Beauty

LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz roller

16 september 2019

limberlux review 1 - LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz roller
Een tijdje geleden kreeg ik een e-mail van LimberLux, een nieuwe Nederlandse webwinkel gericht op producten om je huid nog stralender uit te laten zien. Zoals je weet ben ik een ‘skincarejunkie’ en ik was dus direct nieuwsgierig naar wat het merk te bieden heeft. Ik ontving een prachtige rozenkwarts roller voor het gezicht en het Vitamin C Hyaluronic Acid serum waar ik heel enthousiast over ben geworden. Ik vertel je er graag meer over in deze review.

‘Lees ook: Wat doet een primer precies + aanraders per huidtype.’

limberlux review 2 - LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz rollerlimberlux review 5 - LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz roller

LimberLux review

LimberLux Vitamin C Hyaluronic Acid serum 30ml, €24,95
Een serum is een product dat je na het reinigen van je gezicht aanbrengt, voordat je een dag- en/of nachtcrème gebruikt. Het heeft een hoge concentratie werkzame bestanddelen en komt in een dunnere textuur waardoor het gemakkelijker tot je huid doordringt en de ingrediënten goed hun werk kunnen doen. Door de hoge concentratie van de ingrediënten en de dunnere textuur heb je er ook nog eens niet veel van nodig, waardoor je vaak lang vooruit kan met een flesje serum. Er is een serum voor ieder huidtype en elke huidbehoefte en wat mij betreft zeker een aanrader als je huid wel wat extra’s kan gebruiken of je gewone dag- en nachtcrème niet meer voldoende doen voor je huid.

Het LimberLux Vitamin C Hyaluronic Acid serum is een serum, zoals de naam al zegt, met een hoge concentratie Vitamine C en hyaluronzuur. Dit is een combinatie die het vooral goed doet voor de huid vanaf dat de eerste lijntjes en rimpeltjes zichtbaar worden en meer voor de normale tot droge huidtypes.

Vitamine C is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen van buitenaf, het huidverouderingsproces vertraagt, rimpeltjes en pigmentvlekjes aanpakt en de huid een boost geeft waardoor deze weer gaat stralen. De variant vitamine C in dit product, sodium ascorbyl fosfaat, is een stabiele variant die minder irriterend is voor de huid dan veel andere vitamine C soorten.

Hyaluronzuur is een krachtpatser als het op hydratatie aankomt, stimuleert daarnaast ook nog eens de aanmaak van collageen, helpt bij het verminderen van rimpels en fijne lijnen en ondersteunt de elasticiteit van de huid.

Naast deze twee focus-ingrediënten zit er in het serum ook nog aloë vera (kalmerend en hydraterend), glycerine (hydraterend), propylene glycol (voorkomt vochtverlies), kamperfoelie extract (kalmerend en verzachtend) en natuurlijke conserveringsmiddelen. Een ingrediëntenlijstje waar ik persoonlijk heel blij van kan worden! Good to know: het serum is niet op dieren getest.

Het serum komt in een airless pump verpakking zodat er geen zuurstof bij kan komen en de samenstelling tot het laatste gebruik goed zijn werking behoudt. Het serum is transparant, heeft de textuur van een wat dunnere gel, smeert heel erg gemakkelijk uit, trekt snel in en is zuinig in gebruik. Na gebruik voelt de huid lekker gehydrateerd en soepel aan en is het klaar voor mijn nachtcrème of huidolie en overdag een crème met SPF. Het serum lijkt iets te ‘verstrakken’ – zonder dat het onprettig aanvoelt – en ik merk dat dit het onder de make-up heel goed doet omdat poriën er minder door lijken op te vallen. Fijne bijkomstigheid!

limberlux review 3 - LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz rollerlimberlux review 4 - LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz roller

LimberLux Rozenkwarts roller €27,50
De gezichtsrollers als beautytool zijn de laatste jaren steeds meer in opmars. Je gebruikt ze nadat je je gezicht hebt gereinigd op een schone huid óf samen met een serum als mini beautybehandeling. Door de roller over je gezicht te halen (op YouTube zijn hier fijne tutorials voor te vinden) geef je je huid een massage die de bloedcirculatie stimuleert, de huidelasticiteit verbetert, het koele materiaal frist de huid op en vermindert puffiness, het helpt de spieren in je gezicht te ontspannen waardoor je huid er zachter uitziet, het helpt afvalstoffen te verwijderen en voelt gewoonweg heel erg fijn aan als rustgevend avondritueel.

Er zijn gezichtsrollers op de markt van verschillende materialen, maar rozenkwarts is toch wel één van mijn favorieten. Naast bovenstaande voordelen staat deze edelsteen namelijk bekend als de steen van de liefde en het bevorderen van zelfacceptatie en liefde voor jezelf ♥ Ook is het gewoonweg een heel mooi item om te zien, het mooie lichte rozenkwarts samen met het roségoudkleurige metaal.

limberlux review 6 - LimberLux Vitamin C hyaluronic acid serum & rose quartz roller

Conclusie
Mijn ervaring met beide LimberLux producten is zeker positief. Ze komen in prachtige frisse verpakkingen en zeker het mooie stevige kartonnen doosje voor de gezichtsroller is er eentje om te bewaren. Het serum heeft een heel erg goede prijs voor zo’n mooie ingrediëntenlijst en voelt heerlijk op de huid, zeker samen met de roller. Echt een momentje voor jezelf als afsluiting en/of start van de dag en ook nog eens met producten die je huid op langere termijn goed zullen doen. Love it!

