Huis & interieur

Getest! | Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger

23 september 2019

thomas cycloon hybrid family & pets stofzuiger review/ervaring
Of het nu om beautytools, elektronische apparaten of huishoudelijke producten gaat: ik vind het echt enorm leuk om gadgets uit te testen. Eerst de informatie over het merk en het product lezen, vervolgens foto’s maken en dan uitgebreid ermee aan de slag gaan tot ik een goede beoordeling kan maken. Doet een product wat het belooft? Werkt het zoals je kan verwachten? Waarom zou je dit moéten hebben? Wat zijn eventuele nadelen? Een heleboel om rekening mee te houden dus. Deze keer ging ik aan de slag met de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger en ik deel mijn ervaring graag met je in deze uitgebreide review!

‘Lees ook: Tips voor een betere vibe in huis.’

thomas cycloon hybrid family & pets stofzuiger review/ervaring

Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger

Deze stofzuiger is een zakloze Hybrid-Cycloon stofzuiger die alle belangrijkste problemen van je huisdieren aanpakt; haren, vlekken en nare geurtjes. Dat deze stofzuiger zonder zak te gebruiken is vind ik persoonlijk al een groot pluspunt, want je bent zo niet continu bezig met het vervangen van zakken. Met dierenharen en kattenbakkorrels en/of zand door het huis raken die nogal snel vol en stofzuigerzakken zijn vaak nogal prijzig. Daarnaast is het meest unieke aan deze stofzuiger dat hij komt met een easyBox en een AQUA-FreshAir-Box. De eerste is om je normale stofzuigerrondje te kunnen maken waarbij allergene fijnstofdeeltjes worden gescheiden van het grover vuil en de tweede is voor een grondigere reiniging waarbij stof, vloeistoffen (!) en nare geurtjes worden opgezogen en in het water worden opgevangen waardoor er geen nare luchtjes meer uit de stofzuiger kunnen komen. De easyBox gebruik je dus bij droog vuil zoals stof, haren en zand en de AQUA-FreshAir-Box bij bijvoorbeeld ongelukjes van je viervoeter, het water uit een omgegooide omgevallen bloemenvaas of bij gemorst drinken.

De cycloon-aandrijving zorgt er samen met de 1400 Watt Bypass-motor voor dat vuil, stof en dierenharen krachtig worden opgezogen en opgevangen. Zowel de easyBox als de AQUA-FreshAir-Box zijn heel eenvoudig te legen (zonder stofwolken!) en komen met een wasbaar HEPA 13-filter, actief kolenfilter en pollenfilter.

Thomas stofzuigers is een Duits familiebedrijf dat al sinds 1900 bestaat. Voor meer informatie raad ik je aan een kijkje te nemen op de website van Thomas stofzuigers.

thomas cycloon hybrid family & pets stofzuiger review/ervaring

Conclusie | De voordelen en nadelen op een rij
Als je één of meer harige huisdieren rond hebt lopen dan herken je de problemen van losse haren, zand van buiten, kattenbakkorrels, vlekken en vervelende geurtjes vast wel. Thomas richt zich met de stofzuigers vooral op huisdiereigenaren. Na het uitgebreid testen van de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger snap ik helemaal waarom.

Al met al vind ik dit een heel erg fijne stofzuiger. Hij is compact van formaat, je hebt geen dure stofzuigerzakken nodig, hij rolt soepel over de grond zonder te piepen of te schuren, heeft een fijne draaicirkel, met een 11 meter actieradius kom je een heel eind de verdiepingen door zonder steeds een ander stopcontact te hoeven zoeken en je kan de stofzuigersteel in de basis parkeren zodat je die niet tegen de muur aan hoeft te zetten of neer hoeft te leggen. Er zit meer dan genoeg power in de stofzuiger, want ik krijg er zonder moeite alles mee opgezogen. Zelfs op de laagste stand! Je ziet gewoon dat haren en vuildeeltjes vanaf een klein afstandje al naar de stofzuigerborstel toe worden getrokken. Zeker met twee langharige poezen en twee kinderen is stofzuigen een dagelijks klusje en deze stofzuiger zorgt ervoor dat het zo gedaan is.

thomas cycloon hybrid family & pets stofzuiger review/ervaring

Mocht ik een nadeel moeten noemen, dan is het dat de zuigborstels wel wat platter hadden mogen zijn. Ik kom er helaas net niet mee onder de bank en andere lagere meubels.. Nog een puntje: de stofzuiger is redelijk zwaar. Iets om rekening mee te houden als je de trappen ermee stofzuigt en de basis dan in de hand moet houden.

De combiborstel vind ik echt een ideale borstel voor het dagelijkse stofzuigrondje. Er zit een rubberen randje achter het gat waarin al het vuil omhoog wordt gezogen, waar kattenbakkorrels, kruimels van het eten van de kinderen, zand en dergelijke wordt tegengehouden en zo direct wordt opgezogen. Dit viel mij als één van de eerste dingen op, aangezien er veel stofzuigers zijn die zo’n randje missen waardoor vooral kattenbakkorrels nog wel eens in het rond worden geschoten in plaats van te worden opgezogen. De turboborstel is dan weer ideaal om over bijvoorbeeld vloerbedekking en een vloerkleed heen te halen. De haren van de borstel helpen ook uit een wat hogere pool al het vuil te halen en zo heb je in no-time je kleed weer lekker schoon en fris. En bij deze borstel kan je het kapje heel eenvoudig loshalen om eventuele vastgeklitte haren hier heel snel uit te kunnen halen.

thomas cycloon hybrid family & pets stofzuiger review/ervaring

Prijs en verkrijgbaarheid
Deze Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger is online te koop via Bol.com voor €249,99. De stofzuiger wordt compleet geleverd met easyBox, AQUA-FreshAir-Box, een combiborstel, turboborstel, dierenhaarborstel en kierenzuigmond.

Winactie
Om mijn enthousiasme te kunnen delen, mag ik zo’n zelfde Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger weggeven. Daar gaat een mede huisdiereigenaar vast heel erg blij mee zijn! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie onder dit artikel achter te laten waarbij je antwoord geeft op onderstaande dikgedrukte vraag. Maar, natuurlijk zou ik het ook heel erg leuk vinden als je mij wil volgen op Facebook en het bijbehorende bericht wil liken, delen en/of daar ook een reactie achterlaat ♥

–> Heb jij huisdieren? Kan je er wat leuks over vertellen?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 september 2019, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kim coenen
  Reply Kim coenen 30 september 2019 at 07:49

  Ja zeker. Sinds kort heb ik 4 grasparkieten kindjes. Hoe onwijs lief en ondeugend dat ze zijn. Hoe enorme troep dat ze er ook van kunnen maken. Het is zo erg dag ik dagelijks moet stofzuigen om mijn huis netje te houden, dus deze stofzuiger komt als geroepen. Als ik deze win wordt het ook nog iedere dag een feestje als ik moet stofzuigen!!

 • Avatar van Leslie Verhasselt
  Reply Leslie Verhasselt 29 september 2019 at 23:20

  Wij hebben 2 Britse kortharen die desondanks hun kort haar heel veel haar achterlaten 😅! Deze stofzuiger zou dus zeker van pas komen. Het zijn wel onze kindjes dus wij vinden de haren niet heel erg. Momenteel zijn het wel geen vriendjes alhoewel het nestbroertjes zijn. We zijn bezig met een herintroductie wat heel veel tijd, geduld en energie vraagt maar dat hebben we er voor over. Aan de positieve kant…ze laten ons elke dag glimlachen. Loki traint ons in het drinken van de kraan in bad en Thor opent kasten op zoek naar snoepjes. Vele groetjes en pootje van Thor & Loki 😊

 • Avatar van Anita sprokkel
  Reply Anita sprokkel 29 september 2019 at 22:35

  Wauw!! Dit zou perfect zijn , dit klinkt zo fijn om te mogen gebruiken 😍
  Wij hebben een lief jack russeltje , Spiky die al aardig op leeftijd is, ontzettend verhaard en ook weer binnen begin te plassen..
  Iets leuks over Spiky… hij is zo gek op water, als we met de boot een dagje gaan varen is het voor hem 1 groot feest als hij mee mag, je moet alleen opletten dat hij niet hup in het water springt haha.. en til je hem uit het water terug in de boot dan blijven zijn pootjes nog doorzwemmen, ziet er geweldig uit hahaha… ons zwemmonster Spiky 🥰
  Deze stofzuiger zou een aanwinst zijn om te mogen gebruiken 😊

 • Avatar van Inke Braeken
  Reply Inke Braeken 29 september 2019 at 22:10

  Hoi hoi!

  Deze stofzuiger zou hier thuis echt van pas komen 😁 Zelf hebben we 6 poezen (waarvan 4 langharige) en 2 grote honden. Ook vangen we regelmatig de beestjes op van familie en vrienden als zij op vakantie gaan (honden, poezen, konijntjes, enz.).

  Groetjes van ons en onze beestenboel

 • Avatar van Stacey Katuin
  Reply Stacey Katuin 29 september 2019 at 21:27

  Jazeker, mijn hele leven al veel dieren verzorgd. Op het moment heb ik 1 hond, 4 vissen, 3 binnen katten en 1 hamster.

  Onlangs kon ik mijn lach niet inhouden toen onze Bengaal van de wasbak gleed en zich in mijn vriend zijn billen vast probeerde te houden, ik kon mijn lach niet inhouden toen ik die nageltjes in zijn billen zag staan. 😁 Al zal het echt wel even pijn hebben gedaan. Hihi.

  Zoals je de stofzuiger beschrijft lijkt het mij een goede aanwinst. Ik ben benieuwd of hij ook de haren uit het gordijn weg zou kunnen zuigen, met 3 binnen katten heb ik redelijk wat vachtjes weg te zuigen. Helemaal met de komst van onze halfjarig oude zoontje.

 • Avatar van Nicole Clement
  Reply Nicole Clement 29 september 2019 at 20:52

  Mijn allerliefste Britse korthaar Fleurtje is nu reeds 4 jaar bij me en ik ben dolgelukkig met haar. Ze wekt me s’ochtends met haar luide gespin, komt kopjes geven en is dol op lekker kroelen. Helaas heeft Fleurtje een allergie waardoor ze alle dagen een cortisonepilletje slikt, enkel 1 soort hypoallergene brokjes mag eten en nooit eens een snoepje krijgt. Ze verliest dagelijks ook heel wat haartjes en als ze haar ‘gek kwartiertje’ heeft vliegen de haarplukken in het rond. Dagelijkse stofzuigsessies zijn dan ook een must maar dit die ik met plezier terwijl ze achter de stofzuiger aanrent. Deze Thomas stofzuiger zou ook misschien haar allergie kunnen verlichten dus we duimen alvast. Paws en Fingers crossed

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 29 september 2019 at 20:34

  Oooo onze kat heeft altijd wat binnen komen met een levende vogel in der bek is een van haar acties 😅. Vonden wij iets minder

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 29 september 2019 at 20:33

  Poging 3! Mijn eerste verhaal was weg, omdat hij ineens wilde inloggen en mijn 2de omdat de laptop uitviel. Niet handig van mijzelf.

  Jaaa ook wij hebben last van de haren in huis. Maar de liefde die we ervoor terug krijgen is onvoorwaardelijk! Natuurlijk kan ik ook weleens enorm van balen, bijvoorbeeld als er visite komt en ik weer een hele tijd bezig ben met alle haren opzuigen. Of als ze onverwachts langs komen haha.

  Of ik leuke dingen kan vertellen over onze fantastisch medebewoners? Ja natuurlijk!

  We hebben een hond Bo (12). Wij boffen zo enorm dat ze nog bij ons is! Een paar jaar geleden werd ze ineens enorm dik, maar hij gedrag en speelsheid bleef hetzelfde. Bij ons 2de spoedbezoek aan de dierenarts wilde ze haar met spoed opereren, want ze had een mild van 2,5kg! Ze wisten niet of ze het zou overleven. Zoals de dierenarts zei heeft ze het o.a. overleefd omdat ze een top conditie had en een sterk hart. Ze zou nog een jaartje mee gaan, maar inmiddels hebben we te horen gekregen dat we haar als een normale hond mogen beschouwen! Met dat nieuws waren wij natuurlijk enorm gelukkig!
  Mijn vriend heeft Bo als puppy gekregen. Ja zo’n lieve kleine beagle met een rood zakdoekje om zo cute. Hij was toen zwaar depressief. De liefde van Bo en de lange wandeling deden hem goed. Hoe speciaal….Als hij zijn medicatie innam, nam Bo altijd één brokje. Bo is een echte lieverd en nog steeds dol op spelen. Ze lijkt echt op haar baasje, want van verre ruiken wij het eten al hihi! Dan kijkt ze je met lief schuin koppie aan, in de hoop dat ze iets krijgt. Wat is ze blij als we lekker gaan wandelen! Natuurlijk is zo ook weleens ondeugend, zo staat de bak van het hondenvoer ineens open….Het bijzondere aan Bo vind ik dat ze altijd precies weet wanneer je een knuffel enorm goed kan gebruiken! Het speciale aan Bo vind ik dat je haar zo kan zien genieten van alles. Daar zouden wij een voorbeeld aan kunnen nemen.

  Ook hebben wij een rode kater Binkie! Maar we noemen hem eigenlijk vaak Nelis. Want een Bink dat is hij eigenlijk niet. Hij is een angsthaas als het om de dierenarts gaat of om katten die met hem willen spelen (dat snapt hij niet zo goed). Toen wij hem als kitten op gingen halen, was het een echte Bink. Hij had al snel alle verstopplekken ontdekt en hing zo klein als hij was al aan het aquarium. Ik kan er zo van genieten hoe hij tegen ons aan het “praten” is. Hij is een enorme slijmbal….dat komt hij lekker tegen je aanliggen, maar wil daar wel graag eten voor terug hihi!
  Binkie gaat ook altijd gezellig mee om Bo uit te laten. Luid miauwend als we te snel gaan of hij ons even niet ziet lopen.
  Binkie kan echt genieten van het zonnetje en schoon beddengoed. En binkie is zo lekker zacht en enorme kletskous.

  Daarnaast hebben we sinds kort Tom in huis. Hij is een echte grote, dikke, rode kater. Zijn baasjes vertrokken naar Roemenië en hebben hem achtergelaten. Wij hebben hem toen in huis genomen. Je kunt echt merken dat hij veel liefde en aandacht nodig heeft. Zo komt hij altijd tegen je aan liggen en achtervolgt hij je overal. Heel gezellig! Hij is heel ondernemend en ’s avonds heeft altijd een speelkwartier. Hij komt dat seintje zelf geven…door zijn lampje van tafel te gooien haha! We boffen dat Tom bij ons is komen wonen! Tom mag alleen de kleine rondjes met Bo meelopen. Dan lopen we met zijn allen, gezellig! Tom is dan net een hond. Hij komt ons rennend steeds inhalen, rent achter stokken aan en is volop aan het genieten! We sturen hiervan dan ook regelmatig filmpjes door.
  En iets wat Tom heel leuk vind, maar wij minder (al moeten we er stiekem heel erg om lachen) is rollen en luieren in de plassen. Haha!

  We hebben ook nog een agapornis. Deze is met pap groot gebracht. Geweldig als hij mee gaat douchen.

  Het zijn met elkaar natuurlijk ook enorme donderstenen. Natuurlijk zijn we niet blij met alle haren en dierenarts bezoeken, maar dat hebben we er zeker voor over, want wat krijgen we veel van ze terug!! En wat kunnen zij heerlijk van dingen genieten! Wij hopen heel erg dat we deze handige stofzuiger winnen! Maar onze grootste wens is dat Bo onze kinderen nog mag meemaken. Dat lijkt ons fantastisch!

  If you want someone to love you forever. Buy a cat or dog. Feed it and give it love, and they will give it back forever <3

  X liefs,
  Kimberley

  (Robert, Bo, Binkie, Tom, Sweety).

 • Avatar van Mirjam vd stelt
  Reply Mirjam vd stelt 29 september 2019 at 20:32

  Oh waauw wat een mooie stofzuiger die zou heel erg goed van pas komen, onze Spike is begin deze zomer overleden hij was 16 jaar heel verdrietig. Maar over een paar weken mogen wij ons nieuwe familielid verwelkomen een Australian labradoodle 😀 en onze 4 kinderen kunnen er ook wat van dus die stofzuiger kunnen wij goed gebruiken

 • Avatar van sylvia t
  Reply sylvia t 29 september 2019 at 20:29

  wij hebben sinds kort nog maar 1 hondje van 9jaar, omdat we in de vakantie haar zusje in hebben moeten laten slapen😪
  maar deze kleine schat doet het zo goed alleen, is net alsof ze in haar 2e jeugd is beland, vlieguurtje door het huis en daarmee plukken haar achterlatend, superlief met onze beide kleine kids spelen, knuffelen, echt geweldig!

