Huis & interieur

Interieur | Knit Factory home collectie

11 oktober 2019

knit factory
Wanneer er een nieuw seizoen start, begint het bij mij altijd te kriebelen om weer wat te veranderen in huis. En dan heb ik het niet gelijk over de grote veranderingen, maar meer met wat kleine dingen. Zo vind ik het met de herfst het perfecte moment om over te schakelen naar kussens en dekens in diepere kleuren en gemaakt van zachtere en warme materialen. Ik laat je in dit artikel graag kennis maken met een aantal nieuwe items uit de Knit Factory home collectie.

‘Lees ook: Zo maak je zelf een regenboogje van wol.’

knit factory knit factory

Knit Factory

Dit 100% Nederlandse merk is het zusje van Baby’s Only, een merk dat bij veel jonge ouders vast en zeker niet onbekend is! En net als Baby’s Only ligt de focus bij Knit Factory op mooie gebreide producten. Ze hebben een prachtig assortiment aan woonaccessoires en interieurproducten die ambachtelijk geproduceerd worden in één van de laatste breifabrieken in ons land. Het handelsmerk is toch wel de combinatie van breiwerk met stof, wat een warme en stoere uitstraling heeft.

Ik ben zelf als een blok gevallen voor twee kleuren: New Camel als warme touch en Taupe dat bij iedere lichtinval weer net even wat anders lijkt. Het ene moment oogt het meer paars, dan weer bruin en dan wat meer grijs. De combinatie van deze twee kleuren doet het heel erg goed bij onze bank en de rest van het interieur, maar laat het geheel duidelijk wat warmer ogen. Perfect voor de herfst en aankomende winter!

Op de foto’s zie je de volgende producten:

Jesse plaid in New Camel
Uni plaid in Taupe
Jesse kussen in Taupe
Yara kussen in New Camel

Zowel het uni kleed, de Jesse lijn als de Yara lijn zijn gemaakt van 70% acryl en 30% wol. Dit maakt het een zachte en heerlijk warme combinatie, zonder dat het kriebelt.

De producten van Knit Factory zijn verkrijgbaar via de eigen webwinkel, bij Bol.com en in verschillende woon- en interieurwinkels. Klik hier om een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken.

knit factory knit factory knit factory

Naast het veranderen van de kussens en het toevoegen van heerlijk warme dekens hebben we ook het winterse vloerkleed weer van zolder gehaald. Deze is wat groter en heeft een lekker zachte en hoge pool waardoor het lekker warm is aan de voetjes. Hierdoor oogt de hele zithoek anders en dat zonder dat het je uren klussen of een grote investering hoeft te kosten. Zo zie je maar dat je met wat kleine aanpassingen je huis ook weer even een fijne upgrade voor het nieuwe seizoen kan geven. Love it!

–> Kende jij dit merk al? Spreekt de stijl jou aan?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 oktober 2019 at 08:42

    Prachtige items om ermee de woning te veranderen…….
    Leuke webshop met zoveel moois.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.