Media

3x feel good invulboeken

24 november 2019

invulboeken voor volwassenen
Ik merk dat ik, naast de vele woorden die ik op mijn toetsenbord tik, steeds meer het geschreven woord kan waarderen. Okee, ik ben al heel erg lang gek op notitieboekjes en to do list scheurblokken, maar daar schrijf ik meestal wat gehaast wat ideetjes en dergelijke op. Met deze drie feel good invulboeken zit dat nét even wat anders en ik doe er echt m’n best op om er wat moois van te maken. Fijn om mee bezig te zijn om even tot rust te komen en gedachten te verzetten en je hebt gelijk wat moois ‘voor later’. Ik deel deze tips graag met je! Wellicht maakt het een leuk idee voor op je verlanglijstje?

‘Lees ook: Mooie mindstyle boeken voor de herfst.’

invulboeken voor volwassenen

Het grote creatieve doeboek voor volwassenen – Natascha Pitz
Ben je groot geworden met vakantieboeken die je tijdens regenachtige vakantiedagen of lange autoritten de tijd deden vergeten? Keer terug naar die zorgeloze tijd met Het grote creatieve doeboek voor volwassenen. De heerlijke mix van puzzels, raadsels, moodtrackers, kleurplaten, zoek-de-verschillen en doolhoven zorgen voor een creatieve break. Dit boek geeft je een ontspannen time-out in het dagelijkse leven.

Dit is duidelijk het meest creatieve boek van de drie uit dit artikel, maar echt heerlijk om even mee bezig te gaan. Ik zet mijzelf met wat drinken en wat lekkers aan de eettafel, pak er potloden, stiften en een pen bij en ga simpelweg wat kleuren, invullen, puzzelen en schrijven. Heerlijk om echt even mijn gedachten mee te kunnen verzetten :)

Dit boek is voor €14,99 te koop bij onder andere Bol.com | Karakter Uitgevers | ISBN 9789045218861

invulboeken voor volwassenen

Mam, vertel eens… – Elma van Vliet
“Met Mam, vertel eens… geef je je moeder een heel persoonlijk cadeau. Door de boeiende, leuke en onverwachte vragen in te vullen ontstaat er een uniek en persoonlijk boek. Een reis door het verleden van je moeder kan niet anders dan bijzonder zijn.”

Dit boek is dus eigenlijk bedoeld om aan je moeder cadeau te geven en terug te krijgen nadat ze hem heeft ingevuld. Maar, ik heb besloten om deze in tweevoud zelf in te gaan vullen en dan cadeau te doen aan Shae en Cate als ze iets ouder zijn. Niet alleen ziet het boek er prachtig uit, er zitten heel erg mooie, leuke en ontroerende vragen in. Lijkt me een heel mooi cadeau om mijn meiden een herinnering en een kijkje in mijn leven mee te kunnen geven als ze zelf wat ouder zijn ♥

Dit boek is voor €20,00 te koop bij onder andere Bol.com | Uitgeverij het Spectrum | ISBN 9789000367641

invulboeken voor volwassenen

One line a day, a five-year memory book
Okee, dit is misschien geen nieuwe titel in het boekenlandschap maar wel eentje die ik heel erg goed in dit rijtje vind passen. Zeker als je géén persoon bent voor een dagboek waarin je hele pagina’s moet vullen, maar wél graag af en toe een speciaal iets kwijt wil van een bepaalde dag, een bijzondere mijlpaal ergens in bij wil houden en dergelijke. Het boek bestaat uit gedateerde pagina’s met daaronder een paar regels ruimte voor iedere dag, verdeeld over ruimte voor 5 jaar lang. Zo kan je dus in het kort een dagverslagje, idee, uitje of mijlpaal opschrijven en zie je uiteindelijk voor ieder jaar onder elkaar staan wat je de jaren ervoor op die dag hebt gedaan en/of gedacht. Het blijft een heel leuk concept! Zoals je ziet is dit een lekker fris en nieuw exemplaar waar ik 1 januari mee wil gaan starten als mini-dagboekje van ons leven samen. Wederom leuk voor later!

Dit boek is voor €10,99 te koop bij onder andere Bol.com | ISBN 9780811870191

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marushi
    Reply Marushi 24 november 2019 at 18:08

    Wat een leuke boeken! Vooral die grote creatieve doeboek voor volwassenen moest ik wel even om lachen. Dat deed ik vroeger ook altijd hihi.

  • Avatar van Dio
    Reply Dio 24 november 2019 at 13:47

    Vooral die one day planner is leuk. Ik probeer op die manier mijn positieve mindset vast te houden

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.