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 29 september 2019 at 20:21

  Wat een mooie stofzuiger. Die kunnen wij wel gebruiken met een puppy op komst.

 • Avatar van Jeannet
  Reply Jeannet 29 september 2019 at 20:20

  Met 5 rescue honden, 7 katten en nu ook nog 3 moederloze kittens die wij als gastgezin voor het asiel verzorgen zou een goede stofzuiger hier heeeeeeeeel erg van pas komen. De kitten gaan sinds gisteren zelfstandig op de bak, en dat is dolle pret, de korrels houtvezel kom je overal tegen 😉
  Oh wat zou die stofzuiger hier van pas komen!

 • Avatar van Melissa de Jonge
  Reply Melissa de Jonge 29 september 2019 at 20:13

  Ja zeker. Helaas van een nestje van 4 nog maar 1 kater over. Maar hij is al 11 jaar mn beste vriendje. Zn broertjes en zusje mochten helaas niet zo oud worden. Maar herken dezelfde problemen. Zand als hij buiten heeft liggen rollen in t zonnetje. En kattenbak korrels overal. Helaas heeft hij heel af en toe eens een klein ongelukje maar dat kan gebeuren he. En natuurlijk de haren. Ik heb ook een stoffen bank… waar de haren in blijven hangen. Onze stofzuiger is al wat ouder en heeft zeker de kwaliteiten van die van jullie niet. We hopen dat ons boeboetje (Hij heet boelie maar heeft vele bijnamen hihi) nog vele jaren bij ons blijft. En willen misschien kijken voor een vriendje voor hem erbij. Omdat hij sinds afgelopen december alleen is. Vorig jaar januari zn zusje moeten laten in slapen en zn broer in dec. En we merken dat hij toch wel eenzaam is en veel aandacht zoekt. Gelukkig is mn jongste zoontje van 8 maanden helemaal verzot op hem en kroelen ze veel hihi. De oudste ook wel maar die heeft meet aandacht voor zn spelletjes en speelgoed haha.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 29 september 2019 at 20:05

  Wij hebben 3 honden alle 3 Bully xl’s. Hartstikke lieve honden maar overal liggen haren en ze komen overal. Voor de rest hebben wij 2 parkietjes en 1 cavia dus het voer ligt vaak naast de kooi.. Dus het zou ontzettend van pas komen in ons droomhuisje. Lijkt mij onwijs prettig als je de ongelukjes ook kunt wegzuigen bij wijze van. Dus wij doen heeeeeeeel graag mee😍😍😍

 • Avatar van Karrie
  Reply Karrie 29 september 2019 at 20:01

  Wij zijn net 1.5 week geleden trotse ouders geworden van onze zoon Jur. Nu zou deze stofzuiger super goed van pas komen voor al de hondenharen die rond dwarelen van onze Diesel. Dit lijkt mij de perfecte stofzuiger voor ons huishouden!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 29 september 2019 at 20:00

  Ja, wij hebben 2 katten en een hond en ook geregeld een oppas hondje dus lekker druk en ja heeel veel haren! Maar zeker o zo gezellig! Je krijgt er super veel liefde van. Dus zn stofzuiger zou super van pas komen!

  Heel hard duimen

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 29 september 2019 at 19:58

  Klinkt ideaal! We zijn aardig aan het uitdunnen. Afgelopen jaar afscheid moeten nemen van onze laatste kat en hond. Nu hebben we nog 2 cavias… tja ik kan er eigenlijk niet heel veel leuks over vertellen. Ze piepen de hele avond en graven hun zaagsels inclusief drollen uit hun bak. Daarvoor zou de stofzuiger een uitkomst zijn. Ik doe dus graag mee

 • Avatar van Kim padberg
  Reply Kim padberg 29 september 2019 at 19:39

  Wij hebben een konijn. Het is soms net een hondje. Als we met de brokjes rammelen komt lilo op ons afgerent en gaat op de achter pootjes zitten.
  Toen ik zwanger was kwam ze bij mij op de buik zitten. En gaf kleine likjes. Echt…een top konijn

 • Avatar van Melanie Gratz
  Reply Melanie Gratz 29 september 2019 at 19:36

  Wat een onwijs fijne stofzuiger als ik jouw review lees! Zou heel goed van pas komen in een huishouden met 4! langharige katten. Een katje verdiend hierbij wel een speciaal plekje. Minty is een mix tussen een bengaal en een maine coon die met 7 weken bij mij is komen wonen, daar zij is afgestoten door haar moeder. Waar we helaas al bang voor waren is dat het een katje is met gedragsproblemen. Al op vrij jonge leeftijd. Helaas was zij ook onwijs bang voor alle dagelijkse dingen die wij als mensen doen, waaronder stofzuigen. Met heel veel engelen geduld en de hulp van de andere katten kan ze er nu redelijk mee omgaan. Waar ik eerder 1 uur bezig was om mijn huis te stofzuigen, ben ik nu met 15 minuten klaar, daar ze er nu beter mee kan omgaan. Hier is dus ook een huishouden waar elke dag gezogen moet worden. Deze stofzuiger zou dus ideaal zijn. Zowel voor alle haren als alle kattengrit en glazen water die sneuvelen. Een kat Quito is zelfs zo actief in de kattenbak dat hij beter Bob de Bouwer had kunnen heetten. Na zijn boodschap ligt de hele gang vol met kattengrit. Botan is de doerak bij ons thuis die maar al te graag een potje speels wilt vechten. Eindstand…. Overal liggen plukken haar en de stofzuiger kan er weer bij gepakt worden. Onze jongste telg is Kazu die gister bij ons is komen wonen en nog lekker op avontuur is in huis. Gratis stofzuiger onder de bank, want die kwam gister al helemaal bestoft er onder vandaan hihi. Kortom… de Thomas Cycloon mag zich gaan benoemen tot Opper Telg in ons huis!

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 29 september 2019 at 19:36

  3 stuks, 2 langharige,wat helaas voor erg veel verloren haren zorgt. En met een zwarte vloer stoort dit snel.
  Erg benieuwd geworden na deze review!

 • Avatar van Stephanie Spekle
  Reply Stephanie Spekle 29 september 2019 at 19:36

  Ik heb inmiddels 3 poezebeesten. Sjeng mijn zwart witte kater heb ik het langste. Hij is een echte knuffelbeer en volgt me overal. Mango is onze roodwitte kater en ik mag heel blij zijn dat hij nu al 3 jaar is! Hij is te vroeg bij zijn mama weggehaald en heeft als kitten puur bloed geplast. Het is een klein wondertje dat hij er nog is. En dan is er sinds kort mischou een oude zwarte dame die wij in huis hebben opgevangen nadat haar baasje(onze buurman) in juni is overleden. Dus een leuke beestenbende die heel veel liefde en haren geven :)

 • Avatar van LisanneMarcella
  Reply LisanneMarcella 29 september 2019 at 19:35

  Ooh dat zou top zijn voor onze 4 katten, die verharen nog al met z’n allen haha Ze heten Mowgli(eerst Molly maar bleek een kater😂) Lucy,Mickey en Goofy. Heb zelf huisstofmijtallergie dus stofzuig al veel met onze gewone logge stofzuiger dus ben erg benieuwd naar deze family&pets stofzuiger! Mooi dierendagcadeau😻

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 29 september 2019 at 19:29

  Ik heb 2 haarballetjes op poten: een langhaar en korthaar witte kat. Ben stapelgek op ze maar die haren! Dit zou stiekem toch goed van pas komen..

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 29 september 2019 at 19:29

  We hebben een huishouden met twee katten, een hond en twee jonge kinderen. Ik zuig zelf vaak 2x per dag. En dat is hier in huis echt nodig. Ik heb hierdoor een echte haatliefde relatie met mijn stofzuiger. Met name mijn witte ex kater is een echte viezerik. Die komt vaak onder de troep thuis en is meer zwart dan wit. Hij klimt ook rustig in de gft bak van onszelf of de buren als hij daar iets lekkers in denkt te ruiken. Een echte viezerik dus.

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 29 september 2019 at 19:22

  Ik heb er één, een hondje, maar ook die weet genoeg haren, stof en andere troep het huis binnen te krijgen. Terwijl ik dit schrijf ben ik net weer neergeplofd met laptop, net klaar met het knippen en borstelen van mijn hondje. Maar even wat anders aangetrokken want van mijn kleding gaan die haren alleen nog af in de wasmachine en droger. De vloer even snel van haar ontdaan, de meubels zie ik morgen bij daglicht wel weer. Serieus die zachte haartjes van de ondervacht gaan o-ver-al zitten. Afijn, klaar voor nu. Laptop open en het eerste wat ik zie is deze winactie waar ik nu op de valreep nog net aan mee kan doen. Ik zou haast zeggen die komt als geroepen! Ik heb vooral meubilair met een hoge vrije rand eronder dus dat nadeel valt hier wel mee, beetje zwaar is goed voor de spierballen maar alle voordelen klinken uiteraard als muziek in mijn oren. Dus duimen maar, wie weet ga ik dan straks fluitend met de stofzuiger door het huis alle haren en zand te lijf!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 29 september 2019 at 19:17

  We hebben een hond, hij heet Cooper en is een enorme pluizen baal… en 4 jaar oud en dus best nog druk. 2 x per dag zuigen is geen overbodige luxe. Daarnaast ruikt zijn haar best wel… ( helaas). Dus ik ben benieuwd wat de stofzuiger voor ons kan betekenen qua geur opname.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 29 september 2019 at 19:17

  Ha Desiree, zag hem al voorbij komen maar nu toch maar even meedoen. Ik denk dat mijn man hier heel blij van wordt. Ik lig met ernstig letsel plat na een aanrijding, wachtend op operatie en revalidatie komt het huishouden op hem aan. Onze poes Isis geeft mij veel afleiding maar is ook een haarbol. Deze stofzuiger zal hem zeker helpen het huishouden wat te verlichten. Succes allemaal met meedoen. Groetjes Esther

 • Avatar van Aline Bouma
  Reply Aline Bouma 29 september 2019 at 19:12

  Wat gaaf!! Handig vooral..1 kat maakt meer troep dan 2 kinderen🤣🤣 dus deze is zéér welkom. Wordt het huishouden dan misschien tóch nog leuk? Ooit?

 • Avatar van Denise hendrikse
  Reply Denise hendrikse 29 september 2019 at 19:12

  Ohh wat een geweldige stofzuiger zeg, ik ben nu al fan na het lezen van je artikel 👌 sinds afgelopen juni hebben we een huisdier, een australian labradoodle. Hij heet Bob en wordt opgeleid tot hulphond voor onze oudste dochter. Gezien het geknutsel van onze meiden en het zand wat iedereen nu mee naar binnen loopt 🙈 zou deze stofzuiger me helemaal happy maken! 😍 fijn om te gebruiken lijkt het me, en een heeeeel groot voordeel, geurvrij!!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 29 september 2019 at 19:09

  Klinkt als een hele handige stofzuiger! Wij hebben 1 kat, maar heel misschien binnenkort ook nog een langharige kitten. Onze huidige kat Wiefke, heeft een nieuw huisje gekregen bij ons nadat de oude eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Je raadt het al, ik ging alleen ‘kijken’, maar toen ze in de gang meteen op me af kwam rennen, was ik verkocht! Mijn dochter roept steeds ‘poesje mauw’ naar haar als ze haar ziet

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 29 september 2019 at 17:29

  Met een Britse korthaar (3) en Ragdoll (2) in huis is er altijd wel iets te vertellen. Of ze nu superschattig liggen te slapen, samen door het huis rennen als twee gekken omdat ze een vlieg gezien hebben of graven in een plantenpot uit nieuwsgierigheid; het is altijd raak. Hartstikke leuk en gezellig natuurlijk, maar het levert soms een lichte puinhoop op. Een goede stofzuiger aan mijn zijde zou dus heel handig zijn!

 • Avatar van trijn spijker
  Reply trijn spijker 29 september 2019 at 15:09

  man en twee dochters van 23 en 19 jaar een maltezer hondje BUDDIE, wordt door de meiden als broertje beschouwd!

 • Avatar van Josientje Hillebrands
  Reply Josientje Hillebrands 29 september 2019 at 14:42

  Twee kindjes,twee perzen,een Golden retriever en een huskey….Wat wil je nog meer weten hahahahaha!

  Thomas de cycloon,kom ons helpen! :D

 • Avatar van Sien van Biessum
  Reply Sien van Biessum 29 september 2019 at 14:40

  Altijd druk,pas veel op de kleinkinderen. Laten veel slingeren. We hebben een lassie hond die veel haren achterlaat. De kleinkindjes krijgen een konijntje binnenkort.dus ja…..Duimen dus! :D

 • Avatar van Johannes Henderikus
  Reply Johannes Henderikus 29 september 2019 at 14:38

  Drie konijnen voor de kleinkindjes en wij zelf een hondje. En mijn vrouw twee nieuwe heupen! :)
  Een hulpje in de huishouding is welkom ja!

 • Avatar van JS Gajadhar
  Reply JS Gajadhar 29 september 2019 at 14:36

  Een Spaanse hond en een Franse kat…leuk hoor die verschillende talen in huis! :D

 • Avatar van Geer Jonker
  Reply Geer Jonker 29 september 2019 at 14:32

  Twee poezen en twee honden,een groot feest! Ook voor een stofzuiger,wat die heeft eer van zijn werk! :)

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 29 september 2019 at 14:31

  Twee Noorse boskatten die wel een laten weten dat ze het niet leuk vinden dat ze niet naar buiten mogen! Wat extra haarballetjes, krabben aan de krabpaal, en zelfs soms een dikke dr.. jaja!
  Hele veel haar die twee maar oh wat zijn ze leuk! ♥♥

 • Avatar van ran slag
  Reply ran slag 29 september 2019 at 12:42

  Naast dat we 2 poezen binnen hebben, hebben we ook 2 paarden buiten. Al ziet het er soms binnen uit alsof ze óók binnen wonen. Paardenhaar en vooral, van die geniepige kleine hooisprietjes. Mijn vloer en bank snakken naar Thomas!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 29 september 2019 at 12:32

  Misschien dat deze stofzuiger het leed dat dierenhaar heet enigszins kan verzachten. Mijn vriend is allergisch voor katten maar wil niet dat ik voor hem mijn 2 snoezepoezen weg zou doen(zou ik ook nooit doen trouwens hahaha)
  Ik ben nu zo’n 3 x per dag aant swifferen en dat werkt redelijk maar voor de stoffen zithoek is echt toch een goede zuigbeurt elke dag nodig. Gelukkig ligt er overal laminaat,behalve in de slaapkamer daar ligt tapijt, een beetje verwennerij voor mijn voetjes. Doordat ik ook geen gordijnen heb merk je wel dat het eerder “stoffig” is. En ze leefden nog lang en gelukkig (met snoezepoezen en hopelijk ook “Thomas” ) Gezellig.

 • Avatar van Marjo
  Reply Marjo 29 september 2019 at 10:24

  Ik heb al bijna mijn hele leven dwerghamsters. Ze zijn zo grappig. Chippie maakt de gekste capriolen en klimt graag ondersteboven aan het dak van de kooi. En hij is helemaal weg van zijn hondenkluif van groente. Dat was een tip van de dierenwinkel en het is zijn kostbaarste bezit.

 • Avatar van René
  Reply René 29 september 2019 at 09:13

  Mijn kat is helaas gestorven. Tammy lag altijd bij mij en ik mis haar echt. Ik wil heel graag een nieuw huisgenootje. En ja, het vereist wel weer meer schoonmaken, maar dat heb ik er graag voor over.

