Beauty

Love it! | Lush Yog Nog showergel & body conditioner

15 oktober 2019

lush yog nog showergel body conditioner review
Onlangs lanceerde Lush de gigantische Kerstcollectie voor dit jaar. Er zit echt ontiegelijk veel leuks tussen en een aantal producten spraken me qua naam, geuromschrijving en ingrediënten gelijk aan. Zo voelde ik me aangetrokken tot de heerlijke troostende Lush Yog Nog waarvan nu ook een limited edition showergel en body conditioner verkrijgbaar zijn. In dit artikel meer informatie en reviews!

‘Lees ook: Lush Bunny Moon jelly face mask (review).’

lush yog nog showergel body conditioner review lush yog nog showergel body conditioner review

Lush Yog Nog showergel vanaf €10,00/100g
“Als het feest voorbij is en het feestmaal gegeten, dan is het tijd voor.. pudding! Geef toe aan je innerlijke zoetekauw en spring in de douche met deze zoete sensatie die doet denken aan een karamel-vanille toetje.”

Qua ingrediënten merk je dat je duidelijk te maken hebt met een meer voedende variant dan de meeste douchegels. Zo zit er onder andere glycerine, ahornsiroopwater, carrageenextract, amandelolie en jojoba olie in wat een verzachtende werking heeft op de huid. Verder zit er onder andere kruidnagel- en ylang ylang olie in wat samen zorgt voor een heerlijke geurexplosie onder de douche. Helemaal leuk: deze douchegel schuimt met grote bubbels en zit bommetjevol met minuscule goudkleurige glittertjes. Na het afspoelen en afdrogen niet meer terug te vinden op de huid, maar het geeft wel net een extra feestelijke touch aan je douchebeurt.

lush yog nog showergel body conditioner review lush yog nog showergel body conditioner review

Lush Yog Nog body conditioner vanaf €15,00/100g
“Niemand slaat het toetje af, zeker niet eentje dat vol zit met romige, Fair Trade cacao- en sheaboter!”

Deze body conditioner werkt net even anders dan een normale bodylotion. Je brengt hem namelijk aan ónder de douche. Na het wassen met douchegel en afspoelen van het sop, neem je wat van de bodyconditioner in je handen en verdeel je dat over je huid. Dit laat je een paar minuutjes intrekken, spoel je af en daarna dep je je huid droog. Deppen. Niet boenen! Want je wil die lekkere verzorgende ingrediënten wel op je huid hebben en niet in je handdoek ;)

Deze body conditioner bevat onder andere ahornsiroopwater, amandelolie, glycerine, shea boter, cacaoboter, haverpitolie, illipeboter en een aantal fijne essentiële oliën die vooral voor de heerlijke geur zorgen. Dat hij zo vol met verzorgende ingrediënten zit merk ik duidelijk. Mijn huid voelt na het douchen lekker zacht, soepel en gehydrateerd. Okee, écht droge plekjes kunnen nog wel een likje extra verzorging gebruiken, maar voor nu – zo aan het begin van de herfst – doet het nog voldoende voor mijn huid.

Ik probeerde de body conditioner trouwens ook op de droge huid uit en merkte dan duidelijk meer van de verzorgende ingrediënten die erin zitten, maar ook een licht ‘plakkerig’ gevoel. Meer iets om eventueel echt alleen de heel droge plekjes voor het slapen gaan mee in te smeren en verder dus gewoon lekker onder de douche gebruiken ‘zoals het hoort’ want dan heb je dat plakkerige laagje niet. Ook in deze body conditioner zitten trouwens heel fijne goudkleurige glittertjes, die zijn na het droog deppen alleen in feller (zon)licht hier en daar subtiel terug te vinden op je huid dus maak je geen zorgen om erbij te lopen als een discobal :)

lush yog nog showergel body conditioner review

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik geen voorkeur heb voor zoete ‘eetbare’ geuren als het op beautyproducten aankomt. En tóch heb ik een zwak voor de geur van Yog Nog. Het mag bij de eerste snuffel dan misschien zoet ruiken, maar als je wat langer doorruikt dan komen er ook heel wat warme, winterse, cocoon-achtige en kruidige geurnoten tevoorschijn. En ohhh, wat vind ik dát lekker! Het is echt een winterse geur die je opwarmt en daarmee perfect voor de herfst en winter.

Good to know: beide producten zijn geschikt voor vegans, zelfconserverend en natuurlijk niet op dieren getest ♥

De complete Lush Yog Nog lijn bestaat op dit moment uit tien producten; een shower jelly, naked showergel, showergel, bubble bar, bath bomb, bodylotion, body conditioner, naked body conditioner, solid highlighter én een parfumolie. Let wel op dat de producten online exclusives of limited editions zijn en je dus de meeste kans hebt in de Lush webwinkel.

–> Ken jij de bijzondere Lush Yog Nog geur al? En heb jij al iets uit de nieuwe Kerstcollectie op je lijstje staan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van a antonija pentinga
  Reply a antonija pentinga 11 september 2021 at 23:19

  de eerste paar keren dat ik het rook vond ik het niet lekker. Nu, vind ik het heeeeeerlijk, ben er helemaal verslaafd aan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2021 at 08:56

   Grappig is dat he, hoe geuren soms even aan je moeten groeien? Ik hoop dat de geur nog eens terugkomt dit jaar! :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 16 oktober 2019 at 11:22

  Ik dacht eerst dat ik yog nog helemaal niet lekker vond, tot dat ik er een tester van kreeg. Wat is deze geur heeeerlijk! Ik ga de douche gel ook bestellen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 oktober 2019 at 17:07

   Jaa, verrassend lekker he?! :D

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 oktober 2019 at 10:37

  Als ik die geuromschrijving bekijk zou ik hem echt ontzettend lekker vinden denk ik. Als ik binnenkort op Centraal ben in Amsterdam ga ik eens ruiken :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 oktober 2019 at 17:07

   Ik ben alvast heel benieuwd wat jij van de geur zal vinden!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 oktober 2019 at 06:45

  Klinkt erg goed.
  Ik heb een geluk douche gel van dit merk 👌🏽

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2019 at 16:05

   Bedoel je zo’n gel/jelly? Dat zijn echt leuke producten voor onder de douche inderdaad!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.