Beauty

LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz roller

16 september 2019

limberlux review
Een tijdje geleden kreeg ik een e-mail van LimberLux, een nieuwe Nederlandse webwinkel gericht op producten om je huid nog stralender uit te laten zien. Zoals je weet ben ik een ‘skincarejunkie’ en ik was dus direct nieuwsgierig naar wat het merk te bieden heeft. Ik ontving een prachtige rozenkwarts roller voor het gezicht en het Vitamin C Hyaluronic Acid serum waar ik heel enthousiast over ben geworden. Ik vertel je er graag meer over in deze review.

‘Lees ook: Wat doet een primer precies + aanraders per huidtype.’

limberlux reviewlimberlux review

LimberLux review

LimberLux Vitamin C Hyaluronic Acid serum 30ml, €24,95
Een serum is een product dat je na het reinigen van je gezicht aanbrengt, voordat je een dag- en/of nachtcrème gebruikt. Het heeft een hoge concentratie werkzame bestanddelen en komt in een dunnere textuur waardoor het gemakkelijker tot je huid doordringt en de ingrediënten goed hun werk kunnen doen. Door de hoge concentratie van de ingrediënten en de dunnere textuur heb je er ook nog eens niet veel van nodig, waardoor je vaak lang vooruit kan met een flesje serum. Er is een serum voor ieder huidtype en elke huidbehoefte en wat mij betreft zeker een aanrader als je huid wel wat extra’s kan gebruiken of je gewone dag- en nachtcrème niet meer voldoende doen voor je huid.

Het LimberLux Vitamin C Hyaluronic Acid serum is een serum, zoals de naam al zegt, met een hoge concentratie Vitamine C en hyaluronzuur. Dit is een combinatie die het vooral goed doet voor de huid vanaf dat de eerste lijntjes en rimpeltjes zichtbaar worden en meer voor de normale tot droge huidtypes.

Vitamine C is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen van buitenaf, het huidverouderingsproces vertraagt, rimpeltjes en pigmentvlekjes aanpakt en de huid een boost geeft waardoor deze weer gaat stralen. De variant vitamine C in dit product, sodium ascorbyl fosfaat, is een stabiele variant die minder irriterend is voor de huid dan veel andere vitamine C soorten.

Hyaluronzuur is een krachtpatser als het op hydratatie aankomt, stimuleert daarnaast ook nog eens de aanmaak van collageen, helpt bij het verminderen van rimpels en fijne lijnen en ondersteunt de elasticiteit van de huid.

Naast deze twee focus-ingrediënten zit er in het serum ook nog aloë vera (kalmerend en hydraterend), glycerine (hydraterend), propylene glycol (voorkomt vochtverlies), kamperfoelie extract (kalmerend en verzachtend) en natuurlijke conserveringsmiddelen. Een ingrediëntenlijstje waar ik persoonlijk heel blij van kan worden! Good to know: het serum is niet op dieren getest.

Het serum komt in een airless pump verpakking zodat er geen zuurstof bij kan komen en de samenstelling tot het laatste gebruik goed zijn werking behoudt. Het serum is transparant, heeft de textuur van een wat dunnere gel, smeert heel erg gemakkelijk uit, trekt snel in en is zuinig in gebruik. Na gebruik voelt de huid lekker gehydrateerd en soepel aan en is het klaar voor mijn nachtcrème of huidolie en overdag een crème met SPF. Het serum lijkt iets te ‘verstrakken’ – zonder dat het onprettig aanvoelt – en ik merk dat dit het onder de make-up heel goed doet omdat poriën er minder door lijken op te vallen. Fijne bijkomstigheid!

limberlux review limberlux review

LimberLux Rozenkwarts roller €27,50
De gezichtsrollers als beautytool zijn de laatste jaren steeds meer in opmars. Je gebruikt ze nadat je je gezicht hebt gereinigd op een schone huid óf samen met een serum als mini beautybehandeling. Door de roller over je gezicht te halen (op YouTube zijn hier fijne tutorials voor te vinden) geef je je huid een massage die de bloedcirculatie stimuleert, de huidelasticiteit verbetert, het koele materiaal frist de huid op en vermindert puffiness, het helpt de spieren in je gezicht te ontspannen waardoor je huid er zachter uitziet, het helpt afvalstoffen te verwijderen en voelt gewoonweg heel erg fijn aan als rustgevend avondritueel.