Meer informatie over de producten kan je vinden op de website van LimberLux. Dit nieuwe Nederlandse merk is ook te volgen op Facebook en via Instagram.

Winactie
Om mijn enthousiasme te delen mag ik 3 x zo’n mooie set van dit serum & een rose quartz roller weggeven om ook een aantal van jullie hiermee kennis te laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is de vraag onder dit artikel te beantwoorden. En natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij via Facebook en/of Instagram wil volgen en het bijpassende berichtje over deze producten wil liken, een reactie achterlaat of wil delen :)

–> Hoe sluit jij het liefst jouw dag af? Heb je hier een bepaald ritueel voor?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 22 september 2019, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Soraya
  Reply Soraya 22 september 2019 at 21:10

  Heerlijk de knop op 0 door even onderuitgezakt op de bank televisie te kijken. Ik vind het fijn om nog even samen de dag door te nemen. Door de verbouwing en verhuizing, alle stress en griepjes kan mijn huid wel wat hulp gebruiken! Savonds even afnemen en smeren maar rollen heb ik nog nooit geprobeerd. Lijkt mij heerlijk!

 • Avatar van Marina Korink
  Reply Marina Korink 22 september 2019 at 20:18

  Lekker chillen met een leuke familie film.

 • Avatar van Patricia Lubbertje
  Reply Patricia Lubbertje 22 september 2019 at 19:43

  Ik sluit mijn dag het liefst af door te lezen en daarna een eind met de honden te gaan wandelen. Daar wordt ik lekker loom van. Daarna tandenpoetsen en nachtcreme en naar bed.

 • Avatar van Natascha Kwakernaak-Bervoets
  Reply Natascha Kwakernaak-Bervoets 22 september 2019 at 19:38

  Ik eindig graag mijn avondritueel met het reinigen van mijn huid. Sinds mijn eczeem aanvallen, heb ik gemerkt dat met een schone huid en desbetreffende zalven ik dit goed kan onderdrukken.
  Alleen de warmte in mijn huid kan ik moeilijk kwijt.
  Vaak leg ik lepels in de koelkast. Maar met een roller zal dit vele lepels opleveren in de bestekla ipv de koelkast.

  Ik volg je al jaren op fb en ig ♡

 • Avatar van Edith Koolen
  Reply Edith Koolen 22 september 2019 at 13:34

  Ik ben blij als ik ’s avonds na een douche mijn bed in duik en niet op de bank in slaap val dus het eind van de dag is niet zo mijn MM&I momentje moet ik bekennen maar in het weekend kan dat opeens heel anders zijn. Ik vind het juist heerlijk om ‘sochtends als de kids naar school zijn onder de douche te springen en om daarna mijn momentje te pakken.

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 21 september 2019 at 20:23

  Dit lijkt me heerlijk! Mijn ritueel is reinigen met micellair water en een serum aanbrengen :-)

 • Avatar van Romy van Dijk
  Reply Romy van Dijk 21 september 2019 at 18:16

  Nou…. Om eerlijk te zijn douche ik alleen voor het slapen gaan.. ik ben nooit zo van de cremepjes en zalfjes geweest!! Tot mijn moeder me laatst wees op die fijne lijntjes die toch iets minder fijn beginnen te worden.. tja.. dus toch maar tijd om te gaan smeren! Heel graag zou ik met deze fijne serum beginnen 😍😍

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 21 september 2019 at 09:10

  Wat een mooie producten!
  Ik vind het heerlijk op ‘s avonds mijn make-up te verwijderen met een olie of balsem en hierna een facewash te gebruiken. Vervolgens een fijne toner, exfoliant, oogcrème en een verzorgend serum. Afhankelijk van wat mijn huid nodig heeft, sluit ik af met een crème of olie. Even zalig een momentje voor mezelf om de dag af te sluiten.
  In bed smeer ik mijn handen en lippen nog in. Even sprayen met Twilight van Lush verzekert een heerlijk ontspannen gevoel.

 • Avatar van Kirsten van Heeren
  Reply Kirsten van Heeren 20 september 2019 at 19:09

  Ik vind het heerlijk om voor het slapen gaan nog een beetje te scrubben en smeren! Als de kids op bed liggen en het huis is opgeruimd! Lekker een masker dat hard wordt, scrubben en daarna onder de douche! Lekker zacht huidje en warm van het water! Fijne crème op en naar bed!! Echt even een momentje voor mezelf ❤️

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
le baume by cime review
Skin saver | Le Baume by CIME

Zeker nu de temperaturen buiten echt aan het dalen zijn en het gure weer de hoek om komt kijken, zal...

Sluiten