Beauty

Wellness musthave | Een heerlijke warme badjas

28 oktober 2019

zachte en warme badjas tip
Je kon het deze ochtend al wel goed merken: de temperaturen gaan flink naar beneden! En zeker met een fijn selfcare avondje doet alleen een pyjama aantrekken na een douche- of baddersessie niet meer genoeg. Een wellness musthave is dan ook zeker een fijne badjas. Ik deel hiervoor graag een heel erg fijne tip met je én mag twee van jullie blij maken met shoptegoed om ook zo’n heerlijke warme badjas uit te kunnen zoeken. Good luck!

zachte en warme badjas tip

Wellness musthave | Een superzachte en warme badjas

Wat mij betreft is een lekker zachte en warme badjas een onmisbaar item in huis. En echt niet alleen voor na het badderen of douchen voor wanneer je daarna nog even op bent. Als ik een thuiswerkdagje heb op een frisse dag draag ik hem ook gewoon lekker óver m’n kleren. Of ik kruip er in de avond lekker mee de bank op. Dat is net zo lekker warm als onder een dekentje kruipen, alleen heb ik dan m’n handen vrij en zit het om m’n hele lichaam. Maar daarnaast is zo’n warme badjas ook gewoon heel erg fijn voor als je een dagje naar een wellnessresort, sauna, zwembad of spa gaat om tussendoor niet al teveel af te koelen als je wat gaat drinken of relaxen. Een musthave dus!

De badjas die je op de foto ziet is van het merk The One Towelling. Hij is gemaakt van 100% katoen, dat heerlijk zacht aanvoelt als velours, is lekker warm én heeft een grote capuchon. Op de foto zie je de kleur taupe, maar ze hebben hem ook nog in perzikroze, beige en antraciet. Mocht je trouwens op zoek zijn naar een wat meer luchtige badjas, dan kan je hier ook goed slagen want ze hebben er ook zonder capuchon en van een meer gladder geweven kwaliteit. Het is maar net wat je voorkeur heeft :) De badjassen uit het assortiment zijn verkrijgbaar vanaf €23,95 tot €49,95. De badjas die ik op de foto’s draag kost €39,95.

Zowel de luxe, warme badjas als de superzachte handdoek om mijn haren zijn afkomstig van Handdoeken Discounter. De handdoek komt uit de Walra Soft Cotton collectie en is verkrijgbaar van washand tot badlaken en in verschillende mooie kleuren. Misschien wel de meest zachte handdoeken die ik heb gevoeld ♥

zachte en warme badjas tip zachte en warme badjas tip zachte en warme badjas tip

Winactie
In samenwerking met Handdoeken Discounter mag ik 2x €50,00 shoptegoed verloten. Je kan hiermee bijvoorbeeld kiezen voor zo’n heerlijke zachte en warme badjas, of een hele set aan nieuwe handdoeken om je linnenkast een upgrade te geven, een fijne hamamdoek voor naar de sauna of voor op het strand.. Je mag helemaal zelf kiezen!

Meedoen is eenvoudig:
1. Laat een reactie achter onder dit artikel met wat jij zou uitkiezen uit het assortiment (klik hier om rond te snuffelen)
2. Niet verplicht, maar wel voor extra karmapunten: natuurlijk zou ik het heel erg leuk vinden als je mij op Facebook en/of Instagram gaat volgen en het bijpassende berichtje over deze winactie liket, deelt en/of daar een leuke reactie achter laat :)

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 3 november 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 10 november 2019 at 19:58

  Heerlijk, ik zou voor zo’n lekker zachte, supernieuwe badjas gaan. Heerlijk voor een dagje sauna of een ik-heb-nog-geen-zin-om-me-aan-te-kleden op zaterdagmorgen :-)
  https://www.handdoeken-discounter.nl/theonetowelling-badjas-wit.html

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 5 november 2019 at 13:49

  Wat een leuke actie en ik zou gaan voor een heerlijke badjas voor thuis maar ook voor vriendinnenuitjes naar de suana: https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-streep-wit-navy.html

 • Avatar van Sabine ganga
  Reply Sabine ganga 4 november 2019 at 08:18

  Altijd kom ik handdoeken te kort en vergeet ook steeds om nieuwe te kopen.je zal maar winnen.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 3 november 2019 at 21:31

  Ik zou voor een set zachte handdoeken gaan, ze zijn hier nodig aan vervanging toe!

 • Avatar van Wendy Albers
  Reply Wendy Albers 3 november 2019 at 20:20

  Ons tweede kindje wordt echt bijna geboren dus heerlijk zou een goede badjas zijn! Voor, tijdens & na de geboorte in het ziekenhuis en thuis🖤
  Deze vind ik dan erg mooi: https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-met-capuchon-antraciet.html

 • Avatar van Melissa de Jonge
  Reply Melissa de Jonge 3 november 2019 at 19:51

  Laat ik nou aanstaande dinsdag naar de sauna gaan met mn zus na al jaren niet meer te zijn geweest. Bedacht ik me nu net dat een badjas mee nemen een must is daar. Ik ga weer gigantisch bekijks krijgen met mn knalroze hello Kitty badjas. Ja ja ik ben 36 jaar maar hij blijft leuk… Voor thuis dan wel. Dus ik doe ontzettend graag mee. Vind de taupe kleur ook wel heel erg mooi. En zo kan ik de volgende keer iets meer incognito naar de sauna haha.

