Beauty

Olaz Total Effects 7-in-One dagcrème

30 september 2019

olaz total effects 7 in one review 2 - Olaz Total Effects 7-in-One dagcrème
Dat een goed huidverzorgingsproduct met mooie ingrediënten echt niet heel duur hoeft te zijn, bewijst Olaz met de Olaz Total Effexts 7-in-One hydraterende dagcrème. In dit artikel vertel ik je er heel erg graag wat meer over, want het is echt een product dat het proberen waard is. Zeker zo met het begin van de herfst en je huid wel wat extra’s kan gebruiken! Lees verder voor meer informatie over deze crème en een uitgebreide review.

‘Lees ook: MAC Love me Lipstick (review).’

olaz total effects 7 in one review 1 - Olaz Total Effects 7-in-One dagcrème

Olaz Total Effects 7-in-One hydraterende dagcrème SPF30 review

Deze crème belooft een vermindering van lijntjes en rimpels, egaliseert de huid, zorgt voor een mooie glow, laat poriën kleiner ogen, zorgt voor een gladdere textuur van de huid, herstelt de stevigheid en hydrateert. Kortom; een complete huidverzorging die de huid verzorgt, beschermt en verbetert. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, helemaal voor die prijs, maar de ingrediënten spreken voor zich.

Ingrediënten

In de Olaz Total Effects 7-in-One crème zit onder andere;

– glycerine, een hydraterend bestanddeel dat ook van nature in de huid te vinden is. Het voorkomt dat de huid vocht verliest en het helpt andere ingrediënten gemakkelijker opgenomen te worden
– niacinamide (vitamine B3),  is één van de weinige ingrediënten waarvan bewezen is dat het echt iets doet voor je huid. Het heeft een licht exfoliërende werking waardoor dode huidcellen worden verwijderd, versterkt de huidbarrière, beschermt tegen UV-schade, helpt de huid vocht beter vast te kunnen houden, vermindert pigmentvlekjes en maakt de huid zachter en gladder
– vitamine E, een natuurlijk conserveringsmiddel en sterke antioxidant met beschermende, versterkende en verstevigende werking en stimuleert de microdoorbloeding van de huid
– panthenol (vitamine B5), trekt vocht aan om af te staan aan de huid en heeft hierdoor een hydraterende werking, het kalmeert de huid, versnelt de wondgenezing en heeft daarnaast ook een voedende werking
– thee extract, heeft een ontstekingsremmende werking, voorkomt huidbeschadiging, helpt rimpels en fijne lijntjes aan te pakken en zorgt voor een meer elastische huid
– SPF30, een hogere beschermingsfactor tegen de schadelijke effecten van de zon.

olaz total effects 7 in one review 3 - Olaz Total Effects 7-in-One dagcrème

In gebruik

De Olaz Total Effects 7-in-One crème komt in een hygiënische pompflacon, er zit geen parfum in waardoor de crème een redelijk neutrale geur heeft en de lichtere textuur smeert heel prettig uit zonder een witte waas of een plakkerig laagje achter te laten.

Je kan de crème heel goed op zichzelf gebruiken, maar hij doet het ook goed onder make-up. Dat komt vast doordat er iets aan siliconen in zit, want foundation en concealer brengen er heel gemakkelijk over aan. Mooi voordeel voor als je huid wat droger begint te worden rond deze tijd van het jaar: doordat deze crème redelijk hydraterend en voedend is maakt het een foundation wat minder droog waardoor deze mooi met de huid versmelt en rimpels en lijntjes niet worden geaccentueerd.

olaz total effects 7 in one review 4 - Olaz Total Effects 7-in-One dagcrème

Prijs en verkrijgbaarheid

De Olaz Total Effects 7-in-One crème komt in een flacon met 50ml inhoud en is verkrijgbaar voor €19,99. Deze crème is regelmatig verkrijgbaar met korting, zoals deze week bij Kruidvat met een 1 + 1 gratis actie. Maakt het helemaal leuk om hem eens uit te proberen en heb je gelijk een voorraadje in huis voor de komende maanden :)

Winactie | 5 x Total Effects 7-in-One hydraterende dagcrème

Wil je zelf het effect van deze crème eens proberen? Ik mag maar liefst 5 potjes weggeven! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel waarbij je antwoord geeft op onderstaande dikgedrukte vraag. Maar.. natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt op Facebook en een reactie achterlaat bij het bijbehorende berichtje over deze crème, liket en/of het bericht deelt. Sharing is caring! ♥

–> Wat is je leeftijd en kan je jouw huidtype omschrijven?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 6 oktober 2019, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sharon de Ridder
    Reply Sharon de Ridder 7 oktober 2019 at 11:33

    Leuke actie nav jouw review! Ik ben 39 en heb een droge huid. Door het goed insmeren zijn er wel eerste rimpels te zien, maar eigenlijk is mijn huid (op een zwangerschapsmasker na) nog in puike conditie!

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
National Glamour Day 28 september 2019
National Glamour Day | Alle winkels + kortingscodes bij elkaar

Heb je nog nieuwe kleding of schoenen nodig voor de herfst en winter, wil je al een tijdje iets nieuws...

Sluiten