Beauty

Beauty Talk | Filorga, Clinique, Dermasence & Comfort Zone

2 september 2019

beautynieuws september 2019
Een heleboel beautynieuws en ‘maar’ één huid om mee te werken. Daarom heb ik besloten deze rubriek weer nieuw leven in te blazen! Zo kan ik toch wat vaker de mooiste beautynieuwtjes met je delen inclusief alvast een eerste impressie. Laat me maar weten waar je graag een uitgebreide review van wil zien, dan ga ik ermee aan de slag! Deze keer beautynieuws van Filorga, Clinique, Dermasence en Comfort Zone. 

‘Lees ook: Tips tegen die eeuwige velletjes op je gezicht.’

beautynieuws september 2019

Filorga Oxgen-Glow
Deze producten zijn nu alweer een tijdje geleden binnen gekomen, maar omdat ik met andere producten bezig ben kom ik hier steeds nog niet aan toe. Maar ze staan als volgende op mijn skincare review lijstje! Sinds mijn favoriete oogcrème van Estée Lauder op is ben ik alvast wel met de oogcrème uit deze Filorga Oxygen-Glow lijn begonnen en de eerste ervaring is in ieder geval positief!

Deze nieuwe Filorga Oxygen-Glow lijn bestaat uit vier producten die een #nofilterskin beloven. Om dus je huid zo mooi mogelijk, fris en stralend te maken zodat je met gemak je huid durft te laten zien zonder make-up en/of filters. Een flinke belofte! Er zitten in ieder geval mooie ingrediënten in die de zuurstofvoorziening van de huidcellen een boost geven, hyaluronzuur voor een meer gehydrateerde huid en om de aanmaak van collageen te stimuleren, ontgiftende enzymen om het verouderingsproces te vertragen en een HD-soft focus technologie die samen met lichtreflecterende deeltjes de huid er zachter en stralender uit laat zien.

De Filorga Oxygen-Glow lijn bestaat uit de volgende vier producten:

– clear skin-effect super cleanser 125ml, €19,90
– super-perfecting express mask 75ml, €32,90
– super-smoothing radiance eye care 15ml, €29,90
– super-perfecting radiance cream 30ml/€24,90 50ml/€39,90

De producten van Filorga zijn bij ICI Paris XL verkrijgbaar.

beautynieuws september 2019

Clinique iD
Een moisturizer helemaal zelf samenstellen op de behoeftes en wensen voor jouw huid. Clinique iD maakt het mogelijk! Je kiest een hydratatiebasis die aansluit bij jouw huidtype en combineert deze met één van de vijf actieve boosters. Je schuift deze in elkaar en vervolgens krijg je uit het pompje een combinatie van de moisturizer samen met de booster.

Ik heb hier twee combinaties staan om uit te gaan proberen; de Hydrating Jelly + energize/revive glow booster en de Dramatically Different Moisturizing Lotion+ met lines/wrinkes booster. In totaal zijn er vijftien verschillende combinaties mogelijk. De Clinique iD producten zijn verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas. De combinatie van een basis en booster geeft 125ml (!) product en kosten samen €52,00.

beautynieuws september 2019

Dermasence AHA producten voor gezicht & lichaam
Hier ben ik blij mee! Zoals je weet ben ik een groot liefhebber van een peeling en raad ik het iedereen aan om op te nemen in de skincare routine. De zuren die in een exfoliant zitten verwijderen op een zachte manier dode huidcellen, maken de huid zachter en gladder, gaan pigmentvlekjes, lijntjes, rimpeltjes en oneffenheden tegen en laten je huid weer stralen. Ik gebruik producten als deze al jaren en kan het heel goed merken als ik het een tijdje vergeet (lees: een luie skincare periode heb) en er daarna weer mee begin, dus ik ben er echt heel trouw in geworden.

Dermasence is een merk wat enkel bij de Apotheek verkrijgbaar is (ook via online apotheken trouwens!) en lanceerde onlangs een eigen range met AHA producten. Deze Alpha Hydroxy Acids komen in een bodylotion variant voor je lichaam (dé tip bij die hardnekkige rode bultjes – keratosis pilaris) die je ook voor je gezicht zou kunnen gebruiken, al zou ik toch echt voor het specifieke gezichtsproduct kiezen. De beide varianten voor het gezicht bevatten 8% fruitzuren, maar aan de ene is een hoge concentratie vitamine C toegevoegd waardoor deze net even wat intenser is qua werking. Deze productlijn is verkrijgbaar vanaf €25,90 per product.

Let wel op: producten met fruitzuren maken je huid gevoeliger voor de zon. Smeer daarom trouw iedere ochtend een huidverzorgingsproduct met minimaal SPF30 om zonschade te voorkomen.

beautynieuws september 2019

Comfort Zone Specialist hand oil & hand cream
Als al het zon, zee, strand, chloor ‘geweld’ van deze zomer je handen en nagelriemen nog niet droger hebben gemaakt, dan gaat het wisselende weer van de komende tijd dat vast – helaas – wel doen.. Tijd voor wat extra verzorging. En ohhhh, wat zijn dit dan voor ultieme luxeproducten voor je handen! De Comfort Zone Specialist hand oil is een verzorgende olie die echt een enorme boost geeft. Er zit onder andere amandelolie, kokosextract, shea boter en vitamine E in. Je nagelriemen en handen voor het slapen gaan inmasseren betekent wakker worden met heerlijk zachte handjes! De handcrème uit deze lijn is net even wat minder voedend, maar alsnog een rijke variant die echt wat extra’s doet. Er zit onder andere shea boter, squalaan, verschillende oliën, glycerine en vitamine E in.

Ik heb al jaren een zwak voor dit merk en het verdient echt meer aandacht. Het merk maakt niet alleen heerlijke en luxe verzorgingsproducten bomvol mooie ingrediënten, ze doen dit ook het liefst met zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zo min mogelijk milieubelastende en huidirriterende bestanddelen. De producten van Comfort Zone zijn verkrijgbaar via de salons die met dit merk werken en online bij onder andere Shop je Mooi. De handolie (15ml) en de handcrème (75ml) zijn beide verkrijgbaar voor €20,49.

–> Naar welke van bovenstaande beautyproducten ben jij het meest benieuwd?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 2 september 2019 at 18:54

    Het merk Comfortzone ken ik niet, klinkt wel veelbelovend :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 2 september 2019 at 12:59

    Fijn nieuws op het gebied van nieuwe beautyproducten…..
    Ben zo benieuwd naar de de Hydrating Jelly + energize/revive glow booster en de Dramatically Different Moisturizing Lotion+ met lines/wrinkes booster.
    Want weet dat dit fijne merk heel veel goeds doet voor de huid.
    Nu de herfst eraan komt is het noodzaak om extra aandacht te besteden aan de huid ivm dat het binnenkort buiten kouder wordt en men de verwarming gaat aanzetten……
    Dus de huid veel droger word en goed gehydrateerd moet worden.

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 2 september 2019 at 13:41

      Daar heb je inderdaad helemaal gelijk in! Van binnenuit en buitenaf goed hydrateren is zo belangrijk :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.