 • Avatar van Merlijn Janse
  Reply Merlijn Janse 29 september 2019 at 08:01

  Wij hebben een lieve hond Ties die 3 oktober 1 jaar word. Hij is echt royaal aan het puberen en zit vol energie. Elke dag heeft hij zijn dolle 5 minuten en weet dan niet wat ie moet doen van gekkigheid. Hij rent dan in de tuin als een gek rondjes. Als we in de bossen zijn in het zand. Hij is dan niet te houden. Zo enthousiast is onze Ties. Een prachtige hond waar ik zo van hou omdat ie gewoon zo enthousiast is.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 29 september 2019 at 01:47

  Wij hebben twee lieve katten, namelijk minors en lingling. Ze vinden het heerlijk om op de bank te liggen en daar te gaan slapen. Ze horen helemaal bij ons en we willen niet meer zonder ze.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 28 september 2019 at 21:02

  Wij hebben een Russisch dwerghamstertje. Superschattig is’tie en erg levendig. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n klein diertje zo leuk zou vinden, maar inmiddels heeft hij zijn plaats in ons gezin helemaal veroverd en willen we niet meer zonder hem. Op zich maakt hij niet veel troep, maar zodra je zijn hok verschoont…… haha, wat een troep! Verder zijn wij ook maar een gewoon gezin en dan wordt je huis sowieso vies ;-))) Marloes.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 28 september 2019 at 19:24

  Huisdieren zijn supergezellig, ze zijn altijd blij als ze je zien. Onze kat Ivy hebben we december 2005 uit het asiel gehaald waar ze na geplaatst te zijn geweest weer was teruggebracht omdat ze blaasgruis bleek te hebben. Toen ik haar foto op de website zag was ik meteen verliefd en hebben we besloten om haar te adopteren, ook al wisten we dat ze wat duurder zou zijn in onderhoud dan een gezonde kat. Inmiddels genieten we al 14 jaar van haar. Onze golden retriever Rosie kwam op ons pad via een advertentie. Ze was de eerstgeborene van een nestje van 9 en toen ze 11 dagen oud was hebben we haar al “uitgekozen”. Daarna zijn we iedere week op bezoek gegaan tot we ze op mochten halen en inmiddels is ze al weer 10 jaar. Daarnaast zijn we “opa en oma” van de twee hondjes van mijn dochter die vorig jaar bijna 5 maanden bij ons gewoond hebben en nu vaak komen logeren. Op facebook zal ik de foto plaatsen van de dierentuin.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 28 september 2019 at 17:49

  Ik heb twee honden en een kat, een Drentse patrijshond en een Duitse herder, ze verharen op dit moment behoorlijk, overal ligt haar, ik ben iedere dag een paar keer aan het stofzuigen :) :) , maar het is heerlijk om dieren om je heen te hebben en vooral de kinderen vinden het geweldig, zijn echt gek op de dieren :) :) Doe erg graag mee met deze winactie, zou ideaal zijn voor de haren.

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 28 september 2019 at 17:47

  Wij hebben twee hele lieve poezen :) die wel overal hun haren achterlaten, en omdat iemand in huis last heeft van allergie zou zo’n mooie stofzuiger geweldig zijn!
  Als onze poezen besluiten dat ze aandacht willen moet dat vanzelfsprekend (zoals bij al hun soortgenoten) op hun manier… tegenwoordig springen ze vaak op de piano, vooral als iemand erachter zit natuurlijk, maar anders ook wel. Dan gaan ze tevreden op de piano zitten spinnen of zelf een liedje spelen door heen en weer te lopen! Is altijd heel gezellig :)

 • Avatar van J. van der Heijden
  Reply J. van der Heijden 28 september 2019 at 17:22

  We hebben een pup die heel erg speels is. EN die zelf zijn tanden flost met de staarten van speelgoedbeestjes. Heel grappig om te zien. Nadeel zijn de haren, zand en pootafdrukken, maar we krijgen er veel liefde voor terug.

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 28 september 2019 at 15:55

  Ik heb een hamster en zelfs zo’n klein beestje verhaart. Maar het is een echte graver en rond de kooi zijn de nachtelijke uitspattingen van zaagsel, zand en zaadjes te zien.

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 28 september 2019 at 15:07

  Ik heb regelmatig de hond op bezoek van mijn buren. Zo’n leuk dier, alleen… de haren vind ik minder want ze blijven haken aan het tapijt. Ik doe dan ook heel graag mee.

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 28 september 2019 at 13:54

  Zo wordt stofzuigen voor mijn man een feestje!

 • Avatar van Pauline
  Reply Pauline 28 september 2019 at 09:02

  Afgelopen meivakantie hebben we onze hond op zesjarige leeftijd in moeten laten slapen. Dit was een hele verdrietige periode. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om een nieuwe hond in huis te verwelkomen. Dit is een Welsh Corgi geworden, waar we ontzettend van genieten. Samen met onze kater van 12 jaar stoeit hij wat af, waardoor de katten en hondenharen in het rond vliegen! Helaas is onze oude stofzuiger daar niet blij mee. Hij protesteert door de haren niet op te zuigen en door zijn stang regelmatig af te werpen. Dit weer tot ergernis van mij en enthousiasme van de hond die de stang met liefde aanvalt. Aangezien we ook nog een gezinslid hebben met astma is een nieuwe stofzuiger erg welkom. Dan wordt stofzuigen niet meer zo’n strijd.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 27 september 2019 at 15:49

  Ik heb 2 amerikaanse bulldoggen, tank mijn 4 jarig mannetje en zijn half zusje biggie van 3 en een half jaar. ze haren heel erg maar ze zijn alles voor ons, ze zijn net kleine kinderen. en zooooooo vreselijk lief.

 • Avatar van Dino Neutel
  Reply Dino Neutel 27 september 2019 at 14:46

  Wij hebben 2 cavia’s en die lopen regelmatig los in de woonkamer. Je raadt het al. Overal haren en keutels. Geen probleem met deze stofzuiger denk ik

 • Avatar van Henri
  Reply Henri 27 september 2019 at 13:20

  Helaas heb ik zelf geen ruimte voor een hond momenteel (zowel plek als tijd), maar ik leen die van m’n ouders zo nu en dan :) Over een jaartje wil ik zelf een hond!

 • Avatar van Marlie Philippens
  Reply Marlie Philippens 27 september 2019 at 12:23

  Wij zijn een katten familie en zijn met zn zessen,wij worden goed verwend door ons personeel.
  Alhoewel ons personeel maar uit een persoon bestaat,en dat is Marlie.
  Het hele huis is van ons en we komen op elk kamer,zelfs op het kleinste kamertje.
  Marlie geeft ons alle aandacht en liefde die wij verdienen,ze heeft het maar druk met ons huis schoon en haarvrij te houden,want wij wel nette propere katten,die ook haren verliezen,korreltjes door het hele huis vaak verstrooien,waar we niets aan kunnen doen,want het blijft wel eens tussen onze sierlijke voetzooltjes zitten als we op ons toilet geweest zijn.We zouden Marlie heel graag deze geweldige Thomas stofzuiger gunnen,zodat ze ook wat meer tijd voor zich zelf zou hebben.
  Groetjes Mojo,Morthisa,Minoes,Olani,Curly en Ozzy.
  ps,een Thomas zou goed bij ons passen.alleen de naam al Gewéldig toch.

 • Avatar van Kristel
  Reply Kristel 27 september 2019 at 11:06

  Deze stofzuiger komt super van pas bij ons in huize wijers! Wij, Barbara en Kristel wonen daar samen met onze 4 katten : 11jr 3jr 2jr en 4mnd, 4 vissen en ons kleine mannetje van 10maanden ❤❤ heel veel liefde is er bij ons! Maar ook heel veel rotzooi zo op zijn tijd! De kitten en onze kleine mup hebben de meeste lol samen. De een kruip achter de ander…de een hangt in de plant …de ander juigt en klapt t toe! De een zit niets vermoedend in zijn handen te klappen waarbij de ander ineens voor hem springt voor aandacht. Kortom heerlijk huishouden…waar een goede stofzuiger méér dan welkom is

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 26 september 2019 at 23:24

  Ik prachtige vissen, vaak een logé Chihuahua en de buurkat die vaak komt buurten nu haar baasje er helaas niet meer is

 • Avatar van jesi janssen
  Reply jesi janssen 26 september 2019 at 17:43

  ik heb een kat hier rondlopen met lange haren. ze verliest veel haar dus dit zou zeker welkom zijn

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 26 september 2019 at 17:43

  Een stofzuiger is in elk huis noodzakelijk, maar met kinderen en huisdieren zeker. Ook wij zuigen dagelijks, onze stofzuiger lijkt wat minder te worden. Daarom doe ik graag mee. Wij hebben twee totaal verschillende katten, Kwibus is speels en ligt heel graag bij je op schoot. Mister K is al wat ouder maar heel stoer en gaat graag op jacht en zoekt liever zijn eigen plekje op.

 • Avatar van maryon
  Reply maryon 26 september 2019 at 17:08

  Ja wij hebben een hond . Hij snurkt nog harder dan mijn man

 • Avatar van ria ouwerkerk
  Reply ria ouwerkerk 26 september 2019 at 16:33

  ik kan hem heel goed gebruiken , ice mijn witte herder wil volgens mij een zwarte herder zijn , elke sloot wil ze in en dan lekker in zand rollen

 • Avatar van Elsbeth Johanne
  Reply Elsbeth Johanne 26 september 2019 at 15:06

  Ik had een kat, echt een monster. Langharig, ondeugend en tikte altijd mijn spullen van tafel en haalde mn boeken uit de boekenkast. Door omstandigheden logeert hij tijdelijk ergens anders en logeer ik bij vrienden. Vrienden met een superlieve hond Joep. Joep houdt van knuffelen en klimt (hoe groot hij ook is) het liefst bij je op schoot. Alleen door al dat knuffelen verhaart hij ook erg veel en kunnen ze meerdere keren per dag het huis en de bank en kussens stofzuigen. Ik zou hen dolgraag deze stofzuiger cadeau doen! :-)

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 26 september 2019 at 13:25

  Een stofzuiger is in ons gezin erg noodzakelijk aangezien we elke dag wel moeten stofzuigen. Dit doen we natuurlijk met alle liefde, vanwege ons kattengezin.Ons kattengezin bestaat uit Nala van 4 (europese korthaar x maine coon), Nemo 1 jaar (britse korthaar), Snowy (kitten ragdoll x maine coon) en Brownie (kitten britse korthaar) nu komt er van het weekend dus nog een britse korthaar kitten.

  We beleven elke keer weer veel plezier aan onze katten is het niet omdat ze zo aanhankelijk zijn dan wel omdat ze gewoon gezelligheid geven. Inmiddels hebben wij een speelparadijs in huis voor onze katten, voorzien van een krabhuis, krabton, een baan met fluoriserende balletjes, speelgoedmuizen ed. Zo ontzettend leuk!

 • Avatar van Elvira Lindner
  Reply Elvira Lindner 26 september 2019 at 11:19

  Ik heb een poezendame Millie. Ze is net een hondje soms. Heel aanhankelijk (vooral naar mij). En ook nieuwsgierig naar andere mensen. Als de deurbel gaat is Millie vaak de eerste die ze zien. Want die rent gauw naar de deur om te kijken wie er nu weer staat. Ze is vreselijk nieuwsgierig en wil alles altijd in de gaten houden.

  Maar ik doe graag mee voor mijn moeder en Sam. Zelf heb ik een goede stofzuiger. Maar mijn moeder zou echt een betere kunnen gebruiken. Die ze nu heeft beschikt niet over genoeg zuigkracht. Je staat heel lang over hetzelfde stuk heen en weer te gaan en dan nog wordt de helft niet mee genomen.

  Sam is een flinke kater van 7 kilo. Mijn moeder heeft hem over genomen van een goede vriendin die helaas overleden is. Door Sam is haar vriendin elke dag toch een beetje bij haar. Sam heeft iets meer tijd nodig als Millie voor hij je vertrouwt. Maar hij is heel lief als hij je eenmaal kent. Hij kon eerder niet naar buiten, dus is nu de buiten wereld aan het ontdekken en dan neemt hij natuurlijk ook viezigheid mee naar binnen. Daarnaast verhaart hij veel, dus deze stofzuiger zou ideaal zijn voor Mam & Sam.

 • Avatar van Barbra van Schaik
  Reply Barbra van Schaik 26 september 2019 at 11:16

  Ik ben Harvey, 4 jaar oud en schrijf dit voor mijn vrouwtje Ik zou heel blij zijn met deze Thomas stofzuiger zodat ik een vriendje heb om mijn boevenstreken op te ruimen. 🐾🐾 Regelmatig gooi ik de planten van de vensterbank met mijn enthousiaste gespeel. Voordat mijn vrouwtje het ziet duik ik al in mijn bensch. Hoop het goed te maken met Thomas. 🐾🐾

 • Avatar van Carina Peters
  Reply Carina Peters 26 september 2019 at 11:10

  We hebben momenteel 2 katten, Pommes en Senna, 2 lieve schatten. Het zijn echte vrienden met mijn zoontje Thijs. 1 kat maakt elke ochtend mijn zoontje wakker, door naast z`n bed te gaan staan en te gaan miaauwen, mijn zoontje staat elke ochtend op met een glimlacht. Wanneer het lukt gaan we op de fiets naar school, Pommes de rode kater gaat altijd een stuk mee rennen, echt hilarisch om te zien.
  Binnenkort gaan we op zoek naar een Berner Sennen pup, kan me er nu al op verheugen.
  Wat wel een nadeel van dieren is, de haren, met name de lange haren van de katten, die soms als een regenbui zich verspreid in huis. Momenteel heb ik een stofzuiger die wel iets van de haren opzuigt, maar niet voldoende. Dus na het stofzuigen altijd nog bezig me vegen. Ik ben zeer benieuwd naar de werking van deze stofzuigers, de gelezen recensie klinkt goed.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 26 september 2019 at 08:39

  Wat leuk. Ik doe graag mee. Onze poezen verliezen altijd veel haar, maar het zijn wel twee lieve ondeugende poezen.

 • Avatar van Rilana van oostenbrugge
  Reply Rilana van oostenbrugge 26 september 2019 at 07:29

  Ja met mijn katjes waarvan een ook wat langere haren heeft is het toch wel,een strijd om het hier altijd netjes te houden. Zoals je ook onder je facebookvericht kan zien zijn het ook nog eens ondeugende katjes die papier, modder en wat nog meer zeer interresant vinden. Dus deze cycloon zou hier zeker zijn plezier oo kunnen en zich niet vervelen. Ik loot daaron graag mee voor deze super mooie handige prijs.

 • Avatar van Kevin
  Reply Kevin 26 september 2019 at 01:45

  Iedereen verdient het. Maar ik wil me stiekem ook graag opgeven om een kans te maken.

 • Avatar van Anika
  Reply Anika 25 september 2019 at 23:43

  Hallo Desiree,

  En of we huisdieren hebben, twee honden, drie katten, een paard en in de vijver een boel vissen. Kortom een hele dierenbende.

  Ailin, een beagle van net een jaartje oud, maakt dagelijks hele wilde avonturen mee. Spelen met de katten, pootje hengelen in de vijver, jagen achter de padden, zo diep mogelijke kuilen graven en, tot ergernis van de baas, zo veel mogelijk planten uitgraven.

  Vorige week zondag kwam ze al laat, na weer een van haar wilde avonturen, binnen. In eerste instantie was er nog weinig aan de hand maar al vrij snel begon haar wang op te zwellen. Uiteindelijk zaten we dus net voor middernacht bij de dierenarts. Gelukkig nam het jeuken na de spuit af en daags erna was de zwelling ook nagenoeg verdwenen.

  Je begrijpt dat Ailin regelmatig met modderpootjes hier de boel vies maakt. De Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets Stofzuiger zou daarom ook heel erg welkom zijn. Kan Ailin er mooi achteraan rennen als de stofzuiger hier de modder als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

  🐾 van Ailin.

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 25 september 2019 at 22:59

  wauw deze stofzuiger kan ik goed gebruiken. Ik heb een hond(je), 4 katten en een konijn. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan bij een kinderboerderij. Toen de kinderboerderij ging sluiten hebben we voor alle dieren een nieuw huisje gezocht. Ik heb het “rare” konijn mee naar huis genomen. Bobby wil niet aangeraakt worden en hij valt de dingen aan die je in z’n hok legt. Maar ik vind hem wel lief hoor, ook al bijt ie me soms.

