Beauty

It’s back! | Zalando Beauty

19 september 2019

Zalando Beauty
Het is alweer een hele tijd geleden, maar zo’n 7/8 jaar geleden kon je bij webwinkel Zalando ook terecht voor beautyproducten. Helaas stopte die kant van de bekende webshop ermee en richtte het zich meer op kleding, schoenen en accessoires. Maar goed nieuws voor alle beautylovers, want Zalando Beauty is weer terug van weggeweest en met een mooier en groter assortiment dan ooit!

‘Lees ook: LimberLux skincare review.’

Zalando Beauty

Zalando Beauty

Het Zalando Beauty assortiment bevat meer dan 8.500 producten van meer dan 200 merken. Je kan er voor zo’n beetje iedere categorie terecht; make-up, skincare, haarverzorging (zelfs baardverzorging voor de mannen!) en ook een mooie collectie aan Koreaanse beautyproducten en zelfs een aantal interessante beautytools.

Afgelopen week was ik aanwezig tijdens de officiële lancering van Zalando Beauty om kennis te maken met een aantal merken die er verkocht worden. Ik vind het vooral heel erg leuk dat je er naast de bekende merken ook terecht kan voor merken die verder lastig te verkrijgen zijn. Die mix van gerenommeerde internationale merken als Bobbi Brown, L’Oréal, MAC, Burt’s Bees, Yes To, Tigi, The Balm, OPI en Bumble and bumble gecombineerd met opmerkelijke nichemerken zoals DHC, Dr. Dennis Gross, Hej Organic, 3ina, Ouai, Edible Beauty en Missha maakt het voor een beautymeisje zeker aantrekkelijk om hier eens rond te snuffelen.

Zalando Beauty

Het complete assortiment is natuurlijk te bekijken op de website van Zalando. Maar wees gewaarschuwd. Voor je het weet is je mandje flink gevuld en groeit je beauty wishlist behoorlijk ♥

–> Ik heb al een aantal producten uit het Zalando Beauty assortiment hier liggen om te gaan ontdekken, de reviews volgen binnenkort! Ik ben zelf vooral heel benieuwd naar de DHC deep cleansing oil, MAC Love Me lipsticks en de Dr Dennis Gross Alpha Beta. Maar mocht je naar een ander merk en/of product specifiek nieuwsgierig zijn, laat het me dan weten. Ik ga er graag mee aan de slag :)

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 september 2019 at 07:06

  Oh nee…. echt waar…
  Dan ga ik er nu als een haas vandoor en even kijken in de webshop want daar shop ik nooit….

  Xoxo

 • Avatar van Carina peters
  Reply Carina peters 19 september 2019 at 09:31

  Ik heb nooit geweten dat Zalando ook beauty heeft verkocht. Zeer benieuwd naar het assortiment.

 • Avatar van VarenkaW
  Reply VarenkaW 19 september 2019 at 09:05

  Ja echt zo leuk he?! Ik koop eigenlijk zelden wat bij Zalando, maar ben nu wel geneigd om een kijkje op hun site te gaan nemen haha
  Ik ben wel nieuwsgierig naar de Egyptian Magic, ik heb er bij Sephora meerdere keren mee in mijn handen gestaan, maar bleef twijfelen toen ik de ingredienten las.
  Aan de andere kan lees je ook zo veel goeds hierover.
  Misschien wil jij dit eens reviewen?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.