Beauty

Mijn top 5 dagelijkse beautyproducten van dit moment

2 oktober 2019

dagelijkse beautyproducten favorieten
Nu de herfst en daarmee het frissere en wisselvallige weer is begonnen, merk ik aan mijn huid dat het om wat extra’s vraagt. Ik heb de afgelopen weken een aantal dingen in mijn routine veranderd die heel goed bevallen én heb een aantal andere fijne dagelijkse beautyproducten waar ik je graag iets meer over vertel. Zeker als je huid wat droger is ga je van een aantal tips heel blij worden!

Mijn favoriete dagelijkse beautyproducten (september 2019)

dagelijkse beautyproducten favorieten

DHC Deep Cleansing Oil

In het artikel over de terugkomst van Zalando Beauty liet ik deze reinigingsolie al even voorbij komen. Mijn andere olie was ondertussen op dus ik kon deze zo’n beetje gelijk in gebruik nemen. En wat is ‘ie fijn! De ingrediëntenlijst is kort en er zit onder andere olijfolie, kokosextract, vitamine E en rozemarijnextract in en is daarmee voor ieder huidtype geschikt, maar zeker de drogere en gevoeligere huidjes zullen hier heel blij van worden.

Je masseert een pompje olie in op je droge gezicht, óver je make-up heen. Neem hier met zachte ronddraaiende bewegingen ook gerust je oogleden en wimpers bij mee. Vervolgens neem je een washandje en wat lauwwarm water en verwijder je in slechts enkele vegen – zonder te hoeven boenen – je gezicht schoon. Zelfs longlasting foundation en waterproof mascara laat zich zonder moeite door deze reinigingsolie oplossen.

–> DHC is een Japans beautymerk en nu dus verkrijgbaar bij Zalando, ICI Paris XL en Lookfantastic. De fullsize van deze olie is verkrijgbaar voor €29,95 (200ml). Tip: er is ook een kleine 70ml verpakking te koop. Perfect voor op reis of om het eens uit te kunnen proberen. Ik zie bij Lookfantastic zelfs een 30ml flacon voor €4,45 en met de kortingscode NL15 krijg je nog 15% korting :)

dagelijkse beautyproducten favorieten

philosophy ultimate miracle worker multi-rejuvenating retinol+superfood oil pads

Heb je last van een droge huid, wat fijne lijntjes en rimpeltjes, droogtelijntjes, neiging tot velletjes hier en daar en een wat doffe huid die niet zacht aanvoelt? Dan weet ik zeker dat jouw huid ook heel blij gaat worden van deze pads. Er zit onder andere retinol, verschillende superfoodoliën, kokosextract, vitamine E en squalaan in. Je kan de pads voor bijvoorbeeld twee weken lang iedere avond als kuur gebruiken, gewoon iedere avond net zolang je huid het nodig heeft of bijvoorbeeld om de dag. Dit laatste doe ik en mijn huid heeft er echt veel baat bij. Je haalt hem na het reinigen over je gezicht en decolleté, masseert de overgebleven oliën nog een beetje in en bent klaar om het bed in te duiken.

Wat als eerste opviel was dat m’n huid na de eerste keer al minder droog aanvoelde in de ochtend, maar na wat langer gebruik gaat m’n huid wat meer stralen, lijkt een bepaalde hardnekkige rimpel bij mijn mondhoek en eentje op m’n voorhoofd écht minder op te vallen en het doffige van mijn huid trok langzaam weg. Echt een heel mooi en luxe verwenproduct voor je huid ♥

–> De producten van philosophy zijn in Nederland bij ICI Paris XL te koop. De pads zijn nu met 10% korting voor ongeveer €72,00 te koop.

dagelijkse beautyproducten favorieten

Max Factor Radiant Lift foundation

Zo verwend als ik ben heb ik in een kast een flinke voorraad aan beautyproducten, waaronder een aantal foundations ‘die ik altijd nog eens wilde testen’. Ik merkte dat mijn alltime favoriete foundation, de Estée Lauder Double Wear foundation, net even te ‘droog’ werd voor deze tijd van het jaar en dook de beautykast in. Daar zag ik deze foundation liggen en het ‘radiant’-gedeelte in de naam sprak me wel aan. Vanaf de eerste keer ben ik echt positief verrast door deze foundation!