 • Avatar van Kim padberg
  Reply Kim padberg 3 november 2019 at 19:27

  Wauw! Ik zou gaan voor nieuwe handdoeken. En dan de licht blauwe. Op fb heb ik een foto gepost. Deze kleur vind ik geweldig!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 3 november 2019 at 19:24

  Dat zou goed uitkomen. Ik zou in elk geval dit setje bestellen: https://www.handdoeken-discounter.nl/2-persoons-handdoeken-pakket-zwart.html

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 3 november 2019 at 19:18

  Een paar heerlijk grote douchelakens deluxe in het rood, passen mooi bij de badkamer en groot genoeg voor iedereen in huis

 • Avatar van Yolanda
  Reply Yolanda 3 november 2019 at 19:17

  Ik zou kiezen voor een nieuwe set handdoeken! Heerlijk zacht 😍 de oude handdoeken komen weer mooi van pas voor het dierenasiel!

 • Avatar van Jacqueline Roose
  Reply Jacqueline Roose 3 november 2019 at 19:13

  https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-met-capuchon-zalm-roze.html#product-images Een mooie zachte zalm/rose badjas, heerlijk om na het badderen te dragen of heerlijk mee op de bank te ploffen en te genieten van de warmte!

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 3 november 2019 at 19:10

  Ik heb handdoeken nodig 50 x 100 het liefst in mooie felle kleuren en voor elk gezinslid zijn eigen kleur. Daar kan ik bij Handdoeken Discounter zeker voor slagen met die cadeaubon van € 50,-!!

 • Avatar van Corrie
  Reply Corrie 3 november 2019 at 19:10

  Een heerlijke nieuwe badjas voor heerlijke dagjes naar de spa zou ik wel heel erg…heeeeeerlijk vinden! #metime

 • Avatar van Soraya
  Reply Soraya 3 november 2019 at 19:05

  Ja! Een set nieuwe handdoeken. Voor in onze nieuwe badkamer. Die maken het dan helemaal af!

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 3 november 2019 at 14:11

  Ik vind het volgende erg mooi = https://www.handdoeken-discounter.nl/walra-hamamdoek-blauw.html , heel erg mooi de hamamdoek, erg mooie kleuren ook.

 • Avatar van Marian Bouthoorn
  Reply Marian Bouthoorn 3 november 2019 at 14:02

  Ik heb helemaal geen badjas. Dus dit is een geweldige kan om zo’n prachtig exemplaar te winnen. Lekker ’s avonds met een boek op de bank…. genieten. Ik zou dan gaan voor THE ONE TOWELLING BADJAS – KOBALT BLAUW

 • Avatar van msbeautilicious
  Reply msbeautilicious 3 november 2019 at 12:28

  Wat een mooie producten en veel keus, een lekker handdoek is erg belangrijk om je huid goed droog te krijgen. Ik val voor de BADDOEK – 60X110 CM – BLAUW, prachtige kleur voor de badkamer en mooie kwaliteit

 • Avatar van Jolijn
  Reply Jolijn 2 november 2019 at 21:50

  Wat een prachtige producten! Ik maak graag kans (:
  https://www.handdoeken-discounter.nl/theonetowelling-badjas-wit.html Deze zou ik meteen bestellen!

 • Avatar van A.
  Reply A. 2 november 2019 at 12:06

  BADJAS MET CAPUCHON – MAGENTA
  Maat L met een mooie handdoek als dat mogelijk is. Lekker kleurrijk de winter in.

 • Avatar van Sakina
  Reply Sakina 2 november 2019 at 11:12

  Ik vind ze allemaal wel mooi. Ik kan niet kiezen. Maar ik zou er super graag 1 winnen.

 • Avatar van co
  Reply co 1 november 2019 at 19:20

  ik zou baddoeken in de kleur magenta bestellen, om de badkamer eens van een ander kleurtje te voorzien.

 • Avatar van Evanthe
  Reply Evanthe 1 november 2019 at 17:54

  Beste curvacious,

  Ik zou een badjas the one towelling – Velours zalmroze met capouchon willen niet voor mij natuurlijk , maar
  voor mijn moeder zij wordt namelijk op 10 december 50 jaar van mij mag ze een nieuwe badjas hebben hoor
  want in haar oude badjas heeft ze een gat in de oksel!

  Groetjes,
  Evanthe

 • Avatar van Riekie Bos
  Reply Riekie Bos 1 november 2019 at 16:26

  ik vind deze hamam badjas echt super mooi!
  Fijn voor thuis of in de sauna.
  https://www.handdoeken-discounter.nl/walra-badjas-summerrobe-blauw.html

 • Avatar van Fenny Hemmen
  Reply Fenny Hemmen 1 november 2019 at 15:10

  Ik ben enorm toe aan een nieuwe badjas (-het is mijn favo kledingstuk! :P) dus deze winactie komt dan ook als geroepen! Na even rond gesnuffeld te hebben op Handdoeken-discounter.nl Ben ik verliefd geworden op de badjas, velours met capuchon… lijkt me heeeerlijk! :3 :3 :3

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 1 november 2019 at 13:44

  heerlijke handdoeken komen altijd vn pas.

 • Avatar van Karin de Ruiter
  Reply Karin de Ruiter 1 november 2019 at 11:33

  Ik zou lekker gaan shoppen voor nieuwe lekkere zachte badhanddoeken.

 • Avatar van Sylvia Kuijsten
  Reply Sylvia Kuijsten 1 november 2019 at 10:41

  als ik mag winnen dan besteed ik die aan een nieuwe badjas

 • Avatar van Sharon v Bregt
  Reply Sharon v Bregt 1 november 2019 at 09:11

  Ik zou gaan voor wat mooie heerlijke nieuwe baddoekken. Maar ook voor hamamdoeken voor alle 5 want dat is voor op vakantie en in de tas heel handig en niet zo’n groot pakket!

 • Avatar van Paula Prins-Wijnalda
  Reply Paula Prins-Wijnalda 31 oktober 2019 at 23:28

  Het lijkt me leuk om deze Sinterklaas mijn moeder te verrassen met een handdoekenpakket, en mijn 2 boys zouden denk ik erg blij worden van een mooie badjas!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 31 oktober 2019 at 20:13

  Ik zou gaan voorr de baddoek in navy blauw. Ziet er heerlijk zacht uit en ik vind het een mooie diepe kleur blauw.