 • Avatar van Diana stevens
  Reply Diana stevens 25 september 2019 at 20:15

  Jazeker heb ik huisdieren! Een onwijs lieve rottweiler van 8 jaar die de woonkamer als 1 grote bench beschouwd.. En natuurlijk mag dat van ons, want hij is ons kind met staart zeggen we altijd.. Hij rent vanuit de tuin naar binnen en met een sprong stort hij zich op de bank waar hij, omdat het weer regentijd is alle natte haren aan smeert, en de vloer is natuurlijk dan ook weer vies. Elke dag stofzuig ik wel 3x om te zorgen dat mijn hoogglans witte meubels er schoon uit blijven zien…die zwarte haren vallen zo op.. En aangezien we 1 bank hebben staan is het altijd een gevecht wie er op zit savonds.. Meestal wint de hond het en lig ik op de grond.. Met deze stofzuiger zou ik zo blij zijn!! Dan moet ik nog steeds 3x per dag stofzuigen maar dan natuurlijk lachend en supersnel.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 september 2019 at 18:25

  Jaaa zo’n stofzuiger zou super zijn. Onze kleindochter kruipt namelijk sinds deze week en als je ziet wat zij op haar leggingkje aan haren als ze rond gekropen heeft…allemaal van onze boxer Yoeri, die we al 10 jaar hebben.

 • Avatar van Jenneke van Maurik
  Reply Jenneke van Maurik 25 september 2019 at 18:25

  Hoi ik laat mijn vrouwtje typen, want daar ben ik dan weer niet zo handig in:
  Laat ik me eerst eens netjes voorstellen. Miauwwwwwwwwwwwwwww, ik ben Angel, ik zie mezelf als prinses wil nog net niet Koningin Maxima voorbij streven maar kom aardig in de buurt. Morgen is het 11 jaar geleden dat mijn broer Flash, hij is helaas op 10 jarige leeftijd overleden, we hebben er allemaal nog steeds veel verdriet van en ik bij mijn medewerkers kwamen te wonen. Oeps medewerkers, ik bedoel ze doen ALLES voor me dus tja je kunt dat zo bekijken. Nadat Rex ook een zwarte stoere kater was overleden misten ze de gezelligheid van een kater of poes. Maar inmiddels waren er 2 meiden in het gezin, die het wel zagen zitten om beide een dotje te hebben. Zo kreeg de oudste dochter Nerissa mij, Angel, ik sprong gewoon op haar en ze was op slag verliefd. Mijn rode broer ging naar Shannon omdat dat de enigste rode tussen alle kittens was, vond ze prachtig. Ikzelf heb de zwarte look met een klein wit vlekje.. Ik hoef maar te miauwen of het vrouwtje begint al tegen me te praten wat ik graag zou willen. Ik miauw er dan graag op los en loop als ik zin heb in een krokante snack naar de deur in de keuken, alwaar mijn lekker verstopt zit. Ze gaat 9 van de 10 keer toch wel overstag. Heb het dus goed voor elkaar. Mag liggen waar ik maar wil. Enkel loopt het vrouwtje wel eens te mopperen, dat is dan niet op mij maar tegen de kattenkorrels die overal op de grond liggen. Ik doe mijn meeste behoeftes gezellig binnen, want waarom op het natte gras zitten als er binnen 2 bakken staan voor me. Dan vind ik het extra leuk om de volgende behoefte boven op de bak te doen. Anders word het vrouwtje misschien te stijf van al dat zitten. Natuurlijk ben ik niet de enige die kruimels van de brokjes op de vloer achterlaat, ook de meiden van het vrouwtje kunnen er heus wat van en papa baas ook, maar dat mag ik eigenlijk niet zeggen, laten we dat vooral onder ons Angel en Wat een geweldige actie daar zijn we het samen over eens. Mijn vrouwtje is wel gewend aan een zwaar model stofzuiger, dus zit daar niet over in. Ze ziet enkel pluspunten en zeker het snoer. Nu blijft ze zo een beetje van stopcontact naar stopcontact lopen, allemaal extra tijd die ze aan mij kan besteden. Ik hou van knuffelen,eten,miauwen, slapen zo kom ik ongeveer wel de dag wel door. Natuurlijk ben ik niet de enige die restant brokjes en kattenkorrels op de vloer achterlaat, want nu we dan toch bezig zijn met typen, vrouwtje krijgt al ietwat kramp in haar handen hihi, de meiden en mijn papa baasje die kunnen er ook wat van. Het zou voor ons allemaal een mooie prijs zijn. Op FB ga ik ook meedoen en daar ga ik delen.
  Kattenpoot en ik lig nu inmiddels heerlijk te snorren van blijdschap, verblijf ik hoogachtend Prinses Angel en haar onderdaan Jenneke van Maurik

 • Avatar van Cindy Framke
  Reply Cindy Framke 25 september 2019 at 16:03

  Wij hebben 2 honden, een kat, een konijn en een vogel. De honden en de kat kunnen niet normaal eten 🙈 alles ligt er altijd naast. En de vogel en het konijn lopen weleens te graven dat het zaagsel en de houtsnippers over de grond liggen. Dit zou ideaal zijn.

 • Avatar van chris de haas
  Reply chris de haas 25 september 2019 at 15:39

  onze huisdieren zijn een konijn en parkiet, die vrij in de kamer mogen rondlopen( als we thuis zijn).
  ze kunnen het goed vinden samen en de parkiet zit vaak op de rug van het konijn( die dat niet erg vind) samen “spelen ze graag in huis.

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 25 september 2019 at 15:18

  Wij hebben een hele lieve teckel genaamd Fanny. Ze is al haar hele leven onze beste vriendin. Ze is een ontzettende smulpaap en daarom is ze eigenlijk altijd op een soort van dieet. Als ik bijvoorbeeld een cake aan het bakken ben, zit onze Fan zoals wij haar noemen) gezellig te wachten voor de oven totdat de cake klaar is. Ze is zelfs een keer bijna in de hete oven gesprongen. Sindsdien moet ze ook echt uit de keuken als er iets lekkers uit de oven wordt gehaald. Natuurlijk is een cake niet gezond voor honden (voor ons trouwens ook niet :D) dus ze krijgt soms maar een heeeel klein stukje.
  Ongeveer 2 jaar geleden wilden wij met ons gezin heel graag een keer naar Spanje op vakantie. We waren al jaren niet meer geweest, omdat we Fanny niet naar een opvang wilden brengen. Toen bood mijn vader aan om 2 weken op Fanny te passen in ons huis. Dat was natuurlijk een heel goede oplossing en wij konden eindelijk na al die jaren op vakantie. Toen wij in het Spaanse zonnetje lagen, werd er natuurlijk veel met paps gebeld en geappt om te horen hoe het met Fanny ging. Volgens pap ging het uitstekend en Fanny had een goede eetlust. Toen wij na 2 weken heerlijk uitgerust weer thuiskwamen wisten we niet wat we zagen. Onze Fan was bijna onherkenbaar en was bijna even breed als dat ze lang was. Echt waar, in 2 weken tijd. Het bleek dat pap wel erg goed op haar had gelet en vooral had toegegeven aan Fanny’s vraatzucht. Pap een stukje cake, Fanny drie stukjes cake. Pap een paar frietjes, Fanny een hele zak frietjes. En zo maar door 2 weken lang.
  Het was echt niet zo goed gesteld met haar en ze is natuurlijk weer meteen op haar dieet gezet. Het heeft echt nog maanden geduurd voordat ze weer een beetje in vorm begon te komen. Pap let nog af en toe op onze Fan, maar hij krijgt nu van tevoren instructies dat Fanny echt niet meer mag dan een kleine traktatie speciaal geschikt voor honden.
  Oh ja, Fanny haart enorm. Vooral in het voor en najaar. Ook onze boskatten Kareltje, Gloria en Louise laten nogal wat haren los, dus de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger zou echt heel erg welkom zijn.

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 25 september 2019 at 14:01

  Bij ons thuis is het een gezellige beestenboel :-)
  We hebben katten en sinds afgelopen zomer een puppy rond rennen in huis.

  Ik zal beginnen met onze katten, die waren er immers als eerste!
  Storm is de poes van de familie en de bazin van alle dieren in huis, ze is een kruising tussen een bengaal & heilige birmaan. Ontzettend lief voor mij en mijn man, maar naar de rest van de dieren en bezoek heeft ze een pittig karakter.
  Guapo is onze grote pluizenbol en is een main coon kater. Echt een lieverd en een knuffelkont.
  Tijdens de carnaval van 2016 (ja is echt waar!) hebben Guapo en Storm hun “private” avontuurtje gehad, waar we in april 2016 een nestje van 4 katertjes hebben mogen verwelkomen.
  Van dit nestje hebben we besloten Botje bij ons te laten wonen. ZIjn naam heeft hij te danken aan een ongelukje toen hij 4 weken was, hij is met zijn pootje tussen de deur gekomen met een gebroken pootje als gevolg.

  Afgelopen zomer hebben we ons dierengezin compleet gemaakt met onze puppy Pepper.
  Deze naam heeft ze te danken aan de datingwebsite met de gelijke naam, waar mijn man & ik ons 7 jaar geleden hebben leren kennen.
  Pepper is een enthousiaste lieve pomsky. Ze is gek op de katten en gelukkig gaat het samen ontzettend goed.
  Maar tevens is ze dol op papier versnipperen, dus buiten alle haren in huis, zou deze fijne stofzuiger hier ook heel erg van pas komen!

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 25 september 2019 at 13:50

  Ja kan heb zeker huisdieren, twee super lieve honden, Nandu en Dembé.
  Nandu is 6 en Dembé is 20 maanden,
  Nandu is de oom van Dembé,
  Komen dus dus ook bij dezelfde fokker weg,
  Echt de beste beslissing die we ooit gemaakt hebben,
  Het zijn zulke lieve trouwe vrienden, ik loop elke dag heerlijk lange wandelingen met ze.
  Het zijn elkaars beste maatjes,
  Maar ja, stofzuigen hoort er natuurlijk dan wel bij, elke dag!
  En aangezien wij er nog eentje uit de middeleeuwen hebben, is deze wel heel erg welkom!!!
  Zal een stuk schelen als ik hem niet eerst hoef aan te slingeren hahaha.

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 25 september 2019 at 13:15

  Onze kat Bouke struint ’s zomers vooral buiten rond. Eigenlijk komt ie dan alleen maar binnen om te eten. Maar in de winter is hij een stuk gezelliger. Hij sjokt dan veel achter me aan door het huis en ligt ook vaak op de bank te slapen (met alle kattenharen van dien…).
  Dus voor de komende herfst en winter zou deze Thomas stofzuiger meer dan welkom zijn!!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 25 september 2019 at 11:56

  Onze twee grasparkieten heten Anna en Piet, vernoemd naar mijn moeder en haar vriend.
  Anna kwam bij een voormalig mannetje in de kooi en speelde daar al snel de baas. Het mannetje, dat veel ouder was, had eigenlijk geen leven met zo’n rebelse puber.
  Dat mannetje ging dood en er kwam een nieuw, jong, mannetje. Piet.
  Anna heeft het nog even geprobeerd om ook over hem de baas te spelen, maar dat was snel over.
  Nu is Anna een gedwee, volgzaam vogeltje dat steeds terechtgewezen wordt en bijvoorbeeld pas mag eten als Piet gegeten heeft en haar toestemming geeft.
  Anna heeft letterlijk geen stem meer.
  Toch zoekt ze Piet steeds op en zijn ze erg aanhankelijk.
  Voor ons lijkt het een ouderwets of overheersend rolpatroon waarin de menselijke Anna en Piet zich niet herkennen.
  Al met al is het een komisch duo.

 • Avatar van John Bottenheft
  Reply John Bottenheft 25 september 2019 at 11:16

  Een goede stofzuiger is nooit weg want onze kat verhaart behoorlijk dus zou deze heel goed van pas komen.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 25 september 2019 at 10:41

  Mijn vriend met hond en kinderen is bij mij komen wonen, dus een goede stofzuiger zou goed van pas komen….

 • Avatar van Jessica Ooms
  Reply Jessica Ooms 25 september 2019 at 07:16

  Of we huisdieren hebben? Nou, best wel. Een deel maakt niet veel rommel, de schildpadden bv. De vogels wel iets, maar de verhaar-koning in huis is onze Whisky, een mixla zeg ik altijd. En kruising met vizsla erin. Tel daar bij op een langharige teckel puber, mijn zoon 😆, en het haarfeest is compleet! Zo’n stofzuiger zou geweldig zijn.
  Ik waag dus graag een kansje!

 • Avatar van Marjolyne
  Reply Marjolyne 24 september 2019 at 21:34

  Heb jij huisdieren? Kan je er wat leuks over vertellen?

  Wij hebben 2 Ragdolls in huis van 4 maanden en iets meer dan 1 jaar. Ze zijn de dikste maatjes en vinden het dan ook geweldig om samen te spelen. Het zijn mijn twee mooie mannen maar met het ras komt lang haar en veel haar! iedere dag stofzuigen doe ik ze niet altijd een plezier mee, zelfs de robotstofzuiger vinden ze maar niets. Leuk iets is dan weer wel dat onze kitten die stofzuiger aanzet, kun je zien als handigheid voor extra opruimen hihi!
  Ander leuk weetje is dat zij altijd midden in de nacht door het hele huis rennen, precies wanneer mijn vriend en ik slapen. Als wij dan vergeten zijn de slaapkamer deur dicht te doen is het dan ook dikke pret over ons bed heen !

 • Avatar van Tamara S
  Reply Tamara S 24 september 2019 at 21:11

  Wij hebben 2 kleine hondjes. Dwergpinschers Manson (11) en Dita (10). Het zijn mijn kleine meisjes en ze zijn nog steeds ontzettend ondeugend. Manson is een dominantje waar grote honden voor gaan liggen, terwijl Dita een bange poeperd is. ;) Manson vind het geweldig om mensen onverwacht in hun neus te likken haha. Dita verstopt zich het liefst in ons bed of in de wasmand. Als het maar lekker ligt.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 24 september 2019 at 18:26

  Natuurlijk ook de Facebook page geliked ❤️🙏

  Liefs Eva en Zino

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 24 september 2019 at 18:23

  Wij hebben thuis een ontzettend lieve puppy (bully xl)😍 maar die is nog niet volledig zindelijk dus er gebeuren vaak ongelukjes en er komen dan ook nare luchtjes bij.. Zometeen wordt onze lieve pup een enorme hond en we moeten nu al vaak stofzuigen door de vele haren.. Deze stofzuiger klinkt echt enorm goed 😍😍 dus wij doen ontzettend graag mee. Duimen en vingers gekruid houden🙏🙏🙏🙏🙏 zou heel erg gewaardeerd worden in ons huishouden.

  Lieve groetjes Eva & Zino
  En onze kleine pup Blue💙🐾

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 24 september 2019 at 18:17

  We hadden een hond woef die altijd mee aan de wandeling ging alleen als je de riem pakte ook al mocht woef los lopen dan nam ze zelf de riem mee . en was stofzuigen altijd hard nodig met al zijn haar

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 24 september 2019 at 16:41

  Wij hebben “koning” Joris, ons gezin staat zo ongeveer in dienst van deze kater…. meneer loopt het liefst 20x per dag in en uit en dan wordt er van ons, zijn onderdanen, verwacht dat wij binnen 10 seconden de schuifpui of de voordeur open doen. Zo niet dan hangt hij in de bank of begint met volume “halve straat gealarmeerd” te miauwen :-)

 • Avatar van Antoon
  Reply Antoon 24 september 2019 at 16:09

  Bijna hebben we een hond. Nog 2,5 week wachten!

 • Avatar van Sonja Tiel
  Reply Sonja Tiel 24 september 2019 at 16:07

  Ik heb een Engelse bulldog genaamd Coco…coco is een herplaatser en dat is echt een heel dankbaar moment als je een herplaatser in huis neemt. Ze heeft wel een rugzakje en epilepsie maar we zouden niet meer zonder haar kunnen en is echt een volmondig gezinslid in mijn mannen huishouden (lees man en 3 zoons) Coco verhaard wel erg dus zou heel graag deze stofzuiger winnen !!!

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 24 september 2019 at 16:01

  Wij hebben twee katten die niet echt dol zijn op de stofzuiger. Eén ervan zit dan op een veilige plek op afstand af te wachten tot ik klaar ben en gaat vervolgens snel de kattenbak in graaft dan zo hard dat alle korrels weer lekker in de rondte vliegen zodat ik daar weer opnieuw kan beginnen… (maar verder is ze best lief hoor)

 • Avatar van Ruud
  Reply Ruud 24 september 2019 at 15:52

  M’n vriendin en ik zijn begonnen met een kater (Tommie), daarna kwam onze hond Guusje en nu hebben we er 3 kinderen bij die nog meer werk zijn wat betreft stofzuigen!

