Mama & Kind

Tip | Gratis je Stokke Tripp Trapp graveren

9 september 2019

Stokke Tripp Trapp graveren
Als er één specifiek kinderproduct is dat al jaren met veel plezier op dagelijkse basis wordt gebruikt, dan is dat hier in huis toch wel de Stokke Tripp Trapp stoel. Met deze kinderstoel kan je kindje al vanaf dag één mee aan tafel om onderdeel van het gezin en de dagelijkse rituelen te zijn. Stokke gaat de komende periode gratis stoelen graveren én ik mag een Stokke Tripp Trapp stoel in een kleur en met gravering naar keuze weggeven. Good luck!

‘Lees ook: Onze eerste ervaring met de Stokke Xplory kinderwagen.’

Stokke Tripp Trapp graveren

Stokke Tripp Trapp graveren (gratis!)

Vind je het leuk om jouw Stokke Tripp Trapp stoel te laten graveren met de naam of bijvoorbeeld het koosnaampje van je kind, dan kan dat! Van 5 oktober tot 15 december kan je het ruggensteuntje van je Tripp Trapp kinderstoel meenemen óf een nieuwe stoel aanschaffen en direct laten graveren. Het graveren van het ruggensteuntje gebeurt helemaal gratis.

Hou voor de data en de locaties hiervan de Stokke Facebookpagina in de gaten.

Stokke Tripp Trapp graverenstokke tripp trapp stokke steps

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel
De Stokke Tripp Trapp bestaat al sinds 1972 en is een iconische stoel die je kan gebruiken vanaf de geboorte van je kindje (met de newborn set) tot aan volwassenen tot 85 kilo. Echt een stoel voor het leven dus en dat duurzame vind ik – naast het design, de kleurencombinaties en dat hij enorm praktisch is – ook een heel mooi voordeel.

Als basis heb je de stoel met ergonomisch ontwerp waarvan beide plankjes versteld kunnen worden en dit kan je aanvullen met verwisselbare accessoires die aansluiten bij de leeftijd van je kind. Zo is er een newborn set, babyset, kussenset, tuigje en/of tafelblad bij te koop. Nieuw is ook de Storage opbergbak die je aan de achterkant erin klikt.

De Stokke Tripp Trapp stoel is verkrijgbaar in 3 houtsoorten en in totaal in 18 verschillende kleuren vanaf €199,00. Op de foto’s zie je de stoel in de beukenhout Serene Pink variant voor Cate en de Heather Pink voor Shae (deze kleur gaat/is helaas uit het assortiment). Neem een kijkje op de website van Stokke voor meer informatie en de verkooppunten.

Stokke Tripp Trapp graveren Stokke Tripp Trapp graveren

Win een Stokke Tripp Trapp kinderstoel in een kleur + gravering naar keuze!
In samenwerking met Stokke mag ik zo’n geweldige kinderstoel in een kleur naar keuze én met een gravering zoals gewenst weggeven. Ik vind het zo leuk dat ik hiermee iemand anders één van mijn favoriete kinderproducten mag geven! Het is echt een waardevol item in huis geworden, juist omdat je kindje hier gelijk mee aan tafel kan. Zo konden we vanaf de geboorte van Cate haar al gelijk betrekken in alle momenten aan tafel en zet ik haar er gezellig bij als ik ga koken of eventjes achter de laptop wat mails moet beantwoorden. Of wanneer Shae lekker gaat kleuren, dan kan Cate er lekker bij zitten en hebben ze samen (nu al!) de grootste schik en meest schattige interactie met elkaar ♥

Wil jij kans maken op zo’n mooie stoel?

1. Laat onder dit artikel achter welke kleur je zou willen winnen (Red, White, Black, Aqua Blue, Storm Grey, Natural, Walnut, Hazy Grey, Moss Green, Midnight Blue, Plum Purple, Serene Pink of Whitewash) en wat je zou kiezen als gravering.

2. Heb jij al een Tripp Trapp stoel in huis? Wat is jouw favoriete #TrippTrappMoment? Of.. ben je in verwachting van de eerste: hoe zie je de tafelmomentjes dan nu al voor je? :)

Natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij wil volgen op Facebook en Instagram en het berichtje van deze actie wil liken en/of delen en er een berichtje op achter laat. Of wellicht kan je deze give-away tippen aan een toekomstige mama die je kent? Sharing is caring ♥

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 15 september 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 4 november 2019 at 16:10

    Wij hebben voor onze bink van 2,5jaar al de Stormy Grey. Graag zouden we voor uk nr 2. zo’n zelfde handige stoel willen winnen! Dat zou echt een geweldig geboortecadeautje zijn :-)

  • Avatar van chris de haas
    Reply chris de haas 18 september 2019 at 16:07

    ik heb nog geen triptrap, maar hoop hiermee veel plezier te beleven. elke dag lekker met mijn dochter lekker kliederen in/ aan deze stoel.. dat wordt zeker een feest.
    Storm Grey,

  • Avatar van anja jager
    Reply anja jager 17 september 2019 at 15:00

    ik heb zelf geen tripp trapp stoel in huis maar wel op het werk en de kinderen zitten er veel op om aan tafel te kunstlullen of om samen te lezen. voor in huis ga ik voor Storm Grey,

  • Avatar van wilmsen anita
    Reply wilmsen anita 17 september 2019 at 08:56

    Ik doe graag mee voor de witte. IK ben oma van 2 kleuters en die stoel zal goed gebruikt worden als oma haar kookkunstjes toont

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 17 september 2019 at 07:19

    Ja 😍 super graag voor mij zoontje hij 6 maandjes oud graag in het grijs😉😊💙

  • Avatar van molnina1
    Reply molnina1 17 september 2019 at 05:09

    Ik doe graag mee voor de witte. Zelf heb ik niet zo’n stoel want ik ben oppasoma. Dus hij zou goed van pas komen!

  • Avatar van HE van Otterloo
    Reply HE van Otterloo 16 september 2019 at 23:48

    Het artikel zegt. *meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 15 september 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.*
    Mag ik vraag: Wie o wie is de gelukkig winnaar? 😇 🥳🥳🥳

  • Avatar van Helaine
    Reply Helaine 16 september 2019 at 22:36

    Oh ik vind geloof ik alle kleuren al mooi…storm grey zou mn voorkeur zijn… De naam van mijn dochter zou ik graag er in willen …. Ik waag graag een kansje mee! ♥

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 16 september 2019 at 21:22

    Graag waag ik een kansje. Graag ga ik voor kleur zwart .

  • Avatar van Kevin Gaal
    Reply Kevin Gaal 16 september 2019 at 19:41

    Hallo, Iedereen succes, ik doe ook mee. Ik zou graag een zwarte willen winnen voor mijn zus en haar dochter fleur

  • Avatar van Mai
    Reply Mai 16 september 2019 at 17:50

    Tof!! Ik zou graag en zwarte willen winnen voor mijn zus! Ze is nu 23 weken zwanger en ze heeft zo’n stoel op haar verlanglijst staan.

  • Avatar van jacquelinedewxxs
    Reply jacquelinedewxxs 16 september 2019 at 15:54

    Prachtige stoel voor Diana kan ze goed gebruiken voor haar kindjes

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 15 september 2019 at 23:37

    Wat super fijn zou het zijn om zo geweldige StokkeTripp Trapp kinderstoel te hebben in de kleur Natural voor onze kleinzoon Bjorn, die toe is om in zo fijne kinderstoel te zitten. Bjorn heeft nog geen StokkeTripp Trapp kinderstoel , dus dit zou onze eerste ervaring worden met deze stoel. Maar na zoveel positieve woorden erover, kan deze ons alleen maar super goed bevallen! Ik doe er super graag voor mee om straks Bjorn in zo fijne stoel te zien zitten en nog heel veel mooie Tripp Trapp momenten samen te beleven!!

  • Avatar van turtlebookwurm
    Reply turtlebookwurm 15 september 2019 at 23:00

    Wat een fantastische kans! Een Tripp Trapp staat zeker op het wensenlijstje, een prachtig praktisch tijdloos cadeau! In moss green zou heel mooi zijn! Nog zonder gravering (zag dat letters en andere symbolen kunnen, maar als ik het goed gezien heb niet bijvoorbeeld een kleine afbeelding (bv. hartje of zon & maan)) En wat betreft eten, verwacht dat dat zeker met zelf leren eten interessante taferelen op kan leveren.

  • Avatar van Kimberleu
    Reply Kimberleu 15 september 2019 at 22:49

    Wat fijn! Dan kunnen we tenminste allemaal lekker bij elkaar aan de hogere tafel. Het is jammer dat de roze eruit gaat, dus ik ga dan voor whitewash😊 en natuurlijk laat ik dan de naam van ons meisje erin zetten😁

  • Avatar van Margriet
    Reply Margriet 15 september 2019 at 22:46

    Ik zou heel erg blij zijn als ik een Stokke Tripp Trapp zou winnen in de kleur Moss green! Ik zou er een mooi autootje in laten graveren voor mijn zoontje. Zijn favoriete speelgoed op zijn toekomstige favoriete stoel :-)

  • Avatar van Aide Lewis
    Reply Aide Lewis 15 september 2019 at 22:32

    Ik blijf de trip trap toch een van de meest praktische kinderstoelen vinden. Zeker nu hij in zoveel verschillende kleuren te verkrijgen is ben ik er nog gekker op. De Walnut zou perfect in ons interieur passen en dan mooi met de naam van onze dochter erop, Loraine. Lijkt me heerlijk straks met zn viertjes te tafelen

  • Avatar van Melissa de Jonge
    Reply Melissa de Jonge 15 september 2019 at 21:25

    Super! Voor mn baby boy Owen. Zo kan hij naast grote broer Liam zitten en samen eten hihi. En later samen spelen en knutselen aan tafel. De midnight blue is wel heel erg mooi.

  • Avatar van Mirian
    Reply Mirian 15 september 2019 at 21:18

    Op het moment zwanger van de derde, heel onverwachts, maar enorm welkom. De oudste 2 zijn inmiddels alweer 9 en 13 jaar. Toen hun kleiner waren was er helaas in het oude huis geen plaats voor een eettafel en hebben en konden we nooit gezellig samen aan tafel. Nu wonen we gelukkig een stuk beter en hebben een hele mooie eettafel waar we vaak samen aan zitten, eten, knutselen, spelletjes spelen. Het lijkt mij fantastisch om straks onze kleine daar gezellig bij te betrekken met de fantastische tripp trapp en echt met de kleine samen aab tafel te kunnen. Ik zou voor de zwarte gaan met de naam van onze 3e wondertje 😍🙏🤞🍀

  • Avatar van Nathalie Hartgers-Rovers
    Reply Nathalie Hartgers-Rovers 15 september 2019 at 21:17

    Ik doe graag mee voor de purple voor onze 2 dochters.

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 15 september 2019 at 21:05

    Voor mijn oudste dochter Liv. Ze had een andere stoel maar is kapot gegaan. Haar zusje heeft een tripptrapp gekregen bij haar geboorte. Dus hoe leuk zou het zijn als mijn oudste er ook 1 zou winnen! Graag de kleur naturel met Liv er op❤️

  • Avatar van Axelle Timmermans
    Reply Axelle Timmermans 15 september 2019 at 21:03

    Wij doen ook graag mee met deze super fantastische winactie! Ik zou graag de Storm Grey winnen voor mijn zoontje van 7 maand. We hebben jammer genoeg nog geen Trip Trap eetstoel… wat zou het zo leuk zijn mocht hij kunnen mee eten met mama en papa aan tafel. We zouden er super gelukkig mee zijn. Ik zie het eetmoment al voor mij: slabbetje aan en handjes in zijn kommetje, smikkelen maar… 😍🥰 PS: wij volgen je op facebook en instagram!

