Lifestyle

Cadeau-aan-jezelf-tip | #handsdownandrelax selfcare kaartendeck

31 oktober 2019

selfcare kaartendeck Melissa Kamstra De Handcoach
Selfcare en jezelf omringen met dingen die je leven leuker, gemakkelijker en mooier maken stonden altijd al centraal op mijn website, maar deze oktober was een thema-maand omtrent dit thema met éxtra veel tips, producten en mooie gastblogs van experts omtrent dit onderwerp. Ik wil daar nog heel erg graag dit mooie product aan toevoegen als cadeau-aan-jezelf-tip: het #handsdownandrelax selfcare kaartendeck.

selfcare kaartendeck Melissa Kamstra De Handcoach

#handsdownandrelax selfcare kaartendeck

Dit mooi minimalistisch vormgegeven kaartendeck is ontworpen door Melissa Kamstra van De Handcoach en biedt de helpende hand in de weg naar liefdevol voor jezelf zorgen. Melissa is door een burn-out en het verliezen van haar moeder het belang van selfcare in gaan zien. Dat heeft haar zoveel gebracht dat ze dit met anderen wilde delen. De kaarten stimuleren je om even tijd voor jezelf vrij te maken en op een praktische manier voor jezelf te zorgen.

Op de voorkant van iedere kaart van papier staat een selfcare tip met daarbij een handgemaakte illustratie. Op de achterkant van de kaart is vervolgens nog een bijpassende affirmatie te vinden: een positieve zin die helpt om het zelfvertrouwen te vergroten. Deze affirmatie is bewust in goud gedrukt omdat Melissa wil laten zien dat tijd voor jezelf nemen goud waard is. Leuk weetje: ook over het aantal van 33 kaarten is nagedacht. Het getal 33 is in de numerologie namelijk een meestergetal en staat voor het helpen groeien naar een hoger bewustzijn waarin geleerd wordt je eigen behoeften serieus te nemen.

Het #handsdownandrelax selfcare kaartendeck is voor €39,00 verkrijgbaar via de webwinkel van De Handcoach.

selfcare kaartendeck Melissa Kamstra De Handcoach

De minimalistische vormgeving, het stevige papier, de tips die je laten zien dat selfcare ook juist in kleine dingen zit, matchende sierlijke illustraties, het gebruikte lettertype, de mooie affirmaties in goudfolie.. Ik vind dit persoonlijk echt een prachtig feel good product om cadeau te doen aan jezelf, of bijvoorbeeld aan een vriendin die een steuntje in de rug kan gebruiken ♥

–> Wat heb jij als laatste echt even helemaal voor jezelf gedaan?

Take care!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 oktober 2019 at 16:55

  Zo leuk en heel interessant.
  ik ken dit niet.
  Lekker gekookt voor mezelf.

  Xoxo

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 31 oktober 2019 at 08:01

  Ik heb onlangs weer een oude liefde terug gevonden nl. tarot, orakelkaarten en edelstenen. Ik had ooit een goedlopende praktijk met tarot coaching maar ben gestopt na de geboorte van mijn oudste zoontje.

  Het is nu (nog) alleen hobbymatig maar ik vind het heerlijk om, zodra ik een momentje alleen heb, mijn kaarten te pakken en voor mijzelf of iemand anders een kaartje te leggen.

  De Handcoach volg ik al een tijdje via instagram. Ontzettend leuk wat zij doet!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.