 • Avatar van Georgia
  Reply Georgia 24 september 2019 at 15:25

  Ons gezin bestaat uit 2 ‘kampen’. 2 Houden er van katten en 2 houden er van honden. Nou verraste ik m’n man jaren geleden met een poesje. Geweldig lief beest…Helaas is ze er niet meer waardoor het nu de beurt is aan de hondenliefhebbers in ons gezin. Wel hebben we er lang over nagedacht en veel gelezen. Maar eind dit jaar verwachten we een kooikerpup. We zijn er allemaal vol van, hoor (: Net als dat je zwanger bent en overal kinderwagens ziet. Zien wij overal hondjes. We hebben al vanalles in huis voor de pup. Om helemaal goed voorbereid te zijn zouden we dolgraag de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger winnen!!!

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 24 september 2019 at 14:39

  Onze hond is op het juiste moment in ons leven gekomen en heeft ons door een moeilijke periode geholpen alleen maar door er te zijn en we de zorg voor hem hadden. Nu zitten we in rustiger vaarwater en genieten volop van ons trouwe beestje. Inmiddels komen er ook kleine kinderen over de vloer en is het fijn om met een goede stofzuiger de haren aan te kunnen pakken zodat ze vrolijk rond kunnen kruipen, spelen en kroelen

 • Avatar van Wilma Vd linden
  Reply Wilma Vd linden 24 september 2019 at 14:35

  We hebben konijnen en een hond. Onze konijnen ko&nijn lopen eigenlijk bijna altijd los in huis, ze zijn zindelijk en maken gelukkig niks kapot.

  Dit gaat ook heel leuk samen met onze hond Chico, een geweldige zwarte labrador die het niet erg vind als de konijnen over hem heen rennen en springen, ze liggen zelfs vaak samen te relaxen in de mand.

  Ondanks dat ze echt ontzettend lief zijn brengen ze natuurlijk wel meer vuil mee in huis, het zand tussen de tenen van Chico. En de honden en konijnen haren vliegen je soms letterlijk om de oren. Maar dit hoort erbij en is met een dagelijkse stofzuig-beurt ook weer zo opgelost.

  Chico vind stofzuigen ook echt helemaal geweldig, hij legt dan steeds de bal voor de stofzuigermond en dan duw ik de bal weg tijdens het stofzuigen en gaat hij hem weer halen, zo blijven we beide in beweging ;)
  Een nieuwere stofzuiger is erg welkom, die ik nu heb is al erg oud, totaal niet energie zuinig en maakt eigenlijk best een (piep) herrie.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 24 september 2019 at 14:25

  Ik ben hondenmama van twee grote knuffelbeertjes! Harvey en Ziva zijn bordeauxdogs. Harvey (geen stofzuigerfan) straalt rust uit. Ziva daarentegen is de wervelwind in huis…ze zit volop in haar puberperiode en is momenteel gek van stofzuigers en borstels. Met twee grote honden stofzuig je in de rui toch wel enorm veel haar op. Ik zou dus enorm blij zijn moest ik de kans krijgen om deze stofzuiger te winnen….want mijn huidige stofzuiger doet zijn job niet zo goed!

 • Avatar van J Vink
  Reply J Vink 24 september 2019 at 14:06

  Pepe onze Chihuahua is dol op de stofzuiger
  Ook als hij lekker op het kussen ligt komt hij in actie
  Vooral het snoer inrollen
  Dan blaft hij net zo lang tot het snoer verdwenen is

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 24 september 2019 at 13:53

  Wij hebben een kat genaamd Donder. En ondanks dat de kat al 4 jaar oud is. Denkt hij nog steeds af en toe dat hij een kotten is. Hij komt dan bij je liggen en gaat dan sabbelen aan je kleren. Zoals een kitten dit doet bij der moeder. Heel apart is dat het lijkt wel snoezig btw. Graag doe ik mee voor de stofzuiger.

 • Avatar van Edith Koolen
  Reply Edith Koolen 24 september 2019 at 13:51

  3 katten en 2 schildpadden die best wel tegen alle verwachting in groot geworden zijn. De kinderen hebben ooit besloten dat het vrouwtje mijn naam zou dragen en het blijft heel vreemd als ze rondlopen en mijn kinderen corrigerend tegen haar praten. Mijn kinderen spreken mij ook met de voornaam aan en niet met “mama” dus ik ben dan de hele tijd aan het schakelen. “Nee, dat mag niet Edith”, “Je moet wel luisteren Edith”, “Oh wat ben jij een snoeperd”. Behalve als ze met garnaaltjes bezig zijn dan heb ik het wel meteen door. Dus Thomas is van harte welkom om zich aan te sluiten bij de beestenboel van 5 en de kinderschare van 4.

 • Avatar van Tirza
  Reply Tirza 24 september 2019 at 13:48

  Op dit moment heb ik geen huisdieren, maar ik heb vroeger altijd een kat en konijn gehad en die gingen heel goed samen.
  Heel binnenkort trek ik echter in m’n eerste eigen huisje, en dan wil ik zeker een huisgenootje in huis nemen. Ik twijfel alleen nog tussen een hond(je) of een kat. Ik zou namelijk dolgraag een hond willen, maar een kat is zo ontieglijk veel gemakkelijker haha. Maar met een hond heb ik dan weer echt een kameraad in huis.. Ik moet er nog even heel goed over nadenken :) :)

 • Avatar van Carin Reitsma
  Reply Carin Reitsma 24 september 2019 at 13:46

  Wij (mijn man en vier zonen 10, 13, 16 en 18 jaar) zijn in het trotse bezit van twee katten Mormel en Tom en een labrador Sam! Onze lab verhaart behoorlijk en ook de kattenharen vliegen rijkelijk in het rond. Dat nemen we dan maar voor lief en stofzuig ik wat vaker. Wij zouden onze lieverds voor geen goud kunnen missen. Alle drie onderdeel van ons gezin

 • Avatar van Johan
  Reply Johan 24 september 2019 at 13:42

  Onze hond ziet na 6 jaar nog steeds de stofzuiger als z’n vijand (mogelijk omdat we als pup een keer z’n staart opgezogen hebben voor de grap haha). Misschien kan hij met deze nieuwe stofzuiger wel vriendjes worden!

 • Avatar van Judith Maas
  Reply Judith Maas 24 september 2019 at 13:34

  Wij hebben een überlieve labrador, Lola. Zij maakt niet eens zo heel veel troep, onze peuter is een stuk erger!

 • Avatar van Niek
  Reply Niek 24 september 2019 at 13:24

  Onze hond is gewoon het kleinste/jongste kind hier in huis haha

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 24 september 2019 at 13:02

  Doe heel graag mee aan deze superactie. Heb een ruwharige teckel die overal zwarte haartjes achterlaat. Dus de stofzuiger is zeer welkom bij ons!!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 24 september 2019 at 12:56

  Wij hebben 2 katten thuis! 1 daarvan is een roodharige boef! Hij vind het geweldig om karton in duizenden kleine stukjes te bijten!
  Dex aka kartonverslinder😍
  Daarnaast hebben wij alle kleuren haar wel in huis wij hebben een lapje met zwart wit en rood en een rood met wit monstertje! De stofzuiger zou een enorme uitkomst zijn😁

 • Avatar van Shiv Chin
  Reply Shiv Chin 24 september 2019 at 12:22

  Ja, ik doe graag mee. Mijn grijze roodstaart papegaai is erg vrolijk en praat ons altijd na en fluit gezellige deuntjes. Als hij met zijn vleugels fladdert, dan ligt de vloer vol met stof en zijn donsveertjes. Dat kan ik mooi wegzuigen met deze handige mooie stofzuiger.

 • Avatar van Ilse Brinkhuis
  Reply Ilse Brinkhuis 24 september 2019 at 11:38

  Ik heb 3 honden en een poes. Ze kwamen eigenlijk allemaal zomaar op mijn pad. De oidste is een malthezer van 14, dan komt de poes van 14, dan een chihuahua van 10, die anderhalf jaar geleden per ongeluk zwanger is geworden van de chi van mijn dochter. Daar is Amy van anderhalf uit voortgekomen, die ik met de hand heb grootgebracht. Zou ze allen niet meer kunnen missen, ook al is het een drukke bende. Zo’n stofzuiger zou dan ook geweldig zijn.

 • Avatar van mirremeid
  Reply mirremeid 24 september 2019 at 10:53

  Helaas allergisch voor honden en katten, maar we hebben wel een konijn. Die geregeld vrij rond mag springen door het huis en de tuin. Wanneer je hem vrijlaat is hij helemaal blij en huppelt vrolijk alle kanten op of gaat pijlsnel de woonkamer heen en weer rennen. Wanneer hij uitgeplust is gaat hij uit zichzelf weer zijn hok in om uit te rusten. Een goed stofzuigen is ook voor konijnenharen en zaagsel heel erg fijn! Na bezoek van familie of vrienden met honden is het ook fijn om goed te kunnen zuigen. Juist vanwege mijn allergie.

 • Avatar van Bas
  Reply Bas 24 september 2019 at 10:45

  Het enige huisdier bij ons in huis is de hamser ‘Popcorn’ van mijn oudste zoon. Een leuk beestje dat lekker de ruimte heeft doordat we het hok op een tafeltje midden in een ren hebben gezet. Met een buis kan hij omhoog en naar beneden wanneer hij wil.
  Dus veel haren hebben we daar niet van, maar met vier jongens in huis (en vriendjes/vriendinnetjes) is een goede stofzuiger zeker geen overbodige luxe!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 24 september 2019 at 10:39

  Of ik huisdieren heb? Nou ja, mijn vriend en ik hebben een samengesteld gezin.
  Ik had 2 katten, een witte pluizenbol Puck (en doof maar oh zo’n schatje) en de wispelturige dame Cató die echt wel van knuffelen houdt, maar vooral op haar manier.
  Toen mijn vriend 2,5 jaar geleden bij mij kwam wonen, nam hij Rox mee, een prachtige blauwe Amerikaanse stafford. Een oh zo gevaarlijke hond die hier in huis onderdanig is aan de katten, en verder vooral van knuffelen houdt.
  Omdat we toen 2 katten van mij hadden en een hond van mijn vriend besloten we samen een zwart kitten te nemen, Mik. Hij is intussen ruim 2 jaar oud en in alles de jongste: verwend, eist zn aandacht meerdere malen per dag op, flaimt met Rox alsof het niets is, heeft na 2 jaar toch ook het hart van Cató veroverd, ondeugend, een echte bandiet.
  Al met al is ons gezinnetje compleet. Maar die beesten spelen ook met elkaar en moeten soms, net als kinderen, even t bloed onder je nagels vandaan halen. Dus haren in overvloed, plukken vliegen soms in het rond. En die kattenbakken en al dat grind, oh oh oh. Soms worden we er gek van. Een goede stofzuiger is dus erg belangrijk, deze klinkt als gemaakt voor ons!

 • Avatar van Saskia spil
  Reply Saskia spil 24 september 2019 at 10:27

  2 super lieve pluizenbolletjes spinnend en rollend in het kleed. Onwijs schattig. Caddy en sweety , ik hou van ze als mn kinderen. Omdat ze zo harig zijn brengt het wel een hoop werk met zich mee en juist daarom lijkt deze stofzuiger mij echt ideaal :D

 • Avatar van Angelie van Achterberg
  Reply Angelie van Achterberg 24 september 2019 at 10:21

  O ja , ik heb huisdieren en ben je bij mij thuis dan weet je dat ook.. haha! 2 senioren Franse bulldogjes van 9 en 10 jaar Juupke en Blitz die echt en vooral met een zomer als deze enorm verharen, de korte haartjes gaan echt overal op en in zitten. Vooral Juupke is geen fan van de stofzuiger en heeft inmiddels ook de slang al helemaal geperforeerd waardoor hij nu aardig wat zuigkracht verloren heeft, vandaar dat hij ook apart moet als ik ga stofzuigen. Ook hebben we nog onze papegaa Koko die zoals je misschien wel weet ook voor aardig wat stof kan zorgen. Een dagelijkse stofzuigbeurt is hier in huis echt wel nodig! Zou leuk zijn als Thomas mij een handje kwam helpen! Groetjes en een fijne dag!

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 24 september 2019 at 09:54

  Onze Frans Bulldogje van bijna 11 jaar oud, is een hondje waar iedereen van houdt. Maar in de tijd van verharen en rui verhaart hij zo erg ….. bijna genoeg voor een gebreide trui. Dus wordt hier dan volop gezogen en zullen we heel blij zijn als we dit met deze nieuwe stofzuiger mogen !!!!

 • Avatar van Annie Thomassen
  Reply Annie Thomassen 24 september 2019 at 09:48

  In huis hebben we momenteel alleen nog een zwarte kat die ietwat te dik is geworden sinds onze hond overleden is. Maar we willen heel binnenkort weer een pup in huis halen. Hopelijk krijgt onze kat dan ook weer wat meer beweging haha.

 • Avatar van marielle
  Reply marielle 24 september 2019 at 09:35

  we hadden 2 katten tot mn dochter bij een vriendinnetje was geweest op een boerderij en ze daar een kitten gevonden hadden, ah mam please? please please please , natuurlijk moest daar gelogeerd worden voor de nodige selfies met het kleine katje, hadden ze mama zover , ga hem maar halen dan, uiteindelijk met de fles op weg geholpen tot een mooi poesje dus 3 poezels met haren….. jammer dat de poezels niet zelf kunnen bedienen hahaha

 • Avatar van René
  Reply René 24 september 2019 at 09:33

  Ik heb een hond, een bruine labrador. Welke heerlijk lui is al ik geen tijd voor haar heb (aan het werk ben) en heerlijk actief is wanneer we de deur uit gaan!

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 24 september 2019 at 09:26

  Ja! Wij hebben sinds precies 1 jaar een labradoodle Dozer, die dus (gelukkig) niet verhaart. Een superleuke, eigenwijzige, ondeugende hond. Hij en onze Jarno (6 jaar) dagen elkaar voortdurend uit en zijn samen lekker ondeugend. Elise (8 jaar) krijgt het al goed voor elkaar dat Dozer naar haar luistert. Maar: ze vragen aan Sinterklaas dit jaar allebei een cavia. Nu zal Sinterklaas deze ook wel aan hen geven ;-) En niet dat ze dag en nacht los zullen lopen maar soms wel en ik heb geen idee hoe erg die langharige dwergen verharen. Maar met een allergische mama en Jarno komt een goeie stofzuiger wel van pas. We hebben nu zo’n stofzuiger die je in de muur doet (heeft dat ook een naam?), maar daar hebben de overburen laatst over geklaagd; dat maakt teveel herrie als ze buiten zitten (ja, echt, niet te geloven toch). Maar goed, dus voor mij (en onze buren) doe ik mee :-) Liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van Lian Honings
  Reply Lian Honings 24 september 2019 at 09:11

  Ideaal bij ons in huis! Want met een hond en kat, én drie kleine kinderen én m’n man in huis, moet er heel wat keren op een dag die stofzuiger tevoorschijn komen! :)

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 24 september 2019 at 08:53

  ja wauw! Die kan ik wel goed gebruiken. Wij hebben hier een hele vrolijke Duitse herder rondlopen. Met een heleboel haar ^_^ Een hele vrolijke meid, die wij uit het asiel gehaald hebben. Nu heeft ze echt haar plekkie gevonden, en dat merken wij. Ze is zo slim, en vrolijk. Of ze nu met de baas gaat voetballen en hem dan tackelt, of met vrouwtje lekker knuffelen, of met baas junior lekker spelen, ze geniet overal van.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 24 september 2019 at 07:34

  Ik heb 2 katten, 2 kinderen en 1 groot kind in huis. Mijn oudste kat, safari is wel de ergste van allemaal. Verhaard het jaartje rond. En dan heeft mijn zoon nu bedacht dat buiten spelen het allerleukst is als je een zandbak mee naar huis neemt en takken, bladeren, botten… hij wilt t liefst later bioloog worden. Hartstikke leuk, maar kon ie niet beginnen als ie zn eigen huis had? Kortom 1 dolle boel hier in huis. Bij overmaat van ramp kan ik wel een stofzuiger gebruiken, want nadat die van ons de geest gaf na 10+ jaar ben ik nu steeds aan t vegen 😔

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 24 september 2019 at 07:29

  Wij hadden er 2
  Maar vorig jaar max zijn beste vriendin helaas moeten laten inslapen… nu dus nog 1 maxje die heeel veel troep kan maken haha.. modderpoten,met blad en mos slepen.. neuhhh max maakt de troep niks uit. Ons wrl hahaha. Na 2.5 jaar is max nog steeds een klein beetje bang voor onze stofzuiger… gek dier….. een nieuwe stofzuiger is zeker welkom

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 24 september 2019 at 06:49

  Ik en mijn Mannetje hebben sinds 2 maandjes een ontzettend leuke puppy (bully xl). Omdat het een puppy is gebeuren er vaak nog wel wat ongelukjes. Dus wat een feest zou het zijn om alles in 1x weg te zuigen. Ook zitten er ontzettend veel haren op de bank die ik heel graag met een goeie stofzuiger er af zou willen halen🙏 Voor de rest is het een geweldig beessie😍 we zijn helemaal verliefd op onze Blue❤️

  Ik doe heel graag mee met deze actie en zal mij dan ook meteen aanmelden op Facebook. Groetjes Eva 💋💋💋

 • Avatar van Kimberley van Ravenswaaij
  Reply Kimberley van Ravenswaaij 24 september 2019 at 02:26

  Wat fijn dat je deze mocht testen! Wij hebben hier 2 honden (een mix uit Roemenië en een Alaskan Malamute). Heerlijke beestjes, maar met het wisselende weer kunnen we wel 2x per dag stofzuigen. Zeker nu we naast een zoontje van 4 nu een klein meisje hebben van 3 weekjes oud.

