Huis & interieur

Interieur | De nieuwe Søstrene Grene herfst 2019 collectie

23 augustus 2019

sostrene grene herfst 2019
Soms kan ik enorm balen dat een bepaalde winkel niet in mijn eigen stad te vinden is, Søstrene Grene is zo’n winkel. Ik vind dit echt een heerlijke zaak om lekker doorheen te struinen, de nieuwe collecties te bekijken en kan er nooit met lege handen uit lopen. Het wordt dus binnenkort maar weer een nieuw shoppingdagje plannen als de nieuwe Søstrene Grene herfst 2019 collectie in de winkels ligt, want er zit weer heel veel leuks tussen.. 

‘Lees ook: Zo maak je van je tuin een Bohemian Garden.’

sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019

Søstrene Grene herfst 2019 collectie

In deze nieuwe collectie met lifestyle producten vind je weer een heleboel leuks voor zowel de keuken, de badkamer en de rest van je huis. De inspiratie hiervoor is het concept van Slow Living en de bijbehorende gedachte dat door rustiger aan te doen je meer evenwicht en betekenis in je leven kan vinden. Een echte feel good collectie dus met mooie en handige items om je huis te kunnen ordenen en warm aan te kleden.

In de nieuwe keukencollectie zien we houten keukenitems, glaswerk uit Italië en stenen servies uit Portugal. In de nieuwe collectie voor de familiekamer draait het vooral om tastbaar textiel, Indiase terracotta en natuurlijke materialen en in de nieuwe collectie voor de badkamer zijn de producten van Nepalese wol, marmer-look haaraccessoires en de badborstels (perfect voor dry brushing!) de grootste blikvangers.

sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019 sostrene grene herfst 2019

Søstrene Grene ontwikkelt graag producten die zowel functioneel, sierlijk en ‘hygge’ zijn. Een minimalistische stijl, in rustige tinten met hier en daar een subtiele accentkleur, geometrische vormen en vooral echte gebruiksvoorwerpen die het interieur net even wat meer geven of gewoonweg heel handig zijn om te gebruiken. Jep. Ik blijf fan! ♥

Mijn favoriete items uit deze nieuwe collecties zijn toch wel het nieuwe servies, en dan vooral de serveerschalen (vanaf €2,20 per stuk), het gebloemde toilettasje om beautyspulletjes voor op vakantie en weekendjes weg in te stoppen (€3,56 per stuk), de washandjes en gastendoekjes in prachtige natuurtinten (vanaf €1,24 per stuk), de schattige haarknipjes voor zowel de meiden als mijzelf (vanaf €2,02 per stuk) en de houten borstels voor zowel het gezicht als lichaam (vanaf €3,44 per stuk).

De nieuwe Søstrene Grene herfst 2019 collectie wordt in 3 delen gelanceerd op 5, 12 en 19 september. Houd hier rekening mee als je een bepaald item wil hebben! Vanaf 5 september komen de nieuwe keukenproducten binnen, vanaf 12 september de producten voor de woonkamer en vanaf 19 september de producten voor de badkamer. Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland. Je kan deze vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

–> Spreekt de nieuwe herfstcollctie jou aan? Snuffel jij ook zo graag rond bij deze winkel?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 23 augustus 2019 at 06:39

    Prachtige nieuwe items voor in huis 👌🏽

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.