Er zijn gezichtsrollers op de markt van verschillende materialen, maar rozenkwarts is toch wel één van mijn favorieten. Naast bovenstaande voordelen staat deze edelsteen namelijk bekend als de steen van de liefde en het bevorderen van zelfacceptatie en liefde voor jezelf ♥ Ook is het gewoonweg een heel mooi item om te zien, het mooie lichte rozenkwarts samen met het roségoudkleurige metaal.

limberlux review

Conclusie
Mijn ervaring met beide LimberLux producten is zeker positief. Ze komen in prachtige frisse verpakkingen en zeker het mooie stevige kartonnen doosje voor de gezichtsroller is er eentje om te bewaren. Het serum heeft een heel erg goede prijs voor zo’n mooie ingrediëntenlijst en voelt heerlijk op de huid, zeker samen met de roller. Echt een momentje voor jezelf als afsluiting en/of start van de dag en ook nog eens met producten die je huid op langere termijn goed zullen doen. Love it!

Meer informatie over de producten kan je vinden op de website van LimberLux. Dit nieuwe Nederlandse merk is ook te volgen op Facebook en via Instagram.

Winactie
Om mijn enthousiasme te delen mag ik 3 x zo’n mooie set van dit serum & een rose quartz roller weggeven om ook een aantal van jullie hiermee kennis te laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is de vraag onder dit artikel te beantwoorden. En natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij via Facebook en/of Instagram wil volgen en het bijpassende berichtje over deze producten wil liken, een reactie achterlaat of wil delen :)

–> Hoe sluit jij het liefst jouw dag af? Heb je hier een bepaald ritueel voor?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 22 september 2019, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Soraya
  Reply Soraya 22 september 2019 at 21:10

  Heerlijk de knop op 0 door even onderuitgezakt op de bank televisie te kijken. Ik vind het fijn om nog even samen de dag door te nemen. Door de verbouwing en verhuizing, alle stress en griepjes kan mijn huid wel wat hulp gebruiken! Savonds even afnemen en smeren maar rollen heb ik nog nooit geprobeerd. Lijkt mij heerlijk!

 • Avatar van Marina Korink
  Reply Marina Korink 22 september 2019 at 20:18

  Lekker chillen met een leuke familie film.

 • Avatar van Patricia Lubbertje
  Reply Patricia Lubbertje 22 september 2019 at 19:43

  Ik sluit mijn dag het liefst af door te lezen en daarna een eind met de honden te gaan wandelen. Daar wordt ik lekker loom van. Daarna tandenpoetsen en nachtcreme en naar bed.

 • Avatar van Natascha Kwakernaak-Bervoets
  Reply Natascha Kwakernaak-Bervoets 22 september 2019 at 19:38

  Ik eindig graag mijn avondritueel met het reinigen van mijn huid. Sinds mijn eczeem aanvallen, heb ik gemerkt dat met een schone huid en desbetreffende zalven ik dit goed kan onderdrukken.
  Alleen de warmte in mijn huid kan ik moeilijk kwijt.
  Vaak leg ik lepels in de koelkast. Maar met een roller zal dit vele lepels opleveren in de bestekla ipv de koelkast.

  Ik volg je al jaren op fb en ig ♡

 • Avatar van Edith Koolen
  Reply Edith Koolen 22 september 2019 at 13:34

  Ik ben blij als ik ’s avonds na een douche mijn bed in duik en niet op de bank in slaap val dus het eind van de dag is niet zo mijn MM&I momentje moet ik bekennen maar in het weekend kan dat opeens heel anders zijn. Ik vind het juist heerlijk om ‘sochtends als de kids naar school zijn onder de douche te springen en om daarna mijn momentje te pakken.

