Fashion

Love it! | Manfield dad sneakers

7 oktober 2019

Manfield dad sneakers
Sinds dat de hele hype rondom ‘dad sneakers’ begon, kon ik er niet warm van worden. Het zijn de lompere sneakers met een vooral duidelijk meer aanwezige zool doordat deze een stukje hoger en vaak groter is dan de slanke en vrouwelijke sneakers die de afgelopen jaren te zien waren. Ze worden nog steeds als dé trend op het gebied van schoenen van dit jaar gezien, maar zelfs ik als sneakerfan liep er met een grote boog omheen. Todat ik deze Manfield dad sneakers voorbij zag komen..

‘Lees ook: Outfit of the day | Nubikk biker boots.’

Manfield dad sneakers

Manfield dad sneakers

Okee, het zijn echt wel een heel erg stuk meer vrouwelijkere en minder lompe sneakers dan veel van de dad sneakers die er op dit moment verkrijgbaar zijn, maar het zíjn dad sneakers. Een perfecte middenweg als je het mij vraagt!

Ik moest we wel even aan wennen dat de zool niet alleen wat hoger, maar aan de achterkant ook net even iets langer is dan de schoen zelf. Maar nadat ik ze voor de eerste keer aantrok met verschillende outfits en er rondjes mee voor de spiegel maakte was ik om. Wat zijn ze stoer! Doordat de neus van bovenaf gezien net iets meer puntig loopt zien ze er niet te lomp uit en door de wat chiquere combinatie van het donkerblauw suède, de lakleren details en het luipaardprintje passen ze heel goed bij mijn kledingstijl.

Manfield dad sneakers

Vanaf het eerste moment dat ik ze aantrok kon ik er gelijk uren op wegwandelen. Ze zitten als slofjes, hebben een goede hiel- en voetondersteuning, zijn zowel van buiten als binnen van leer gemaakt waardoor ze ademen (geen zweetvoetjes in deze sneakers!) en zullen ze ook lekker lang meegaan. Grappig hoe een trend en een bepaalde schoen eerst helemaal niet je eigen voorkeur heeft en dan ineens toch wel heel erg leuk blijkt te zijn. Als je maar het juiste paar tegenkomt :)

Deze Manfield dad sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en zowel met als zonder dierenprintje voor €99,99. Ik vind de variant met okergeel ook wel heel erg leuk voor de herfst en winter!

Ik draag ze op de foto’s trouwens in een iets nettere combinatie met een clean jeans uit de MANGO Violeta collectie en een blouse met bloemenprint uit de nieuwe GANT herfstcollectie. Maar je kan het ook goed dragen met zelfs een plissérok, een broekpak of een jeans en een sweater. Love it!

–> Wat vind jij van de dad sneakers als trend?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 7 oktober 2019 at 12:02

  Ik ben niet zo van de dierenprintjes, maar snap heel goed waarom je hem leuk vind!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 oktober 2019 at 09:59

  Zo mooi.
  Ze staan je prachtig.
  Vroeger shopte ik al mijn shoes daar 👌🏽

  Xoxo

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 7 oktober 2019 at 09:36

  Ik vind persoonlijk z’on tussen weg dad sneaker ook leuker dan die hele heftige, maar dat heeft denk ik ook met mijn leeftijd te maken. Bij de jongeren vind ik deze juist wel super tof staan.
  En dieren printjes zijn sws altijd goed. Deze zien er inderdaad lekker comfi uit, ik ben benieuwd naar die oker gele 😊

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.