  • Avatar van Trotsema fati
    Reply Trotsema fati 15 september 2019 at 21:00

    Wij doen super graag mee voor onze jongens van 1 en 2 jaar oud! Hier hebben we geen tripp trapp stoel in huis het zou super leuk zijn als we gaan winnen
    Storm Grey,

  • Avatar van Liesbeth
    Reply Liesbeth 15 september 2019 at 20:50

    Oh de moss green versie zou geweldig zijn om te winnen voor onze tweede dochter Axelle. We hebben al een tripp trapp voor onze oudste dochter. Het grappigste momentje hier is toen ze in slaap was gevallen met haar haren in de soep 😄

  • Avatar van Nathalie Verstraeten
    Reply Nathalie Verstraeten 15 september 2019 at 20:49

    Ik doe graag mee voor de Serene Pink zoals de jouwe voor mijn dochter Iris, nu 9,5 week oud. Haar geboortekaartje en kamertje maakten we in peachy, zachtroze.en goudtinten. Onze keuken is volledig wit met koperen accenten dus ik denk dat de Serene Pink daar echt een statement piece in kan zijn!

    We hebben thuis nog geen triptrap maar op het werk (jeugdzorg) wel, en ik vind het heerlijk dat ik er als volwassene in de middag net zo lekker mijn boterhammen in kan opeten als een kindje die ochtend of avond. Ze zitten zo lekker!

  • Avatar van Lana
    Reply Lana 15 september 2019 at 20:40

    Wij hebben er twee, een nieuw gekocht en een misschien wel vijfdehandse. Die is nu echt wel aan vervanging toe helaas. Ik zou dan ook heel graag mijn oudste zoon eindelijk een mooie nieuwe willen geven. Zijn naam moet er dan ook op natuurlijk! Aqua blauw past het beste.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 15 september 2019 at 20:38

    Wauwie is vind moss green héél gaaf voor Sepp! Fenna heeft een roze, dus we hebben al wat mooie stokke momentjes meegemaakt zoals het eerste hapje en de eerste verfschildering hihi. Ideaal zo’n tripp trapp stoel!! Maar ze zijn zo duur, die van Fenna heb ik gelukkig voor een mooi prijsje tweedehands kunnen kopen. Daarom zou ik geen gravering kiezen, zodat hij na ons gebruik door kan naar de volgende, want deze stoelen gaan héél lang mee!

  • Avatar van Denise
    Reply Denise 15 september 2019 at 20:35

    Wauw! Wat een te gekke actie. Ik zou heel graag de serene pink willen winnen. Inmiddels ben ik 10 weken mama van het mooiste en liefste meisje van de wereld. De trip trap staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Als single mama zou ik het te gek vinden als mijn kleine meid erbij kan zitten aan tafel. Als echte kookliefhebber, kijk ik er ook echt naar uit om voor haar en de rest van mijn familie en vrienden te kunnen koken en samen mooie momenten te beleven.

    En de stoel zou ook echt heel mooi in mijn interieur staan 😍

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 15 september 2019 at 20:33

    Ik zou voor onze kleine (in aantocht) gaan voor storm grey. Dit past prachtig bij de box. Wat een gave winactie! Graveren liever niet, omdat het voor ons een verrassing is wat onze kleine gaat worden.

    Hoe ik de eetmomentjes voor me zie. Aan het begin, wanneer we tijd hebben hihi! Maar als het groot genoeg is lekker samen aan tafel. Kleine nieuwe hapjes proeven. Lekker lachen om de rotzooi die de kleine zal maken.

  • Avatar van Jeanet Pels
    Reply Jeanet Pels 15 september 2019 at 20:32

    Wat een prachtig kado en actie. Ik doe graag mee voor ons eerste klein kind. De natural zou erg mooi zijn met als gravure de naam Emma. Zeker nu haar broertje in aantocht is en zij de tafel momentjes zal gaan delen en het geweldig vind om op een grote stoel te zitten aan tafel. Een echte grote meiden trip trap stoel.

  • Avatar van Sem
    Reply Sem 15 september 2019 at 20:32

    Voor mijn kleinzoon ,net een week oud sem ,graag in de kleur naturel

  • Avatar van Yolanda
    Reply Yolanda 15 september 2019 at 20:29

    Graag de stoel in white wash of storm grey 😁 de gravering weet ik wel maar vertel ik je persoonlijk bij winnen 😁😁

  • Avatar van Sandra Bent
    Reply Sandra Bent 15 september 2019 at 20:26

    Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon! Met 25+2 geboren in mei en nu sinds augustus thuis. Een zwarte stokke tripp trapp met de naam Revi als gravering lijkt mij een heel mooi cadeau. Kan hij lekker bij papa en mama aan tafel zitten en mee genieten

  • Avatar van Jose Thomas
    Reply Jose Thomas 15 september 2019 at 20:25

    Heel graag de natural voor mijn as neefje met als gravure de naam (nu nog niet openbaar bekend) . wat zou dat een gaaf kraamkado zijn om mee te verrassen.

  • Avatar van Karen de Jong
    Reply Karen de Jong 15 september 2019 at 20:25

    Voor onze oudste bevalt de Tripp Trapp stoel zo onwijs goed! Vanaf de eerste week lag hij in het bayzitje en nu zit hij gezellig bij ons aan tafel! Graag zouden we voor onze jongste ook zo’n fijne stoel wensen! White wash. Met de naam Lucas achterop

  • Avatar van nathaliebuttiens
    Reply nathaliebuttiens 15 september 2019 at 20:19

    Ik zou graag de zwarte willen winnen. Ik heb nog niet zo’n Tripp Trapp stoel in huis.

  • Avatar van Tara
    Reply Tara 15 september 2019 at 19:39

    Heel graag de Black! Ben nu 14 weken & zou deze stoel zo graag winnen ❤️

  • Avatar van Miranda Menzen
    Reply Miranda Menzen 15 september 2019 at 19:25

    Wow wat een super leuke actie😍 deze stoel zou heel goed van pas komen omdat ik in verwachting ben van ons eerste kindje💙 en wij hem in januari verwachten😍 ik zou dan voor de kleur black of grey gaan🍀🍀🍀

  • Avatar van Carina peters
    Reply Carina peters 15 september 2019 at 19:07

    Wat een leuke actie! Hier doe ik graag aan mee voor mijn beste vriendin Miranda. Zij is momenteel zwanger van haar eerste kindje. Het wordt een jongen, ik denk dat ze de kleur Storm Grey erg mooi zou vinden.
    Voor mijn eigen zoontje had ik de tripp trapp stoel in het zwart. Wat heb ik hier veel plezier en gemak aan. Samen op de zondag ochtend aan de ontbijttafel genieten van een lekker uitgebreid ontbijt en genieten van de kleine man.
    Handig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Het is een product die tegen een stootje kan, dat is een jong gezin echt wel een must.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 15 september 2019 at 15:11

    Zo een mooie stoelen! En wat zitten je meisjes mooi zo samen aan tafel ❤️
    Ik ga voor de kleur Aqua Blue en zou dan ons meisje haar naam erin laten graveren. Lijkt me tof zo een gepersonaliseerde stoel!
    Ik zie ons al samen zitten aan de tafel om te kleuren, knutselen en puzzelen. Zodra ze daar groot genoeg voor is natuurlijk 🙈😂

  • Avatar van MamavanFrank
    Reply MamavanFrank 15 september 2019 at 14:04

    Wat een spijt heb ik van onze kinderstoel, ik wilde toen geen Stokke stoel. Wij hebben onze baby steeds met de wipstoel op de salontafel neergezet zodat hij er toch bij kon zitten. Zo ontzettend omslachtig. Nu snap ik echt niet meer waarom ik geen Stokke wilde.
    Ik doe daarom heel graag mee voor de kleur Aqua Blue.

    Ik volg je nu trouwens op je kanalen!

  • Avatar van Shana De Deyn
    Reply Shana De Deyn 15 september 2019 at 08:33

    Na twee mooie jongens op de wereld te hebben gebracht als bewust alleenstaande mama is vorig jaar mijn liefde ons gezin binnengewandelt. En nu mag ik eindelijk een zwangerschap (21weken) samen Met De man van mijn leven en niet Alleen. De serene pink Zou zeker mooi staan In ons huisje voor ons prinsesje Met De toepasselijke tekstje “Made With ❤️“ Aangezien we al twee stokke stoelen hebben voor de jongens hebben we al veel stokke momenten gehad. Mijn oudste zoon van 5jaar Wil zijn stoel nog niet afgeven aan zijn toekomstige kleine zus, Omdat hij dit een geweldige stoel vindt. Dat Zegt toch genoeg.

  • Avatar van Claudia Diependaal
    Reply Claudia Diependaal 14 september 2019 at 23:37

    https://www.stokke.com/NLD/nl-nl/kinderstoelen/tripp-trapp/1001.html?dwvar_1001_color=256

    Deze is echt zo geweldig! Ik loot graag mee!

  • Avatar van Phuong
    Reply Phuong 14 september 2019 at 22:52

    Onze mooiste dagelijkse momenten zijn de gelegenheden waarop we met elkaar kunnen eten aan tafel, omdat we dan gezamenlijk hetzelfde doen en aandacht voor elkaar hebben. Onze oudste (nu 5 jaar) staat heel vaak zijn Tripp Trapp af aan zijn zusje van 5 maandjes, zodat zij ook aan tafel mee kan ‘eten’. Samen eten, samen delen zegt hij. Als hij knutselt of tekent, dan doet hij dat toch graag op zijn eigen Tripp Trapp troon. De jongste ligt in de newborn set van haar grote broer groentehapjes te eten. Op dat moment is grote broer heel trots dat zijn zusje in ‘zijn bakje’ ligt te eten in ‘zijn stoere stoel’. Het zou mooi zijn als ons dochtertje een eigen Tripp Trapp in de kleur Serene Pink met haar naam heeft. Zo kunnen broer en zus samen op ‘dezelfde troon’ aan tafel eten (en knutselen). Dat zou mijn favoriete Tripp Trapp moment zijn.

  • Avatar van Natasja Freeman
    Reply Natasja Freeman 14 september 2019 at 22:12

    Ik doe graag mee met deze winactie om een witte tripp trapp te winnen! De tekst die ik zou laten graveren is: love is..
    Mijn favoriete moment is toen mijn oudste haar stokke tripp trapp afstond aan haar kleinere broertje, ondanks dat ze zelf nog graag op haar stoel zat. Hij had hem meer nodig en onzelfzuchtig als ze is gaf ze hem af.
    Mochten we deze stoel winnen is ie dan uiteraard ook voor haar.

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 14 september 2019 at 20:58

    Graag de Aqua Blue kleur. Met de tekst: Liefde is… plezier maken

  • Avatar van marlieke van der wilik
    Reply marlieke van der wilik 14 september 2019 at 20:51

    Ik doe gewoon mee. Want terwijl ik vorige week nog de laatste babydingen weggooide, weet ik sinds deze week dat ons gezin over 20 weken (!!) wordt uitgebreid met nog een kindje! Ik heb niks meer, dus een kinderstoel (storm grey) zou welkom zijn!

  • Avatar van Gea Jager
    Reply Gea Jager 14 september 2019 at 18:52

    erg leuk en zeker handig voor kids in huis ik ga voor een houdkleur

  • Avatar van C. Van Akkeren
    Reply C. Van Akkeren 14 september 2019 at 17:31

    Wij zouden héél graag de storm grey tripp Trapp winnen voor ons zoontje Luciano. Onze Luc is een klein stoer ventje dat heel graag alles zelf doet en houdt van lekker eten en tekenen in de kinderstoel.
    Onze huidige kinderstoel is helaas een eind versleten, dus een mooie nieuwe tripp Trapp zou een groot feest zijn voor ons als ouders en voor Luc als pretletter.
    Als gravering zouden we graag zijn roepnaam (Luc) laten graveren.

  • Avatar van Lies Dee
    Reply Lies Dee 14 september 2019 at 16:57

    WoW wat een gave winactie! Ik doe super graag mee voor de kleur aqua blue, en dan zou ik de naam van mijn dochtertje erin laten graveren. Blauw voor een meisje zal je denken, ja gaaf toch: omdat we dat beide een mooie kleur vinden 😉. Mijn eerste herinnering van een Tripp Trapp is de stoel van mijn schoonouders; die hebben er al 30 jaar een en gebruiken hem nog altijd als ze veel stoelen nodig hebben, super gaaf dat hij al zo lang mee gaat!!

