Huis & interieur

Xenos lanceert verrassende interieurcollecties voor het najaar

16 oktober 2019

xenos interieur collectie najaar 2019
“Xenos is terug en bruist meer dan ooit!” Als een persbericht zo begint, dan mag er ook wel echt wat tofs aankomen. Nou, dat is ze gelukt! Het moge duidelijk zijn dat Xenos een nieuwe weg is ingeslagen en dat is goed te zien in de nieuwe interieurcollecties voor dit najaar. De nieuwe Xenos interieur collectie bestaat uit vier verschillende stijlen met één duidelijke overeenkomst: het gebruik van lekker veel kleur! Ik laat de nieuwe collecties graag aan je zien en ben benieuwd welke stijl jou het meest aanspreekt.

‘Lees ook: Ken jij de Knit Factory interieur collectie al?’

xenos interieur collectie najaar 2019 xenos interieur collectie najaar 2019

Xenos interieurcollectie najaar 2019

Safari Chique

“Droom even mee. Een chique oud landhuis waar vrouwen tijdens het borduren mijmeren over verre oorden. Met themakamers, waarin geen hoekje onbenut werd gelaten om exotische kostbaarheden tentoon te stellen. Werkelijk alles wat je zag was een lust voor het oog. Spannend, romantisch en overdadig. Dat is Safari Chique. Denk aan warme kleuren als bordeaux en oker, rijke stoffen, exotische bloemen en mooie materialen als marmer, goud en kristal.”

xenos interieur collectie najaar 2019 xenos interieur collectie najaar 2019

Thuis Jungle

“In de verte hoor je zachtjes een rivier kabbelen. Kleurrijke vogels fladderen boven je hoofd. Aapjes schreeuwen naar elkaar en de zon piept tussen het bladerdak door. Zelfs als je in de stad woont, waar je je met Thuis Jungle midden in de natuur. Meubels van gerecycled hout en zwart staal, weelderige (planten)dessins en stoere, grove materialen als riet, bamboe en terracotta lijken rechtstreeks uit de Amazone te komen.”

xenos interieur collectie najaar 2019 xenos interieur collectie najaar 2019 xenos interieur collectie najaar 2019

Verrassende Eenvoud

“Stel je voor: lichte en luchtig ingerichte ruimtes waarin de rust bijna als vanzelf intreedt. Een puur en zuiver gevoel, helder en fris. Verrassende Eenvoud tilt je op en laat de drukte van de dag van je afglijden. Elk item is met zorg gekozen en liefdevol gecombineerd. De materialen zijn natuurlijk, de prints eenvoudig en de kleuren ingetogen.”

xenos interieur collectie najaar 2019 xenos interieur collectie najaar 2019 xenos interieur collectie najaar 2019

Bazar Bizar

“Slenteren door smalle straatjes terwijl je je ogen uitkijkt naar de meest uitheemse koopwaar in alle denkbare geuren en kleuren. Mensen zijn uitgedost in de prachtigste kleuren. Indringende ogen, met zwarte kohl omrand, gluren mysterieus naar je. En als de avond valt, fonkelen de sterren aan de hemel en waan je je in een vertelling van duizend-en-één-nacht. Ga voor een magische sfeer met Bazar Bizar.”

Ook leuk: met de lancering van de vier nieuwe interieurcollecties lanceert Xenos ook de woonstijltest. Met deze test helpt Xenos je bij het maken van de juiste stijlkeuze voor jouw huis. Handig als je twijfelt en wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken :) De nieuwe Xenos interieurcollecties zijn vanaf nu in de Xenos winkels en via de Xenos webwinkel verkrijgbaar.

Ik vind het leuk om te zien dat ik volgens de test uitkom op de Verrassende Eenvoud woonstijl, deze past ook wel echt het beste bij mij en ons huis. Maar, toch zie ik tussen de andere collecties ook wel echt heel erg leuke items.. Ach, gelukkig mag je lekker mixxen en matchen ♥ Dat wordt in ieder geval weer even lekker snuffelen binnenkort want ik heb een aantal items op m’n wensenlijstje gezet zoals een mooi dienblad, siervazen, de ronde mand en wat serviesgoed.. Leuk ook dat het allemaal zo lekker betaalbaar is zodat je nog eens af kan wisselen!

–> Welke van de vier stijlen spreekt jou het meest aan en/of kwam er bij jou uit de woonstijltest?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dio
  Reply Dio 16 oktober 2019 at 08:14

  Ziet er onwijs mooi uit. Tof om te zien dat beschrijven opeens hip worden :)

 • Avatar van Aide
  Reply Aide 16 oktober 2019 at 07:26

  Vind zelf de Thuis Jungle erg leuk en bij ons passen

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 oktober 2019 at 06:03

  Mooie en zee4 betaalbare items 👌🏽
  Leuke shop.

  Een fijne dag

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.