Reizen & vrije tijd

Uit tip | Snorfestival najaar 2019

18 september 2019

snorfestival najaar 2019
Misschien wel één van de leukste uittips voor aankomend weekend, namelijk het Snorfestival! Komende zondag is het namelijk weer zover. Dan kan je bij de Nijverheid in Utrecht terecht voor een heleboel leuke nieuwtjes, creatieve workshops, interessante activiteiten en nog veel meer. Ik vertel je er in dit artikel graag wat meer over.

‘Lees ook: Rituals Ayurveda vata dry oil.’

snorfestival najaar 2019 snorfestival najaar 2019

Nieuwe titels Snor Uitgeverij najaar 2019
Komend najaar lanceert Snor weer een aantal mooie boeken. Deze worden op het Snorfestival gelanceerd op een originele manier. Zo kan je komen proeven in het kader van het nieuwe boek Kerst van The Holy Kauw Company, stemmen de auteurs van Holy Happy Belly Ayurvedische kruidenmengsels op jouw dosha af, signeert Zilverblauw haar nieuwe boek Shoot, kan je leren flockdrukken met de illustraties van Sue Doeken voor de lancering van haar stationerylijn en ga je feesten met Studio Boot voor de lancering van de Mooiste Verjaardagskalender. Alle auteurs van deze en eerder uitgekomen boeken lopen vrij rond om te vertellen over hun werk.

Snorfestival najaar 2019

Het Snorfestival vond voor het eerst in 2014 plaats en was toen vooral nog een event dat enkel draaide om de nieuwste boeklanceringen van Uitgeverij Snor. Inmiddels is het uitgegroeid tot een festival vol leuks voor jong en oud en kan je er van alles zien, doen en beleven.

Wat je aankomende zondag kan verwachten? Neem een kijkje tussen de nieuwste Snor boeken, maak sockpuppets met de Cardboarders, speel op de ukelele, ga papiermozaïeken, laat je tenen lezen, leer magische trucs, tik de meest originele cadeaus, vintage en kunst op de kop op de markt en laat je schminken en/of leer jongleren en koordsansen bij Cicus Moustache. Kortom; de hele familie zal zich hier heel goed kunnen vermaken. Enjoy!

Snorfestival
22 september 2019
12.00 – 17.00 uur

De Nijverheid
Nijverheidskade 15
Utrecht

Entree: kaartjes kosten €3,50 in de voorverkoop via de website, €7,00 aan de deur. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van brendaexplores
  Reply brendaexplores 18 september 2019 at 12:00

  Lijkt me een tof festival! Deze kende ik nog niet :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 september 2019 at 07:55

  Leuke uittip ;-)
  Ik ken dit niet.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.