  • Avatar van Diede Smits
    Reply Diede Smits 14 september 2019 at 16:32

    Hallo Desiree!
    Wat een gave actie, hier maak je ons heel blij mee.
    Wij doen graag mee voor onze dochter Liz,
    Die ook tijdens het eten graag bij papa en mama in de buurt is.
    Als wij het geluk hebben om te winnen,
    Hoeven wij de kleur van de stoel niet meer te verzinnen.
    Zwart is de kleur die het beste in ons huis past,
    Als we hem winnen, kan de wipstoel eindelijk terug in de kast.
    Ons meisje past hier al niet meer zo goed in,
    En deze stoel is helemaal naar onze zin!
    Als we de stoel winnen gaan we ons favoriete #tripptrappmoment beleven,
    Hier zullen we op social media dan zeker een referentie over geven.
    We zullen deze actie ook met onze vrienden delen,
    En laten ons emailadres hieronder achter, want als we winnen, mag je ons mailen.
    Wij gaan afwachten wie de winnaar is!
    Veel groetjes van de papa en mama van Liz

  • Avatar van Jasmijn
    Reply Jasmijn 14 september 2019 at 16:14

    Ik zou heel graag de Stokke winnen in de kleur Black voor onze eerste dochter, waarvan ik op 25 november ben uitgerekend! Hij zou prachtig aan onze eettafel staan.

    We rekenden op de Stokke TrippTrapp die mijn ouders 26 jaar voor hun eerste kleinkind hebben bewaard. Hebben ze hem 1 week voor we vertelden dat we in verwachting zijn naar de kringloop gebracht voor een tweede leven. Baalmomentje! Het zou geweldig zijn als we een nieuwe TrippTrapp in de familie hebben. Daarmee zie ik al helemaal voor me hoe we met het gezin en opa’s en oma’s genieten van ons eerste kerstdiner!

  • Avatar van Annika Kroes
    Reply Annika Kroes 14 september 2019 at 13:40

    Wat een leuke actie! Hier wordt de tripp trapp stoel ook veel gebruikt. In januari verwachten wij ons 2e kindje en dan komt een 2e tripp trapp stoel heel goed uit! Als wij zouden winnen gaan wij voor de hazy grey met de naam van de baby 🍀🍀

  • Avatar van Susan
    Reply Susan 14 september 2019 at 13:32

    Moss-green vind ik prachtig voor onze jongste. Hier thuis houden we allemaal van eten en “zelf doen” dit veroorzaakt veel gekledder en gespet en heerlijke vieze snoetjes.

  • Avatar van Cato ten Brugge
    Reply Cato ten Brugge 14 september 2019 at 12:55

    Een Tripp Trapp in de kleur Serene Pink, voor als onze kleindochter komt logeren!

  • Avatar van Kimberly Masselink
    Reply Kimberly Masselink 14 september 2019 at 12:28

    In december verwachten wij een wereldmeid na onze 2 fantastische jongens! ❤️👶🏼… 👦🏼Abe 🧒🏼 Jax
    Voor de jongens hebben wij de stokke steps, ook al zo’n fijne stoel! MOSS GREEN vind ik voor ons moppie wel heel stoer en past goed bij ons interieur! 🤩
    Eten is hier in huis sowieso bij eenieder favoriet, en met die lekkere knooipartijen heb ik geen moeite.. Doekje over de stoel en klaar! 🤗👍🏼

  • Avatar van Marlous en Roeland
    Reply Marlous en Roeland 14 september 2019 at 11:28

    2 weken geleden is ons eerste kindje geboren! Een hele knappe tevreden zoon en hij heet Dayn!
    Nu gaan wij over 3 weken verhuizen en voor ons mannetje hebben wij nog een hele mooie degelijke kinderstoel nodig!
    De Hazy Grey zou heel mooi staan in ons nieuwe interieur en bij onze Dayn!
    Dayn zouden we dan ook graag gegraveerd zien worden in de rugleuning

    Groetjes een trotse papa en mama

  • Avatar van Marja
    Reply Marja 14 september 2019 at 11:01

    Ideaal voor als de kleinkinderen op viste komen omdat deze stoel zo flexibel is. De kleine meid past erin maar ook de grote boef. De witte past mooi in ons interieur en de tekst zou iets worden van schatje of lievelingsstoel

  • Avatar van Lindsykesteloot
    Reply Lindsykesteloot 14 september 2019 at 10:59

    Hé psssst, ik moet jullie iets vertellen…
    Ik wil jullie heel graag aan iemand voorstellen!
    Zooo mooi, zo bijzonder…
    Babyprins, oneen kleinen wonder!
    Hij liet zijn eerste kreetjes horen ,
    6 mei werd hij geboren!
    Zo puur, zo echt…
    Voor ons is hij helemaal perfect!
    Mijn hart gestolen , vanaf het eerste moment …
    Laat de wereld nu maar zien, wat een kanjer je bent !
    Voor ons een groot avontuur,
    Mag ik jullie voorstellen: Arthur!

    De aqua Blue TrippTrapp past helemaal
    in ons interieur en onze styl…

    Hier zijn er nog geen TrippTrapp momentjes geweest, nog geen maaltijdmomentjes… maar ik kijk er wel naar uit! Ik vind het heel erg spannend… Zou onze kleine bellenblazende prins ook bellen proberen te blazen bij zn eerste groentepapje? Ik hou alvast emmer en dweil klaar haha

  • Avatar van Lindsy kesteloot
    Reply Lindsy kesteloot 14 september 2019 at 10:53

    Hé psssst, ik moet jullie iets vertellen…
    Ik wil jullie heel graag aan iemand voorstellen!
    Zooo mooi, zo bijzonder…
    Babyprins, oneen kleinen wonder!
    Hij liet zijn eerste kreetjes horen ,
    6 mei werd hij geboren!
    Zo puur, zo echt…
    Voor ons is hij helemaal perfect!
    Mijn hart gestolen , vanaf het eerste moment …
    Laat de wereld nu maar zien, wat een kanjer je bent !
    Voor ons een groot avontuur,
    Mag ik jullie voorstellen: Arthur ❤️

    De aqua Blue TrippTrapp past ontzettend goed bij onze inrichting en styl! Het zou fantastisch zijn om prins Arthur op die manier steeds bij het maaltijdgebeuren te kunnen betrekken!

    Momenteel zijn er nog geen tafelmomentjes geweest, maar het lijkt me ontzettend spannend om met de groentepapjes te beginnen 🙈 Ik hou mijn hart vast voor onze bellenblazende jongen die hopelijk geen belletjes zal proberen blazen bij de eerste hapjes van zijn groentepapje 😂

  • Avatar van Jelmar
    Reply Jelmar 14 september 2019 at 10:52

    Fantastische actie! Een witte voor mn lieve meisje Gaby (2,5 maand) zou zo leuk zijn. Mevrouwtje houdt het nu nog bij melk maar over een paar weekjes mag ze haar eerste hapjes. En er gaat toch niks boven het gezamenlijke gezinsmomentje aan tafel. Lekker samen bijkletsen. Voorlopig alleen lachjes en brabbels. Maar als verliefde papa en mama is dat ook geweldig uiteraard! ❤️

  • Avatar van Louise
    Reply Louise 14 september 2019 at 09:36

    Ohh dat zou zo goed van pas komen! In verwachting van ons zoontje en we willen heel graag een stokje triptrap!! We hebben hem nog niet maar zouden gaan voor de kleur natural. Erop laten graveren word natuurlijk zijn naam!! Duimen maar

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 14 september 2019 at 07:18

    Oeee deze winactie komt als geroepen! Heb het newborn stoeltje van een vriendin gekregen maar de Tripp-Trapp stoel zelf hebben we niet! Als ik zou winnen kunnen we dus eindelijk met ons meisje van 5 weken gezellig aan tafel zitten! Ik zou gaan gaan voor de kleur Serene Pink 🌸 en qua gravering haar naam: Julia 💖

  • Avatar van Jess Kniest
    Reply Jess Kniest 14 september 2019 at 03:50

    Dit lijkt me zo’n ideale stoel, wij hebben voor onze dochter de welbekende Ikea stoel maar daar kan onze kleine meid niet zelf in en uit komen.
    Ook hebben we er nu een mannetje bij van 7 weken. Hij ligt nu heel ongezellig in de box als wij eten.
    Als ik de prachtige stoel in Plum Purple zou winnen zouden wij gezellig als gezin van 4 aan tafel zitten.

  • Avatar van Maaike
    Reply Maaike 14 september 2019 at 00:31

    Wat zou ik graag een mooie stoel winnen voor mijn zoon. Nu een oud model te leen waar de sets van nu helaas niet lekker op kunnen. Al gaat de stoel, met newborn set, wel overal mee naar toe. Restaurant, opa en oma, vriendinnen etc.
    De midnight blue of moss green zouden mooi staan in mijn huis. Als gravering zou ik de naam van mijn zoon kiezen; Wijme.

  • Avatar van Daisy kuipers
    Reply Daisy kuipers 14 september 2019 at 00:00

    De prachtige hazy grey.
    Een stoel die alle fasen van je kind meemaakt is toch wel heel bijzonder. Die je vanaf het eerste moment kunt aanschuiven dmv de newbornset tot de puberverhalen aan de eettafel dat is de reden dat ik graag zou willen winnen voor ons eerste kleintje die we in november verwachten❤️

  • Avatar van Ivo Verheijden
    Reply Ivo Verheijden 13 september 2019 at 23:10

    Deze stoel is voor alle leeftijden gemaakt. Wij willen ons kleine wondertje dan ook graag zien opgroeien in deze tripp trapp in het zwart! Als gravure zou ‘Kleintje’ mooi staan.

  • Avatar van suzhag
    Reply suzhag 13 september 2019 at 23:03

    We hebben een witte, maar zouden het liefst een aqua blue hebben.
    Mijn favoriete tripptrapp moment is ‘s ochtends vroeg. Mijn zoontje van 8 maanden en ik gaan samen naar beneden terwijl iedereen nog slaapt. Terwijl hij verwachtingsvol in zijn tripp Trapp zit te wachten, bereid ik zijn pap. Samen eten we vervolgens aan tafel. Een enorm knus en gezellig momentje samen!

  • Avatar van Sharon Hoekstra
    Reply Sharon Hoekstra 13 september 2019 at 21:41

    Wat een geweldige stoelen zijn dit! Wij hebben er al een voor ons zoontje en zouden er heel graag ook een voor ons dochtertje willen hebben. Zodat ze samen kunnen eten in hun eigen stoel. 😍 De Serene Pink is super mooi voor ons meisje! 💓 Met haar naam Isabella. 🎀

  • Avatar van Marije
    Reply Marije 13 september 2019 at 21:15

    Wauw heel graag in de zwarte kleur voor ons volgende kleintje. De naam weten we nog niet die moeten we komende tijd nog bedenken 😍

  • Avatar van Regina
    Reply Regina 13 september 2019 at 20:56

    Wat een fantastisch mooie actie.
    Ik zou heel graag mijn zoon en schoondochter willen verrassen met deze geweldige Tripp Trapp stoel in de kleur storm grey met de naam van hun kleine meisje Maud. Zij hebben nog geen Tripp Trapp stoel. Maud zit nu in een Ikea kinderstoel. Wat ik fijn vind aan een Tripp Trapp kinderstoel dat hij van de geboorte tot en met de puberteit mee gaat.. Echt top!!

  • Avatar van Barbera
    Reply Barbera 13 september 2019 at 20:40

    Begin november hoop ik te bevallen van m’n eerste. Het is de eerste kleinzoon van m’n schoonmoeder. Ze heeft een Stokke die ze bij haar zoons en kleindochters heeft gebruikt en altijd bewaard in de hoop dat haar jongste zoon (mijn man) nog vader zou worden. Ze kan niet wachten op de geboorte van onze jongen en wil heel graag oppassen. Maar nu zit ze ook in dubio, want ze wil heel graag ons het plezier van haar Stokke gunnen maar ze wil hem eigenlijk ook zelf graag nog een keer gebruiken. Als ik de Stokke zou winnen, zou ik kiezen voor een kleur die bij haar inrichting past (midnoght blue). Zo heeft zij een mooie nieuwe stoel én kan ze haar stoel aan haar zoon geven zoals ze zo graag wil. En dan mag zij bedenken wat ze er in wil laten graveren . Ik ga duimen!