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 31 oktober 2019 at 20:05

  Na intensief gebruik door ons gezin van vijf beginnen mijn handdoeken echt een beetje rafelig te worden, tijd voor wat fris afdroogwerk ;-) ik vind dit een mooi setje: https://www.handdoeken-discounter.nl/2-persoons-handdoeken-pakket-kobalt-blauw.html

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 oktober 2019 at 17:48

  Wat een leuke actie.
  Dit fijne merk met zoveel moois had ik pas geleden leren kennen in een warenhuis dat binnenkort helaas dicht gaat.
  De prachtige https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-met-capuchon-zwart.html?id=117405719&quantity=1 zwart maat xxl/xxxl zou voor mij perfect zijn omdat die van mezelf geten heeft waardoor het lijkt alsof de muizen er aan gevreten hadden….

  Fb.: Ike Hassankhan

  Insta.: @chucky1012

  Xoxo

 • Avatar van Will
  Reply Will 31 oktober 2019 at 16:09

  Wat een fantastisch mooie winactie.
  Toevallig heb ik een nieuwe badjas nodig, de mijne is versleten en de kraag is kapot.
  Heb ik al zoveel jaren.
  Mijn keuze: De Badjas met capuchon, kleur: Turquoise in maat XXL/XXXL.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Avatar van Rilana
  Reply Rilana 31 oktober 2019 at 15:42

  Ik zou een aantal nieuwe handdoeken uitzoeken! De onze zijn wel aan vervanging toe. :)

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 31 oktober 2019 at 15:04

  Ik bedacht me van de week dat onze handdoeken en washandjes al 12 jaar oud zijn en nodig aan vervanging toe. Ik doe dus graag mee

 • Avatar van Ineke Buitendijk
  Reply Ineke Buitendijk 31 oktober 2019 at 14:36

  Ik kies een mooie hamamdoek in de kleur blauw.

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 31 oktober 2019 at 13:26

  Ik kan wel een badjas gebruiken..eentje die wel past

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 31 oktober 2019 at 13:05

  Dat is heerlijk. ik ben echt zo’n koukleum en vooral na het douchen, dus kom maar op. ik zou deze kiezen:https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-met-capuchon-zalm-roze.html

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 31 oktober 2019 at 12:30

  Badjas met capuchon….zit al en hele tijd zonder en deze ziet er echt super comfi uit 😍

 • Avatar van Ineke Kuijsten
  Reply Ineke Kuijsten 31 oktober 2019 at 11:46

  leuke actie. Met dat tegoed zou ik deze badjas kopen voor mijn man: BADJAS – VELOURS MET CAPUCHON – ANTRACIET

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 31 oktober 2019 at 11:34

  Ik zou er graag een mooie hamamdoek van bestellen: om mee te nemen naar Australie!
  Het liefst in het oranje: https://www.handdoeken-discounter.nl/hamamdoek-sultan-oranje.html

 • Avatar van Pauline Witte
  Reply Pauline Witte 31 oktober 2019 at 10:41

  Wat n verwennerij om deze badhanddoeken te mogen gebruiken…ga graag naar de sauna, dus de hamandoeken zijn zó welkom dat zou de verwendag pas echt compleet maken!

 • Avatar van Saskia spil
  Reply Saskia spil 31 oktober 2019 at 10:41

  Wat een supermooie handdoeken 😍🤩

 • Avatar van T.T. Visser
  Reply T.T. Visser 31 oktober 2019 at 10:10

  Wauw!! Mooie nieuwe handdoeken voor ons nieuwe huisje zou zo fijn zijn!

 • Avatar van Angelle Hitzert
  Reply Angelle Hitzert 31 oktober 2019 at 09:39

  Wauw, met 50 euro kan je echt een hoop leuke dingen kopen! De prijs kwaliteit verhouding lijkt echt TOP!
  Ik zou een paar leuke gastendoekjes uitkiezen, om het toilet op te pimpen. Ook zou ik twee hammamdoeken kopen, zodat ik lekker met mijn moeder naar de sauna kan.
  Wat een leuke actie! En heel veel succes verder met je blog. Het is erg leuk om te lezen!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 31 oktober 2019 at 09:35

  Ik zou er een mooie badjas voor mij en mijn dochtertje voor kiezen, lekker warm voor straks!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 31 oktober 2019 at 08:41

  Een mooie badjas

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 31 oktober 2019 at 08:36

  een badmat softcotton taupe

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 31 oktober 2019 at 06:45

  Wat een leuke actie! Ik zou voor een handdoekenset gaan! Alles mooi in 1 stijl zou geweldig zijn! Nu heel hard duimen en afwachten 🍀

 • Avatar van Renate
  Reply Renate 30 oktober 2019 at 23:58

  Ik zou ten eerste een mooie fijne badmat uitkiezen en een keuken en theedoeken set.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 30 oktober 2019 at 23:44

  Hey hey,

  Ik zou kiezen voor een handdoeken set🧖‍♀️ aangezien mijn lieve vriend 1 november zijn eigen stekkie heeft🏡 en handdoeken zijn ontzettend duur😢 vooral van goeie kwaliteit. Dus ik doe ontzettend graag mee🍀 om hem te verassen met mooie zachte handdoekjes😍 natuurlijk ook een beetje voor mij zelf want ik ben dol op een beetje me time ⌚ en dan lekker in een sauna te zitten met een handdoekkie om mij heen geslagen. Heeeeeerlijkkk🙏🙏🙏

  Dus nu maar duimen duimen duimen

  Lieve groetjes Eva❤️

 • Avatar van Frieda
  Reply Frieda 30 oktober 2019 at 22:42

  Ik zou een mooi pakketje maken voor mijn zoon die net zijn eigen huisje heeft.

