Huis & interieur

Interieur | Housevitamin @budgethome collectie

5 oktober 2019

housevitamin budgethome collectie
Op de Instagrampagina van Desiree van interieurblog @budgethome zag ik ineens wel een heel leuk nieuwtje voorbij komen. Ze heeft namelijk net op de VT Wonen&Design beurs haar eigen interieurcollectie in samenwerking met het Nederlandse label Housevitamin gelanceerd. En wat is het leuk! Ik vertel je graag wat meer over de Housevitamin @budgethome collectie inclusief sfeerbeelden van de producten en mijn persoonlijke favorieten.

housevitamin budgethome collectie housevitamin budgethome collectie

Housevitamin @budgethome collectie

Mischa en Thomas van interieurlabel Housevitamin en Desiree van interieurblog @budgethome hebben hun krachten gebundeld en samen een toffe collectie gecreëerd. Desiree spotte de woontrend van ronde en ovale vormen op verschillende designbeurzen en wilde deze bereikbaar maken voor iedereen.

“Veel huizen hebben vooral rechte lijnen en daardoor is het erg mooi om ronde of ovale vormen in je interieur toe te passen. De mix van recht en rond maakt het geheel wat spannender.” – Desiree

Deze vormen zie je dan ook terug in de door haar ontworpen wandrek met lamp, vazen, spiegels, het dienblad en de kandelaren. Vooral de wandkast is een prachtig en uniek vormgegeven item in de collectie en is in iedere ruimte van het huis te gebruiken. En doordat hij verkrijgbaar is in het zwart en in het goud past deze in ieder interieur.

“Ik ben al een tijd op zoek naar het perfecte wandkastje voor in onze woonkamer. Hoe gaaf is het dat je dan de kans krijgt om deze helemaal zelf te ontwerpen? Door ook een lamp in het ontwerp te verwerken is het voor mij de ideale wandkast geworden.” – Desiree

Naast de wandkast en de accessoires is er ook nog serviesgoed aan de collectie toegevoegd, bestaande uit een bordje, schaaltje en bijpassende kandelaar. De panterprint is helemaal hot & happening en mocht dan ook niet in deze collectie ontbreken. Er is gekozen voor een subtiele variant in zwart-wit met een gouden randje voor een luxe uitstraling.

“Wat ben ik trots! Ik vond het fantastisch om zelf items te mogen ontwerpen en selecteren om zo een complete collectie samen te stellen. Ik vind het fantastisch dat alle producten ook nog eens betaalbaar zijn. Mijn motto is dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn en Housevitamin maakt dit waar.” – Desiree

housevitamin budgethome collectie housevitamin budgethome collectie housevitamin budgethome collectie housevitamin budgethome collectie housevitamin budgethome collectie housevitamin budgethome collectie housevitamin budgethome collectie
De Housevitamin @budgethome collectie is vanaf nu verkrijgbaar via de webwinkel van Housevitamin. De spiegels zullen leverbaar zijn vanaf eind oktober. Voor een prijsindicatie; de kandelaar is verkrijgbaar voor €11,99, de grote vaas kost €12,98 en de wandkast met lamp is verkrijgbaar voor €32,98.

Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de schaaltjes en bordjes met panterprint, de ovale kandelaar met marmerkleurig voetstuk, het wandkastje met lamp én de vazen. Die laatste staan zo mooi in setje van de twee formaten naast elkaar. Love it!

–> Wat vind jij van deze interieurcollectie en wat is jouw favoriete item?

Liefs,
Desirée

Lees ook:
3 ideeën om je muur een make-over te geven
interieur inspiratie voor de kinderkamer
DIY | Zelf een regenboog van touw maken

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 6 oktober 2019 at 12:58

  Ik vind die kommetje en die bordjes met het panterprintje zo leuk :)

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 5 oktober 2019 at 10:04

  Wat een leuke post, dankjewel!! 💕

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2019 at 09:34

   Heel erg graag gedaan!! X

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 5 oktober 2019 at 07:21

  Dit is wel heel erg mooi! Ik zie een aantal dingen voorbij komen die ik zo had kunnen kopen!
  Liefs

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 oktober 2019 at 06:51

  Jeetje ik beleef nu ap veel plezier op haar insta. account dior te kijken en er zoveel inspiratie op te kunnen doen….
  Prachtige items.
  Ja, ik denk toch telkens weer hoe is het mogrlijk dat mensen diverse seizoenen hun interieur kunnen veranderen….
  Maar met budgetgeprijsde zou dit zeker kunnrn….
  Fijne tips 👌🏽

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.