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 21 september 2019 at 20:23

  Dit lijkt me heerlijk! Mijn ritueel is reinigen met micellair water en een serum aanbrengen :-)

 • Avatar van Romy van Dijk
  Reply Romy van Dijk 21 september 2019 at 18:16

  Nou…. Om eerlijk te zijn douche ik alleen voor het slapen gaan.. ik ben nooit zo van de cremepjes en zalfjes geweest!! Tot mijn moeder me laatst wees op die fijne lijntjes die toch iets minder fijn beginnen te worden.. tja.. dus toch maar tijd om te gaan smeren! Heel graag zou ik met deze fijne serum beginnen 😍😍

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 21 september 2019 at 09:10

  Wat een mooie producten!
  Ik vind het heerlijk op ‘s avonds mijn make-up te verwijderen met een olie of balsem en hierna een facewash te gebruiken. Vervolgens een fijne toner, exfoliant, oogcrème en een verzorgend serum. Afhankelijk van wat mijn huid nodig heeft, sluit ik af met een crème of olie. Even zalig een momentje voor mezelf om de dag af te sluiten.
  In bed smeer ik mijn handen en lippen nog in. Even sprayen met Twilight van Lush verzekert een heerlijk ontspannen gevoel.

 • Avatar van Kirsten van Heeren
  Reply Kirsten van Heeren 20 september 2019 at 19:09

  Ik vind het heerlijk om voor het slapen gaan nog een beetje te scrubben en smeren! Als de kids op bed liggen en het huis is opgeruimd! Lekker een masker dat hard wordt, scrubben en daarna onder de douche! Lekker zacht huidje en warm van het water! Fijne crème op en naar bed!! Echt even een momentje voor mezelf ❤️

 • Avatar van Karen de Jong
  Reply Karen de Jong 20 september 2019 at 18:06

  Wat een leuke actie!! 🎉🎉Ik sluit, vooral nu het wat kouder aan het worden is, de dag graag af met een lekker warm bad of warme douche! Heerlijk warm en fris in bed! Dat slaapt zo lekker! ❤️ Ik doe heel graag mee voor deze prijs! Mijn huid is na mijn zwangerschap/bevalling erg veranderd en ik heb wat last van pigmentvlekjes. Zou graag dit serum en de rollen uit willen testen!

 • Avatar van Hannah
  Reply Hannah 19 september 2019 at 19:23

  Ik sluit het liefst de dag af met een warme douche, daar word ik erg slaperig van. Super actie! Ik volg je op Insta.

 • Avatar van SONJA DE JAGER
  Reply SONJA DE JAGER 19 september 2019 at 16:57

  Mijn glimlach die ik ‘s ochtends heb “opgezet”, voor het slapen met een tevreden gevoel weer “afzetten”.

 • Avatar van Carina Peters
  Reply Carina Peters 19 september 2019 at 12:18

  Douchen, tanden poetsen, gezichtsverzorging aanbrengen en op bed nog even Netflixen, heerlijk ontspannen.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 18 september 2019 at 21:17

  Doorgaans is dat met gezicht goed reinigen, tanden poetsen, serum en eventueel nachtcrème aanbrengen en uiteindelijk, als ik in bed lig, handcrème aanbrengen.

 • Avatar van Lydwien
  Reply Lydwien 18 september 2019 at 20:55

  Altijd vast ritueel: Voor de nacht reinig ik mijn gezicht met zachte reinigingsproducten.
  Daarna poets ik mijn tanden. Natuurlijk doe ik ook een voedende nachtcrème op.
  Als laatste nog een handcrème op en ik vergeet ook mijn voeten niet, die krijgen ook een lik handcrème mee.
  Welterusten.

  Ps ik heb zeker nog ruimte voor t serum en de fijne roller, erg benieuwd naar deze producten.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 18 september 2019 at 17:49

  Ik sluit de dag af met het reinigen en hydrateren van mijn gezicht. Nog even de dag doornemen en dan naar bed.