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 13 september 2019 at 20:37

    Wat een geweldige winactie! ❤ Ik ben in verwachting van ons eerste kindje, een spannende en mooie periode en we kijken zo uit naar zijn komst!
    Omdat we tegelijk ook een heel huis moeten verbouwen en gaan verhuizen, heb ik helaas wat minder tijd om me helemaal onder te dompelen in alle leuke dingen die je kraamtijd zo speciaal kunnen maken. Daarom zou het te gek zijn als we deze stoel winnen in de kleur zwart of wit :) We zijn nog niet over de naam uit, dus wellicht wordt het dan een koosnaampje achterop, zoals ‘little one’. Ik kijk nu al uit naar de periode dat het huis af is, onze zoon geboren is en we heerlijk met z’n 3-en aan tafel zitten tijdens het eten, van elkaar genieten na een drukke en hectische periode.

  • Avatar van AS
    Reply AS 13 september 2019 at 19:18

    Ohhh dit zou zooo gaaf zijn! En dan in de kleur Storm Grey 🍀. Ik zat vroeger zelf ook altijd op zo’n triptrap stoel aan tafel en kijk er zoo naar uit om dat ook met ons eigen gezinnetje te doen! Samen aan tafel en met de triptrap kan dat vanaf het eerste moment 👌🏽 Net als vroeger 😁

  • Avatar van Nina Haven
    Reply Nina Haven 13 september 2019 at 17:00

    De aqua blue zou mooi zijn bij de rode Tripp Trapp van onze dochter Roos!
    Haar broertje Kees is nu nog te klein om aan tafel te zitten (hij is pas 7 weken). Maar misschien zit hij straks in een nieuwe Tripp Trapp naast zijn trotse zus…

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 13 september 2019 at 15:49

    Wat een geweldige winactie!! Wat zal hij hier super van pas gaan komen voor onze kleine man die we in november verwachten, de naam houden we nog eventjes geheim 🤭… Vind Hazy Grey de mooiste kleur, al zijn ze allemaal geweldig. Het zal toch geweldig zijn lekker met zn 3tjes aan tafel en de kleine mooi in zijn eigen stoel. Ja dat zien we al helemaal voor ons. Nu alleen nog heel hard duimen!! 🍀🍀🤞

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 13 september 2019 at 13:53

    Wauw wat een winactie zeg. Ik maak dolgraag kans op de hazy of stormy grey met de naam van ons wondertje. Aankomende week worden we ouders en in diezelfde week ben ik ook jarig. Dit zou echt een waanzinnig kado zijn. We hadden de stoel van onze zoon bewaard al die jaren maar die blijkt helaas niet meer bruikbaar:( Een stokke is zo mooi en raadt iedereen me aan maar na ren verhuizing en renovatie is daar helaas geen budget meer voor😅
    Ik ga heeeeeeel hard duimen voor deze prachtige prijs en hoop dat we binnenkort een mooie review mogen achterlaten en jarenlang plezier mogen hebben van STOKKE

  • Avatar van Inge
    Reply Inge 13 september 2019 at 13:23

    Wauw wat een toffe actie! De serene pink voor ons dochtertje Kaylynn van 7 weken. Wij hebben nog geen Tripp Trapp maar deze staat heel hoog op ons lijstje, dus zou super tof zijn om te winnen. We hebben al wel de newborn set voor de stokke, maar nog niet de Tripp Trapp zelf 🙈
    Ik hou van uitgebreid koken en tafelen, dus hoe fijn zou het zijn dat ze er eerst lekker bij kan zitten in de keuken tijdens het koken en daarna aan tafel. Aan het hoofd van de tafel. Aan de ene kant papa en aan de andere kant mama.

  • Avatar van Gregor
    Reply Gregor 13 september 2019 at 12:38

    (Natural) Wow wat een leuke actie en wat zou het leuk zijn als verrassing voor mijn vrouw en aanstaande kind als er straks zo’n mooie stoel in de kamer staat.

  • Avatar van anja jager
    Reply anja jager 13 september 2019 at 12:28

    erg handig ik ken de stoel van het werk en ik doe graag mee voor een witten om ook thuis te kunnen gebruiken

  • Avatar van Luana
    Reply Luana 13 september 2019 at 12:15

    Ik ga dan voor Midnight Blue met de naam Dex als gravering! Dex zit nu in een stoel van Geuther. Die lijkt op een Tripp Trapp, maar daar is ook alles mee gezegd. Heb hem toen voor weinig van een vriendin overgenomen, maar mocht er ooit een 2e komen, dan staat deze heel hoog op mijn lijstje.

  • Avatar van Eva
    Reply Eva 13 september 2019 at 12:03

    Hier zouden wij heel graag de aqua blue stoel bij onze eettafel willen aanschuiven. Alleen dan zonder naam want dan kunnen onze 2 kleintjes er beide op zonder dat er ruzie komt😂 duimen duimen duimen voor deze prachtige stoel. Zelf als kind deze stoel ook gehad dus is wel leuk als mijn zoon en dochtertje zelfde als mamma hebben 😍

    Liefs Eva

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 13 september 2019 at 09:51

    Wauw, wat een geweldige actie is dit. Ik zou graag voor het aapje in mijn buik de Midnight Blue stoel willen winnen. Wij houden erg van koken en lang tafelen. Het lijkt me onwijs gezellig om met z’n drieën tijd in de keuken en aan tafel door te brengen :-)

  • Avatar van Wendy Albers
    Reply Wendy Albers 13 september 2019 at 08:42

    De Tripp Trapp staat al een tijd op ons verlanglijstje! Dus hoe gaaf zou het zijn als wij deze nu winnen 🍀
    Wij verwachten ons tweede kindje, ideaal met een Tripp Trapp om dan straks met z’n alle lekker aan de keukentafel te kunnen zitten! Wij gaan voor de kleur “White” maar de gravering kunnen wij hier nog niet verklappen 🤭 Wij gaan duimen & delen!

  • Avatar van Edwin
    Reply Edwin 13 september 2019 at 01:07

    Wij zouden graag de storm grey winnen voor onze eerste kleine die op komst is echter willen we de naam nog even geheim houden dus de gravering laten we even achterwegen of geven deze prive door als dat goed is(en als blijkt dat we gewonnen zouden hebben).

    We hebben in onze omgeving veel goede verhalen gehoord over de stoel. Het zou super fijn zijn als ons kleintje de komende jaren gezellig aan tafel kan zitten op zo’n fijne stoel! Gezellig bij het ontbijt met de verse broodjes en eitjes enzo!

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 12 september 2019 at 22:54

    Jaaaaaa!!!! Ik zou deze stoel echt zo graag willen winnen. Toen onze zoon nog in het ziekenhuis lag op de Nicu noemde ze hem DHR. Op alle documenten van het ziekenhuis staat dan nu ook Dhr…… Hoe mooi zou het dan ook zijn als hij zijn eigen tripp trapp krijgt met DHR. er op ❤

    Ons allermooiste Tripp Trapp moment is dan ook dat hij na 2 maanden ziekenhuis eindelijk bij ons aan tafel kon zitten tijdens het eten. Voor het eerst voelde wij ons compleet als gezin!

    Omdat het zo een stoere man is, gaan we voor een stoere zwarte stoel.

    🤞

  • Avatar van Renate
    Reply Renate 12 september 2019 at 22:25

    Graag zouden mijn gezin en ik deze fantastische veelzijdige stoel willen winnen en dan bij voorkeur in de kleur: White.
    Wij hebben nog geen Tripp Trapp in huis dus ons favoriete Tripp Trapp moment moet nog komen. Mijn zoontje zou de Tripp Trapp gelijk kunnen gaan gebruiken als we deze zouden winnen, maar wat bijzonder is is dat ik nu in verwachting ben van een tweeling dus tja, wie weet hoeveel Tripp Trapp stoelen er uiteindelijk aan onze eettafel komen te staan…. :)

  • Avatar van Annelies
    Reply Annelies 12 september 2019 at 21:35

    We dromen er al regelmatig over, dat wanneer onze kleine er is (hij/zij zit nu nog veilig in mijn buik) om samen aan tafel vliegtuighapjes te voeren, daarna kiekeboe te spelen, te knutselen, huiswerk te maken en nog weer later te ‘hangen’ als puber!

    Spannend om te bedenken hoe dit nieuwe leven zich zal ontvouwen. De Stokke Tripp Trapp (graag in de kleur Storm Grey; gravering nog onbekend) zal daarmee getuige zijn van al die mooie (stoel- ;) ) stappen in het leven van ons kind en geeft ons als ouder daarmee alle vertrouwen!

  • Avatar van Judith
    Reply Judith 12 september 2019 at 20:51

    Had ik net een mooi verhaal getypt waarom ik het zou willen winnen! Ging de pagina ineens weg op mijn telefoon…

    Maar wat een leuke actie! Graag win ik hem voor onze kleine uk die rond de feestdagen geboren wordt! We hebben al een Stokke kinderwagen en willen graag nog een Stokke stoel!
    Wat er in moet worden graveert? Lastig! Mag ik dat ook doorgeven als ik gewonnen heb?;) Ik denk dat het iets wordt met de naam!
    Oja de kleur: zwart!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 12 september 2019 at 19:29

    Ik heb er vroeger altijd zelf als kind in mogen zitten. Zou het geweldig vinden om zo’n stoel voor de neefjes en de toekomst te winnen. Kleur storm grey, zonder gravering.

  • Avatar van Diana Slingerland
    Reply Diana Slingerland 12 september 2019 at 18:05

    Vroeger had ik voor mijn kinderen ook een Tripp Trapp stoel ideaal als er spontaan een keer een foodfight ontstond geen probleem de stoel is zo weer schoon en ook met de duurzaamheid ben ik erg blij omdat hij jaren meegaat maar intussen al weer jaren uit mijn huishouden verdwenen maar voor mijn dochter die gun ik ook een stokke stoel in haar huishouden
    Qua gravering hoeft dat niet kunnen er verschillende kinderen op

  • Avatar van Femke Wiebers
    Reply Femke Wiebers 12 september 2019 at 17:47

    Stokke is echt een leuk merk, met slim en duurzaam bedachte producten. Wij zijn echt fan!
    We hebben nu één stoel thuis, maar kunnen wel een tweede gebruiken voor de komende baby :)
    Als wij zouden winnen, kiezen we voor Storm Grey met Koekesnoep als gravering.
    Leuk deze actie!
    En wat worden jouw meiden al grooooot!!!

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 12 september 2019 at 17:16

    Ja heel graag! Voor ons tweede wondertje wat op komst is in de kleur Storm Grey. Gravering nog onbekend 🙄

  • Avatar van Marion Poeste
    Reply Marion Poeste 12 september 2019 at 16:01

    Wat een mega gave actie ! Ik maak graag kans op de natural met als gravure de naam van onze dochter Emma. Wanneer haar broertje volgende maand geboren wordt en daarna groot genoeg is om in de huidige plastic kinderstoel te zitten. Willen we heel graag eindelijk een trip trap voor onze grote meid. Wie weet via deze actie.zou heel gaaf zijn. Ik zie de tafel momentjes met ons gezin van 4 al helemaal voor me.

  • Avatar van Lm Hagens
    Reply Lm Hagens 12 september 2019 at 15:40

    Ik verwacht onze jongen volgende week! Heel graag zou ik de walnut winnen met zijn naam erin gegraveerd. Dex Cooper.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 12 september 2019 at 13:14

    Wij kunnen wel een tweede Stokke stoel gebruiken. Wij hebben er een en daarnaast een oude kinderstoel die we niet zo praktisch vinden. Zo’n stoel is best prijzig daarom zouden we er dolgraag eentje willen winnen. Dan heeft mijn dochter net als haar broer een eigen stoel en nog wel met naam! Voorkeur voor de Serene Pink met de naam Sanne.

