Lifestyle

Tip | Aandachtsmomenten Journal

17 oktober 2019

aandachtsmomenten journal
Soms komen er van die producten voorbij in een persbericht waar je direct enthousiast over wordt. Zo had ik dat met het bericht over de lancering van de Aandachtsmomenten Journal en ik wil deze dan ook graag als tip met je delen. Helemaal omdat het een mooie aansluiting heeft met deze selfcare thema-maand. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze journal en het verhaal erachter!

aandachtsmomenten journal

aandachtsmomenten journal

Aandachtsmomenten Journal | Voor langzamer leven en meer innerlijke rust

Het overschakelen op de automatische piloot om je dagelijkse taken te kunnen volbrengen komt je vast bekend voor. Het is nou eenmaal best hectisch om je drukke leven met werk, je sociale leven, sport en eventueel een gezin in goede banen te leiden. Met de Aandachtsmomenten Journal word je je bewust van je drukke bestaan en leer je te doseren, zodat je weer oprecht kan genieten van al het moois om je heen waardoor je uiteindelijk ook minder stress zal ervaren.

Deze journal is ontwikkeld door Michelle Spaan.

“Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken. Ik wil eraan bijdragen dat je aandachtiger gaat leven, met aandacht voor jezelf en de mensen om je heen. Ik wil er met mijn producten aan bijdragen dat je stilstaat bij de kleine, mooie en bijzondere momenten in je leven. Minder haast en maar doorgaat, maar je richt op wat echt belangrijk is. Ik wil je stimuleren om je gevoel vaker uit te spreken, omdat ik erin geloof dat er zoveel moois kan gebeuren als je je kwetsbaarheid toont.

Leven met aandacht heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Ik ervaar meer innerlijke rust, minder stress en ik leef minder op de automatische piloot. Wat mij hierbij helpt, is het bijhouden van mijn aandachtsmomenten in een journal. Nadat ik een aantal journals uitgeprobeerd had en de juiste er niet bij zat, besloot ik er zelf een te ontwikkelen. Een journal voor een langzamer leven en innerlijke rust.”

aandachtsmomenten journal aandachtsmomenten journal

Deze journal kan je zien als een andere vorm van een dagboek. Er zitten vragen, quotes, inspirerende afbeeldingen, uitdagingen en praktische informatie en tips in die je uitdagen om er echt dagelijks mee aan de slag te gaan. Ik vind het persoonlijk een perfecte afsluiting aan het eind van de dag om mee tot rust te komen, stil te staan bij mijn leven en de mooie dingen die een dag heeft gebracht. Het voelt bijna als een korte therapiesessie en ik merk dat het me heel erg goed doet ♥

De Aandachtsmomenten Journal heeft een mooie stevige kaft gemaakt van een prachtige groene kleur kunstleder, is ongedateerd waardoor je er op ieder moment mee kan beginnen en je eventueel een dagje over kan slaan zonder met een lege pagina te zitten, komt in een handig A5-formaat mét leeslint, bevat 208 pagina’s stevig FSC papier dat niet doordrukt als je erin schrijft en er zit een handig opbergvakje in voor losse papieren. Optioneel is er een elastieken band verkrijgbaar die de journal dicht kan houden. De Aandachtsmomenten journal is verkrijgbaar voor €24,50 via de eigen webwinkel. Leuk extraatje: je krijgt het pakketje mooi ingepakt thuisgeleverd en bij de journal krijg je ook nog een setje handige en leuke stickers :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 oktober 2019 at 06:06

  Leuk en zeer goed concept.
  Ze komt mij erg bekend voor….
  Ik had gewoond in dezelfde woonplaats ;-)
  Fijne webshop heeft.

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 oktober 2019 at 17:06

   Leuk om te lezen! Kleine wereld, blijkt maar weer :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.