 • Avatar van Dominique
  Reply Dominique 18 september 2019 at 15:17

  Mijn make- up verwijderen, tanden flossen en poetsen en mijn gezicht was ik alleen met water en met een washandje met lauwwarm water en dan nog even in bed een spelletje spelen op mijn mobieltje.

 • Avatar van Hanne Mout
  Reply Hanne Mout 18 september 2019 at 12:45

  Altijd…..of ik nu moe ben, of het laat is….. in rust. Ik maak mijn gezicht schoon. facegel, miccelair water, reiniger voor de ogen. Ik spuit rozenwater op mijn gezicht. Dan ga ik even 10 minuten zitten met mijn ogen dicht. En daarna gaat er of een olie op (amandel- of rozenolie) of gewoon een nachtcreme. Het masseren van mijn huid is iets wat ik ook wil gaan doen. Ik heb er veel over gelezen. Ik lijkt me dan ook heel erg gaaf om de roller te winnen.

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 18 september 2019 at 11:53

  Mijn gezicht goed reinigen en dan in bed nog even lezen even me-time!!

 • Avatar van Corina
  Reply Corina 18 september 2019 at 10:45

  Wat een mooie producten! Ik sluit m’n dag graag af met, voor ik m’n bed in stap, het wegschuiven van alle openstaande vensters op m’n IPhone. Een heerlijk gevoel vind ik, ik sluit letterlijk m’n dag af. Daarna leg ik mijn telefoon weg en kruip ik lekker onder de dekens.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 17 september 2019 at 22:18

  Voor het slapen gaan douche ik altijd even. Zo spoel ik de energie van de dag letterlijk van me af en ga ik met een zuivere eigen energie naar m’n bedje. Zoutlampje aan en dan heerlijk slapen.

 • Avatar van Esther den Edel
  Reply Esther den Edel 17 september 2019 at 22:17

  Meestal trek ik een tarot of Orakelkaart voor mijzelf voor het slapen gaan of mediteer ik met een van mijn edelstenen.
  En als ik mij niet zo spiritueel voel kijk ik nog even Netflix voor het slapen gaan XD

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 17 september 2019 at 21:47

  ik sluit af met 5 min yoga en dan heerlijk slapen!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 17 september 2019 at 20:59

  Gezicht reinigen, tandenpoetsen, toilet, telefoon checken ;-) en hup het bed in. Als ik niet te moe ben en het is niet te laat dan nog even lekker lezen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk dus ik doe graag mee.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 17 september 2019 at 20:02

  Uitkleden, plassen, tanden poetsen, neerploffen in bed en dan heerlijk nog een uur lezen ;-)

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 17 september 2019 at 19:28

  Altijd een kopje thee of glas warme melk om alvast te ontspannen. En natuurlijk m’n gezicht goed reinigen, gevolgd door een serum en moisturizer.

 • Avatar van poepoe nana
  Reply poepoe nana 17 september 2019 at 17:55

  Hoeveel procent vitamine C zit in het potje?

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 17 september 2019 at 17:09

  Altijd met een goede gezichtsreiniging en een goede nachtcreme

 • Avatar van Tiny
  Reply Tiny 17 september 2019 at 14:00

  Even douche tanden poetsen en insmeren

 • Avatar van Nicole Beijersbergen-Maessen
  Reply Nicole Beijersbergen-Maessen 17 september 2019 at 11:27

  Hoe moe ik ook ben, lezen zal ik. Soms is dat nog geen blz. een andere keer moet ik mij dwingen om te stoppen met lezen omdat ik mijn nachtrust goed kan gebruiken

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 17 september 2019 at 10:51

  paar potjes majong spelen ……….. :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 17 september 2019 at 07:42

  Gezicht reinigen nachtcreme tandenpoetsen

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 17 september 2019 at 07:24

  Mijn dagafsluiting begint met mijn tanden want dat voelt frisser voor mij, spetters….. Dan een micellair water vervolgens afspoelen met lauw water en dan kijk ik per avond hoe mijn huid voelt. Als ze strak en trekkerig is, gebruik ik WELEDA Skin Food op mijn hele gezicht en decolleté , anders alleen mijn lippen. Een serum heb ik nog nooit gebruikt, maar lijkt me heeel fijn want inmiddels heb ik meer dan een lachrimpeltje. En zo’n roller is prachtig, alleen al vanwege de rozenkwarts, die zou ik na mijn micellair water en spoelen gebruiken. Ik doe dus graag mee, ik volg en like al op FB en Instagram .