  • Avatar van Prescillia
    Reply Prescillia 12 september 2019 at 13:00

    Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje! Het lijkt ons super leuk om zo’n handige en gave stoel te winnen. Dan kunnen we als gezinnetje aan tafel eten, daar wij vaak op de bank eten nu we nog met z’n tweetjes zijn. Wij twijfelen tussen de kleur Black en Storm Grey. Fingers crossed 🤞

  • Avatar van Caitlin schokker
    Reply Caitlin schokker 12 september 2019 at 12:39

    Wij verwachten rond 24 oktober ons eerste kindje, een kleine meid. De stokke trip trap staat al op mijn baby uitzetlijst ruim voordat wij wisten dat wij in verwachting waren dus ik vind het super gaaf dat de deze winactie samen met stokke doet! 😀.
    Onze ultieme triptrap beleving moeten we nog gaan ontdekken maar we kijken nu al zo ontzettend uit naar de momenten aan tafel en dat ze met de newborn set direct mee kan zitten aan tafel en direct deel kan zijn van ons gezinnetje is helemaal perfect! Lastig om te kiezen tussen een kleur maar ik denk dat wij zouden gaan voor een simpele witte of misschien eentje in de kleur serene pink want tja het is toch wel een meisje natuurlijk 😍😜.

  • Avatar van Kristel
    Reply Kristel 12 september 2019 at 10:56

    Super fijne stoel. We zijn erg fan van de stoel. Onze zoon wilde altijd bij het eten zijn, dus hij zit sinds enkele weken bij ons aan de tafel. We zouden graag nog een hazy grey winnen. Zodat sem zijn nichtje gezellig bij ons kan komen eten en wie weet in de toekomst een broertje of zusje.

  • Avatar van Paulien
    Reply Paulien 12 september 2019 at 08:40

    Wauw, het blijft een super handige, geweldige stoel. Over een maandje verwachten wij ons eerste kindje en deze whitewash stoel met zijn naam (die we nog eventjes geheim houden tot de geboorte) zou perfect zijn voor alle gezellige, moeilijke, mooie en interessante tafelmomenten. Het leukste vind ik dat je kindje al van jongs af aan (newborn) mee kan gluren over de tafel en er vanaf dat moment dus echt al bij hoort!

  • Avatar van Goele H
    Reply Goele H 12 september 2019 at 03:50

    Ik doe graag mee voor de rode, die zou prachtig staan in ons interieur. We hebben nog geen mooie houten stoel voor één van de kinderen helaas, momenteel zit de jongste in een goedkope eetstoel dat toch niet ideaal blijkt te zijn. Hem op een comfortabele manier mee aan tafel laten eten zou wel erg fijn zijn. Qua opschrift weet ik het nog niet zo goed. Misschien ‘prince charming’ of ‘kampioen’, daar moet ik nog eens over nadenken.

  • Avatar van bianca semeijn
    Reply bianca semeijn 11 september 2019 at 23:07

    Ons zoontje zit graag aan de grote tafel, vooral als opa komt koffie drinken. Wat zou hij trots zijn als hij een eigen stoel bij de grote tafel heeft staan de midnight Bleu zou geweldig zijn met zijn naam

  • Avatar van Marlieke Chambone-Noord
    Reply Marlieke Chambone-Noord 11 september 2019 at 21:00

    Oeps… bijna vergeten! Hoe heerlijk is het als hij straks gewoon gezellig bij ons aan tafel kan zitten zeg. Ons tafelmomentje zal er dan als volgt uit zien: Mees aan de kopsekant en mama en papa elk aan een zijde naast hem. Heerlijk genieten van het eten, van elkaar en lekker kletsen over de dag en natuurlijk continu kijken naar ons mooie en lieve mannetje! En straks? De eerste hapjes! Ik denk dat we heel vaak zullen moeten bukken omdat meneer iets op de grond heeft laten vallen OF gegooid, dat de Tripp Trapp heel vaak geboend gaat worden, dat hij intensief gebruik gaat worden, etc. etc. Ik zie een mooie toekomst voor de Tripp Trapp hier bij ons in huis! En uhm… hij kan vast wel tegen een stootje!

  • Avatar van Marlieke Chambone-Noord
    Reply Marlieke Chambone-Noord 11 september 2019 at 20:56

    Oeh! Wat een fantastische winactie van jou en Stokke zeg! Ik doe heel erg graag mee voor zo’n mooie Stokke Tripp Trapp in de kleur “white” met als gravering de naam van ons moppie: Mees. Ons kleine mannetje is net 2 maandjes oud, dus een Tripp Trapp zou straks super zijn! En… hij kan daar gewoon volledig in groeien tot hij zelf papa is (bij wijze van spreke dan he, haha)

  • Avatar van Brigitte Van Hilten
    Reply Brigitte Van Hilten 11 september 2019 at 18:37

    Eind november verwachten wij een kleine meid. Het zou dus super tof zijn als we zo een mooie stokke tripp trapp stoel zouden winnen. We hebben al een mooie naam voor haar verzonnen en die zouden we er dan ook op laten graveren. En dan gaan we voor de kleur wit.

  • Avatar van Erika van koert
    Reply Erika van koert 11 september 2019 at 18:12

    Ik doe graag mee voor mijn zusje en haar zoontje Jaxx van 15 maanden. Ze gaan samen opnieuw beginnen en laten daarbij hun tripp trapp achter. Kleur en tekst laat ik aan haar over als ik win

  • Avatar van Lisette
    Reply Lisette 11 september 2019 at 17:49

    Ooh wauw wat een mooie winactie! Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje en het zou heerlijk zijn om straks samen aan tafel te kunnen zitten! We zouden graag voor de kleur serene pink gaan en er later de naam van ons dochtertje op laten graveren

  • Avatar van Brigitte Van Hilten
    Reply Brigitte Van Hilten 11 september 2019 at 15:19

    Super gaaf! Eind november verwachten wij ons kleine meisje. Zou top zijn als wij dan de stokke tripp strapp stoel zouden winnen. Wij gaan dan voor de witte. We hebben al een mooie naam voor haar bedacht die we er dan graag op willen laten graveren.

  • Avatar van Sifra
    Reply Sifra 11 september 2019 at 15:17

    Wat een leuke actie! Wij zouden graag de hazy grey stokke tripp trap stoel willen winnen voor onze eerste kindje. We verwachten haar midden oktober. Zie nu al voor me hoe we elke fase van eten op deze mooie stoel zullen meemaken met ons kleine meisje. Lekker met elkaar eten aan tafel, nieuwe ingrediënten leren eten, nieuwe recepten proberen.

  • Avatar van Anneloes
    Reply Anneloes 11 september 2019 at 14:59

    Wat een super leuke actie!!!! Voor ons wondertje van 4 weken zou ik graag een Tripp Trapp Natural winnen, kunnen we gezellig samen eten 💕
    Zodat iedereen weet dat het haar stoel is mag Eline op de stoel worden gegraveerd.

  • Avatar van Tamara Jongkees
    Reply Tamara Jongkees 11 september 2019 at 12:37

    Wow, wat een gave winactie! Onze tweede zoon is nu bijna 3 maanden oud en wij kunnen een nieuwe kinderstoel goed gebruiken (bij de oude viel op het laatst de zitting er steeds uit, niet echt veilig. Onze jongste is heel nieuwsgierig en is graag overal bij. Nu zit hij tijdens het eten vaak op schoot of ligt hij op het kleed naast ons, niet ideaal. Als ik deze stoel win, naturel heeft de voorkeur, dan gaan we ook zeker gebruik maken van de newbornset. Een triptrapstoel staat al heel lang op het verlanglijstje!

  • Avatar van Pauline
    Reply Pauline 11 september 2019 at 12:28

    Wauw! Ik beval over drie weken van ons eerste kindje en eind januari vliegen we terug naar Nederland, hier in Australië kennen ze geen Stokke dus als ik deze kan winnen zou dat fantastisch zijn voor als we over 4 maanden terug zijn😍🤩👍! Crossing my fingers!

  • Avatar van Karrie Mennen
    Reply Karrie Mennen 11 september 2019 at 11:07

    Zou geweldig zijn om te winnen, en dan in de kleur ‘Moss Green’ wauw!! Wij zijn op dit moment 38 weken en 4 dagen zwanger van ons 1ste wondertje. Deze stoel lijkt me super handig in gebruik, en lijkt me super in combinatie met al die verschillende accessoires van stokke. Zo kunnen we heerlijk als gezin samen eten, spelen en praten aan tafel. Bovendien zou deze stoel ook super leuk pasen in ons interieur. Aangezien het geslacht van de kleine nog een verassing is, staat de naam ook nog niet vast. Maar inplaats van de voornaam lijkt het me ook erg mooi de volgende tekst: ‘Leef je leven, lach en geniet’ erop te graveren. Deze zin komt ook terug op het geboortekaartje en verwijst naar mijn eigen jeugd. Ook betekend deze zin veel voor mij aangezien mijn jongeren broertje op 14 jarige leeftijd plotseling is overleden aan een hersentumor en hersenbloeding. Dit heeft veel met mij als persoon gedaan, en mij uiteindelijk gevormd tot wie ik nu ben als vrouw, moeder en vriendin.

  • Avatar van Willeke Alting
    Reply Willeke Alting 11 september 2019 at 10:10

    Oh oh ben blond en had hier nog niet gedaan🙈

    Zou deze graag willen winnen voor mijn dochter haar grote wondertje… een baby boy waarvan ze zeiden dat ze maar 5 % kans had om zo zwanger te worden.
    Ze stond voor een grote operatie op de wachtlijst en zou ook een tijdelijke stoma krijgen.. en dan misschien via ivf zwanger kunnen worden.. maar wonderen bestaan nog en zelfs haar arts zei nee dat kan niet en nu komt ie bijna..
    Voor hem een huisje gekocht want het andere was een 1 kamer appartement even dat is nu net pas klaar…
    Nu de babykamer af is en ze het wiegeliedje kan draaien stond ze de eerste avond te huilen en liet ze alles los.
    Ja nu gelooft ze er echt in en groeit de kleine spruit beter in de buik..
    Daarom gun ik het haar om deze namens jullie te mogen geven…

    Dank je wel voor deze prachtige kans♡

    Groetjes bijna oma Willeke ♡

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 11 september 2019 at 09:43

    Momenteel nog zwanger, in de 37ste week, een zwarte Tripp Trapp staat op onze wensenlijst. Wij hebben ervoor gekozen het geslacht pas bij de geboorte te weten en zodoende kan ik nog niet noemen wat de gravering zou moeten zijn!

    Met de hele nieuwe familie 🥰 aan tafel eten, geen telefoons, televisie maar echt even tijd met elkaar. Zo zie ik het voor mij. Toekomstig de stoel door de hele woonkamer; Om te knutselen, bij het aanrecht om samen koekjes te bakken, of bij mooi weer om buiten te eten.

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 11 september 2019 at 09:25

    Wow wat een gave actie! Graag een zwarte voor ons kleine monster die heel graag bij ons aan tafel zit. Eten doe je samen en ik kijk er naar uit om om gezellig met zn allen de dag te beginnen en af te sluiten. Zulke momenten zijn belangrijk. En wat is er dan mooier dan een eigen stoel die met haar meegroeit. Nog cooler als haar naam erop staat (Tess). 🖤

  • Avatar van Veronique
    Reply Veronique 11 september 2019 at 08:56

    Wat een super winactie. Ik zou graag de trip trap in Natural willen winnen. Ik heb op het moment zwanger van mijn eerste kindje en dit is echt een item dat op mijn droom verlanglijstje staat maar nog even moet wachten om aan te schaffen. Ik ben bewust alleenstaande en helaas moeten andere dure dingen eerst aangeschaft worden. Maar ik zie al helemaal voor me hoe ik straks met mijn dochter aan tafel zit. Samen genieten van een eigen gekookte maaltijd en als ze wat ouder is natuurlijk lekker kletsen over hoe haar dag was en wat ze allemaal heeft meegemaakt

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 11 september 2019 at 08:19

    Wauw! Wat een fantastische winactie ❤!! Wat zou ik ontzettend graag de tripp trapp moss green voor m’n zoontje en mij willen winnen! Dan kunnen we heerlijk saampjes aan tafel gaan voor z’n eerste hapjes (spannend!) dat lijkt mij toch wel het ultieme moment 😊

  • Avatar van Liseth
    Reply Liseth 11 september 2019 at 07:53

    Wij zouden graag de kleur Storm Grey winnen. De tekst die erop mag: Stoer Onze zoon is nu een half jaar oud en is wel toe aan een kinderstoel. Makkelijk voor de eerste hapjes en ook erg gezellig als hij erbij kan zitten aan tafel.