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 30 oktober 2019 at 22:38

  Ik zal gaan voor een lekkere dikke warme badjas waarin ik kan relaxen

 • Avatar van Lydwien Elie
  Reply Lydwien Elie 30 oktober 2019 at 21:20

  Wat een mooie kwaliteitsproducten! Ik zou graag deze mooie bamboe baddoeken uitkiezen: BADDOEK – BAMBOE – 70X140 CM – LICHT GRIJS
  Deze wil ik graag gaan gebruiken voor mijn nieuwe voetreflexmassagepraktijk 👣 Want ik wil mijn cliënten natuurlijk wel een fijne relaxbehandeling geven. Ja deze mooie zachte handdoeken zijn daarbij onmisbaar!

 • Avatar van CJ
  Reply CJ 30 oktober 2019 at 20:47

  Super leuke actie! Ik zou nou echt een mooie badjas met capuchon willen! En omdat die in de aanbieding zijn, zou ik waarschijnlijk gaan voor de vrolijke knalkleur magenta, en kies ik er ook een taupe hammamdoek bij! Dan heb je iets handigs voor thuis én voor op reis of naar een wellness center. https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-met-capuchon-magenta.html & https://www.handdoeken-discounter.nl/walra-hamamdoek-taupe.html

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 30 oktober 2019 at 20:35

  superleuk, Ik zou deze kiezen.. https://www.handdoeken-discounter.nl/hamam-badjas-wit.html

 • Avatar van Berber Boonsma
  Reply Berber Boonsma 30 oktober 2019 at 19:41

  Een aantal handdoeken hebben we echt nodig, die van ons zijn versleten en deze zijn TE mooi! :D

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 30 oktober 2019 at 18:48

  Onze handdoeken zijn echt aan het slijten door veelvuldig gebruik. Daarom zou ik gaan voor een een aantal handdoeken (50X100) in de kleur roze (4x) en taupe (3x)

 • Avatar van Petra Janssens
  Reply Petra Janssens 30 oktober 2019 at 18:23

  gaaf ik zou sowieso dit kopen https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-streep-wit-navy.html

 • Avatar van Rene
  Reply Rene 30 oktober 2019 at 17:44

  Ik zou graag een pakket handoeken (50×100) in die lekkere felle kleur ORANJE🍊

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 30 oktober 2019 at 17:36

  Leuke actie! Ik zou gaan voor een mooie soft jersey badjas, zou wel goed van pas komen !

 • Avatar van Ingrid Dijkstra
  Reply Ingrid Dijkstra 30 oktober 2019 at 17:26

  Ik zou zeker weten voor de hammamdoek gaan. Ik heb er een tijd een gehad, maar weg moeten doen omdat hij de terugreis niet meer in mijn handbagage paste… Dat was zo balen. Ook ideaal is dat ze zo snel drogen!

 • Avatar van Lili Lindenaar
  Reply Lili Lindenaar 30 oktober 2019 at 17:24

  Heerlijke handdoeken die zou ik kiezen.. rode voor m’n jongste zoon, en fel blauw voor mij.. dan weten wij in ieder geval wat onze handdoeken zijn en blijven de andere 2 mannen eindelijk eens hun eigen handdoeken gebruiken… ipv steeds de “verkeerde” handdoek te pakken die voorhanden ligt 🤗

 • Avatar van Geertje
  Reply Geertje 30 oktober 2019 at 17:09

  Wat gaaf zeg! Ik zou graag kans maken op €50,00 shoptegoed. Ik heb even goed rondgekeken op de website en ik denk dat de BADJAS – SOFT JERSEY – WIT/KIEZELGRIJS wel bij mij past! Ik volg je ook op Instagram!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 oktober 2019 at 16:20

  Leuke actie! Ik zou een paar mooie blauwe hammamdoeken en een douchelaken uitkiezen!

 • Avatar van WB de Gans
  Reply WB de Gans 30 oktober 2019 at 15:55

  ik zou gaan voor nieuw keukentextiel. Mooie keuken- en theedoeken …. zelfs bijpassende vaatdoekjes …. chique hoor!

 • Avatar van Debbie Maas
  Reply Debbie Maas 30 oktober 2019 at 15:22

  Leuke winactie, ik zou gaan voor alle rode handdoeken, badhandoeken, douchelakens of handdoekenset. Rood is mijn lievelingskleur en ik kan wel nieuwe handdoeken gebruiken.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 30 oktober 2019 at 15:16

  Wat een mooie badmat zag ik staan en dat net nu onze mat aan het rafelen is gegaan. Dus om geen koude voeten te krijgen zouden jullie me hier heel erg mee verblijden

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 30 oktober 2019 at 14:24

  Ik vind de soft cotton badmatten heel mooi

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 30 oktober 2019 at 14:04

  Leuke actie! Ik ga voor de hamamdoeken 😍 deze zullen ook heel mooi staan als decoratie in mijn badkamer

 • Avatar van jacquelinedewxxs
  Reply jacquelinedewxxs 30 oktober 2019 at 14:02

  Wat een prachtige badhanddoeken en leuke badjas zit veel moois bij

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 30 oktober 2019 at 13:55

  Geweldig wat een leuke actie. Ik zou graag een badjas uitzoeken.

 • Avatar van evevica
  Reply evevica 30 oktober 2019 at 13:41

  Hallo Desiree
  Wat een geweldige winactie, ik doe heel graag mee voor de mooie badjas in lichtblauwe kleur.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 30 oktober 2019 at 13:39

  Wat leuk zeg. Ik ga voor de badjassen, waarschijnlijk voor de kids. Ziet er mooi uit.