 • Avatar van Annet Abbel
  Reply Annet Abbel 17 september 2019 at 06:56

  Ik sluit mijn dag af door eerst een kom rustgevende thee te drinken, dan nog ff knuffelen met mijn 2 poezenkinders. Daarna na boven om mijn gezicht te reinigen, tanden te poetsen en een nachtcréme aan te brengen.

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 16 september 2019 at 22:22

  Mijn avond/beauty ritueel mag wel wat uitgebreider. En als beauty lover zou ik graagt eens een kwartsroller willen proberen.
  Ik reinig mijn huid ’s avonds… breng een oogcreme en nachtcreme aan. En neem vloeibaar magnesium om beter te slapen

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 16 september 2019 at 21:32

  Mijn huid goed reinigen (met deze produkten moet dat zeker lukken)en mijn tanden uitgebreid poetsen.

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 16 september 2019 at 21:27

  Gezicht reinigen en lekker mijn bedje in!

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 16 september 2019 at 20:56

  Gezicht schoonmaken, een fijne creme erop, soms een serum, tanden poetsen en dan lekker bij bed in! Ik maak heel graag kans om eens kennis te maken met deze fijne producten

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 16 september 2019 at 19:59

  Voordat ik ga slapen, geef ik mijn Engelse bulldog Lola een knuffel en daarna sta ik stil bij de positieve dingen van de dag & waar ik dankbaar voor ben.

 • Avatar van Alexandra Wibter
  Reply Alexandra Wibter 16 september 2019 at 18:50

  Mijn dag sluit ik af door even met m’n kat te knuffelen, naar buiten laten als ze wil. Dan naar boven, gezicht schoonmaken met kokosolie, tanden poetsen en m’n bed in. Daar kijk ik nog ff op m’n telefoon/Social media. Dan de telefoon op de vliegtuigstand, Storytel app aan en m’n boek luisteren. Weltrusten!

 • Avatar van Rosemary van Duinen
  Reply Rosemary van Duinen 16 september 2019 at 18:35

  Mijn dag sluit ik af door mijn gezicht schoon te maken,flossen tandenpoetsen en een voedende nachtcreme.
  Een handcreme als laatst en klaar.

 • Avatar van Tine Meekers
  Reply Tine Meekers 16 september 2019 at 18:09

  Eigenlijk sluit ik tot nu toe mijn dag af in zeven haasten omdat er een peuter op mij ligt te wachten om slapen te gaan, en ik meestal zo moe ben dat ik in slaap val samen met hem. Ik ga snel naar het wc, snelsnel mijn tanden poetsen en klaar… Zou fijn zijn om eens een ritueel te kunnen inbouwen met zo een roller waarbij mn peuter misschien nog graag gaat helpen ook!

 • Avatar van Marjolein Schuurman
  Reply Marjolein Schuurman 16 september 2019 at 18:02

  Hoe ik het liefst mijn dag afsluit? Heerlijk koud water op mijn huid (dus koud afdouchen) en de huid reinigen met een olijfoliezeep. Daarna een oogserum rond de ogen zachtjes inmasseren en de rest van het gezicht met een voedende en vochtinbrengende nachtcreme in smeren. Helaas zie ik er weinig resultaat van, dus zou ik graag een serum willen inmasseren. Wie weet pakt mijn huid dat wel makkelijker.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 16 september 2019 at 17:01