  • Avatar van Bianca Ijzelenberg
    Reply Bianca Ijzelenberg 11 september 2019 at 07:17

    Ik zou graag een storm grey tripp Trapp winnen voor ons eerst kindje! Ik zou de naam graag op de stoel gegraveerd hebben. Ben op dit moment 38 weken zwanger het lijkt me heerlijk om straks als gezinnetje van 3 samen aan tafel te zitten. Heb van vroeger veel leuke foto’s dat ik onder het eten zit. Lijkt me heerlijk om ons wondertje ook te zien experimenteren met eten! Doekje over de stokke tripp Trapp en hij is weer schoon daarna de kleine in bad en ook schoon🍀

  • Avatar van Cuypers
    Reply Cuypers 10 september 2019 at 22:50

    Ik doe mee voor mijn kleindochter van 2 maandjes, en dat de kleur hazy grey lijkt me geweldig.. Als gravering zou ik de naam van mijn kleindochter kiezen

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 10 september 2019 at 22:47

    Super leuke winactie. Ik doe mee voor ons zoontje voor de aqua blue. Over een paar weken mag hij zijn 1e hapje. Zou leuk zijn als dat in deze mooie stoel bij ons aan tafel zou kunnen.

  • Avatar van Loïs
    Reply Loïs 10 september 2019 at 22:25

    Aqua blue voor onze dochter van bijna 3 zou echt super zijn! Ze gaat graag op de Tripp trapp’s zitten van haar grote stoere neven en vindt ze helemaal te gek (zowel de Tripp Trapp als haar neven). Ze zou echt mega trots zijn op de stoel en er de komende 20 jaar graag mee aan tafel schuiven ;-)

  • Avatar van Alicia Voshol
    Reply Alicia Voshol 10 september 2019 at 21:29

    Op de stoel zou Sophie mogen komen te staan in de kleur storm grey.

    Wij hebben al zo’n mooie stoel voor onze middelste en ze zijn ideaal. Vooral dat ze gezellig op een goede hoogte aan tafel kunnen

  • Avatar van Karen de Jong
    Reply Karen de Jong 10 september 2019 at 21:24

    Wat een geweldige actie! Ooo en wat een super prijs! Veel over Stokke gehoord van vrienden en wij zouden deze dolgraag winnen voor ons 2e kindje! Vooral omdat de stoel icm het babyzitje al meteen vanaf de geboorte te gebruiken is! Zo heeft onze boef er onwijs lang plezier van! En wij ook❣️❣️ graag ‘boefje’ in de stoel gegraveerd.

  • Avatar van Noraly
    Reply Noraly 10 september 2019 at 21:00

    Wij zouden graag een witte stokke stoel willen met de naam van ons toekomstige dochtertje 🎀❤️ Zodat zij ook bij alle leuke gezins momenten aan tafel erbij kan zijn en haar broertjes naast haar kunnen zitten 😍😍

  • Avatar van Miekske Dingens
    Reply Miekske Dingens 10 september 2019 at 20:51

    Nog niet bekend met Stokke, wel al heel veel van gehoord. Onze dochter is 2 maandjes oud, en het zou te gek zijn mocht ze aan tafel kunnen mee-eten in een Natural stoel (de newbornset halen we er graag zelf bij ;) ). Het is ook wel heel speciaal dat je hem kan laten graveren, zo wordt ie echt uniek ;) Graag hadden we daarom haar naam erin laten zetten <3

  • Avatar van Michelle Mateijsen
    Reply Michelle Mateijsen 10 september 2019 at 20:36

    Ik zou de serene pink heel graag willen winnen voor mijn dochtertje.

    Haar naam is Guusje, deze naam zou ik graag op de rugsteun graveren.

    Ik geniet zo van de tafelmomentjes als gezinnetje, daar hoort een tripp trapp bij!

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 10 september 2019 at 20:28

    De Walnut met een naam die we nog niet bekend willen maken #paar weekjes nog ;)

  • Avatar van Anneke Haas
    Reply Anneke Haas 10 september 2019 at 20:01

    Ik zou de serene pink heel graag willen winnen voor mijn dochter Nova.
    Nova is 2 jaar en kijkt enorm op tegen haar grote zus Lieve (bijna 6). Alles wat Lieve doet en kan wil zij ook proberen of nog liever kunnen. Nova zit dus nu op een junior stoel van Sostrene Grene. Een heel mooie stoel, maar totaal niet geschikt voor wiebelende, drukke en ondernemende peuters. Ze valt er dan ook regelmatig van af. Of de stoel gaat om😕.
    Een Tripp Trapp stoel is zeker bestand tegen wiebelende peuters, die het liefste gek doen aan de tafel.
    Ik zou hem laten graveren met de naam Nova.

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 10 september 2019 at 19:54

    Ohh wat zouden wij graag een tripp trapp winnen in het white wash. Hij staat hoog op ons lijstje want in Januari verwachten wij onze eerste kindje! Ik zie het al voor mij haar naam op de achterkant en dan zo super lief vanaf het begin al lekker samen aan tafel eten of kletsen. Wij zitten met zijn tweeën vaak aan tafel van alles en nog wat te doen en haar er dan bij hebben is toch zalig, ik kijk er echt enorm naar uit.

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 10 september 2019 at 19:37

    Ik wil graag de tripp trapp in Aqua Blue winnen met als gravering Bas!

  • Avatar van Suzan
    Reply Suzan 10 september 2019 at 18:32

    Ohh hoe leuk! Ik ben in verwachting van ons 1e kindje, een meisje! Ik zou voor Plum Purple gaan, lekker samen aan de tafel, daar ontstaan toch de mooiste momenten en maak je de mooiste herinneringen 💕💕

  • Avatar van Daniëlle
    Reply Daniëlle 10 september 2019 at 17:18

    Ons tweede kindje is net een maand oud, maar zit er graag bij aan tafel. Een witte zou mooi staan in onze nieuwe eethoek. Wat zou het leuk zijn als hij in deze stoel erbij kan zitten!

  • Avatar van Niki
    Reply Niki 10 september 2019 at 17:03

    Heeeeel erg tof! Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en een stokke tripp trapp zou hier onwijs welkom zijn! Heel graag een white / witte! Dan koop ik er een leuk kussentje voor en een newbornset, zodat ze al lekker bij ons kan komen zitten in het begin en later zonder set. Lekker kliederen zal het wel worden, maar dat hoort erbij hihi!

  • Avatar van Kelsey
    Reply Kelsey 10 september 2019 at 16:18

    Heel graag de black variant! De gravering blijft nog een paar weekjes geheim, de naam van onze zoon💙

    We gaan een kansje wagen om deze te winnen🖤

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 10 september 2019 at 16:09

    Wat een super gave actie. Zou graag de midnight blue winnen voor onze kleine man die wij rond 21 september verwachten zou geweldig zijn om lekker met z’n 3e straks aan tafel te kunnen eten en lekker ‘te knoeien met pasta en groente’ en veel knutsel en speel momenten aan tafel te hebben. En met zo’n gave gravuren met zijn naam (die verklappen we nog even niet) zou dat natuurlijk helemaal geweldig zijn.

  • Avatar van Milou Pijpers
    Reply Milou Pijpers 10 september 2019 at 16:09

    Eerste kindje wordt in januari verwacht en al van veel mensen gehoord dat dit de stoel is die je dan in huis moet hebben! Zwarte lijkt me perfect staan in ons huis! En dan natuurlijk met de naam als gravering! Lijkt me fijn als je kindje vanaf het begin de eetmomenten mee kan maken aan tafel en jij zelf ook gewoon rustig kunt eten. Duimen maar 🍀♥

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 10 september 2019 at 15:34

    Wij hebben (nog) geen triptrap stoel, maar laatst waren we in een restaurant waar ze ‘m hebben en wow! Wat een fantastische stoel. Onze zoon van 9 maanden zat er ook zo fijn in! We zeiden nog tegen elkaar, “misschien moeten we toch maar voor de triptrap gaan” haha.
    Als gravering zou het super gaaf zijn als er staat “ons mupje” 😍
    Nu maar duimen dat ons mupje straks in deze gave stoel kan zitten 😁😁

  • Avatar van Denise
    Reply Denise 10 september 2019 at 14:04

    Oeeh wat een super actie! De Black variant lijkt mij geweldig passen in ons huisje 💙 onze kleine is nu gecorrigeerd 4 weken dus lijkt me ideaal als hij gewoon bij ons aan tafel kan zitten. Zulke fijne momenten. Nu eten we vaak tijdens zijn slaapje of hebben we hem in ons armen. Niet heel ideaal 🙈 als gravering zou ik voor wonder gaan, aangezien het een wonder is dat we samen zo goed uit deze situatie gekomen zijn 💙 (bevallen met 25 weken)

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 10 september 2019 at 13:16

    Een stokke in aqua blue zou bij ons perfect passen. Voor ons eerste kindje dat we in februari verwachten! Met als gravure zijn naam. Zodat hij lekker ook bij ons aan tafel kan

  • Avatar van Leo
    Reply Leo 10 september 2019 at 12:56

    Een zwarte zou zo mooi bij onze tafel passen. Gezellig bij ons, als we aan het eten zijn. En dan het liefst z’n voornaam erin gegraveerd.

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 10 september 2019 at 11:56

    Als gravering de naam van onze dochter Yenthe!

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 10 september 2019 at 11:52

    Onze portemonnee laat het kopen van een tripp trapp stoel helaas niet toe. Voor onze oudste hebben we een mooie houten stoel. De jongste zit in een plastic ikea stoeltje. Alle eetmomentjes aan tafel als gezin zijn zo gezellig. Vooral straks in de herfst wanneer wij weer veel binnen en het vroeg donker is, gezellig kaarsjes aan en met zijn allen aan tafel is dan het ultieme Tripp Trapp moment.. Wij hebben maar een kleine woonkamer, dus de tripp trapp stoel zou wel een eye catcher zijn, de troon voor ons kleine meisje. Ik doe graag mee voor Plum Purple.

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 10 september 2019 at 11:38

    Wat een gave actie lijkt me super cool voor onze dochter Sterre morgen al weer 3mnd oud. De grey lijkt me gaaf.

  • Avatar van HE van Otterloo
    Reply HE van Otterloo 10 september 2019 at 08:50

    Superleuk blog Desirée!! En leuk winactie.
    Ik ga voor Serene Pink als verrassing voor ‘Carmen-Victoria’ (een naam, grote naam voor een kleine meisje). Ik zie de tafelmomentjes nu als gezellig ♡♡♡ en zo grappig met mijn lieverd.

  • Avatar van Yasmijn
    Reply Yasmijn 10 september 2019 at 08:41

    Een zwarte of stormy grey stoel zou perfect zijn! De naam is nog even geheim tot de beeb geboren is!
    Ik kan niet wachten om er een newbornset en babyset bij te kopen en dan lekker samen te keuvelen aan tafel🥰

  • Avatar van Heidie van der Steeg
    Reply Heidie van der Steeg 9 september 2019 at 21:50

    Een geweldige stoel de Tripp Trapp. Onze oudste kon best wel wild doen maar er is met de Tripp Trapp nooit iets gebeurd, ook al probeerde hij zich af te zetten met zijn voetjes tegen de tafel. Zo’n stoel is onverwoestbaar.
    Ik wil er graag een voor mijn dochter winnen, gravering met de naam Lara. Ik ga voor de kleur storm grey Een hele mooie tijdloze kleur (waar je ook niet zo snel een spettertjes op ziet, ook erg fijn).