  Ze zijn heel lief en zorgzaam maar de haren zijn echt overal terug te vinden haha. Onze Malamute vindt het verschrikkelijk om geborsteld te worden en gaat liever klaarstaan voor de stofzuiger om losse haren weg te halen. Ben benieuwd of dat bik deze stofzuiger ook het geval is.

 • Avatar van Machteld de Jong
  Reply Machteld de Jong 24 september 2019 at 00:36

  Ik heb een hele lieve hond genaamd Kai. Een Friese Stabij van 8 jaar oud. ‘He kicked cancers butt’ vorig jaar (nee, dit wordt geen zielig verhaal) en het gaat zo goed met hem! Ondanks alle zorgen, haren, zweetpootjes, slechte adem en zandkorrels/gras in huis, hou ik ontzettend veel van hem en kan ik mij geen betere hond wensen!

 • Avatar van m.van klaveren
  Reply m.van klaveren 23 september 2019 at 23:44

  wij zij puppy pleeggezin voor de kngf dus maak me gek

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 23 september 2019 at 23:03

  Wij hebben Kitty! Uiteraard op en top kat. Als jong katje was ze, euh, nogal wild.. Maar inmiddels is ze gelukkig super lief, ook voor de kinderen. Ze loopt vaak mee om de meisjes naar school te brengen. Ze wordt inmiddels door bijna alle kinderen van school herkend:)
  Als het donker en we een zwevend wit pluisje zien is het vrijwel zeker Kitty. Ze heeft een donkere vacht met een wit puntje op de staart en een wit hartje op haar buik.
  Oh, en wellicht heeft ze een lichte soortverwarring (is dat een bestaand woord?)
  Ze reageert wanneer ik fluit en ik heb haar (per ongeluk) geleerd om te apporteren…
  Is het midden in de nacht, hoor ik gemieuw, is het Kitty met een muisje voor de slaapkamerdeur. Smijt je dat ding de trap af om er vanaf te zijn, komt ze em terugbrengen…
  Met Kitty is het in ieder geval nooit saai!

 • Avatar van Prisca Egter van Wissekerke
  Reply Prisca Egter van Wissekerke 23 september 2019 at 23:02

  Supermooie winactie! Mijn hond Johnny, komt oorspronkelijk uit Bosnië en heeft de eerste 1,5 jaar op straat geleefd. Ondanks dat of misschien juist daardoor vind hij het heerlijk om in huis te zijn. Daar voelt hij zich ook veilig, zowel boven als beneden. Zodra ik mijn ogen s ochtends open doe, zit hij naast mn bed. Als ik naar bed ga, ‘zwaait’ hij me uit. Zo’n trouwe en dankbare makker. Tig keer per week stofzuigen doe ik dan ook met alle liefde. Meestal dan haha, maar met een fijne stofzuiger maakt het wel makkelijker!!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 23 september 2019 at 22:50

  Hoi Desirée, wil je graag vertellen over onze 2 hondjes die we nu hebben. Twee zwerfhondjes, genaamd Nala en Lizzy, die we met korte haren kregen en we niet wisten dat het zulke lange haren zouden worden. Dus dat is elke dag stofzuigen en ook heel veel de honden borstelen en kammen.We zouden superblij worden van een goede en nieuwe stofzuiger die alles weer netjes en schoon maakt!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 23 september 2019 at 22:39

  Wat een geweldige fijne prijs is dit om te mogen winnen, helemaal met onze Golden retriever in huis die meer dan genoeg haar verliest. Deze stofzuiger komt als geroepen, om het ons wat makkelijker te maken en in een stof en haarloos huis nog prettiger te wonen!!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 23 september 2019 at 22:33

  Weg met al die haren met deze fantastische stofzuiger.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 23 september 2019 at 22:33

  We hebben 2 hele leuke katers rond lopen in huis ze hebben hun eigen speel kamer bij ons .
  erg speelse beesten die ook erg veel haar verliezen dus deze stofzuiger zou goed van pas komen

 • Avatar van Kelly Aarts
  Reply Kelly Aarts 23 september 2019 at 22:22

  Ik heb zelf geen huisdier, maar mijn ouders wel. Daarom doe ik graag voor ze mee. Hun hond haart als een gek, en daar is bijna niet tegenop te stofzuigen. Dus zo’n speciale stofzuiger zou helemaal top voor ze zijn!

 • Avatar van Yvonne Drenth
  Reply Yvonne Drenth 23 september 2019 at 22:19

  Snoet, een langharige cavia die super graag keihard rondjes racet om de salontafel heen, met ons warme vloerkleed onder haar voetjes! Toen we Snoet kochten was ze zelf nog heel erg klein. Na een tijdje werd ze vrij dik en van alle kanten hoorden we dat we haar maar aan de lijn moesten laten doen. Maar wat bleek? Ze was zwanger! Vijf kleintjes werden bij ons thuis geboren. Eentje was super klein en werd door Snoet niet uit haar vliesje gehaald. Net of ze aanvoelen welke het zwakste zijn ofzo. Dat kleintje werd steeds weggedrukt door de anderen bij het drinken, dus dat kleintje lieten we steeds in haar eentje drinken, apart van de rest. Helaas heeft dat kleintje het toch niet gered. De rest gelukkig wel!

 • Avatar van Jordan Ten Pas
  Reply Jordan Ten Pas 23 september 2019 at 22:04

  We hebben een hond en een kat en beide stront eigenwijs. En hond inmiddels zo oud dat ze niet meer te corrigeren valt. Ligt nu overal en haar dus ook

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 23 september 2019 at 21:56

  Haren… als ze niet van mij zijn (heb sinds de laatste zwangerschap zo’n last van haaruitval dat ik blij ben dant ik nog niet kaal ben) zijn ze wel van de hond en ondanks dat die boven niet komt worden onze haren echt overal gevonden en blijven ze in de vloerbedekking zitten. Doe daar een dreumes en een peuter bij… soms lijkt t of ik nooit wat in huis doe 🙈🐕 pluizenvol haren en karrenvrachten zand… die stofzuiger moet wel van erg goede huize komen wil die mij gelukkig maken

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 23 september 2019 at 21:53

  Ik zag dit artikel voorbij komen en heb nog nooit zo snel ergens op gedrukt, hahaha. Wij hebben sinds afgelopen zaterdag een Franse bulldog en we hadden al een konijntje. Onze woning wordt aan de buitenkant verbouwd en nu staat het hok binnen. Wat. Een. Zooi. Ik houd van ons konijn, maar die troep in mijn huis, aarghh. En onze lieve Bo (hondje) verhaart. Nu heeft mijn man een allergie voor stof, dus ik stofzuig twee keer per dag nu… Met een kapotte stofzuiger! Dus dit zou ideaal zijn, joh. En over Bo: Ze is 9 weken, hartstikke lief, echt heel mooi en we zijn druk bezig met de zindelijkheidstraining. Druk, druk, druk, haha.

 • Avatar van Roel Kirkels
  Reply Roel Kirkels 23 september 2019 at 21:32

  We hebben een hond en een kat die er continue voor zorgen dat ze niet tegelijkertijd in dezelfde ruimte zijn haha

 • Avatar van Anne-Laura
  Reply Anne-Laura 23 september 2019 at 21:23

  Wij hebben een halflangharige kitten in huis, ze vindt het onwijs leuk om te apporteren. Ze is super aanhankelijk wat dus betekent dat ze het liefst de hele dag op schoot ligt te slapen. Verder kan ze ook onwijs ondeugend zijn en zijn wc rollen een favorietje om rotzooi te maken.

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 23 september 2019 at 21:17

  Wat cool! Na een jaar uit het asiel durfde mijn grote rode britse korthaar gister eindelijk op schoot :) Het is een oud mannetje zonder tanden en elke minuut lijkt hij wel 50 haren te verliezen haha. Deze stofzuiger klinkt geweldig!

 • Avatar van Linda de Waal
  Reply Linda de Waal 23 september 2019 at 21:14

  Ik ga volgende week m’n kitten halen, maar ik ben al helemaal verliefd op haar! <3

 • Avatar van Marscha Martens
  Reply Marscha Martens 23 september 2019 at 21:11

  Ik heb absoluut een huisdier: m’n lieve en leuke hondje. En ben echt zo iemand bij wie dat haar kindje is haha!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 23 september 2019 at 21:05

  Deze stofzuiger lijkt me ideaal.
  Wij hebben 2 katten; Gozer & Bink(ie) het zijn broer en zus.
  Over een paar dagen zijn ze jarig en worden ze alweer 9 jaar.
  Op het moment zijn ze behoorlijk aan het verharen, dus stofzuig ik iedere dag.

 • Avatar van Alinda
  Reply Alinda 23 september 2019 at 20:52

  Ik heb helaas nog geen huisdieren maar wel twee kinderen die ook best wel troep kunnen maken 😉 ze willen wel heel graag een huisdier dus als we dan de stofzuiger mogen winnen kan ik er ook niet meer omheen om een huisdier te kopen

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 23 september 2019 at 20:40

  mijn allerliefste vriendin komt na 7 jaar terug van Curaçao naar Nederland. Ze neemt haar 2 katten en hond mee. Ze zal helemaal vanaf 0 moeten beginnen, dus wat zou het gaaf zijn als ik haar deze stofzuiger cadeau kan doen.

 • Avatar van Karen de Jong
  Reply Karen de Jong 23 september 2019 at 20:32

  Wauw wat een super prijs! 🎉❣️ We hebben sinds afgelopen week weer 2 jonge kittens! Zo leuk!! O wat zijn ze heerlijk speels en nieuwsgierig! Dat nieuwsgierige is wel terug te zien in spullen die ze omver duwen en proberen overal in te kijken, kastjes en lades en proberen er vanalles uit te trekken! Ze zijn lekker levendig en hebben energie voor 10!! Ze maken ook rommel voor 10 haha maar hopelijk mag ik alles schoonmaken met deze mooie prijs!

 • Avatar van Bibian
  Reply Bibian 23 september 2019 at 20:23

  Deze stofzuiger, het klinkt als muziek in de oren. Ik heb weliswaar geen dieren rondlopen, maar mijn kinderen doen er niet veel aan onder ;) Kruimelen, zand, bladeren die ze mee naar binnen sjouwen. Hij zou bij ons in huis goed van pas komen! Liefs Bibian

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 23 september 2019 at 20:22

  We hebben een puppie en 2 konijnen. De konijnen huppelen door het huis en Bo huppelt achter ze aan!

 • Avatar van Sanne van der Willik
  Reply Sanne van der Willik 23 september 2019 at 20:21

  Wat een uitkomst! In ons huis wonen 3 jongens en 1 kat. Daarnaast vangen wij kittens op voor Stichting de Kittenmand. Deze poesjes blijven een aantal weken bij ons totdat ze gesocialiseerd, ontwormd, ingeënt én gechipt zijn. Daarna mogen ze geadopteerd worden. Je kunt je voorstellen dat die kleintjes een rotzooi maken van de brokjes en de kattenbak. Een fatsoenlijke stofzuiger zou me dus echt bij helpen!

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 23 september 2019 at 20:14

  We hebben een dwerghamster in huis. Die verhaart niet maar maakt wel rommel met de hooi. Als hij vrij rond loopt, vinden we weleens etenrestjes terug op de vloer, haha. Wat een mooie stofzuiger. De kleur is lekker fel.

 • Avatar van Will
  Reply Will 23 september 2019 at 20:07

  Onze Ierse Setter was zo’n schat, maar toen hij 10 jaar was is hij overleden aan kanker.
  Nu hebben wij nog geen huisdier , maar ik kan nog wel wat grappigs vertellen over onze hond.
  Ik liet onze hond op een avond uit en we liepen langs een slootje, die helemaal bedekt was met eendenkroos. Daardoor leek het net een paadje. Dat dacht onze hond waarschijnlijk ook en begon te rennen en wou over dat pad lopen en plonsde pardoes door het eendenkroos in het water. Ik heb nog nooit een hond gezien die zo supersnel uit de sloot de kant op kwam. Hij was erg geschrokken en bibberde van de kou, want het was in oktober . Snel naar huis gegaan en hem met een groot badlaken droog gewreven. Duurde wel even voordat al die lange haren droog waren.
  Over lange haren gesproken, was altijd wel een hele toer om de haren uit de vloerbedekking te stofzuigen. Ik had een goede stofzuiger, maar niet zo’n mooie als deze beauty.
  Regelmatig passen wij op het hondje van vrienden en daarom kan ik wel een goede stofzuiger gebruiken.
  Ik heb geen facebook (privéredenen), maar volg wel Bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

 • Avatar van Petra Janssens
  Reply Petra Janssens 23 september 2019 at 19:56

  2 poezen 1 hond.. 2 minipoesjes en een labrador
  de eerste dagen waren de minipoesjes de baas over de hond die er al eerder was. nu ravotten ze met zijn drietjes

 • Avatar van Jolanda van Delft
  Reply Jolanda van Delft 23 september 2019 at 19:35

  Ik heb 2 honden,mopshond van 10 jaar en een bernersennen van bijna 4 jaar.
  2 katten,een Europese kortharige kat van 1 jaar en een kruising noorse boskat van 6 maanden.

  Ik ben het meeste thuis want mijn man werkt fulltime
  Ik voel mij heerlijk als ze bij mij komen zitten/liggen en niet alleen.

  Vind het leuk om te zien hoe ze met elkaar spelen,hun krijgen bij mij een lach op mijn gezicht😀

  En ze zijn niet bang voor de stofzuiger🙂

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 23 september 2019 at 19:33

  Wij hebben een parkiet. Elke keer als wij hebben de veren rond zijn kooi hebben opgezogen. Fladdert mevrouw weer en ligt alles rond de kooit met veren.
  Vervolgens zit ze kei hard te roepen.(schater lachen!!! volgens ons).
  Ja, hoor we ruimen het wel weer op.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 23 september 2019 at 19:23

  Heel gezellig mijn twee katten! Heel aanhankelijk ook, maar dat stofzuigen…. je blijft bezig!

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 23 september 2019 at 19:13

  ooooh wat lijkt me dat een goede stofzuiger… Mijn dochter haar hondje (Nuka) haart nogal wat… elke dag stofzuigen.. maar hij is wel heel lief en zij is ongelofelijk blij met hem..

 • Avatar van Phyllicia
  Reply Phyllicia 23 september 2019 at 18:55

  Wij hebben 2 hondjes !
  Of beter gezegd HONDEN hahah!
  Beesten zijn het die regelmatig een stoei aanval hebben en heel het huis door gaan.
  Super dat ze het naar hun zin hebben maar wat minder leuk in de rui tijden 😫
  Haren ooooveral..
  Maar goed dat houdt je niet tegen !
  Zou het misschien wel minder erg vinden als ik weet dat ik met een nieuwe stofzuiger aan de gang mag daarna! Zeker fijn dat het goed schoon is nu er een 2e kleine op komst is 😊

 • Avatar van T. Hellegers
  Reply T. Hellegers 23 september 2019 at 18:54

  Winnen deze stofzuiger ook als je zelf helemaal geen huisdieren hebt. Hr.hellegers

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 23 september 2019 at 18:52

  Onze kinderen hebben twee konijn een schildpad en twee hamsters. De konijnen worden- niet lachen – iedere dag door onze kinderen uitgelaten aan een halsbandje en urenlang geknuffeld! Ze rennen zelfs onmiddellijk op onze kinderen af en zijn echte troetelkonijnen! In huis is het soms een echte rommel want ook de hamsters mogen soms vrij rondrennen en een stofzuiger die zo fijn is zou een prachtig cadeau zijn!

