Mama & Kind

Newborn tip | 3-in-1 BabyRace babybed

23 september 2019

babyrace babybed
Zoals je weet vond ik het na de geboorte heerlijk om ervoor gekozen te hebben een co-sleeper/wieg-combinatie naast ons bed te hebben staan. Wij hebben hier maandenlang heel veel plezier van gehad, totdat Cate er wat te groot voor werd en het voor ons goed voelde dat ze op haar eigen kamertje ging slapen. Ik zit nu zelf dus niet meer in die heerlijke eerste periode met een newborn, maar wilde het nieuws over dit prachtige 3-in-1 BabyRace babybed toch heel erg graag met je delen.

‘Lees ook: Tutti Bambini CoZee bedside crib (review).’

babyrace babybed

BabyRace | Babybed, schommelwiegje en co-sleeper in één

De inspiratie voor dit bedje was zoontje Race van Sarah Watts. De jonge onderneemster ontdekte dat bij haar zoontje wiegen hét geheim was om hem goed door te kunnen laten slapen. Ze ging hiermee aan de slag en ontwikkelde het BabyRade babybedje dat je op meerdere manieren kan gebruiken.

Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het bedje al snel als vertrouwd en veilig aan voor je kindje, er zit een veilig schommelmechanisme in verwerkt dat je kleintje zachtjes in slaag wiegt en je kan hem zowel als losstaand bedje en als co-sleeper gebruiken. Het wiegje is vervaardigd uit duurzaam beukenhout en het textiel van heerlijk zacht katoen dat wasbaar is. Het bedje is in 3 hoogtes in te stellen en heeft een afmeting van 60 x 90 centimeter waardoor hij te gebruiken zal zijn tot je kindje ongeveer twee jaar oud is.

Om niet voor verrassingen te komen staan wilde Sarah een transparant product op de markt brengen waarbij je niet nog van alles extra hoeft aan te schaffen. Het BabyRace babybed wordt geleverd inclusief babymatras, bumper, hemeltje en strikjes en kost €449,-. Voor meer informatie en verkooppunten kan je een kijkje nemen op de website.

Ondanks dat wij echt heel erg tevreden waren over de Tuttu Bambini CoZee als losstaand babybedje én als co-sleeper, vind ik het BabyRace babybedje ook wel echt heel erg mooi. Een stukje romantischer van vormgeving, maar het had ook prachtig gestaan in zowel onze slaapkamer als Cate’s eigen kamertje ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 23 september 2019 at 19:10

    Prachtig en er was goed over nagedacht om dit te ontwerpen….

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.