  • Avatar van Romy van Dijk
    Reply Romy van Dijk 9 september 2019 at 21:06

    Wat een super leuke actie! Voor onze oudste gebruiken wij de stoel echt dagelijks vanaf de geboorte. Dankzij het babynestje kon zij als baby gezellig bij ons aan tafel zitten! Nu duimen we voor zo’n mooie stoel voor onze Lucas. De naam ‘ Lucas’ mag dan ook in de stoel gezet worden!

  • Avatar van Cindy Huizing - de Vries
    Reply Cindy Huizing - de Vries 9 september 2019 at 20:48

    De stormgrey vind ik erg mooi, veelzijdig in kleur en gebruik. Als oud kraamverzorgende heb ik al veel kindjes in de Tripp Trapp zien zitten en vaak zelf er op gezeten. Ik vind de Stokke Tripp Trapp dan ook een ware musthave! :)

  • Avatar van Mellany
    Reply Mellany 9 september 2019 at 20:23

    Oh wauw, ik waag héél graag een kansje voor hazy grey met de naam Juley ♡

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 9 september 2019 at 20:07

    Heeel erg gaaaf!

    De Hazy Grey met gravering- Kanjer

    Lijkt ons een super stoel!

    Heel hard duimen!

    Voor super gezellige en mooie (eet) momenten om nooit meer te vergeten!

  • Avatar van Simone Wubs
    Reply Simone Wubs 9 september 2019 at 19:36

    Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de hazy grey stoel. Het lijkt mij ook leuk om de naam van ons kindje erop te zetten. We laten ons alleen verassen of het een jongen of meisje wordt, dus welke naam het wordt weten we pas bij de geboorte!

  • Avatar van Lynsey
    Reply Lynsey 9 september 2019 at 19:25

    Wat een heerlijke winactie.
    Ik ben een mommy to be, 30 weken nu, dus heb nog geen tafelmomentjes.

    Waar ik erg naar uit kijk is heerlijk als gezinnetje te tafelen, als ze ouder wordt hapjes uitproberen en nog ouder knutselen.

    Uiteraard wordt er een new born aangeschaft zodat wij er vanaf het begin van kunnen genieten.

    Graag doe ik mee voor de kleur Storm Grey of Green Moss. De naam van onze dochtet zou ik er dan op zetten.

    Iedereen veel succes die mee doet!

  • Avatar van Dorien de Bruin
    Reply Dorien de Bruin 9 september 2019 at 19:19

    Wat een super leuke winactie! Wij gaan voor Hazy grey! Wat een gave kleur is dat. Met de naam Lieke zou geweldig zijn. Op mijn werkkamer heb ik al een prachtige Stokke steps staan met bouncer. We zijn er zeer tevreden over. Deze triptrap zou super zijn voor bij de eettafel in de keuken. Wij wagen dus graag een kansje!

  • Avatar van Marjolein Schuurman
    Reply Marjolein Schuurman 9 september 2019 at 19:17

    Oh wow, ik zou heel graag mijn vriendin verrassen met deze superstoel die generaties meegaat. En dan in de kleur Midnight Blue. Als zij de TrippTrapp in gebruik heeft voor de oudste (3jr) zal ze vanzelf eentje willen voor de jongste (5mnd). Ik wil die smile op haar gezicht wel zien als ik haar de stoel mag geven.

  • Avatar van Mendy Bruggink
    Reply Mendy Bruggink 9 september 2019 at 18:17

    Ik zal de tripptrapp willen voor ons eerste kindje die in November geboren gaat worden. Ik zal gaan voor de whitewash als ik mag kiezen. De naam die ik erop zal willen zetten vertel ik natuurlijk nog even niet. Ik heb nog geen ervaring met tripptrapp, maar hoor alleen maar positieve verhalen. Daarnaast ontbreekt hij in de meeste huishoudens niet waar ik kom. Het ideale eraan lijkt mij dat hij jaren meegaat.

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 9 september 2019 at 17:54

    Red voor m’n kleine nichtje! Zit altijd op de grote mensen stoel bij ons, maar zou super fijn zijn als ze d’r eigen troontje krijgt.

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 9 september 2019 at 17:49

    Storm Grey graag voor nummer 2 op komst en dan graag met de naam van de kleine er op. Voor nummer 1 hebben we een oranje en hij is inmiddels 5, maar zit er nog altijd op aan tafel. Als we barbecuen zetten we em buiten en zelf ga ik er ook wel eens op zitten als ik patronen aan het overzetten ben voor nieuwe kleding. Ideale stoel dus.

  • Avatar van Joyce van den Berg
    Reply Joyce van den Berg 9 september 2019 at 17:01

    Mijn zusje is héél pril zwanger van haar eerste kindje, nadat ze een ICSI traject heeft moeten doorstaan. Voor haar zou ik onwijs graag de trip trap willen winnen in “black”. De gravering weet ik natuurlijk nog niet, maar anders is “tante’s schatje” altijd goed ❤ Hahaha!

  • Avatar van Johanna Kommerie
    Reply Johanna Kommerie 9 september 2019 at 15:21

    In november verwachten we ons tweede kindje. Tussen hem of haar en onze dochter zit dan bijna 4,5 jaar. Het lijkt me heerlijk om met het hele gezin rond de tafel te zitten, ook wanneer de tweede nog heel klein is. De interactie met grote zus kijk ik nog het allermeest naar uit!

    Ik maak graag kans op de stoel in de kleur Moss Green. En qua gravering.. daar twijfel ik nog even over. Een naam is leuk, maar een kreet als ‘smullen maar!’ vind ik ook leuk!

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 9 september 2019 at 14:53

    wat een ontzettende leuke actie! ik hoop snel mijn eerste kindje te mogen krijgen. Het lijkt me fijn om ons kindje al van jongs af aan te betrekken bij onze tafelmomentjes samen waarbij we kunnen uitrusten en onze dag gezellig samen kunnen bespreken.. hoe heerlijk is het dan als onze dreumes erbij kan zitten! Deze tripp trapp zou daarom ook meer dan welkom zijn! Aangezien ik verwacht dat er nog meer kindjes volgen zou ik een neutrale gravering willen namelijk: koekiemonster. Wat betreft de kleur zou ik voor white wash gaan!

  • Avatar van Tamara V
    Reply Tamara V 9 september 2019 at 14:16

    Bij een baby uitzet daar hoort een Stokke Tripp Trapp bij daar zijn we ondertussen wel achter. Iedereen die je erover spreekt is er heel enthousiast over . En omdat ik regelmatig thuiswerk lijkt me zo’n stoel helemaal idéaal. De kleur kiezen is nog best een dingetje want ze zijn eigenlijk allemaal mooi maar omdat ik van “rustaghhh” hou is denk ik voor ons de Whitewash de beste keuze.

  • Avatar van Sharona
    Reply Sharona 9 september 2019 at 14:06

    Ahhh deze staat al zo lang op het verlanglijstje! Ik zou voor moss green gaan, past goed bij ons interieur. Onze peuter wil graag echt mee eten aan tafel maar dat kan in zijn huidige kinderstoel niet. Lijkt me zo gezellig echt met z’n drieën aan een tafel!

  • Avatar van Merel Den Hoed
    Reply Merel Den Hoed 9 september 2019 at 13:52

    Wat een leuke actie! Ik waag graag een gokje om de mooie Serene Pink te winnen voor ons meisje. Als gravering zou haar naam Eydis geweldig staan <3
    Ze mag eind september beginnen met vaste voeding. Het zou dan ook geweldig zijn om daar meteen, samen met papa en mama aan tafel, een eerste #TrippTrappMoment van te mogen maken.

  • Avatar van Nikki van Rijswijk
    Reply Nikki van Rijswijk 9 september 2019 at 13:08

    Zó gaaf! Doe heel graag mee voor white of serene pink. Ons zoontje heeft een tripp Trapp uit 1994 (van mij geweest toen ik klein was). Super leuk, maar er past niks van de stokke accessoires op. Zou heel graag onze dochter aan tafel hebben met de newborn set, die we al in huis hebben maar dus niet past haha. Dan kunnen ze fijn alle twee in een eigen mooie stoel zitten.
    Ze is nu precies twee weken oud. Zou zo gezellig zijn met zijn viertjes tijdens het eten aan tafel.
    Heel leuk als haar naam Bobbi er op gegraveerd mag worden.

  • Avatar van Marijke Horjus♡
    Reply Marijke Horjus♡ 9 september 2019 at 13:06

    💙Oeh wat gaaf dat jullie een gezin blij gaan maken!! Wij hebben een Stokke steps, alleen nu wij ons 3e kindje verwachten en de Stokke steps gebruikt word door ons zoontje Arvin (2) zou de triptrap super zijn!! Zodat we gezellig met zijn 5e aan tafel kunnen eten/knutselen en een verkleiner voor ons babytje er bij kunnen halen zodat hij ook gezellig er bij kan liggen :) 🖤 ik ga duimen voor Black

    Groetjes Marijke en baby die nog in mijn buik zit hihi🤰

  • Avatar van Marij brand
    Reply Marij brand 9 september 2019 at 13:00

    Moss green super gaaf voor m’n kleine man die we verwachten. Favo momentje met onze dochter in de stokke is als ik aan het koken bent wilt ze er graag bij komen zitten….heel gezellig

  • Avatar van Patricia Lubbertje
    Reply Patricia Lubbertje 9 september 2019 at 12:26

    Ik win graag de kleur aquablue. Ons zoontje zal eins dit jaar geboren worden en ik zie hem nu al lekker bij ons aan tafel. Eerst lekker liggen en daarna zitten. Gezellig samen aan tafel, om te eten, drinken, lezen of tekenen en knutselen. We zullen er zeker veel gebruik van gaan maken.

  • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 9 september 2019 at 12:26

    Superleuk, ik ga voor Serene Pink als verrassing voor Olivia.

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 9 september 2019 at 11:26

    Ik doe mee voor de Moss Green de tripp trapp is super fijn als ze oud genoeg zijn kunnen ze er zelf op en af klimmen

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 9 september 2019 at 11:21

    Met 13 weken zwangerschap staan de mooie Tripp Trapp momenten nog heel ver van ons af maar het is wel zeker dat er eentje moet komen! Vriendinnen zijn heel enthousiast en het design is om van te smullen… Onze voorkeur gaat uit naar Storm Grey omdat we (nog) niet weten of we een meisje of jongetje verwachten maar ook omdat dit mooi bij ons interieur past :) Qua gravering zou ik gaan voor alleen een hartje: less is more maar vooral omdat we (nog) geen hebben!!!!!

  • Avatar van Phyllicia
    Reply Phyllicia 9 september 2019 at 11:11

    Black 😍 met gravering ‘poepekontje’ 😁
    Zou super zijn voor de komende kleine (20wkn zwanger) en voor de grote zus van 6 die er ook nog op kan !

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 9 september 2019 at 11:05

    Ik zou hem graag in het oudroze willen, die kleur bij jou op de foto…maar dat is geen optie 😁 dan in serene pink graag! Mijn dochter Yara is nu 3 maanden en over 3 maanden gaat ze gezellig mee aan tafel.

  • Avatar van Judith Maas
    Reply Judith Maas 9 september 2019 at 11:04

    Alleen maar liefde voor Stokke! Wij zijn dol op onze Stokke kinderwagen en twijfelen al een tijdje of en wanneer we een Tripp Trapp gaan aanschaffen. We hebben nu het (beruchte) stoeltje van de ikea, maar daar ben ik zó klaar mee. Mocht ik de gelukkige zijn dan zou ik graag de stoel in Hazel Grey winnen met op de achterkant de naam van onze zoon; Tristan.