  Dochter op bed leggen, huis even aan kant maken of een wasje erin. Dan me-time met de benen omhoog en daarna gezicht reinigen, weer insmeren, tandenpoetsen en de dag van vandaag en morgen even doornemen. En dan eindelijk de ogen dicht :)

 • Avatar van Tessa Cornelissen
  Reply Tessa Cornelissen 16 september 2019 at 15:51

  Ik sluit m’n dag het liefst af met ‘s avonds quality time samen met manlief, knuffeltijd met onze konijnen Yoshi & Julia en bij het naar bed gaan in slaap vallen met een rustgevend muziekje op de achtergrond.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 16 september 2019 at 15:47

  Ik sluit de dag af met tanden poetsen, daarnaast make up verwijderen met make up remover, daarna brightening essence van Caudalie. Vervolgens een nachtcreme. En dan lekker mijn warme bedje in.

 • Avatar van Jolanda van Delft
  Reply Jolanda van Delft 16 september 2019 at 15:47

  Ik schrijf elke avond op wat ik de volgende dag niet mag vergeten.
  Leg mijn kleding klaar voor de volgende dag.
  En reinig mijn gezicht en dan heerlijk slapen😀

 • Avatar van Ingevandenbempt@me.com
  Reply Ingevandenbempt@me.com 16 september 2019 at 15:36

  De dag wordt steeds afgesloten met een reiniger en toner!

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 16 september 2019 at 15:16

  Kort douchen, huid goed reinigen en insmeren met creme en serum, lichaam lekker insmeren, handcrempje, dat er laten inwerken terwijl ik nog ff tv kijk…althans dat probeer ik😉

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 16 september 2019 at 14:44

  😍datvzou ik dolgraag testen !
  Elke dag is er iets moois om dankbaar voor te zijn! Tel je zegeningen en dan sluit ik de dag ♥️

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 16 september 2019 at 14:07

  Ik doe al jaren mijn gezicht reiniger met een facewase
  Loot heel graag mee

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 16 september 2019 at 14:00

  Die rozenkwartsroller lijkt me heerlijk! Mijn avondritueel bestaat uit: tandenpoetsen, douchen en daarna mijn gezicht wassen (vaak met koud water). Soms gebruik ik een gezichtsmasker.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 16 september 2019 at 13:59

  Met het opschrijven van minstens 3 dingen waar ik dankbaar voor ben.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 16 september 2019 at 13:55

  Wat een verwennerij, ik loot graag mee! Hoop dat mijn huidje er ook van gaat stralen.
  Ik sluit mijn dag het liefst af met een half uurtje lezen in bed voor ik ga slapen. Dat ontspant me enorm.

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 16 september 2019 at 13:38

  Ik sluit mijn “cleansingritueel” steevast af met een gekke bekken sessie waarbij ik alle letters van het alfabet heel erg overdreven uitspreek (in me zelf). Ik ben nu 50+ en nog geen rimpeltje aan de horizon. Ben heel erg zuinig op mijn huid en zo’n prachtige quartz roller lijkt me een geweldig alternatief voor mijn idiote gymnastische oefeningen.

 • Avatar van Willy Nijssen
  Reply Willy Nijssen 16 september 2019 at 12:21

  Ik sluit mijn dag af met het goed schoonmaken van mijn gezicht, dan nachtcreme aanbrengen en mijn tanden goed te poetsen en dan hup het bed in met een mooi boek effe relaxen. Mooie actie, ik loot echt heel graag mee!!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 16 september 2019 at 12:12

  Mooie producten!! Ik sluit mijn avond altijd af met een heerlijke warme douche, zodat ik fris en fruitig mijn bed in kruip. Het liefst sluit ik het daarna nog af met een kroel- en stoeimoment met vriendlief, maar aangezien we nog niet samenwonen blijft het bij mijn douchemoment ;-) en die vul ik graag aan met deze mooie producten!