 • Avatar van Eva Narcisz
  Reply Eva Narcisz 30 oktober 2019 at 12:40

  Ik vind deze badjas heel erg mooi : https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-softjersey-blauw.html
  Iedereen verdient om een beetje verwend te worden ! Ik zal zonder twijfel dolgelukkig zijn als ik de eigenaresse wordt van deze mooie badjas . Heb een oude saaie badjas dus deze is meer dan welkom  Mooie kleur en lekker warm . Ik ga duimen voor dit shoptegoed.

 • Avatar van Iva
  Reply Iva 30 oktober 2019 at 12:25

  Wat een leuke winactie voor de koude maanden, ik zou inderdaad voor een lekker warme en zachte badjas kiezen! Ik vind vooral de luxe zachtblauwe varianten prachtig 😊

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 30 oktober 2019 at 12:23

  Goedemiddag Desiree

  Je actie komt precies op tijd. Wil graag voor deze nieuwe winter , een andere badjas. Bij de oude begint het te slijten achter de elleboog en ben uitgekeken op de blauwe kleur.
  Ga graag voor de badjas met capuchon in de kleur , antraciet.
  Heb sinds heel kort instagram. Ga je daar verder volgen.

  Groetjes en voor iedereen heel veel succes 🍀

 • Avatar van anja jager
  Reply anja jager 30 oktober 2019 at 12:22

  altijd leuk om zelf een lekkere handdoek uit te kunnen zoeken

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 30 oktober 2019 at 12:06

  shoptegoed altijd plezant, zou er een mooie badjas voor kiezen

 • Avatar van Erika Panjer
  Reply Erika Panjer 30 oktober 2019 at 11:54

  Oh wat komt dit goed van pas wil dolgraag nieuwe badhanddoeken en deze zijn erg mooi leuke verschillende kleuren daar hou ik van

 • Avatar van @Ingedingezinge (Instagram)
  Reply @Ingedingezinge (Instagram) 30 oktober 2019 at 09:35

  Ik zou de duo handdoekenset en gastendoekjes kiezen 🔥⭐️

 • Avatar van yessicaleidner
  Reply yessicaleidner 30 oktober 2019 at 06:57

  Goedemorgen ooh wat leuk en ha ik ben wel heel benieuwd naar de kw a liter van de handdoeken. Komt dit toevallig goed van pas,zijn bezig met onze badkamer alles word vernieuwd nieuwe badhanddoek en washandjes komen zeker goed van pas zou dan de kleur grijs willen best e llen zelfde kleur als onze badkamer tegtegiseels is hihi zou het ddolgra asg willen winnen. Een Ik kende ook die page niet t uiteraard zojuist discounter fb page geliked.
  En uiteraard volgde ik jou a l op alle page

  Groetjes 😘en wederom een super leuke blogartikel

  Fb Jessica jill john leidner & yessica mommie leidner
  Ig Yessicaleidner& jes.jill
  Twitter yessicakoot1
  Pinterest yessicaleidner
  Bloglovin yessica leidner

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 30 oktober 2019 at 06:15

  Jaa ik doe mee, hier kunnen wij wel nieuwe handdoeken en washandjes winnen. Met drie kinderen zit er altijd veel in de was dus graag meer reserve

 • Avatar van Hilde
  Reply Hilde 30 oktober 2019 at 05:34

  Ik zou kiezen voor de badjas SOFT JERSEY – BLAUW/WIT. Wat een uitvinding met steekzakken.

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 29 oktober 2019 at 18:21

  Ik zie dat ze ook kinderbadjassen hebben. Wij hebben sinds eergisteren een jacuzzi in de tuin dus die zouden goed van pas komen, eruit stappen is namelijk best fris!!

 • Avatar van elsbs
  Reply elsbs 29 oktober 2019 at 16:48

  Ik doe graag mee! Kan wel een lekkere warme badjas gebruiken met een capuchon heerlijk, even iets voor mij en niet voor de kinderen haha

 • Avatar van Ilsiee
  Reply Ilsiee 29 oktober 2019 at 15:57

  Deze shop kende ik nog niet, wat een uitgebreid assortiment zeg! Ik maak graag een kansje op dit shoptegoed zodat ik ook een lekkere badjas kan aanschaffen! Groetje ilsiee

 • Avatar van Esmee
  Reply Esmee 29 oktober 2019 at 15:23

  Jaaa toffe actie!
  Ik ben een echte kou kleum dus ik ga zeker voor een warme badjas! En dan de stoere roze versie! Who doens’t love pink!

 • Avatar van sylvia
  Reply sylvia 29 oktober 2019 at 13:38

  wauw, ik zou een aantal nieuwe handdoeken uitzoeken, die waar we ons nu mee afdrogen kun je doorheen kijken, wel aan vervanging toe dus, haha.

 • Avatar van Willeke van es
  Reply Willeke van es 29 oktober 2019 at 09:49

  Oh heerlijk lekker voor de winter, uit de hete douche lekker een warme zachte en Mooie badjas aan.

 • Avatar van Lisanne vd Heuvel
  Reply Lisanne vd Heuvel 29 oktober 2019 at 09:34

  Wauw wat een keuze uit verschillende kleuren en maten! Hier kan ik zeker slagen! Ik zou denk ik gaan zo’n mooie hamamdoek en wat handdoeken voor de badkamer! Niks zo lekker als nieuwe handdoeken, zo dik en zacht! Ik doe dus graag mee!!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 29 oktober 2019 at 08:06

  Heerlijk! Ik doe heel graag mee, ik volg je al op fb en instagram en heb dit bericht geliked. Mijn keuze valt op ; WALRA
  BADJAS – SOFT JERSEY – BLAUW/WIT Twv €49,95 😃

 • Avatar van Bianca Schonewille
  Reply Bianca Schonewille 29 oktober 2019 at 06:34

  Badjas met een capuchon. Ik wist niet dat dat bestond, wat lijkt me dat heerlijk warm.
  Ik heb wat rond gekeken op de site en BADJAS MET CAPUCHON – Magenta vind ik super leuk. Gewoon een erg mooie, warme kleur waar ik blij van wordt ☺️

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 29 oktober 2019 at 03:08

  Prachtige producten! Dolgraag maak ik kans voor onze dochter Stephanie, want die verwacht haar eerste wondertje 👶 💖 en zou het heel bijzonder vinden als ik haar dit zou mogen geven! Prachtige handdoeken en iets voor de baby!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 29 oktober 2019 at 00:44

  Wat een geweldige fijne prijs is dit om te mogen winnen, zeker als je mag kiezen uit de shop van Handdoeken-discounter.nl . Ik zou er zo fijne en mooie warme badjas in de kleur Taupe voor uit kiezen!!