De dekking valt onder de medium+ kant en maakt de huid daardoor duidelijk een stuk egaler, maar wel zo dat mijn huid er nog als huid uitziet. Hij blijft daarnaast tot in de avond mooi zitten (hooguit bij een warme dag dat hij op de neus iets verschuift) en geeft een mooie zachte finish. Niet te mat en te droog, maar ook zeker niet te glanzend en zeker zonder glittertjes. Daarnaast zitten er ook nog eens wat verzorgende ingrediënten én een SPF30 in verwerkt.

–> Deze Max Factor foundation is voor €17,99 (30ml) verkrijgbaar. Online onder andere bij Bol.com (nu €10,79) en via Wehkamp (25% korting) te bestellen en bij Kruidvat is er nu een 1+1 gratis actie :)

dagelijkse beautyproducten favorieten

L’Oréal Paris Bambi Eye mascara

Als je mij via Instagram volgt dan heb je deze mascara al voorbij zien komen in de Stories en in m’n tijdlijn. Ik kreeg hem in een prachtig perspakket samen met de nieuwe Matte Signature Eyeliners (trouwens ook heel fijn!) en ben normaal niet snel onder de indruk van een mascara. Bij de meeste mascara’s heb ik namelijk niet het idee dat er echt veel verschil in zit. Maar, ik heb dan ook van die kortere en rechte wimpers die stug vooruit blijven staan. Maar met deze mascara merk ik verschil. Het borsteltje werkt prettig, het resultaat zijn mooi gescheiden wimpers met zelfs iéts van een lift/krul en de oogopslag lijkt daardoor ook opener. Ook fijn: de mascara is niet waterproof en dus gemakkelijk te verwijderen ’s avonds, maar ‘stempelt’ bij vochtig weer niet op de oogleden.

–> Deze L’Oréal Paris Bambi Eye mascara is voor €17,99 onder andere te koop bij bekende drogisterijen zoals Kruidvat, maar nu zowel bij Bol.com als bij Wehkamp flink in de aanbieding.

dagelijkse beautyproducten favorieten

Essie Gel Couture nagellak

Ik heb een zwak voor verzorgde nagels, maar wil daar niet al teveel tijd voor zijn. Ik denk dat ik nu al wel een half jaar lang trouw de Essie Gel Couture nagellak gebruik en ben daar heel erg tevreden over. Het is een twee-stappen-systeem waarbij je eerst één/twee laagjes kleurlak aanbrengt en daarna een topcoat. Vervolgens blijft dit zonder moeite minimaal één week, soms zelfs richting de twee, heel erg mooi zitten. Ik heb zelf de kleuren Fairy Tailor (nude) en Inside Scoop (rozig) en die zijn beide perfect voor een instant-verzorgde French Manicure look. Ik bestel deze lakjes bij Bol.com vanwege de lagere prijs en omdat ze daar veel kleuren in het assortiment hebben :)

–> Wat zijn jouw favoriete dagelijkse beautyproducten op dit moment?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van L. de Jonge
  Reply L. de Jonge 3 oktober 2019 at 20:56

  Ben benieuwd of deze ook voor mijn acne ( 50 plus!) huid geschikt zal zijn.

 • Avatar van L. de Jonge
  Reply L. de Jonge 3 oktober 2019 at 20:49

  Nou hoop ik toch zo dat de cleansing oil ook voor mijn nog altijd (50 plus) onderhevige huid geschikt is.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 oktober 2019 at 09:59

   Ik denk dat het zeker het proberen waard is! Misschien eerst eens het kleinere flesje om het uit te kunnen proberen?

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 2 oktober 2019 at 09:41

  Altijd leuk je favorieten en super handig dat je niet alleen de prijzen erbij zet maar ook waar ze op dit moment in de aanbieding zijn!

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 2 oktober 2019 at 07:10

  De DHC cleansing oil is ook mijn favoriet.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 oktober 2019 at 09:35

   Leuk om te horen! Echt een fijne reinigingsolie he?! Heb jij ervaring met meer producten van dit merk?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.