Huis & interieur

Interieur | Nieuwe Karwei wooncollectie

11 september 2019

Karwei wooncollectie herfst 2019
Een bouwmarkt is meestal een wel heel erg op mannen gerichte winkel, maar sinds Karwei de nieuwe stijl geïntroduceerd heeft moet ik eerlijk bekennen dat ik er graag rondsnuffel. Van een wat donkere bouwmarkt naar een moderne industriële look waar je nog altijd voor zo’n beetje al je kluszaken terecht kan, maar je ook voor mooie meubels en accessoires kan slagen. Ik laat je ter inspiratie graag de nieuwe Karwei wooncollectie zien inclusief een tof idee voor een wand in je werkkamer! 

‘Lees ook: DIY televisiemeubel met opbergruimte.’

Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019
Zie de laminaatvloer hierboven. Prachtig toch?! Wij hebben hier in huis ook zo’n vergrijsd eiken vloer, alleen iets lichter dan hierboven maar ook met zo’n brede plank. We krijgen er heel erg veel complimenten over en zijn er nu – drie jaar later – nog steeds heel erg blij mee. Sowieso vind ik een goede laminaatvloer echt een tip voor als je eens wat anders wil qua uitstraling zonder dat het heel erg veel moeite kost. Het kan over zo’n beetje iedere bestaande vloer heen gelegd worden! Zo leg je laminaat bijvoorbeeld simpel over vloerbedekking heen of klik je het laminaat zo in elkaar met een ondervloer eronder bovenop een tegelvloer. Voor een relatief lage en vooral gemakkelijke manier heb je zo in een dag tijd een kamer of verdieping een heel andere look gegeven.

Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019 Karwei wooncollectie herfst 2019

Karwei wooncollectie herfst/winter 2019

Zoals je ziet draait het voor de komende seizoenen om warmte. Zowel qua kleuren op de wanden als het om verf en behang draait als om de vloeren met meer donkere kleuren zoals dus bijvoorbeeld een vergrijsd eiken laminaat vloer. Maar je kan het ook wat minder rigoureus aanpakken door een mini make-over met behulp van accessoires zoals wandpanelen met behang ter decoratie tegen de muur te zetten of een nieuw vloerkleed neer te leggen. Samen met een paar andere plantenpotten, een plaid en kussens ziet je woonkamer er al snel heel anders uit.

Ik vind het heel erg leuk dat ik nu niet alleen voor de klusmaterialen maar ook voor de accessoires en het decoratiemateriaal in één winkel terecht kan. Zoals je ziet gaan ze heel goed met de nieuwste woontrends mee met kleuren als zachtbruin, oudroze, zachte materialen zoals fluweel en goud- en groentinten en kan je er terecht voor iedere ruimte in je huis. Van je woonkamer tot eetkamer, badkamer of zelfs een kantoor aan huis.

Leuk idee trouwens zo’n mooie warme oranje wand met daarop een combinatie tussen versieringen, persoonlijke herinneringen en een moodboard. Geeft mij gelijk jeukende vingers om ook zoiets te gaan creëren in mijn werkkamer. Na wat rondsnuffelen voor nog meer inspiratie zag ik op Binti Home blog een wand van kurk daarvoor, ook echt wel een tof idee!

–> Spreekt de nieuwe Karwei wooncollectie jou aan qua stijlen en kleuren?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 september 2019 at 18:41

  Karwei is toch een van mijn favoriete bouwmarkten gewoon precies om de leuke producten :)

 • Avatar van Esther Hofstra
  Reply Esther Hofstra 11 september 2019 at 10:35

  Wat leuk, ik kom nooit bij Karwei maar ga toch maar weer eens een kijkje nemen!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 11 september 2019 at 08:34

  Oh, wauw! Dit is dus echt mijn stijl. Vooral de warme kleuren op de muur en zo’n lekker fluffy/wollig kussentje op de bank is gaaf zeg. Ik ga weer eens sneupen bij het Karwei :).

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 september 2019 at 07:47

  Prachtige meubels en woonaccesoires….
  Ik omarm deze bouwmarkt hartelijk.
  Ook kijk ik regelmatig bij de afgeprijsde items en koop daar weleens iets moois…

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.