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 28 oktober 2019 at 21:49

  Ik vind het heerlijk om ’s avonds op de bank te zitten in mijn badjas. Er hoeft dan even niks meer. Zo’n lange luxe badjas lijkt me heerlijk in de komende wintermaanden.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 28 oktober 2019 at 21:44

  Nou, daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik wil sowieso een nieuwe badjas voor naar de sauna. En mijn oog is op deze gevallen: https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-met-capuchon-taupe.html.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 28 oktober 2019 at 21:27

  Heerlijk! Ik zou denk ik gaan voor deze: https://www.handdoeken-discounter.nl/theonetowelling-badjas-rood.html
  Daar kun je helemaal in verstoppen zo als het koud is

 • Avatar van Shem
  Reply Shem 28 oktober 2019 at 21:18

  Waaah Sinterklaas is nog niet eens in het land of ik begin al met rijmen, een wel gemeend berichtje niet om te slijmen. Ik gebruik jouw Insta/blog om ideeën op te doen, de beste lifestyle tips en leesvoer voor elk seizoen. Je stukje over selfcare en selflove is mijn favoriet, lekker op de bank met een goed boek is waar ik dan ook het meeste van geniet. @handdoek_discounter een groeiende (web)shop in Nederland, stimuleert de groei van het gat in mijn hand. Als ik mag kiezen ga ik voor nieuwe handdoeken in de kleur blauw, of voor een nieuwe hammam doek voor een dagje sauna in deze kou. Daarom hoop ik dat dit rijmpje jullie heeft verrast en dit setje straks ligt bij mij in de kast! ☺️🤪🍀✌️ #duimenmaar @paolomakor

 • Avatar van Kristel Gubbels-daemen
  Reply Kristel Gubbels-daemen 28 oktober 2019 at 21:17

  Nieuwe handdoeken voor in onze nieuwe badkamer wat we nu aan het verbouwen zijn

 • Avatar van Shemara
  Reply Shemara 28 oktober 2019 at 21:15

  Waaah Sinterklaas is nog niet eens in het land of ik begin al met rijmen, een wel gemeend berichtje niet om te slijmen. Ik gebruik jouw Insta/blog om ideeën op te doen, de beste lifestyle tips en leesvoer voor elk seizoen. Je stukje over selfcare en selflove is mijn favoriet, lekker op de bank met een goed boek is waar ik dan ook het meeste van geniet. @handdoek_discounter een groeiende (web)shop in Nederland, stimuleert de groei van het gat in mijn hand. Als ik mag kiezen ga ik voor nieuwe handdoeken in de kleur blauw, of voor een nieuwe hammam doek voor een dagje sauna in deze kou. Daarom hoop ik dat dit rijmpje jullie heeft verrast en dit setje straks ligt bij mij in de kast! ☺️🤪🍀✌️ #duimenmaar @paolomakor

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 28 oktober 2019 at 20:45

  Leuke actie weer hoor! Ik zou de roze badjas kiezen. Heerlijk!

 • Avatar van Karen de Jong
  Reply Karen de Jong 28 oktober 2019 at 20:44

  Wat een leuke en unieke actie! Het zou super zijn eens matchende handdoeken en washandjes te hebben! Dan kunnen meteen de dunne handdoeken waar gaten in beginnen te komen naar de container! Vooral met een huishouden vol kids worden ze veelvuldig gebruikt! De bamboo kleurige vind ik heel erg mooi!

 • Avatar van Marlies van der Schoor
  Reply Marlies van der Schoor 28 oktober 2019 at 20:41

  Ik zou de Badjas – kobalt blauw samen met een Hamamdoek Sultan – Turquoise en een Hamamdoek – Sultan – Licht grijs uitkiezen.

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 28 oktober 2019 at 20:32

  Heb even lekker rond gesnuffeld op de shop. Die heerlijke badjas in poederroze lijkt me super fijn,die van mij is al een tijdje aan vervanging toe. Ook heb ik hier heerlijk grote douchelakens gevonden, zo fijn.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 28 oktober 2019 at 18:58

  O heerlijk zo’n warme badjas.
  Ik mag dit altijd graag dragen in de herfst/winter.
  Die in het navy blauw vind ik erg mooi

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 28 oktober 2019 at 17:00

  Ik zoek graag een badjas voor mijzelf uit ☘️

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 28 oktober 2019 at 16:53

  Oh mijn badjas is echt bijna tot op de draad verslaten, ik zou voor deze badjas gaan. BADJAS – VELOURS MET CAPUCHON – BEIGE

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 28 oktober 2019 at 16:47

  Ik maak graag kans op dit shoptegoed om een badjas te kunnen kopen voor mijn vriend.