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 23 september 2019 at 18:45

  Thuis hebben wij twee konijnen die binnen staan; Fannie & Jannie. Wanneer wij thuis zijn lopen ze los in het huis, genoeg haren om te stofzuigen dus! (Gelukkig geen konijnenkeuteltjes hoor, dat doen zij netjes in hun hok!)

 • Avatar van jacquelinedewxxs
  Reply jacquelinedewxxs 23 september 2019 at 18:44

  Twee katten en hond en een konijn in huis dat is elke dag stofzuigen hier in huis hij is welkom en zal met alle plezier gebruikt worden.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 23 september 2019 at 18:32

  Dit is precies wat ik heerlijk vind aan je blog en waarom ik blijf terugkomen (terwijl ik verder gestopt bent met alle (beauty)blogs lezen): alledaagse dingen die uit het leven gegrepen zijn en daardoor o zo herkenbaar. Want die eeuwige kattenbakkorrels en een huis vol haren, zijn struggles die ik al te goed ken. En nu wij een prachtige gietvloer hebben valt alles niet alleen meer op, maar stuiteren die verdraaide kattenbakkorreltjes rond in plaats van in de stofzuiger te verdwijnen. Zucht. Inmiddels veeg ik alles met een Swiffer bij elkaar en veeg het op met stoffer en blik. Doet een beetje jaren ‘30 aan hoor 😅
  We hebben twee kattenkinderen – corrigeer: 1 diva en een monster. Het rode monster is pas 1 jaar oud maar bijna zes kilo, en het was zo’n ienieminie kittentje toen we hem kregen. Bijna dagelijks komt hij ons zijn (elke keer grotere) buit brengen (ik zal de details besparen, maar een stofzuiger die ook vocht kan opnemen en anti-geurtjes is, zou bijzonder handig zijn 😅). Wel komt hij elke dag met ons knuffelen: ‘S avonds komt hij heel doelbewust terug van zijn strooptocht, klimt op je borstkas (ook als je staat 😉) en maakt het zich gemakkelijk. Onze diva is slechts 2 kilo, 13 jaar oud en heb ik uit het asiel gehaald toen ze 9 was. Een asiel vol lieve katjes, maar deze zat in een isolatiekooitje omdat ze ziek geweest was en probeerde uit alle macht haar kopje door de tralies te duwen zodat ik haar zou aaien. Uiteraard ging zij mee naar huis ❤️ Ik doe heel graag mee met de winactie en volg je op Facebook. Je maakt iemand vast ontzettende blij met dit cadeau!

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 23 september 2019 at 18:27

  Op mijn stekkie woon ik met twee valkparkieten (en afhankelijk van het seizoen wat slakken en spinnen die me het stuipen op het lijf jagen!). Om even terug te komen op mijn kleurrijke huisdieren. ’s Morgens als we wakker worden horen we Spot & Bowie al behoorlijk kabaal maken. Alsof ze zeggen ‘opstaan we willen ons ontbijt!’ Zodra ze tevreden zijn worden ze rustiger. In de avond hebben ze wel eens wat te vertellen. Gelukkig geen gekrijs, maar vrolijke geluidjes. Wie weet zeggen ze ‘we zijn blij met ons baasje’. Of misschien ‘we gunnen haar een stofzuiger, om onze rond dwarrelende veren op te zuigen’.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 23 september 2019 at 18:23

  Mijn bejaarde kattendametje is nog steeds een echte ondeugd!
  Ze is inmiddels de 15 gepasseerd, maar klimt nog steeds in bomen en komt met levende muisjes en vogeltjes aanzetten.
  Die laat ze dan soms in huis los en dan wordt het me een bende…… haren en veertjes vliegen door de lucht en de bloempotten gaan regelmatig om.
  Een fijne goede stofzuiger is bij ons thuis dus meer dan welkom.

 • Avatar van Carina
  Reply Carina 23 september 2019 at 18:04

  wij hebben een kat, een schat van een beest, alleen gaat die lekker buiten in het zand rollen, om zich daarna binnen eens lekker uit te schudden. tsja en je kan hem nog zo vaak zeggen dat het andersom moet, maar denk je dat ie luisterd??

 • Avatar van Anna Knapen
  Reply Anna Knapen 23 september 2019 at 18:03

  Hoi. Wij hebben 2 golden retrievers en 1 kat. Stofzuigen is hier een must. Het zijn schatten van beesten, maar verliezen veel haren en nemen alles mee naar binnen.
  Vooral onze oudste hond is een knuffel zachte ijsbeer. Heerlijk en lief..schenkt ons superveel liefde en haren.

 • Avatar van Stèphanie
  Reply Stèphanie 23 september 2019 at 18:02

  Wij hebben 2 katten, Maro en Alissa! Ze zaten bij mijn ‘nieuwe relatie-pakket’ dus 3 lieve buddy’s waarvan er 2 elke keer als ik ze aai, een nieuw vloerkleed achter laten in ons nieuwe huis! 😂

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 23 september 2019 at 17:31

  Sinds 4 jaar hebben wij onze Mila, een schat van een labrador van inmiddels 5,5 jaar oud. Na 4 andere gezinnen, werden wij haar baasjes en hier blijft ze de rest van haar leven gelukkig wel! Mila is onze alles, maar is echt een smeerlab(rador) hihi! We wonen aan het strand en bij het bos, dus hebben standaard zand, gras en houtjes in huis liggen. Mila is 12 maanden per jaar in de rui en voorziet het huis dagelijks van een gezellig zwart vloerkleedje. Daarnaast helpt Mila graag op haar eigen manier in de huishouding door folders te lezen (en in kleine stukjes door de hele woonkamer achter te laten) en door te helpen met het verzorgen van de planten (door met haar neus aarde uit potten te scheppen en hier en daar een blaadje af te bijten en op de grond te gooien). Need I say more om aan te geven dat deze stofzuiger zo maar eens mijn nieuwe beste vriend zou kunnen worden? ;-)

 • Avatar van Claudia Wouters quaedvlieg
  Reply Claudia Wouters quaedvlieg 23 september 2019 at 17:31

  Buiten de 4 kinderen ook nog 2 Berner sennen honden en 3 maine coon katers.. het leukste vind ik dat kater en hond elkaar geweldig vinden en samen eten spelen en slapen en ook knuffelen ondanks de 40 kilo verschil.. onze oudste kater is 14 en is tandeloos maar speelt het zo hard mee met onze jonkies van 1 en 2 jaar.. onze jongste hond qato van 2 jaar heeft volgens ons echt adhd😂🤭

 • Avatar van Claudia Wouters quaedvlieg
  Reply Claudia Wouters quaedvlieg 23 september 2019 at 17:27

  Jazeker hier buiten onze 4 kinderen ook nog eens 2 Berner sennen honden en 3 maine coon katers.. het leukste van onze dieren vind ik dat ze elkaar geweldig vinden en hond en kat samen slapen knuffelen en spelen ondanks de 40 kilo verschil… verder is onze oudste kater tandloos en 14 jaar oud en de andere 2 zijn 1 en 2 jaar.. de honden 2 en 4 jaar en onze jongste hond qato heeft volgens ons echt dagen 🤭😂.. dus met deze bende moeten we genoeg zuigen dus deze stofzuiger is meer als.welkom

 • Avatar van Heleen Haarsma
  Reply Heleen Haarsma 23 september 2019 at 17:20

  Wij hebben een Jack Russeltje van 5 jaar en 2 prachtige rooie katten van beide 2 jaar. Supergezellig voor de sfeer en ik zou ook nooit zonder ze kunnen, alleen het haar wat ze achterlaten word ik niet heel erg vrolijk van. Ik moet eigenlijk dagelijks wel 2x stofzuigen met een stofzuiger die ook al 10 jaar oud is, dus dat schiet ook niet echt op. Nou heeft mijn man ook best lang haar tot ver over zijn schouders en misschien verliest hij nog wel de meeste haren hier in huis……Heb ik in ieder geval een goede reden om hem straks 2x te laten stofzuigen per dag voor merendeels zijn eigen haar ;)

  Duimen maarrrr….

 • Avatar van Kika vd Berg
  Reply Kika vd Berg 23 september 2019 at 17:10

  Oei ik doe heel graag mee! Mijn honden vriendje Wolf is mijn allesie en heeft mij al door heel wat moeilijke momentjes gesleept! Hij is altijd zo vrolijk en voelt perfect aan hoe ik me voel. Als we een rondje buiten gelopen hebben in de regen blijft hij zelfs keurig op de mat zitten totdat ik de föhn gehaald heb om hem weer droog te föhnen want aan een natte vacht heeft hij een bloedhekel en daarna kruipt hij heerlijk bij mij op schoot zodat ik heerlijk een kopje thee kan drinken. En zo genieten wij van ons regen middagje samen! :-)

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 23 september 2019 at 16:57

  We hebben goudvissen dus voor de stofzuiger niet zo van belang, maar dat neemt niet weg dat ik graag mee doe.

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 23 september 2019 at 16:47

  Hoi Curvacious,

  Wij hebben 1 kater en een poes.
  Rover en Iris.
  Iris is mijn bodycat , zij loopt altijd mee als ik 3 x per jaar ga collecteren. Als ze niet mee loopt, wordt ze door de buren al gemist.
  Deze katten verharen weer. Om de 2 dagen trek ik dr bank van zijn plek en zuig met een oude Phillips stofzuiger, alle haren weg.
  Moet elke dag wel stofzuigen. Met deze stofzuiger moet het een eenvoudige klus worden.

 • Avatar van Linda Krooder
  Reply Linda Krooder 23 september 2019 at 16:41

  Zeker heb een meisjes hond van 6 jaar, een Mechelse herder mixje. Ze kwam met 6 weken in mijn leven, net toen ik thuisloos was geworden. Ze is mijn alles, in een moeilijke periode had ik haar om voor te zorgen en zij zorgde voor mij en nog zijn wij maatjes voor het leven. Gelukkig gaat het ons goed en hebben we al bijna vier jaar weer een woning. De stofzuiger die we destijds hebben gekregen hangt met plakband aan elkaar en zijn op zoek naar een monsterlijk goede stofzuiger omdat er elke dag gestofzuigd moet worden, vooral is de wisseling van vacht tijd, is het één keer schudden en het is alsof de kerstboom leeg al zijn naalden verliest. Dus wij doen mee!

 • Avatar van rene venema
  Reply rene venema 23 september 2019 at 16:38

  Dit lijkt me reuze handig met onze ruw harige jack russel en onze 3 katten is het vaak een en al haar. speciale stofzuiger om dit harige probleem te verhelpen is welkom

 • Avatar van Ed van der Ploeg
  Reply Ed van der Ploeg 23 september 2019 at 16:38

  Mooie actie. kan wel zo een handige stofzuiger gebruiken.

 • Avatar van Sharon v Bregt
  Reply Sharon v Bregt 23 september 2019 at 16:31

  Wij hebben geen huisdieren omdat mijn man en kind allergisch zijn hebben we hier bewust voor gekozen. Zo’n stofzuiger zou voor ons met allergieeen in huis wel een uitkomst zijn dus doe graag mee!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 23 september 2019 at 16:25

  Nee, ik heb geen huisdieren. Hopelijk maak ik desondanks kans op deze stofzuiger.

 • Avatar van WB de Gans
  Reply WB de Gans 23 september 2019 at 16:21

  met zo’n vrolijke zuiger wordt stofzuigen nog leuk ook …….

 • Avatar van Nadine Rozeman
  Reply Nadine Rozeman 23 september 2019 at 16:13

  ik heb een angorakonijn. Heeft ook wel erg lange haren

 • Avatar van Ine
  Reply Ine 23 september 2019 at 15:59

  Een hond (met lang haar) en een kat, dus kansen genoeg voor deze stofzuiger…

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 23 september 2019 at 15:40

  Geen huisdieren, geeft te veel haren, maar wie weet met deze stofzuiger geen probleem, haha

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 23 september 2019 at 15:35

  Jazeker! Ik heb een senior kater die liever lui dan moe is, maar het toch nog voor elkaar krijgt om zijn haren overal achter te laten ;) ondanks zijn wat in-actieve houding geeft hij net zo veel liefde als het hartje’s patroon in zijn vacht aangeeft!

 • Avatar van A.
  Reply A. 23 september 2019 at 15:24

  Geen Facebook of heel verhaal maar misschien toch met deze stofzuiger aan de haal. Onze kat houdt wel van water maar niet van zand dus deze stofzuiger vindt ze fijn en geen zak nodig die zijn gelukkig bij deze overbodig ;-)

 • Avatar van Jeroen
  Reply Jeroen 23 september 2019 at 15:09

  Ik heb echt de fijnste hond die ik me maar kan wensen! Natuurlijk heeft ze zo haar streken – met name als het op eten (stelen) aankomt – maar over het algemeen is ze zo gemakkelijk. In huis, alleen of met bezoek, in de omgang met andere dieren, tijdens het wandelen. Ze is echt m’n favoriete vriendin

 • Avatar van Willeke de Heus-Alting
  Reply Willeke de Heus-Alting 23 september 2019 at 14:59

  Ook hier hebben we een lieve harige chihuahua die ook nog eens graag bij ons op de bank ligt als we tv kijken en graag geaaid wil worden..
  Ook onze auto waarmee ze graag mee gaat zit echt eronder.. want madam ligt echt niet stil..
  Buiten dat we een kleinzoon bijna krijgen en straks regelmatig bij ons is zou het erg fijn als in alle haren weg krijg. Dat doet onze stofzuiger nu niet.. ook met de kleefrol krijg in het niet weg..
  Hier zouden we er erg blij mee zijn en mn mannetje nog meer die me altijd help..❤

 • Avatar van Lieke Kirkels
  Reply Lieke Kirkels 23 september 2019 at 14:50

  Helaas heb ik m’n kat bij m’n ouders achter moeten laten omdat m’n huisgenootje lichtelijk allergisch voor ze is. Maar misschien dat ik de haren e.d. met deze stofzuiger goed genoeg weg krijg zodat ze weer bij mij kan komen wonen!! En zo niet is het een mooie stofzuiger voor m’n moeder, als bedankje dat Oliver bij hen mag blijven zolang :)

 • Avatar van Ava
  Reply Ava 23 september 2019 at 14:47

  Ik heb sinds drie weken een kitten in huis. Ik vind haar echt helemaal geweldig al heeft ze ook momenten waarop ze me (al lachend) tot waanzin kan drijven met haar hysterische gedrag haha :D

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 23 september 2019 at 14:39

  Oh dat klinkt als een super apparaat! Ik heb hier poes Luna rondlopen. Ze is superlief, maar graaft héél graag in haar kattenbak. Zodanig dat er altijd een mooi laagje grit wordt rondgestrooid. Ook heeft ze nogal eens last van haarballen. Als ik het goed begrijp zou ik die dus ook gewoon kunnen opzuigen? Awesome!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 23 september 2019 at 14:34

  Wat fijn dat dit een fijne stofzuiger is! Ik maak me inmiddels wel wat zorgen om onze stofzuiger.. wij hebben een hond, een golden retriever die ontzettend veel zand mee neemt en haar verliest! Onze zoon Milan is inmiddels 8 maanden oud en begint met kruipen. Een schone vloer is dan wel een must have! Ik doe graag mee met deze winactie.. wie weet is deze stofzuiger wel de oplossing. Liefs, Kirsten.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 23 september 2019 at 13:40

  Mijn hondje is heel rustig, wel verhaart ie veel. Maar heb wel 2 kinderen die het schijnbaar geweldig vinden om binnen een zandbak te maken😉

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 23 september 2019 at 13:40

  Twee lieve draken van katten lopen hier in en uit samen met een peuter. Zand, haren, vlekken, noem het maar op. Even hup met een stofzuiger er doorheen is altijd een hele klus in huis! Zo te lezen is dat met deze stofzuiger straks verleden tijd. Wij blijven duimen!!

