Beauty

Wellness musthave | Een heerlijke warme badjas

28 oktober 2019

handdoeken discounter ervaring 6 - Wellness musthave | Een heerlijke warme badjas
Je kon het deze ochtend al wel goed merken: de temperaturen gaan flink naar beneden! En zeker met een fijn selfcare avondje doet alleen een pyjama aantrekken na een douche- of baddersessie niet meer genoeg. Een wellness musthave is dan ook zeker een fijne badjas. Ik deel hiervoor graag een heel erg fijne tip met je én mag twee van jullie blij maken met shoptegoed om ook zo’n heerlijke warme badjas uit te kunnen zoeken. Good luck!

handdoeken discounter ervaring 4 - Wellness musthave | Een heerlijke warme badjas

Wellness musthave | Een superzachte en warme badjas

Wat mij betreft is een lekker zachte en warme badjas een onmisbaar item in huis. En echt niet alleen voor na het badderen of douchen voor wanneer je daarna nog even op bent. Als ik een thuiswerkdagje heb op een frisse dag draag ik hem ook gewoon lekker óver m’n kleren. Of ik kruip er in de avond lekker mee de bank op. Dat is net zo lekker warm als onder een dekentje kruipen, alleen heb ik dan m’n handen vrij en zit het om m’n hele lichaam. Maar daarnaast is zo’n warme badjas ook gewoon heel erg fijn voor als je een dagje naar een wellnessresort, sauna, zwembad of spa gaat om tussendoor niet al teveel af te koelen als je wat gaat drinken of relaxen. Een musthave dus!

De badjas die je op de foto ziet is van het merk The One Towelling. Hij is gemaakt van 100% katoen, dat heerlijk zacht aanvoelt als velours, is lekker warm én heeft een grote capuchon. Op de foto zie je de kleur taupe, maar ze hebben hem ook nog in perzikroze, beige en antraciet. Mocht je trouwens op zoek zijn naar een wat meer luchtige badjas, dan kan je hier ook goed slagen want ze hebben er ook zonder capuchon en van een meer gladder geweven kwaliteit. Het is maar net wat je voorkeur heeft :) De badjassen uit het assortiment zijn verkrijgbaar vanaf €23,95 tot €49,95. De badjas die ik op de foto’s draag kost €39,95.

Zowel de luxe, warme badjas als de superzachte handdoek om mijn haren zijn afkomstig van Handdoeken Discounter. De handdoek komt uit de Walra Soft Cotton collectie en is verkrijgbaar van washand tot badlaken en in verschillende mooie kleuren. Misschien wel de meest zachte handdoeken die ik heb gevoeld ♥

handdoeken discounter ervaring 5 - Wellness musthave | Een heerlijke warme badjashanddoeken discounter ervaring 1 - Wellness musthave | Een heerlijke warme badjashanddoeken discounter ervaring 2 - Wellness musthave | Een heerlijke warme badjas

Winactie
In samenwerking met Handdoeken Discounter mag ik 2x €50,00 shoptegoed verloten. Je kan hiermee bijvoorbeeld kiezen voor zo’n heerlijke zachte en warme badjas, of een hele set aan nieuwe handdoeken om je linnenkast een upgrade te geven, een fijne hamamdoek voor naar de sauna of voor op het strand.. Je mag helemaal zelf kiezen!

Meedoen is eenvoudig:
1. Laat een reactie achter onder dit artikel met wat jij zou uitkiezen uit het assortiment (klik hier om rond te snuffelen)
2. Niet verplicht, maar wel voor extra karmapunten: natuurlijk zou ik het heel erg leuk vinden als je mij op Facebook en/of Instagram gaat volgen en het bijpassende berichtje over deze winactie liket, deelt en/of daar een leuke reactie achter laat :)

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 3 november 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 10 november 2019 at 19:58

  Heerlijk, ik zou voor zo’n lekker zachte, supernieuwe badjas gaan. Heerlijk voor een dagje sauna of een ik-heb-nog-geen-zin-om-me-aan-te-kleden op zaterdagmorgen :-)
  https://www.handdoeken-discounter.nl/theonetowelling-badjas-wit.html

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 5 november 2019 at 13:49

  Wat een leuke actie en ik zou gaan voor een heerlijke badjas voor thuis maar ook voor vriendinnenuitjes naar de suana: https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-streep-wit-navy.html

 • Avatar van Sabine ganga
  Reply Sabine ganga 4 november 2019 at 08:18

  Altijd kom ik handdoeken te kort en vergeet ook steeds om nieuwe te kopen.je zal maar winnen.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 3 november 2019 at 21:31

  Ik zou voor een set zachte handdoeken gaan, ze zijn hier nodig aan vervanging toe!

 • Avatar van Wendy Albers
  Reply Wendy Albers 3 november 2019 at 20:20

  Ons tweede kindje wordt echt bijna geboren dus heerlijk zou een goede badjas zijn! Voor, tijdens & na de geboorte in het ziekenhuis en thuis🖤
  Deze vind ik dan erg mooi: https://www.handdoeken-discounter.nl/badjas-velours-met-capuchon-antraciet.html

 • Avatar van Melissa de Jonge
  Reply Melissa de Jonge 3 november 2019 at 19:51

  Laat ik nou aanstaande dinsdag naar de sauna gaan met mn zus na al jaren niet meer te zijn geweest. Bedacht ik me nu net dat een badjas mee nemen een must is daar. Ik ga weer gigantisch bekijks krijgen met mn knalroze hello Kitty badjas. Ja ja ik ben 36 jaar maar hij blijft leuk… Voor thuis dan wel. Dus ik doe ontzettend graag mee. Vind de taupe kleur ook wel heel erg mooi. En zo kan ik de volgende keer iets meer incognito naar de sauna haha.

 • Avatar van Kim padberg
  Reply Kim padberg 3 november 2019 at 19:27

  Wauw! Ik zou gaan voor nieuwe handdoeken. En dan de licht blauwe. Op fb heb ik een foto gepost. Deze kleur vind ik geweldig!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 3 november 2019 at 19:24

  Dat zou goed uitkomen. Ik zou in elk geval dit setje bestellen: https://www.handdoeken-discounter.nl/2-persoons-handdoeken-pakket-zwart.html

1 6 7 8

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
kneipp lippenbalsem review
Budget beauty tip | Kneipp lippenbalsem

De herfst is begonnen en de regen, koudere temperaturen en wind zorgt ervoor dat onze huid weer wat droger en...

Sluiten