Fashion

Feel good webshop tip | Chicz

22 oktober 2019

Chicz sieraden webwinkel
Als je mijn site al vanaf het begin volgt, dan weet je dat ik ooit zelf een webwinkel gehad heb en dat ik er een zwak voor heb om het internet af te struinen om webwinkels te ‘ontdekken’. Ik deelde eerder met regelmaat een webwinkel die er net even bovenuit stak qua assortiment of achtergrond en dat ga ik vanaf nu ook weer vaker doen. Vandaag stel ik aan je voor: Chicz. Een webshop met mooie producten waar menig vrouwenhart sneller van zal gaan kloppen!

‘Lees ook: New in | Manfield dad sneakers.’

Chicz sieraden webwinkel

‘’Chicz – Feminine, stylish, chic and a bit different.’’

Chicz
Deze beauty- en lifestyle webwinkel wordt beheerd door Farida, een jonge onderneemster die weet wat ze wil. Ze richt zich met het assortiment op stijlvolle items voor vrouwen. Een kleine greep uit het assortiment; make-uptasjes, make-upkwasten en andere beauty accessoires, haaraccessoires, broches, mooie shawls, betaalbare sieraden, een ruim assortiment aan (hand)tassen, pennen, mokken, etuis.. Bijna teveel om op te noemen! Ik zou zeggen: snuffel eens lekker rond bij dit feel good shoppingadresje ♥

Door haar medische achtergrond is het Farida niet alleen om het uiterlijke schoon te doen. Ze wil zich ook gaan bezighouden met female empowerment en het delen van lifestyle- en gezondheidsadvies. Er is nu al een mooi assortiment online te vinden en zoals je merkt gaat er nog veel meer aankomen. Ik ben alvast heel erg benieuwd!

Chicz sieraden webwinkel Chicz sieraden webwinkel Chicz sieraden webwinkel Chicz sieraden webwinkel Chicz sieraden webwinkel

Mijn persoonlijke favorieten
Zelf heb ik echt een zwak voor de druzy sieraden gecombineerd met een goudkleurige basis. In deze stijl zijn er de armbandjes met beschermende hamsa-handjes (€18,00 per stuk), in muntvorm (€20,00 per stuk) en stud oorbellen (€22,00 per set van twee). Handig: de armbandjes passen altijd en gaan door het schuifmechanisme heel eenvoudig om en af. Aan de uiteindes van de kettinkjes hangen subtiele steentjes voor een mooie afwerking.

Neem voor meer informatie en om het complete assortiment te bekijken een kijkje in de Chicz webwinkel. Lees ook zeker eens de blog door voor fijne informatieve feel good artikelen.

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 22 oktober 2019 at 15:28

  Waue, wat een super mooie sieraden<3

 • Avatar van dio
  Reply dio 22 oktober 2019 at 10:10

  Wauw! Wat een mooie en bijzondere sieraden! :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 oktober 2019 at 08:44

  Prachtige jewelz.
  Mooie en zeer overzichtelijke webshop.

  Een fijne dag ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.