Mama & Kind

Kidstalk | Tumble ’N Dry herfst/winter collectie 2019

8 augustus 2019

Tumble 'N Dry herfst/winter 2019
Het Nederlandse merk Tumble ’N Dry lanceert de nieuwe herfst- en winter collectie en ik wil mijn enthousiasme hierover graag met je delen! Het merk staat bekend om hun goede kwaliteit en kleding die erop gemaakt is om lekker in te kunnen spelen, kruipen, klimmen en chillen. Ik laat je graag de nieuwe collectie voor aankomende herfst en winter voor zowel de allerkleinsten tot de wat grotere kids zien. 

‘Lees ook: Mijn favoriete zonbescherming voor kinderen.’

Tumble 'N Dry herfst/winter 2019

Tumble ’N Dry herfst/winter collectie 2019

De Gobi-woestijn is de inspiratie voor deze nieuwe collectie en je ziet hier dan ook veel aardse kleuren en warme stoffen in terug. Qua kleurenpalet kan je hierbij denken aan vooral veel geeltinten (woestijn, kerrie en mosterd), groentinten (van stylish smaragd en salie tot cool olijf- en flessengroen) met een accent van bordeauxrood. De basics zoals gemêleerd grijs, antraciet en zwart en hier en daar wat roze tintjes blijven grote favoriet, dus die zien we hier ook weer terug.

Bijna alle items zijn gemaakt van katoen omdat dit zacht en prettig draagt en actie-proof is en de populaire fake furs zijn ook weer terug van weggeweest. De collectie is verder opgedeeld in vier leeftijdscategorieën:

– Zero Care ’N Cuddle collectie voor de allerkleinsten (maat 50-68) waarbij alles is gemaakt van 100% biologisch katoen en waarbij comfort op de eerste plaats staat.
– Lo Explore ’N Wonder collectie van maat 68 tot en met maat 98  met soepele stoffen zoals zachte stretchjeans om de wereld te kunnen ontdekken.
– Mid Run ’N Fun collectie van maat 92 tot en met maat 140 met kleding die tegen ieder weertype en temperatuur bestand is zodat er flink in buiten gespeeld kan worden.
– Hi Get Up ’N Cool Down collectie van maat 128 tot en met maat 176 dat helemaal hip en comfy is volgens de laatste trends, voor een zachtere look tot aan superstoere outfits.

En natuurlijk wordt er ook al vooruit gekeken naar de feestdagen met de Party ‘Celebrate ’N Chill’ collectie. Chique fluwelen boxpakken, longsleeves met stropdasprint, goudkleurige leggings, tulen rokjes met subtiel glitterende colberts, ‘foute’ kersttruien, red-carpet-ready feestjurkjes en lekker veel glitter. Té leuk!

Tumble 'N Dry herfst/winter 2019 Tumble 'N Dry herfst/winter 2019

T’ND is te koop via de Nederlandse webwinkel en via offline en online verkooppunten zoals PrénatalKixx OnlineDe Bijenkorf en Kleertjes.com.

Zoals je merkt word ik persoonlijk in ieder geval heel erg enthousiast van deze collectie. Okee, okee. We zitten dan nog wel midden in de zomermaanden en het koudere weer lijkt nog zover weg, maar het is zo leuk om alvast vooruit te kijken naar aankomende trends en kleuren. Ik haal er in ieder geval veel inspiratie uit en heb ook al een aantal items voor beide meisjes op de wishlist gezet.

–> Wat vind jij van de nieuwe Tumble ’N Dry collectie?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ilona
    Reply Ilona 8 augustus 2019 at 10:10

    Ik ben dol op dit merk! Er hangen regelmatig kledingstukken van dit merk in vooral mijn dochters kledingkast😍

  • Avatar van Liset - Beautydagboek
    Reply Liset - Beautydagboek 8 augustus 2019 at 09:39

    Leuk die okergele kleuren ertussen! Ik ben echt dol op van die herfsttinten :)

  • Avatar van Femke | LaFemmeFem.nl
    Reply Femke | LaFemmeFem.nl 8 augustus 2019 at 07:44

    Ohhh ik zie een hoop toffe items, lekker stoere kleding. Love it. Ik kan niet wachten tot het straks zo koud wordt dat ik Maya al haar toffe winterkleren aan kan doen haha.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 8 augustus 2019 at 08:43

      Ik ben niet de enige shopgrage mama merk ik al haha! :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 8 augustus 2019 at 06:27

    Geweld8g merk me5 hippe en stoere kinderkleding 👌

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.