Beauty

Love it! | Starskin VIP 7 second luxury all-day mask

8 september 2019

starskin vip7 second luxury all day mask review
Als je op zoek bent naar een boost voor je huid maar je niet direct allemaal verschillende producten aan wil schaffen, dan zit je met het nieuwe Starskin VIP 7-second luxury all-day mask helemaal goed. Het brengt je een 7-in-1 behandeling voor je gezicht en zit bomvol actieve ingrediënten. Ik vertel je er graag wat meer over in deze review ♥ 

‘Lees ook: Wat doet een primer precies (+ aanraders!).’

starskin vip7 second luxury all day mask review

Starskin VIP 7-second luxury all-day mask

De belofte
Dit gezichtsmasker belooft 7 producten/behandelingen voor het gezicht in één product. De voorzijde van de pad heeft een textuur die zorgt voor een massage en verwijdert dode huidcellen, de zachte achterkant werkt vervolgens het serum lekker in op de huid. De 7 functies zijn dus een massage, exfoliator, toner, serum, crème, masker en make-up primer in één.

starskin vip7 second luxury all day mask review

Ingrediënten
Als ik naar de ingrediënten kijk dan ben ik zeker enthousiast. Dat er bijvoorbeeld géén water in zit om het product te verdunnen, maar echt alleen actieve bestanddelen vind ik al een groot pluspunt. En de ingrediënten zelf spreken zeker voor zich. Zo zitten er onder andere de volgende ingrediënten in:

– kudzu wortel, heeft een huidverjongende werking op rimpeltjes, lijntjes en pigmentatie
glycerine, heeft een hydraterende werking
– kamille extract, heeft een verzachtende en ontstekingsremmende werking
niacinamide, zorgt voor een betere huidelasticiteit, pakt rimpels aan en geeft een glow
– cranberry extract, zit bomvol antioxidanten om de huid tegen invloeden van buitenaf te beschermen
hyaluronzuur, geeft een enorme hydratatieboost aan de huid en vult rimpeltjes en lijntjes van binnenuit op
– druivenzaad extract, bevat krachtige antioxidanten die de huid verzachten en egaliseren
– plantago asiatica, een verzachtend ingrediënt dat poriën minder op laat vallen en de droge huid kalmeert en hydrateert.

Het product
Het is de bedoeling dat je dit product aanbrengt op een schone en droge huid. Met de ‘bobbelige’ kant masseer je met zachte,kleine ronddraaiende bewegingen over je huid en vervolgens klop je zachtjes met de zachte kant van de pad over je huid om het product in te werken. Een heel simpel principe waar je eigenlijk niks verkeerd aan kan doen.

starskin vip7 second luxury all day mask review starskin vip7 second luxury all day mask review

Mijn ervaring
Toen dit masker binnen kwam, dacht ik even dat het hetzelfde product was als het Starskin 7 Second Overnight Mask pads, maar dan met een nieuwe naam. Maar de ingrediëntenlijst is duidelijk anders en lijkt eerder op een combinatie tussen het Overnight Mask en de Starskin 7 second Morning Mask. Nu dus in een variant die je kan gebruiken op het moment dat jouw huid wat extra’s nodig heeft, of dat nu in de avond of ochtend is.

Ik vind het nog steeds een heel fijn product. Echt zo’n complete facial in één product waarmee je lekker snel klaar bent en dat wel écht iets voor je huid doet. Ik vind hem zelf het meest fijn om in de avond te gebruiken. Dan reinig ik eerst mijn gezicht, breng ik een oogcrème aan en haal ik dan eerst zachtjes de kant met textuur over mijn huid en vervolgens de zachte achterzijde. Als laatste ‘knijp’ ik het overtollige serum uit de pad en dat verdeel ik over mijn gezicht, hals en decolleté. De volgende ochtend sta ik op met een heerlijk zachte en duidelijk goed gehydrateerde huid. Heel lekker en wat mij betreft een aanrader voor zo’n beetje ieder huidtype dat wel wat extra’s kan gebruiken.

Het Starskin VIP 7-second luxury all-day mask komt in een doosje met 18 individueel verpakte maskers. Misschien niet heel erg milieuvriendelijk, maar zo weet je wel dat iedere pad dezelfde hoeveelheid product bevat én het is heel gemakkelijk om met je mee te nemen tijdens weekendjes weg en op vakantie.

De producten van Starskin zijn bij Parfumerie Douglas verkrijgbaar. Het masker uit deze review spotte ik bij lookfantastic in een verpakking met 5 stuks voor €10,95 en bij feelunique in de verpakking met 18 stuks voor €34,80.

–> Ken jij de producten van Starskin? Spreekt dit masker je aan om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 september 2019 at 22:01

  Dit klinkt zo goed.
  Ik leess veel goeds van dit merk en denk erover om wat te gaan kopen….

  Xoxo

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 8 september 2019 at 08:24

  Ik heb weleens een masker van Starskin geprobeerd en was daar wel erg blij mee. Vond het fijn in gebruik, maar ook achteraf.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.