heel mooi natuurlijk resultaat. Na het insmeren even je handen wassen en de kleur bouwt zich geleidelijk heel subtiel op. Ook fijn: deze zelfbruiner heeft niet dat typische geurtje en hij droogt snel waardoor je er geen vlekken van krijgt.

Aansluitend hierop.. Wellicht heb je iets aan de tips uit onderstaande artikelen:
Zelfbruiner aanbrengen tips
Zelfbruiner verwijderen tips

Beaver Professional cherry blossom shampoo
Een luxe travelsize van 60 ml met een (omgerekende) verkoopwaarde van €3,59. Deze shampoo bevat geen harde sulfaten zoals SLS en SLES en daar ben ik heel erg blij mee. Dit zijn namelijk ‘harde’ reinigers die ook het natuurlijke beschermlaagje van je hoofdhuid en haren strippen en zorgen voor een droge, trekkerige en schilferige hoofdhuid. De shampoo ruikt heerlijk bloemig en fris en zowel mijn hoofdhuid als haren reageren er goed op. Ik bewaar deze voor de wat langere tripjes, want daar is dit formaat perfect voor!

Fugent World glazen nagelvijl
Een fijn en handzaam formaat met een waarde van €10,00. Met een glazen vijl voorkom je dat je nagels splijten of breken en het helpt ze te versterken. En doordat hij niet slijt is een glazen variant een stukje duurzamer dan de kartonnen vijlen die je eens in de zoveel tijd moet vervangen.

recharge goodiebox unboxing

Zarkoperfume Pink Molecule 090*09
Een luxe sample van 5ml met een (omgerekende) verkoopwaarde van €6,25. Het is een geur die ik vanwege de kleur (roze) niet snel zelf uit zou kiezen, want roze geuren staan vaak voor zoete geuren en daar ben ik niet echt een liefhebber van. Maar toch vind ik deze geur verrassend lekker! Ja, hij is zoet maar tegelijkertijd ook warm en opwekkend en ik vind hem perfect voor deze nazomerdagen.

HairLust hair growth formuls gummies
Een halfsize potje met 45 gummies met een (omgerekende) waarde van €16,48 waarvan je er iedere dag 3 dient in te nemen. Er zit een mix van vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen in die de hoofdhuid en haarzakjes van binnenuit van voeding voorzien om zo de haargroei te stimuleren. Zoals je weet ben ik op dit moment mijn pixiecut aan het uitgroeien (ik schreef er in dit artikel over) en ben dus zeker benieuwd naar een product als deze! Met dit potje kan ik zo’n twee weken vooruit, wat vast te kort is om het echt goed te testen maar ik ben benieuwd of ik na die tijd al iéts zal merken. Qua smaak doen ze me een beetje denken aan de yoghurt-fruitsnoepjes. Leuk extraatje: in deze Goodiebox zit ook nog een bon voor 10% korting voor de HairLust webwinkel.

recharge goodiebox unboxing

Al met al vind ik dit een heel erg leuke Goodiebox met interessante producten en merken. Het blijft een leuke manier om iedere maand verrast mee te worden en zo eens wat anders uit te leren kennen en uit te kunnen proberen.

Je kan de Goodiebox maandelijks ontvangen voor €19,95 inclusief verzendkosten en er zitten 5 tot 7 fullsize en travelsize producten in. Het is altijd opzegbaar, ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij. Klik hier voor de website van Goodiebox voor meer informatie. Gebruik de code HAPPYBRUSH bij het bestellen van je eerste box en je krijgt er nu tijdelijk een gratis Niré kwastenset bij cadeau :)

–> Wat vind jij van de inhoud van de Goodiebox deze maand?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 26 augustus 2019 at 23:02

  Heel erg tegen vallen.
  Voedingssupplementen vind ik al helemaal niet fijn in een box, daar moet je erg voor oppassen.
  Gezonde voeding is een veel beter alternatief.
  De minetan violet is ook zoiets wat ik nooit gebruik.
  Geef mij maar de natuurlijke zon.
  De mini’s en vijl ben ik wel tevreden over.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 augustus 2019 at 21:56

  Mooie producten in deze box.

  Xoxo

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 26 augustus 2019 at 10:12

  Inderdaad een leuke box deze keer 😊

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.