Beauty

Unboxing | Cosmania Beauty Box 2019

26 november 2019

Cosmania beauty box 2019 inhoud/unboxing
Het komt niet meer vaak voor dat ik nog een unboxing laat zien van een beauty box, maar voor de Cosmania Beauty Box van dit najaar maak ik heel erg graag een uitzondering. Als jij ook een #skincarejunkie bent dan ga je hier vast en zeker ook heel erg blij van worden! Deze box zit namelijk vol met producten van mooie merken waar je op deze manier voor een wel heel leuk prijsje kennis mee kan maken. Ik laat je zien wat er in zit en vertel je er wat meer over.

‘Lees ook: Probiotica in skincare, wat doet dat voor je huid?’

Cosmania beauty box 2019 inhoud/unboxing

De inhoud van de Cosmania Beauty Box 2019

“YES, you’ve got it! Na het grote succes van de voorgaande Cosmania beauty box collecties, sluiten we ook dit jaar af met een exclusieve en feestelijke beauty set.”

Zoals je van Cosmania kan verwachten zitten er weer een heleboel mooie producten in van bekende en minder bekende merken en vooral een boel interessants waar ik al wat langer nieuwsgierig naar was. Leuk om op deze manier kennis mee te kunnen maken én gelijk weer een aantal fijne travelsizes in huis te hebben om mee te kunnen nemen met weekendjes weg en als ik op vakantie ga.

Skincare
Erborian glow shot mask, een sheet mask rijk aan hyaluronzuur en zoethoutextract voor een heldere en gehydrateerde huid
First Aid Beauty face cleanser, een milde reiniger die effectief vuil, make-up en overtollig vet verwijdert (28,3g)
Elemental Herbology cell plumping facial moisturiser, een extra rijke voeding om je huid weer in balans te krijgen (perfect voor de herfst en winter!) (20ml)
Korres cucumber anti-fatique eye mask, een verkoelend en kalmerend oogmasker om wallen en donkere kringen te verminderen (8ml)
Mario Badescu witch hazel & rosewater toner, een exfoliërende toner die dode huidcellen verwijdert en je een stralend huidje geeft (59ml)
Pai Skincare rosehip oil, dé bestseller van dit merk tegen een doffe huid, vlekjes, littekens en fijne lijntjes (10ml)
Paula’s Choice skin recovery serum, een herstellend, hydraterend en beschermend serum (5ml)
Peter Thomas Roth pumpkin enzyme mask, het populaire masker dat de huid peelt met AHA en polijst met kristallen (14ml)
Pixi rose tonic, een kalmerende en voedende tonic die de huid helpt te herstellen, verfrist, roodheid vermindert en heerlijk ruikt naar rozen (40ml).

Cosmania beauty box 2019 inhoud/unboxing

Overige producten
ILIA Beauty liquid light serum highlighter Nova, een prachtige vloeibare highlighter en verfrissend serum in één (15ml)
Malin+Goetz rum bodywash & vitamin B5 body lotion, een heerlijk set voor een oppeppende douchesessie en een gehydrateerd huidje (beide 40ml)
Lavido nurturing hand cream met patchouli, vanilla & shae butter, om je droge handen en nagelriemen weer lekker zacht en soepel te maken (30ml)
This Works sleep plus+ pillow spray, een handige travelsize van de bekende rustgevende kamer- en kussenspray (5ml).

Cosmania beauty box 2019 inhoud/unboxing

In totaal zitten er 14 producten in de Cosmania Beauty Box 2019 die een gezamenlijke waarde van meer dan €150,00 hebben, maar je schaft de box aan voor €39,00 inclusief verzendkosten en je krijgt er ook nog eens een kortingscode bij voor de Cosmania webwinkel. Een heel erg goede deal dus!

–> Klik hier voor de website van Cosmania om de Beauty Box te kunnen bestellen. Mocht je interesse hebben, wees er dan snel bij want ze vliegen ieder jaar de deur uit en op = op!

Ohhh, als skincarejunkie kán ik niet anders dan hier heel erg blij van te worden. Er zitten een aantal producten in waar ik sowieso al nieuwsgierig naar was (Elemental Herbology crème, Pai rosehip oil, Peter Thomas Roth enzyme mask en de ILIA serum highlighter) en de andere producten ga ik ook zeker eens uitproberen. Ben je ergens specifiek benieuwd naar en wil je er een review van lezen, laat het me dan gerust weten zodat ik ermee aan de slag kan gaan :)

Wat vind jij van de inhoud van de Cosmania Beauty Box van dit jaar?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Edith-Sofia
    Reply Edith-Sofia 26 november 2019 at 12:27

    Wat een leuke box, mooie producten! De ILIA highligher vind ik er erg mooi uit zien, het oogmasker van Korres klinkt ook veelbelovend.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 november 2019 at 14:26

      Leuk dat je er ook zo enthousiast over bent! Ik ga de ILIA serum highlighter de komende tijd uitgebreid testen en kom zeker met een review :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.