Media

Tip | Probeer Disney+ gratis twee maanden uit

13 september 2019

Disney+ gratis proefperiode
Ik ben vast niet de enige Disneyfan die heel erg vrolijk werd van het nieuws dat de streamingdienst Disney Plus naar Nederland zou komen? We zullen zelfs het enige land buiten Noord Amerika zijn waar het gelanceerd gaat worden en om dat te vieren kan je de komende twee maanden Disney+ gratis kijken. Ik vertel je in dit artikel alles over deze nieuwe streaming dienst én de toffe actie!

‘Lees ook: Interieur | Ferm Living voor op de kinderkamer.’

Disney+ gratis proefperiode

Disney Plus, wat kan je verwachten?

Vanaf 12 november 2019 zal deze nieuwe streamingdienst officieel in Nederland worden gelanceerd. Eenmaal aangesloten met een abonnement kan je op maximaal 10 apparaten Disney+ toevoegen en je Disney-favorieten bekijken via Android-telefoon, -tablet en -tv, iPhone en iPad, Apple TV, Chromecast, Xbox One of PlayStation 4. Maar, wat kan je van deze nieuwe dienst verwachten?

Op Disney+ zal je namelijk niet alleen alle bekende Disney tekenfilms zoals Vaiana, De Kleine Zeemeermin en Belle en het Beest kunnen bekijken, maar ook andere producties van The Walt Disney Company merken zoals Star Wars, Pixar, Marvel en National Geographic. De dienst zal dus voor iedere leeftijd meer dan genoeg kijkplezier bieden. Je kan verschillende profielen aanmaken per gezinslid, waardoor ze zelf kunnen kiezen uit een menu dat aangepast is op hun leeftijd. En mocht je op reis gaan dan kan je net zoals bij Netflix je favoriete films. documentaires of series downloaden om ook zonder WiFi op een later moment te kunnen bekijken.

Ook tof: Disney zal een heel aantal van hun klassiekers in een nieuw jasje gaan steken die als eerste te zien zullen zijn op Disney+. Ze zullen beginnen met de animatie-klassieker Lady en de Vagebond ♥

De kosten? Voor €6,99 per maand of €69,99 per jaar kan je vanaf 12 november 2019 onbeperkt gebruik maken van Disney+.

Disney+ gratis proefperiode

Tip | Kijk nu Disney+ gratis voor twee maanden lang!

Wil je weten of Disney Plus wel echt iets voor jou is, dan is dit een wel heel erg toffe actie om erachter te komen of je er wel voldoende gebruik van zou maken om er een maandelijks abonnement voor af te sluiten. Hou er wel rekening mee dat dit nog een testfase is waarin nog niet alle uiteindelijke Disney+ concent te zien zal zijn, maar ik heb mijzelf al aangemeld en zie toch al een heel groot aanbod online staan voor zowel Shae als onszelf :)

Je kan vanaf nu tot en met 12 november 2019, dus voor ongeveer twee maanden lang, Disney+ gratis uitproberen. Alles wat je hoeft te doen is je aan te melden voor deze proefperiode via de Nederlandse Disney Plus website. Enjoy!

–> Ben jij ook zo’n grote Disney fan? Welke film is jouw favoriet?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 14 september 2019 at 08:26

  Nee, Disney is niet mijn ding. Marvel wel, maar ik heb de comics, die worden nier gestreamd. NatGen lees ik nog wel eens, maar echt informatief is het al lang niet meer.
  Tenzij er echt waanzinnige dingen gebeuren en Disney buiten de veilige paden treed, zie ik er niks in. Het is mij te … burgerlijk? Wel heel leuk voor een gezin, natuurlijk. Ik gun elk kind herhalingen van Aladdin en Brave. Vooral Brave.

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 13 september 2019 at 15:29

  Superleuk! Wij hebben ons gisteren ook aangemeld en samen al naar Alladin gekeken :) Ik ben benieuwd wat voor speciale films erbij gaan komen. Wij zijn in ieder geval al enthousiast.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 september 2019 at 11:08

  Jammer dat men er nu wel zonder extra te betalen naar kan kijken en daarna ervoor moet betalen….
  Kan goed begrijpen dat mensen die kinderen hebben ernaar zouden kijken.
  Ikzelf zou het ook leuk vinden.
  Maar echt nodig heb ik dit niet.

  Xoxo

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 13 september 2019 at 08:36

  Wat leuk zeg! Ik ben benieuwd of mijn kinderen dit leuk zouden vinden. Denk dat we het wel even gaan uitproberen nu het voor 2 maanden gratis testen is. Dank voor de tip!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.