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 23 september 2019 at 12:53

  Ik had 2 katten. Eentje is helaas overleden de eerste nacht dat we met onze pasgeboren dochter thuis waren . De tweede is een vondeling die samen met zijn broertjes en zusjes in een container in een afgesloten vuilniszak gevonden is. Met de hand groot gebracht, en een ontzettende knuffelkont. Luistert voor geen meter, maar daar Is het een kat voor. Met onze kleine meid die ieder moment kan kan kruipen, zou deze stofzuiger echt helemaal ideaal zijn. Ik maak dus heel graag kans 😍

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 23 september 2019 at 12:47

  Wij hebben 2 katten in huis,samen met 3 meiden zorgen ze ervoor dat ik elke dag mag stofzuigen :-)

 • Avatar van Annabel Jansen
  Reply Annabel Jansen 23 september 2019 at 12:45

  Hoi! Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten: Lucy en Nero. Ze zijn broer en zus en vliegen elkaar regelmatig in de haren. Helaas vliegen die haren weer door onze woonkamer, een goede stofzuiger is dan wel een must. Nero komt aan zijn naam omdat de kussentjes onder zijn pootjes allemaal pikzwart zijn, en Lucy is de afkorting voor Lucifer, onze favoriete serie!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 23 september 2019 at 12:37

  Wauw klinkt fantastisch met 3 katten een zoontje van 1 en dochter van 4 lijkt me dit ideaal.💙💙💙💙💜💜🎊🎊🎉🎉🎉🎊

 • Avatar van Patricia Lubbertje
  Reply Patricia Lubbertje 23 september 2019 at 12:33

  We hebben 2 hondjes. Chico is een kruising koos x King Cavalier (lijkt op mops met lange staart en lange oren)en Mauzy is een kruising chihuahua x poedel ( lijkt op een chihuahua met sluik poedel haar)
  Chico staat op de verpakking van huismerk hondenvoeding van de plaatselijke dierenwinkel. Zo leuk! En hij heeft al 200 volgers op Instagram

 • Avatar van Marange Krouwel
  Reply Marange Krouwel 23 september 2019 at 12:27

  We hebben een kat, een geadopteerde kat. Ze is aan 1 oog blind, en we hebben onze huis (woonkamer) voor haar katproof gemaakt. Ze is zo lief we zijn zo blij met haar. En een stofzuiger is echt welkom

 • Avatar van Brenda mauritsz
  Reply Brenda mauritsz 23 september 2019 at 12:25

  Een huisje vol gezelligheid hier ;-) naast 3 kleine stuiterballen in huis… hebben we ook nog een leuke lieve te gekke pup in huis van 17 weken…. met een heerlijke zachte teddy vacht… je weet wel zo ééntje waar het halve bos in blijft hangen ;-)
  Daarnaast hebben we ook nog een mini varkentje van 1.5 jaar oud… onze Lowiek, hij woont half buiten en half binnen en is ook niet vies van een beetje vuiligheid :-p

  Verder hebben we nog een aquarium vol vissen en buibuitgen eengroot hok met kippetjes :-D

  Kortom… altijd wel iets te beleven bij ons ;-)

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 23 september 2019 at 12:22

  Ik heb een kat. Onze kat is nogal kieskeurig en drinkt geen kraanwater. Wij moeten altijd regenwater uit de regenton halen, want alleen dat water drinkt mevrouw. Op het moment is ze weer enorm aan het verharen. Ze vraagt zelf om de borstel. Met grote ogen gaat ze voor de kast met de borstel staan krabben en als ik dan de borstel tevoorschijn haal, gaat ze al liggen. Helaas liggen er ook nog steeds heel veel haren op de grond, dus een stofzuiger kan ik wel gebruiken.

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 23 september 2019 at 12:17

  Wolkjes van huisdieren heb ik. Helemaal in de wolken ben ik met mijn ragdoll Suske en bearded collie Lambick. Ooit komt daar een wolkje bij die natuurlijk Jerome, Wiske of Sid-onia gaat heten. Maar voor nu kan ik wel een stofzuiger gebruiken die dat gedonder met die wolken van haren aankan.

 • Avatar van Jana Provoost / Jane Prov
  Reply Jana Provoost / Jane Prov 23 september 2019 at 12:13

  Ik heb een kitten van 5 maand oud, Aude. Ik reis heel graag en veel en ondanks mijn grote liefde voor poezen, koos ik er bewust voor om geen kat in huis te halen. Tot ik plots over een nestje hoorde van een ‘verwilderde’ tuinkat. Elk jaar heeft de kat een nestje en brengt ze een voor een haar kittens bij iemand naar binnen en vertrekt dan weer. Deze mensen konden de kittens niet houden en voor ik het wist, ging ik eens een kijkje nemen. Aude was zo klein en we waren niet zeker welk geslacht dit kleine poesje had. Ze was helemaal niet bang, heel nieuwsgierig en kwam met veel bravoure eens kijken. Ondertussen verstopten haar broertje en zusje zich in het verste hoekje van de kamer. Ze was pas 5 weken maar zelden bang en een grote durver.

  Ondertussen is Aude 5 maand en gaat ze graag overal mee naartoe! Op de fiets vindt ze het heerlijk om rechtop te staan tegen de rand van haar mandje om zo alles en iedereen te bekijken. Als we naar een misviering gaan, dan wordt ze rustig van het gezang of de orgelmuziek. Als ik haar harnasje en leiband bovenhaalt, springt ze op mijn schoot, ongeduldig voor ons volgend avontuur. Een kampeertripje, een festival of een strandwandeling… Ze loopt me overal achterna en vindt het heerlijk om te gaan verkennen.

  Volgend jaar hoop ik samen een wereldreis te doen, en ik weet nu al dat ze daar enorm van zal genieten… En ik ook!

 • Avatar van Jackie
  Reply Jackie 23 september 2019 at 12:03

  Wauw te gek zeg… Hier 3 katten een hondje en regelmatig oppas hondjes 😁 en streken die ze uithalen ? Ja hoor een zakdoek versnipperen … Voerbakjes om gooien en ga zo maar door.
  Deze stofzuiger zou zo welkom zijn

 • Avatar van Margot
  Reply Margot 23 september 2019 at 11:33

  Hier geen huisdieren in huis maar wel een kindje van 5 welke misschien ja zoveel rommel en zand achterlaat dan een huisdier haha.
  En aangezien wij 2!!! stofzuigers in huis hebben die het allemaal niet goed of helemaal niet meer doen, de ene maakt de buren gek met zijn hoge brultoon de ander zuigt niets op maar stinkt erger dan een woonkomer vol huisdieren.
  Dus super hard toe aan een goede stofzuiger welke ons huisje wel schoon achter laat zonder stank of lawaai!!

  En wie weet is het dan alsnog tijd om een klein katje aan te gaan schaffen, want heey..die haren waar ik geestelijk “allergisch”voor ben is dan ook geen punt meer.

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 23 september 2019 at 11:25

  Mijn zoon wil heel graag een poes in zijn nieuwe huis dus een nieuwe goede stofzuiger zou heel welkom zijn

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 23 september 2019 at 11:24

  Ik heb een kat en die gedraagt zich als een koningin. Ik noem haar dan ook Maxima. Wanneer ze geen aandacht krijgt gaat ze met haar achterwerk tegen een deur, muur of meubelstuk staan en trapt er met haar achterpoot tegenaan. Het is dat ze niet met een belletje kan rinkelen anders had ze dat vast gedaan.

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 23 september 2019 at 11:24

  heb zelf geen huisdieren maar mjin zoon heeft 3 maanden bij mij gelogeerd met zijn hond vic en heb al die maanden iedere dag goed moeten stofzuigen want zijn hondenharen lagen ook overal, de hond is tien jaar oud en buiten een korte wandeling en veel slapen heb ik er nooit last van gehad veel fut zit er nit meer in, gun hem mijn zoon die kan hem goed gebruiken

 • Avatar van Marta
  Reply Marta 23 september 2019 at 11:24

  Wow dat wil ik zeker hebben als eigenaresse van een kan genaamd binkie die aan het verharen is en de moeder van een jongetje van 3 die overal met popcorn gooit. Bovendien ik ben 2 oktober jarig en een betere cadeau kan ik me op dit moment niet voorstellen.

 • Avatar van Yolanda
  Reply Yolanda 23 september 2019 at 11:19

  Ik heb 2 katten, Ravy en Sjors. Raaf is de slimmerik van de twee en Sjors houd heel veel van eten. Sinds kort gaan ze ook samen de tuin in en jagen op vliegen en blaadjes. Het zijn schatjes maar de haren zijn wel overal dus een nieuwe stofzuiger zou heel fijn zijn!

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 23 september 2019 at 10:59

  Leuke actie! 2 cavia’s! Fluffy, een langharige en Speedy, een koetjescavia (kortharig, zwart/wit)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 23 september 2019 at 10:52

  Ik heb een hond, of hondje eigen lijk. Een ruwharige teckel. Ze kan maar 2x per jaar geplukt worden omdat ze anders nog niet plukrijp is. Met als gevolg dat ze 8 maanden in het jaar toch veel vergaard. En ze ligt op de bank. Eigenlijk op een kleed maar ze is nogal eigenwijs. En wij met 3 vrouwen in huis hebben geen ruggengraat hahaha. Maarja, we krijgen zoveel liefde terug. Ze is mijn maatje voor het leven

 • Avatar van Marloes Carree
  Reply Marloes Carree 23 september 2019 at 10:37

  Ik heb zeker huisdieren, 2 katten en 3 apen..😉 en ze maken allemaal net zo veel rommel! Mijn 2 katten zijn nog heel klein, 14 en 10 weken maar een rotzooi dat ze maken vooral door in mn planten te gaan zitten. De oudste kat heeft lang haar (half Brit half Pers) en begint nu te verharen, nesthaar gaat eruit. Heel schattig maar overal van die dunne pluis haartjes.. niet tegen aan te zuigen! Maar tis een schatje, gaat overal in huis achter me aan, slaap bij mij of de kinderen en is super zacht en aanhankelijk, heerlijk zo’n beestje in huis!

 • Avatar van Bonnie
  Reply Bonnie 23 september 2019 at 10:36

  Oh lijkt me zo fijn een goede stofzuiger! Heb een man en 2 kids die erg veel zooi maken haha. Maar we hebben hier ook een Franse hangoor konijn binnen lopen. Super lief beest die houdt van knuffelen en geaaid worden maar verhaard onwijs en is gek op dozen en behang scheuren en een rommel maken met zn hooi dus zou erg goed uitkomen. :)

 • Avatar van Dineke Wiersema
  Reply Dineke Wiersema 23 september 2019 at 10:33

  Nicky is onze lieve hond. Ze is een kruising Vizsla dus veel jachtinstinct dat is altijd mooi om te zien als we gaan wandelen. Altijd rennen springen zwemmen en graven, maar voeten vegen ho maar… zou fijn zijn een goede stofzuiger, mede omdat mijn partner een allergie heeft voor honden…

 • Avatar van Cilia
  Reply Cilia 23 september 2019 at 10:33

  Hier hebben we altijd honden gehad, op dit moment 4 boerenfoxjes. Daarbij nog regelmatig 2 logeer-hondjes erbij. Af en toe denk ik dat ik wel ’n deken zou kunnen maken van die hondenharen. De ergste hond ooit was wel Minou (Nounou), die hield er van om door ’n duiker (is grote buis) onder de uitweg te kruipen. Daar stond altijd wel water én modder in, wat echt ontzettend stonk. Madam was dan altijd weer héél verontwaardigd dat ze niet direct daarna naar binnen mocht, bij voorkeur even op de bank. Minou is eind vorig jaar op 14 jarige leeftijd overleden :(. Maar ook Spikey kon er wat van, zij was ’n liefhebber om haar rug te krabben onder de oldtimer-tractoren. En tja, onder die oude tractors zit altijd wel wat olie en smeer. Soms was ze werkelijk helemaal zwart van de olie en ging ze daarna nog even lekker met haar rug tegen de witte muur staan. We hebben haar wat moeten wassen om haar weer ’n beetje fatsoenlijk te krijgen, alleen had ze dáár weer ’n ontzettende hekel aan. Spikey kwam bij ons toen ze zo’n 6 maanden oud was, we waren haar 5e eigenaar, onvoorstelbaar. 2 jaar geleden is ze op 16 jarige leeftijd overleden en ze ligt nu op haar favoriete plekje in het weiland begraven. En dan Lotje, dit was toch écht mijn lievelingshond, ze was zo’n lieve schat. Alleen zijn we in al die 14 jaar er nooit achter gekomen of ze nu ontzettend onnozel was of juist ontzettend slim. Lotje is 4 jaar geleden overleden, ze kreeg kanker. Zij ligt begraven voor in de tuin, naast de uitweg. Daar stond ze altijd vol ongeduld te wachten als ik weg ging. Nu kan ze mij toch nog weer aan zien komen, denk ik dan. Jawel honden, héérlijke dieren maar af en toe zou je ook díe wel eens achter het behang willen plakken ;)

 • Avatar van sarinasappel
  Reply sarinasappel 23 september 2019 at 10:28

  We zouden deze goed kunnen gebruiken in het kattenasiel. Vooral omdat deze ook tegen nattigheid kan. Ieder jaar moeten er meerdere stofzuigers vervangen worden omdat er per ongeluk vocht is opgezogen en dat kost veel geld. Geld die het asiel beter kan besteden aan de zorg voor de katjes. Ik zou het dus super vinden als ik deze kon doneren aan het asiel.

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 23 september 2019 at 10:25

  Geweldige winactie!! Ik doe uiteraard graag mee. Zo te lezen is het super handig voor dietenliefhebbers, maar ook voor (jonge) kids 😅. We hebben een grote aquarium met vissen en deze moet elke maand toch worden schoongemaakt. Er valt heel veel water op de vloer. Ik moet dus eerst dweilen voordat ik kan stofzuigen!! En de kids morsen ook veel 😊. Heb de kids beloofd als ze de visjes goed verzorgen, ik een puppy wil overwegen hiihii! Dus denk dat we deze alvast moeten inslaan 😉

 • Avatar van Maaike Sander
  Reply Maaike Sander 23 september 2019 at 10:24

  Pim is onze ragdoll kater, het liefst ligt hij de hele dag bij de baby. Dat gaat natuurlijk niet want hij haart als een idioot, de plukken haar vliegen door de kamer. Na een rondje stofzuigen kan je weer opnieuw omdat hij dan al weer een halve kat ergens heeft achter gelaten.
  Een goede stofzuiger is meer dan welkom, inmiddels hebben zijn we al aan de 3e stofzuiger..

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 23 september 2019 at 10:22

  Wij hebben altijd katten gehad, toen ik naar NL verhuisde naam ik mijn kater Keltos mee, hij was echt bijzonder. Je kon hem upside down vasthouden en van alles mee doen en hij vond alles goed en wou altijd knuffelen en liep mij nonstop achteraan. Als ik hem riep kwam hij ook meteen naar mij echt een schat. Helaas is hij er niet meer, daarna hadden wij nog een ander kitten maar hij was ook te vroeg van ons gegaan. Mijn man had zelf 2 katten maar helaas moesten wij zij weggeven omdat zij ons dochtertje aanvielen 😬. Het is een beetje leeg nu zonder de katten. De haartje zijn nog steeds overal aan de meubels. Wij hopen weer katten te kunnen hebben als ons dochtertje ouder is. En gezien onze stofzuiger een beetje stuk ging door de kraamverzorgster maar het onderdeel niet duurer was dan 75 euro kregen wij geen vergoeding en zitten wij met een slecht werkende stofzuiger. 😅 dus duimen maar!

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 23 september 2019 at 10:18

  GEWELDIG! Wat een top stofzuiger. Hier moet ik er elke dag een keer doorheen met twee poesjes en een hond.
  Deze zuiger is ideaal, ik heb nml twee kinderen die zwaar allergie’s zijn voor poezen ahhhhh.
  Ze wonen niet meer thuis, maar voor elk bezoekje moet er eerst een arsenaal aan anihistamine pillen en spray’s aan te pas komen. Deze stofzuiger zou het leed misschien ook nog wel meer verzachten. Maar zowiezo, met dieren is dit gewoon super handig en eigenlijk onmisbaar.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 september 2019 at 10:14

  Wauw….
  Prachtig kado en o zo handig voor iemand als ik met een huisdier….
  Ik doe graag mee aan deze supertoffe winactie…..
  Want ik hou heel graag het huis stofvrij en ook vrij van alle hondenharen….
  De hond kijkt dolgraag mee als de televisie aan staat en er is een voetbalwedstrijd of tennis dan volgt ze de bal en gaat haar hoofd mee van links naar rechts super grappig en lig dan helemaal krom van het lachen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.