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 28 oktober 2019 at 16:28

  Ik zou voor een mooie badjas gaan voor in de sauna

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 28 oktober 2019 at 16:25

  Wat een leuke actie!! Ik ga in ieder geval voor deze:
  https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-met-capuchon-zwart.html

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 28 oktober 2019 at 15:38

  Ik zag hele fijne bamboe handdoeken…ik loot graag mee hoor!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 28 oktober 2019 at 15:36

  Ik doe mee. Een hele fijne warme badjas heb ik al, dus daar zou ik niet uit kiezen. Maar een stel nieuwe handdoeken, of badkamer matjes, dat dan weer wel. Omdat ik op mijn huidige handdoeken en matjes gewoon zo verschrikkelijk uitgekeken ben. De kleuren passen niet meer bij mijn smaak. Zwart/wit, bruin/grijs en roze zijn op het moment wel dé kleuren in huis en dat hoop ik steeds een beetje meer door te gaan voeren in allerhande accessoires. En daar hoort de badkamer zeker bij :)

 • Avatar van Jeroen de Jong
  Reply Jeroen de Jong 28 oktober 2019 at 14:03

  Hahaha net mijn vrouw! Die woont bijna in haar badjas! Zo’n foute knalroze! Maarja ze vind het erg fijn dus niks mis mee!! Onze handdoeken hebben hun beste tijd gehad en beginnen erg dun te worden! Geen wonder want het was een huwewelijkscadeau van 7 jaar geleden! Maar hun plicht zit erop en ze zijn aan vervanging toe! Welke kleur moet ik eerst overleggen maar ik zie hier al dat er genoeg kleuren en maten te vinden zijn!

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 28 oktober 2019 at 13:52

  Hoi hoi, super toffe winactie! Laat ik nu net een nieuwe badjas nodig hebben :) dat komt ook doordat het bijna mijn favo kledingstuk is haha ;)
  Ik vond de BADJAS MET CAPUCHON – MAGENTA super tof!!!

  Nu duimen maar :)

 • Avatar van Frida
  Reply Frida 28 oktober 2019 at 13:35

  Natuurlijk volg ik je via jouw kanalen. Leuke tips/blogs en acties heb je altijd. Ik kan wel een paar echt mooie goede handdoeken gebruiken als minima. Nu ‘droog’ ik me af met rafelige, derdehands handdoekjes, die nog van mijn moeder geweest zijn, maar eerder poetslappen zijn dan dat je ze handdoeken mag noemen. OOk fijn om een mooie mee te kunnen nemen naar de sportschool natuurlijk ;) Daar gaat nu ook nog een vodje mee. :( ;) Gaaf in hun assorti zijn die handdoeken met die kwastjes!

 • Avatar van Marian van Dijk
  Reply Marian van Dijk 28 oktober 2019 at 13:22

  Brrrr… het gaat nu inderdaad echt koud worden… hoog tijd voor een cosy badjas! Ik zou The One Towelling Navy blauwe badjas kiezen voor mijn man, I love it! Hij ziet er heerlijk uit! Hij moet soms ook ’s nachts aan het werk, dan wordt hij wakker gebeld en moet hij z’n laptop pakken en aan de slag…. dit is een heerlijke badjas om zich dan in te hullen! En de Walra Soft Cotton antraciet badmat is super fijn!! We hebben geen vloerverwarming in de douche en met de winter in aantocht is dit de ideale, zachte, warme, mooie oplossing!
  De handdoeken discounter, die gaan we onthouden!
  Groetjes, Marian

 • Avatar van Michelle de Kroon
  Reply Michelle de Kroon 28 oktober 2019 at 13:22

  Mmmhhh wat een heerlijke actie!!! Ik herken mezelf in wat je schrijft en draag mijn badjas ook erg vaak in huis!! Heerlijk na een lange dag en soms nog een extra warm kruikje erbij!! Mocht ik één van de gelukkigen zijn zou ik beginnen met een mooie badmat! Want ooo mijn voetjes bevriezen nu op de badkamer vloer! Brrr! En wat nieuwe handdoeken zouden ook heel goed van pas komen. De bamboo kleurige vind ik mooi en fris ogen! Duimen!!

 • Avatar van Tessa Cornelissen
  Reply Tessa Cornelissen 28 oktober 2019 at 13:03

  Ik zou graag the one towelling badjas winnen in de kleur taupe. Deze comfortabele badjas lijkt me heerlijk te zijn om zowel thuis als tijdens een wellness dagje te dragen. Relaxen ten top!

 • Avatar van mariska van westen
  Reply mariska van westen 28 oktober 2019 at 13:00

  Ik zou een 2-persoons pakket kiezen in die prachtige kleur groen. Ik ben groen textiel bij elkaar aan het “sparen” voor de badkamer, keuken en toilet, ik ben Feng Shui in mijn huis aan het toepassen ☺️

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 28 oktober 2019 at 12:53

  Ik ben toevallig op zoek naar een nieuwe badjas. Thuis draag ik graag een badjas. De badjas velours met capuchon in de kleur zalm roze is heel mooi.

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 28 oktober 2019 at 12:43

  Wauw, super leuke actie! Ik zou de The One Towling badjas – Velours met capuchon – zalm roze uitkiezen. Lekker warm en ik houd van zachte stoffen. Een luxe, vrouwelijke badjas, erg mooi. Heerlijk om daarin weg te kruipen, niet alleen na het douchen, maar ook tijdens koude, donkere dagen.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 28 oktober 2019 at 12:38

  Ik zou gaan voor het keukentextiel: theedoeken, gastendoeken, handdoeken. Wat een mooie kleuren! Passen mooi in onze splinternieuwe keuken😁

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 28 oktober 2019 at 12:11

  Oh, dat is lekker zeg! Ik zie heel fijne badjassen met capuchon, ik zou denk ik voor een van The One Towling gaan, denk de antraciete <3

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 28 oktober 2019 at 12:03

  Ik zou dolgraag zo”n badjas met capuchon willen. Lijkt me heerlijk om in weg te kruipen.

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 28 oktober 2019 at 11:47

  Ik doe graag mee! Mijn badjas is nu 3 maten te groot en is echt aan vervanging toe! Doet u mij maar een warme velours badjas met muts, lijkt me zalig om in weg te kruipen!

