Huis & interieur

Interieur | ESSENZA herfst/winter 2019 collectie

3 september 2019

essenza herfst winter 2019
Ohhh, wat is de nieuwe ESSENZA herfst/winter collectie 2019 toch mooi! Vol met rijke kleuren en prachtige prints voor zowel beddengoed, interieuraccessoires als nachtkleding en ochtendjassen. Ik deel de sfeerbeelden en een prachtige behind the scenes video van deze nieuwe collectie dan ook graag met je. Ik krijg er spontaan jeukende vingers van om de slaapkamer een make-over te geven.. ♥ 

‘Lees ook: Tips om van je tuin een bohemian garden te maken.’

essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019

ESSENZA herfst/winter 2019 home

“Dit seizoen staat de collectie van ESSENZA meer dan ooit in het teken van kleuren. Ze sprankelen als nooit tevoren! Dit geldt al helemaal voor de trendkleuren van dit seizoen. 2019 is duidelijk het jaar van contrasten, waarin ESSENZA graag de grenzen van creativiteit opzoekt!”

De kleuren van de collectie dit najaar zijn:

– Opulent Ochre, weelderige geeltinten als okergeel, leerbruin, koper, oranje en mosterd
– Sophisticated Green, natuurtinten als diep olijfgroen, mosgroen en intens groen wat dicht tegen diepblauw aan licht
– Tempting Terra, warme aardetinten als terra, bruin, koper en ‘roasting dust’

De namen van de dessins in deze collectie zijn vernoemd naar sterke, onafhankelijke vrouwen met een duidelijk eigen stijl zoals Doutzen Kroes, Vivienne Westwood, de Griekse godin Aphrodite en Lady Diana. Een ode van ESSENZA aan de vrouw in het algemeen en deze inspirerende iconen in het bijzonder.

essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019 essenza herfst winter 2019

ESSENZA herfst/winter 2019 homewear

Dezelfde kleuren die er voor de home collectie gebruikt zijn, zien we ook terug in de collectie homewear. Nachtkleding, ochtendjassen en matching (toilet)tassen in prachtige prints op zachte stoffen. De collectie is daarnaast aangevuld met dierenprints zoals leopard en snake print voor een stoere, spannende en toch elegante touch.

De nieuwe collectie van ESSENZA bestaat onder andere uit beddengoed, ochtendjassen, vloerkleden, handdoeken en sierkussens en is vanaf nu te koop via de website van ESSENZA en bij verschillende warenhuizen en linnenspeciaalzaken zoals De BijenkorfWehkampBol.com en Fonq.

–> Wat vind jij van de nieuwe ESSENZA herfst/winter 2019 collectie? Spreken de kleuren en prints jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 4 september 2019 at 19:50

  Wat een stoere kleuren prints! Ik vind de paars- en donker groene tinten wel iets hebben. Al weet het niet of het in mijn kledingkast zou passen :)

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 4 september 2019 at 14:46

  De tassen vind ik prachtig. Van de nachtkleding/home-wear heb ik een aantal setjes van 2018 en deze zitten zo fijn en blijven mooi. Het behang en van alles in de slaapkamers, ik zou er nachtmerries van krijgen of in ieder geval spaans benauwd wakker worden. Vreselijk.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 september 2019 at 19:52

  Ik vind dit ook wel een hele mooie collectie als ik het zo bekijk. Prachtig! Zeker mooi voor de komende koudere maanden.

 • Avatar van ByChristiana
  Reply ByChristiana 3 september 2019 at 09:16

  Oh wat een prachtige collectie! Wij hebben inmiddels drie dekbedovertrekken van Essenza, maar er kan er natuurlijk altijd nog eentje bij;-) Door al die verschillende kleuren vind ik de prints ook super goed te combineren met bijvoorbeeld andere kussens in de slaapkamer.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2019 at 09:26

   Een fan! En klopt helemaal, juist bij zulke prints kan je er zo lekker mee combineren. Love it ♥

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 3 september 2019 at 07:51

  Ik vind het fantastisch. Echt mooi, de prints en de kleuren. Het mag wel bont op de slaapkamer. Vind het alleen wat duur voor mijn portemonnee, maar ze zijn echt mooi.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 september 2019 at 06:23

  Prachtig…
  Ik ga meteen eens in de webshop kijken….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.