 • Avatar van Fraukje
  Reply Fraukje 16 september 2019 at 12:03

  Ik doe graag mee. Ik sluit mijn dag af door mijn huid van mijn gezicht en hals goed te verzorgen door selectief producten te gebruiken waarvan ik denk dat ze goed doen voor mijn huid. Ik cleans 2 x, gebruik dan 1 of 2 toners, serums, retinol (al ben ik hier nog zoekende naar – een goeie). Dan poets ik mijn tanden en duik ik lekker mijn bedje in. Waar ik nog even tv kijk, of nog wat lees. Fijne dag!

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 16 september 2019 at 11:56

  Wat een geweldige actie!
  Ik lees steeds vaker over een gezichtsroller en dit lijkt mij echt een aanwinst voor zowel ochtend- als avondritueel
  Ik maak mijn gezicht heel goed schoon, soms gebruik ik nog een maskertje en daarna gaat de olie op mijn gezicht
  Heb een enorm gevoelige huid maar sinds ik een paar maanden geleden consequent minstens 2 x per dag mijn gezicht in de olie zet is mijn huid enorm opgeknapt en zijn mijn eczeemplekken ook verdwenen!
  Ben dol op serums dus nu maar duimen dat ik deze producten win…..😉

 • Avatar van Selina ten Kate-Calor
  Reply Selina ten Kate-Calor 16 september 2019 at 11:55

  Ik sluit de dag af met een warme douche, daarna gezicht reinigen en maskertje! Naar een serum en gezichtsroller ben ik al enoge tijd naar op zoek..doe dus graag mee!!

 • Avatar van Rosita
  Reply Rosita 16 september 2019 at 11:42

  Kop thee met mijn jongens even de dag doorpraten,een lekkere douche en een gezichtsreiniging, dus deze set komt goed van pas ;-) zo eindig ik mijn dag meestal.

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 16 september 2019 at 11:28

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb geen bijzondere avondroutine, ik haal mijn make up af en lees dan in bed nog een hoofdstuk(ken) uit een boek. Ik volg je al op instagram maar zal je bericht nog even liken!

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 16 september 2019 at 11:20

  Ik heb geen ritueel maar in het weekend vind ik een gezichtsmasker of mijn nageltjes lakken wel fijn

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 16 september 2019 at 10:28

  Wat een geweldige producten, ik ben hier echt heel benieuwd naar! Ze klinken geweldig voor mij en mijn huid! Ik ben nog steeds op zoek naar een goed serum en die roller lijkt me geweldig!
  Ik sluit de dag af met een kopje rustgevende thee zoals Sleepy Time. Soms een maskertje tijdens de thee.
  Daarna ga ik of douchen of ik was gewoon mijn gezicht met de double cleanse methode. Hierna toner en nachtcreme (ook nog zoekende naar de juiste nachtcreme).
  Nog even lekker lezen in bed en tijd om te slapen :)

 • Avatar van VarenkaW
  Reply VarenkaW 16 september 2019 at 10:28

  Wat een mooie producten weer….ik doe heel graag mee
  Ik sluit mijn dag af met een dikke knuffel aan mn man (zoon wilt niet meer 😂) meneer pup en de twee kleine poezen damens 💕

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 16 september 2019 at 10:16

  Wat een leuke actie! Een gezichtsroller staat op mijn lijstje. Zeker 2x per week plan ik een me-time voor mezelf. Lekker badderen en sheetsmask. Dan kom ik als herboren de badkamer uit.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 16 september 2019 at 10:14

  Wat een leuke actie,ik loot graag mee! Ik neem s´avonds lekker een kopje gemberthee.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 september 2019 at 10:03

  Wat een superleuke actie ;-)
  Ik doe héél erg graag mee….
  Omdat ik van middelbare leeftijd ben en wel goede bloeddoorstroming van het gezicht wil maar er de juiste middelen niet voor heb….
  Mijn dag sluit ik liefste af dmv. een warme douche en een goede gezichtsmasker…..
  Daarna een kop thee en dat is me time zodat ik lekker kan slapen en goed tot rust kan komen…..

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 16 september 2019 at 09:56

  met yoga oefeningen

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.