 • Avatar van Bianca Fenna
  Reply Bianca Fenna 28 oktober 2019 at 11:42

  Ik zou de Hamam badjas kiezen (kleur weet ik nog niet). Ik ga graag naar de sauna en loop nu in een best dikke badjas en dat is op de verplichte plekken zoals het restaurant best wel ploffen af en toe. Deze badjas zou een welkome verbetering zijn.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 28 oktober 2019 at 11:37

  Geweldige actie. Een set bij elkaar passende handdoeken voor in onze badkamer lijkt me geweldig. Nu is het een allegaartje van oude handdoeken. De kleur antraciet heeft mijn voorkeur, lekker rustig.

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 28 oktober 2019 at 11:32

  Zo’n heerlijke badjas, heerlijk om op zondagochtend in weg te kruipen. 😍

 • Avatar van Josee Maes
  Reply Josee Maes 28 oktober 2019 at 11:18

  Zalig een mooie warme badjas voor de kille winterdagen.
  Gezelligheid 😍

 • Avatar van Karin Kox
  Reply Karin Kox 28 oktober 2019 at 11:17

  O heerlijk, wat ziet de badjas en comfy uit! Toch zou ik voor een paar nieuwe handdoeken gaan. De mijne zijn helemaal versleten. Ze kunnen echt niet meer. Dus ja, ik zou graag het shoptegoed winnen.

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 28 oktober 2019 at 10:47

  Ik doe heel graag mee
  Een nieuwe warme badjas als cadeau voor manlief die volgende maand jarig is is zeker super leuk ❤

 • Avatar van Melanie Deuze/Janssen
  Reply Melanie Deuze/Janssen 28 oktober 2019 at 10:44

  Oooh heerlijk 😍. Mijn linnenkast kan wel een update gebruiken dus ik zou gaan voor een 2 persoons handdoekenpak in lichtblauw.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 28 oktober 2019 at 10:37

  Wat leuk! Ik zou er twee hamamdoeken van kopen, dat lijkt me zo handig voor bij het zwembad ipv de grote badhanddoeken!

 • Avatar van Lonneke palmen
  Reply Lonneke palmen 28 oktober 2019 at 10:37

  Mooie roze handdoeken

 • Avatar van Hester Schoonderbeek
  Reply Hester Schoonderbeek 28 oktober 2019 at 10:36

  Het zijn allemaal schitterende artikelen, maar ik zou toch voor de badjas gaan! Heerlijk om je helemaal in te wikkelen! Kom maar op met die winter! Love it!!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 28 oktober 2019 at 10:24

  Jaaaa, zó hard aan het duimen voor deze prijs!! Dringend op zoek naar een nieuwe badjas voor mijn saunabezoekjes en heb ook al mooie hamamdoeken voorbij zien komen 😍

 • Avatar van J Vink
  Reply J Vink 28 oktober 2019 at 10:16

  Wauw……zo’n lekkere warme badjas Heel welkom

 • Avatar van Melissaschrijft
  Reply Melissaschrijft 28 oktober 2019 at 10:14

  Wij gaan 6 januari verhuizen naar onze eerste koopwoning en een paar zachte handdoeken zou heerlijk zijn.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 28 oktober 2019 at 10:03

  Ohhh! Heerlijk :-D Ik zou zeker voor een badjas gaan. Mijne toevallig laten liggen en ik mis hem echt dagelijks met dit weer. En deze badjas ziet er heel fijn uit.

 • Avatar van Diede
  Reply Diede 28 oktober 2019 at 09:54

  Oeeeh wat een leuke actie 😍 ik zou gaan voor een badjas voor mijzelf en voor mijn mini 😍🍀

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 28 oktober 2019 at 09:54

  Die badjas ziet er heerlijk comfy uit :D Ik zou ook voor zo’n mooie badjas gaan en zou dan ook meteen een badjasje voor mijn dochter erbij bestellen. Zij draagt ook graag een badjas als ze net uit bad of uit de douche komt en ze is eigenlijk wel toe aan een grotere maat.

 • Avatar van Eleonora
  Reply Eleonora 28 oktober 2019 at 09:54

  Heerlijk relaxte winactie ik zou gaan voor de zachtroze velourse badjas.. Die ik nu heb ik te kort en niet lekker warm.. Duimen!! Succes met je blogs!
  Eleonora

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 28 oktober 2019 at 09:47

  wat een geweldig gebaar, verras mijn moeder maar met dit prachtige exemplaar https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-softjersey-blauw.html een schitterend kado voor haar 92e jaar #duimenmaar

 • Avatar van Betty
  Reply Betty 28 oktober 2019 at 09:45

  Dit is wel heerlijke verwennerij voor iemand die niet van d eherfst en winter houdt en altijd koud is

 • Avatar van Margot
  Reply Margot 28 oktober 2019 at 09:45

  owww dit zou echt zo fijn zijn, mijzelf nooit de aanschaf van een badjas gegund (dochtertje gaat altijd voor wat shoppen betreft en voor mama alleen het hoognodige )
  Ik zou dus absoluut gaan voor een oversized taupe kleurige badjas waarin ik mijzelf heerlijk kan nestelen op de bank met een kopje thee erbij en genieten van een beetje me-time.
  1 November mag ik mijn verjaardag weer vieren dus dit zou wel een onwijs fijn kado zijn, keep our fingers crossed,

  Lieve Groet

 • Avatar van rilana oostenbrugge
  Reply rilana oostenbrugge 28 oktober 2019 at 09:41

  Wat een heerlijke actie. Ik heb zelf altijd een hekel als er een capuchon aan de badjas zit. Dat zit altijd in de weg en ik zet die eigenlijk nooit op. Dus ik zou kiezen voor https://www.handdoeken-discounter.nl/theonetowelling-badjas-navy-blauw.html En dan maatje XL.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.