  • Avatar van Iemand die graag moeder wil worden
    Reply Iemand die graag moeder wil worden 9 september 2019 at 10:33

    Hi, wauw, wat een toffe winactie. Hier ga je sowieso iemand héél blij mee maken!
    Ik sta momenteel op de wachtlijst voor het alleen moeder worden. Spannend, maar ik kan niet wachten tot het zover is!
    Dit is een stoel die ik heel graag voor m’n toekomstige kindje in huis zou willen hebben. De kleur Hazy Grey vind ik erg mooi, past in m’n interieur én is een mooie neutrale kleur.
    En dan de vraag wat ik er in gegraveerd zou willen hebben…dat weet ik nog niet. Het lijkt me mooi om één woord te kiezen wat mijn wens of de liefde voor het kindje symboliseert. Je ziet wel, dáár zou ik nog even heel goed over na moeten denken.
    Succes met alles wat je doet!
    Liefs!!

  • Avatar van Jill
    Reply Jill 9 september 2019 at 10:24

    Ja! Ik doe heel graag mee! We hebben voor onze oudste al de storm grey! Nooit meer een andere stoel. Dus doen graag mee voor die kleur!! 🍀🍀🍀

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 9 september 2019 at 10:16

    Over vier weken verwachten wij ons derde kindje. Na twee heerlijke jongens mogen we nu een meisje verwelkomen. De kinderstoel is na twee kinderen echt wel aan vervanging toe, wat zou het heerlijk zijn als ons meisje straks gelijk bij ons aan tafel kan aanschuiven. Juist dat samen eten vinden wij ontzettend belangrijk, even samen bijkomen, bijkletsen en lekker eten. Ik zou de stoel graag winnen in serene pink met de naam van ons meisje er in gegraveerd (maar die naam houden we nog even paar weekjes voor onszelf 😉).

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 9 september 2019 at 10:13

    Ik ben al jaren fan van Tripp Traps!! Op mijn werk gebruiken we ze heel veel (gehandicaptenzorg) omdat je ze makkelijk kunt aanpassen aan de lengte van een kind. Super gaaf dat je er eentje weg mag geven! Ik zou graag eentje in de kleur Walnut willen winnen. Ik zie het al helemaal voor mij dat mijn eigen dochter zo’n mooie stoel kan gebruiken. Ze is nu bijna twee dus kan er nog mooi en lang gebruik van maken.

  • Avatar van Andrea van der Meer
    Reply Andrea van der Meer 9 september 2019 at 10:07

    Wauw!! Een Stokke Tripp Trapp staat al zó lang op mijn verlanglijstje. Ik vind het echt een must-have met kids. Een gaan binnenkort verhuizen en willen heel graag investeren in goede stoelen voor de kinderen en de gezelligste eetmomentjes creëeren in ons nieuwe droomhuis. Ik vind de Serene Pink (zoals die van Cate!) echt ge-wel-dig! En dan Féline ingegraveerd! En dan zou ik er nog eentje bijkopen voor baby2 (uitgerekend 15-03-2020) zodat we helemaal compleet zijn. Gaaf dat je iemand gaarne blij maken.

  • Avatar van Ramona
    Reply Ramona 9 september 2019 at 10:02

    Moss Green 💚😍! Heb van veel verschillende mensen gehoord dat de Stokke stoelen het allerfijnste is. Zelf hebben we een Ikea-stoeltje voor onze kleine Flynn van 1. Het zou geweldig zijn om hem voortaan in zo’n luxe stoel te kunnen zetten. De mintgroene kleur zou hem erg stoer staan 😎!

  • Avatar van Marinke
    Reply Marinke 9 september 2019 at 09:58

    Ooh wow! Doe graag mee aan deze actie!
    Op dit moment 39 weken zwanger van ons 2e kindje.
    Hoe leuk zal het zijn als hij of zij gezellig kan aanschuiven naast zijn of haar grote zus.
    Gezellig met z’n allen aan tafel.
    We gaan dan graag voor de witte variant.
    Toitoitoi 🤞🏼

  • Avatar van Indy De Locht
    Reply Indy De Locht 9 september 2019 at 09:56

    Oh wauw wat een leuke actie! Een gepersonaliseerde stoel is toch echt wel een leuk hebbeding.

    Zelf verwachten wij ons eerste kindje &’ ik kan me al zo inbeelden om haar tijdens het eten bij ons te zetten of zoals jij aangeeft tijdens het koken. Gezellig samen tafelen met familie of vrienden en dan je kleintje erbij kunnen zetten lijkt me een geweldig idee. Anders ben je bijna verplicht om ze wat verder weg te zetten, op je schoot te nemen of de wipper bijna mee op tafel te nemen. Ik denk dat het voor ons kleintje ook veel leuker is om op hoogte van iedereen erbij te zitten. Die momenten gaan goud waard zijn in ons druk bezetten leven. Deze wil ik dan ook van begin tot het einde koesteren &’ intens beleven met ons beginnent gezinetje.

    Ervaring met de stoel heb ik sowieso al aangezien mijn 3 jongere broers ze ook hebben gehad. Daarom dat ik ook al vanaf dag één zei dat ik een stokke tripp trapp in huis wil halen.

    Het liefst van al wil ik de Storm Grey met als gravering Sampain’s chair , deze kleur past het beste in ons interieur en is de achternaam van ons kindje. Zo kan de stoel later ook gewoon in de familie blijven met de gravering er op.

    Ik duim alvast op een leuke uitkomst 🤩🍀🤞🏼

  • Avatar van Pham
    Reply Pham 9 september 2019 at 09:54

    Oooh de droomstoel van elke mama! Maar ze zijn best pittig in aanschaf. Dus waag ik een gokje hier voor de kleur storm grey met de naam van onze zoon Elijah❤️.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 9 september 2019 at 09:53

    Oehhh dat zou hier goed van pas komen. De oudste 2 kinderen hebben ieder ook een mooie stokke stoel. Dan kan de jongste natuurlijk niet achter blijven. Ik wil heb dan graag winnen in de kleur aqua blue en dan met de naam Owen erin gegraveerd 💙

  • Avatar van Bianca hitz
    Reply Bianca hitz 9 september 2019 at 09:51

    Ik zou graag mee doen voor de whitewash. De naam kan ik nog niet geven. Mn schoonzusje en broer verwachten hun zoontje in januari. Ik wil hem dan ook voor mn neefje winnen!
    Zelf hebben we ook de serene pink voor isabel. Zalig hoe ze haar groenten kan eten als we als gezin aan tafel zitten. Het is zo gezellig om samen te eten. Het avond eten is dan ook echt ons favoriete moment. En dankzij de tripp trapp kan ons meisje daar ook deel uit maken.

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 9 september 2019 at 09:44

    Ik zou heel graag de aqua blue willen winnen. In december krijgen we een zoontje en zijn naam zouden we dan willen laten graveren. Onze dochter van 4 heeft een stokke tripp trapp en hoe tof zou het zijn als haar broertje er straks ook een heeft. We vinden de stoel niet alleen praktisch maar hij zou ook heel mooi in ons interieur passen :-)

    Liefs, Marijke

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 9 september 2019 at 09:43

    Jaaaaa ik wil zo graag een Tripp Trapp voor mijn dochter van bijna 6 maanden. We zijn net begonnen aan groente en fruit hapjes en het lijkt me zo leuk om straks met z’n drieën aan tafel te eten. Nu geef ik haar gewoon in de wipstoel een beetje eten, maar het is juist gezellig dat ze er met avondeten straks helemaal bij hoort. Leuk!
    Ik doe daarom heel graag mee! De kleur maakt me eigelijk niet zo veel uit, hoewel ik de kleur van de Tripp Trapp van Cate wel heel schattig vind. Mijn dochtertje heet Nora. Dus dat zou ik er dan op willen graveren. :)

  • Avatar van Elvira van der Heijden
    Reply Elvira van der Heijden 9 september 2019 at 09:41

    Ik heb al veel van gehoord ook van vrienden van ons maar met ons budget is het niet te kopen. Zou echt tof zijn deze stoel, ziet er lekker stevig uit! Ik zou het in hazy grey willen want ik vind een neutrale kleur handiger als je het geslacht nog niet weet ;) zwart had ook gekund maar vind ik net iets te donker voor een kleine kamer. Voor het graveren “Seakitten” mijn man noem ik vaak zeehond en hij mij kitty dus onze kinderen worden dus een combi van beiden 🤣
    Zou echt ideaal zijn sowieso als de tweede nog bijkomt later ❤

  • Avatar van Ellen
    Reply Ellen 9 september 2019 at 09:40

    Hier wil ik heel graag aan mee doen gezien we in december ons eerste wondertje gaan ontmoeten. De new Born set voor de stoel hebben we al gekocht, omdat we meteen wisten dat we een Tripp Trapp wilden. Maar de stoel zelf moeten we nog dus zou dit helemaal geweldig zijn! Het liefste zou ik de stoel in Serene Pink willen en de gravering zou ik haar naam willen, maar die houd ik nog eventjes geheim 😉 nogmaals: super actie!!

  • Avatar van Stephanie
    Reply Stephanie 9 september 2019 at 09:40

    Geweldige winactie ^^ wij zouden dan gaan voor Aqua Blue een mooie frisse blauw en dan ‘Mateo’ laten graveren de naam van ons menneke.

    Wij hebben zelf geen stokke trip trap maar hebben er wel van kunnen genieten in een vakantiehuisje. We waren direct verkocht wat een geweldig stoeltje. Alleen door de prijs hebben we het al lang op ons lijstje staan. Als we hem zouden winnen dan doen we een dansje hier.

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 9 september 2019 at 09:39

    Ik doe graag mee voor de kleur Plum Purple, erg mooi voor de jongste, geweldig dat je er een naam op kan laten zetten, ziet er super uit 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal 💐🌸🌼🌻

  • Avatar van Larene van de Laar
    Reply Larene van de Laar 9 september 2019 at 09:30

    Om te beginnen vind ik dit écht een super toffe winactie! Ik heb al diverse keren meegedaan aan winacties, maar tot op heden (nog) nooit wat gewonnen. Om die reden had ik ik zoiets van, ik ga niet eens de moeite meer nemen om mee te doen, maar ik wil toch graag een gokje wagen! De reden waarom? Omdat ik vind dat m’n kindjes en ik deze prachtige Stokke stoel verdienen! Ik ben 22 jaar, moeder van 2 prachtige meiden, waarvan één van 4 en één van 5 maanden. Wij zouden de kleur “Serene Pink” echt onwijs gaaf vinden in ons girly huishouden! Met m’n oudste dochter knutsel ik onwijs veel mee, dus die kan de stoel daar prima voor gebruiken. En de jongste is sinds deze week begonnen met mama’s zelfgemaakte hapjes te eten! Dus daar komt die ook héél goed bij van pas! 2 vliegen in 1 klap dus. Ik zou het voor mezelf en onze meiden echt geweldig vinden om deze stoel te winnen, omdat ik 100% zeker weet dat wij er alles uit zullen halen en wij deze stoel perfect kunnen gebruiken tijdens onze quality time-momenten aan tafel! Wat ik erop zou laten graveren, is iets wat symbool staat aan de liefde voor m’n meiden, omdat we altijd een drie-éénheid zullen zijn met elkaar. Aangezien ze hem beiden zullen gebruiken, vind ik dat het meest mooi en toepasselijk. En nu, fingers crossed. ♡

  • Avatar van Annabel
    Reply Annabel 9 september 2019 at 09:14

    Favoriet Tripp Trapp momentje is toch wel van jongs af aan samen aan tafel eten. Nu is Liselotte 5 jaar en maakt er nog dagelijks gebruik van. Samen knutselen aan de eettafel is bij haar favoriet! Ze wordt bijna grote zus. Voor haar zusje zou de kleur Serene Pink erg leuk zijn! En hoe leuk als we straks met zn allen aan tafel kunnen en de meisjes allebei hun eigen stoel hebben!

  • Avatar van Marie-lene
    Reply Marie-lene 9 september 2019 at 09:12

    Oww zou zo graag de tripp trapp winnen!! In het serene pink, voor mijn dochter van 2! Helaas gaan papa en mama uit elkaar en hebben we echt een kinderstoel nodig!
    Mijn ultieme tripptrapp moeten we nog beleven

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.