Mama & Kind

Kids fashion | DJ Dutchjeans najaar 2019 collectie

19 oktober 2019

dj dutchjeans najaar 2019
Vandaag wil ik graag een leuk Nederlands kinderkleding merk met je delen: DJ Dutchjeans. Niet alleen vind ik het tof dat het een merk van eigen bodem is, ook heb ik gemerkt dat de kleding ervan zelfs na tig keer wassen mooi blijft én het is ook nog eens betaalbaar. In dit artikel laat ik je de nieuwe DJ Dutchjeans najaar 2019 collectie zien. Het is echt een collectie waar je vooral heerlijk mee kan mixen en matchen qua kleuren en prints. Love it!

‘Lees ook: Kids fashion | De leukste kinderkleding met streepjes en ruitjes.’

dj dutchjeans najaar 2019 dj dutchjeans najaar 2019 dj dutchjeans najaar 2019

DJ Dutchjeans najaar / winter 2019 collectie

Dit merk staat vooral bekend om een urban, stoere look met een creatieve twist. Ze vinden het belangrijk dat kinderen er niet alleen hip uitzien, maar vooral ook makkelijk en comfortabel kunnen bewegen. Dit zie je terug in materiaalkeuzes die lekker zitten én tegen een stootje kunnen en aan items als joggingbroeken en sweatjurkjes. Maar, natuurlijk vind je er – zoals je van de naam mag verwachten – ook heel erg veel toffe jeans en denim items voor kinderen.

dj dutchjeans najaar 2019 dj dutchjeans najaar 2019 dj dutchjeans najaar 2019

Zoals je ziet heeft DJ dutch jeans echt een heleboel toffe items in de nieuwe collectie zitten, voor zowel jongens als meisjes. Maar eerlijk: ik kijk persoonlijk voor mijn eigen twee meiden ook heel vaak tussen de jongenskleding in een kledingwinkel. Vaak vind ik de kleurtjes en bewerking net even wat stoerder en dat combineert dan weer net even leuker met de girly items uit hun kledingkasten. Lekker mixxen en matchen dus :)

DJ Dutchjeans heeft twee keer per jaar een nieuwe collectie geïnspireerd op de kleuren, prints en thema’s volgens de laatste trends. De maatvoering van het merk loopt vanaf kledingmaat 92 (ongeveer twee jaar) tot en met maat 164 (ongeveer 14 jaar) en heeft kleding voor zowel jongens als meisjes.

–> Wat vind jij van de nieuwe DJ Dutchjeans najaar collectie?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 19 oktober 2019 at 21:35

    Hip en ook stoer.
    Zo mooi.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.