Beauty

Mijn top 5 | Favorieten oktober 2019

1 november 2019

beauty favorieten oktober 2019
Zo aan het eind van het jaar, als de dagen korter worden, lijken de maanden nóg wat sneller dan anders voorbij te vliegen. Het is alweer november! Ik deel in dit artikel graag weer een top vijf van beautyproducten met je die ik de afgelopen maand heb (her)ontdekt. Deze keer; niet zomaar een make-up spiegel (trust me!), ruiken naar de perfecte cocoon-geur, een foundation die mijn nummer één waar ik al jaren trouw aan ben van de plek af heeft gestoten, heel fijne eyeliners en een heel erg fijne lippenbalsem met heerlijke geur ♥

Mijn favoriete beautyproducten (oktober 2019)

beauty favorieten oktober 2019

simplehuman make-up spiegel

Niet ‘zomaar een make-up spiegel’ zei je, leg dat eens uit? Graag! Niet alleen ziet deze make-up spiegel er heel erg mooi uit en is de spiegel lekker ruim van formaat, ook heeft hij een ingebouwde telefoonhouder en USB-poort waardoor je tijdens het make-uppen je telefoon kan opladen (of bijvoorbeeld een YouTube make-up tutorial kan volgen), maar het geen waar ik het meest enthousiast over ben zijn de volgende twee eigenschappen. De spiegel vergroot vijf keer, waardoor je je make-up heel precies aan kan brengen en je wenkbrauwen epileren een eitje is. Daarnaast – en daar komt ‘ie – zit er ingebouwd licht in. En dan niet die van het te felle, te koele of te warme licht, maar een tru-lux led verlichtingssysteem dat eruit ziet als helder daglicht. Zo breng je dus ook in de donkere ochtenden je make-up flawless aan. Hallelujah! Leuk extraatje: het licht dempt en gaat daarna vanzelf uit en gaat weer aan als je gezicht ervoor komt.

De simplehuman spiegel met sensor SE is verkrijgbaar via de simplehuman webwinkel voor €179,99. Misschien een mooie cadeautip voor de feestdagen?

beauty favorieten oktober 2019

Kneipp lippenbalsem

Ik heb hier recent nog een heel erg uitgebreide review over geschreven en hij verdient een plekje in deze top vijf. Want deze Kneipp lippenbalsem is echt heel erg fijn! Bevat enkel natuurlijke ingrediënten, dus géén nasties, zijn vegan en dierproefvrij. Mijn favoriet is de donkerroze Intense Care variant die niet alleen de lippen lekker zacht en soepel houdt maar ook nog eens heerlijk ruikt. Zo’n lekker subtiel rustgevend geurtje. Love it!

beauty favorieten oktober 2019

Lush Yog Nog

Ook dit duo van de Lush Yog Nog douchegel en body conditioner kwam al voorbij met een uitgebreide review en het is mijn favoriete doucheproduct geworden. De geur lijkt bij de eerste snuif een beetje zoetig, maar als je langer doorruikt en als het zich vermengt met het warme water dan ruik je er warme, winterse en licht kruidige geuren in. Echt zo’n perfecte cocoon-geur én dan ook nog eens een lekker zacht huidje door de combi met de body conditioner ♥

beauty favorieten oktober 2019

L’Oréal Matte Signature eyeliner

Mocht je niet zo’n held zijn met eyeliners, maar het wel graag dragen en op zoek zijn naar een mooie matte variant dan is dit dé tip voor jou. Verkrijgbaar in vijf kleuren, waarvan de Greige mijn favoriet is. Brengt door het fijne uiteinde en lengte van de dop heel prettig aan, de pigmentatie is intens waardoor één lijntje mooi dekkend is, hij droogt mooi mat op en blijft de hele dag goed zitten.

Deze L’Oréal eyeliners zijn onder andere bij Bol.com maar ook bij Notino, waar ze zo de helft goedkoper zijn :)

beauty favorieten oktober 2019

Smashbox Studio Skin Full Coverage 24 hour foundation

Zoals je weet ben ik al jaren fan van de Estée Lauder Double Wear foundation, omdat deze gewoonweg de beste dekking en houdbaarheid biedt waardoor ik me de hele dag geen zorgen hoef te maken over mijn make-up, wát ik ook doe die dag. Maar deze foundation heeft één groot nadeel en dat is dat hij wat droog kan zijn en dat werkt – zeker in de herfst en winter – niet heel erg goed met mijn huidtype waardoor droge plekjes, droogtelijntjes en velletjes wat geaccentueerd worden. Ik probeer regelmatig een andere foundation uit, maar niks lijkt echt in de buurt van mijn alltime favoriet te komen..

Tot ik wat YouTube filmpjes door aan het kijken was en ineens deze foundation voorbij zag komen. De lyrische reviews en tutorials maakten me heel erg enthousiast waardoor ik het internet af ging struinen naar reviews van mensen met mijn huidtype én om te kijken welke kleur ik het beste kon bestellen. Ik gokte op de 0.5 (voor een lichte huid met koele ondertoon) en dit bleek de perfecte match te zijn. De dekking kan wat intens zijn, maar als je vooraf je huid goed hydrateert, de foundation mengt met een druppel van een goede primer en hem – zuinig! – aanbrengt met je vingertoppen dan versmelt hij met de huid tot een prachtig resultaat. Net alsof je niks op hebt, maar dan een frisse en egale huid met een satijnen finish. Zó mooi! Mocht je hier en daar een beetje extra dekking kunnen gebruiken dan stip/dep je gewoon nog een klein beetje foundation erover, wat een losse concealer overbodig maakt. De foundation geeft niet af, blijft de hele dag zitten, bevat geen nasties, oxideert niet en accentueert op deze manier geen droge plekjes. En nog een voordeel van deze tegenover die van Estée Lauder: hij komt in een tubetje met klein tuutje waardoor je heel precies kan doseren, want een klein beetje is écht meer dan voldoende en zo pak je niet snel teveel.

Ik kocht deze Smashbox foundation bij Douglas voor €40,70. (Er is regelmatig een -25% actie, dat scheelt een boel dus zeker het wachten waard!)

Deze keer geen skincare tussen het favorietenlijstje, want dat verdient een afzonderlijk artikel. Ik plaatste namelijk na veel uitpluiswerk een bestelling bij Deciem (met The Ordinary en Hylamide producten) en mijn huid zag er na één week al zó anders uit, dat ik daar zondag uitgebreid op terugkom. Stay tuned :)

–> Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 4 november 2019 at 10:43

  Ik ga eens wat testen, leuke revieuw

 • Avatar van budgetproofmama
  Reply budgetproofmama 1 november 2019 at 19:35

  Ben benieuwd naar de eyeliners, deel je deze ook in een aparte blog?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2019 at 08:30

   Leuk dat je het vraagt! Wat wil je er precies over weten? Dan ga ik ermee aan de slag! :)

   • Avatar van budgetproofmama
    Reply budgetproofmama 2 november 2019 at 21:33

    Zelf gebruik ik altijd zwarte eyeliner dus zelf vind ik allerdaagse looks leuk om te zien en hoe dit eventueel kan met de diverse kleurtjes. Ook ben ik benieuwd naar het type applicator😊

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 november 2019 at 14:33

  De spiegel is zo mooi…..
  Lippenbalsems daar ben ik verslaafd aan.
  Deze is een hele goede.
  Zeker nu het buiten kouder is.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.