Beauty

MAC Love me Lipstick | Daddy’s Girl & Killing me Softly

25 september 2019

mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly
Niet lang geleden werd deze compleet nieuwe lipstickformule gelanceerd: de MAC Love me Lipstick. Deze creamy lipsticks beloven vanwege de ingrediënten compleet anders aan te voelen op de lippen en anders te dragen dan de bestaande MAC lipsticks. Ik was er heel benieuwd naar en vertel je alles over deze lipsticks in dit artikel ínclusief review van de kleuren Daddy’s Girl en Killing me Softly.

‘Lees ook: Zalando Beauty is terug van weggeweest!’

mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly

MAC Love me Lipstick review

Deze lipsticks hebben een crème textuur die superlicht aanvoelt op de lippen zodat je al snel vergeet dat je überhaupt een lipstick draagt. En dat terwijl de lipstick wel een goede pigmentatie heeft. Hij draagt hierdoor dus heel erg comfortabel en dat heeft vooral te maken met de gelbasis van deze lipstick. Verder zit er onder andere kokosextract, vitamine E, arganolie, saffloerolie en lychee extract in. Het is duidelijk een verzorgende lipstick en dat is zo met de herfst en de aankomende winter een pluspunt!

Voor mij valt de MAC Love me Lipstick onder de ‘foolproof’ lipsticks vanwege de zachtere textuur. Hij glijdt tijdens het aanbrengen soepel over de lippen zonder te trekken waardoor je al snel – ook bij een meer opvallende kleur – een mooie strakke buitenlijn krijgt. Wel is het een lipstick die afgeeft en dat is iets om rekening mee te houden met zoenen, kleding en eten/drinken. Qua draaggemak heb ik tijdens het dragen echt niet het idee een lipstick te dragen, maar eerder een verzorgende balsem en dat vind ik heel fijn. De kleur blijft zo’n vier uur echt mooi op de lippen en vervaagt dan langzaam tot een zachter effect zonder harde lijntjes of vlekken. Dus mócht je eens vergeten zijn om na een hapje en drankje bij te werken, dan ziet het er alsnog verzorgd uit alleen minder intens van kleur. De geur is de bekende vanillegeur zoals veel van de MAC lipsticks hebben.

mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly mac love me lipstick review daddy's girl / killing me softly

Daddy’s Girl is een zachtere oudroze kleur met een neutraal tot koelere ondertoon. Killing me Softly is een donkerder paarse/mauve lipstick met een duidelijke koele ondertoon. En kijk nou die verpakking, zo mooi! En ook nog eens heel erg handig want door de andere kleur weet ik gelijk welke van de twee ik in handen heb. Ja, ik vind dit echt een heel erg fijne lipstickformule en ik ben heel blij met deze twee kleurtjes. De één is perfect voor iedere dag en de ander prachtig voor etentjes, feestjes en avondjes uit.

De MAC Love me Lipstick is verkrijgbaar in 24 kleuren via de Nederlandse MAC webwinkel en bij de MAC verkooppunten zoals bij Parfumerie Douglas.

–> Heb jij deze nieuwe formule al uitgeprobeerd? Spreekt het jou aan?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke Hauwert
  Reply Marijke Hauwert 7 oktober 2019 at 02:47

  ar ik ben altjd te laat, omdat ik de mails bij gebrek aan tijd laat liggen, helaass pindakaas

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2019 at 09:28

   Deze kleurtjes zitten volgens mij standaard in het assortiment nu? :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 september 2019 at 14:27

  Dit zijn prachtige kleuren voor elke dag ook!

 • Avatar van Barbra van Schaik
  Reply Barbra van Schaik 29 september 2019 at 09:01

  Geen dag zonder lipstick. MAC is mijn favoriet.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 28 september 2019 at 11:29

  Hmm, misschien toch weer eens lipstick proberen. Ik draag het eigenlijk nooit (terwijl ik verder altijd full face make-up draag), ik kan gewoon niet wennen aan het gevoel. Als het een lipbalm-formule heeft ga ik toch eens op zoek naar een my-lips-but-better-kleurtje. Dank voor de tip!

 • Avatar van Jenneke van Maurik
  Reply Jenneke van Maurik 25 september 2019 at 19:21

  Mijn meiden hebben er beide 1 en zijn er ook erg content mee ♥ De kleuren staan je beide erg mooi.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 25 september 2019 at 15:09

  Toevallig stond ik vorige week bij de MAC en heb er 1 uitgetest, vond helaas dat de lipstick snel verdween. Ben MAC Faux gewend en die blijft echt heel lang zitten, maar dat komt misschien of het een matte lipstick is. Vind Daddy’s girl wel een hele mooie kleur.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 september 2019 at 12:02

  Wauw….
  Dit staat jou prachtig.
  Ik zie er zeker mooie kleuren bij…

  Xoxo

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 25 september 2019 at 08:02

  Ze staan jou mooi! Ik zou bijna naar de winkel willen rennen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 september 2019 at 10:27

   Als je de kans hebt, ga dan zeker eens kijken en proberen. Ik vind ze erg fijn!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 25 september 2019 at 06:40

  Ik heb deze nog niet geprobeerd. Vooral Daddy’s Girl vind ik erg mooi :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.