Lifestyle

De comeback van het Kerstpakket (oproepje!)

25 november 2019

kerstpakket actie 2019 - De comeback van het Kerstpakket (oproepje!)
Vroeger zag ik bij mensen om mij heen leuke Kerstpakketten voorbij zien komen, maar de laatste jaren werd het echter teruggebracht tot een financiële bonus, een cadeaukaart of bijvoorbeeld het zelf uitzoeken van een cadeau. En dat haalt toch wel een beetje dat nostalgische en het verrassingselement van een ouderwets Kerstpakket weg.. Leuk nieuws: het Kerstpakket is helemaal terug van weggeweest! Maar, als ondernemer is een Kerstpakket helemaal niet zo standaard. Daarom leek het mij leuk een Kerst-swap op te zetten met een groepje zelfstandigen. Doe jij mee?

Kerstpakketten worden populairder

Ik vond het dan ook zeker leuk om te lezen dat juist die ‘ouderwetse’ Kerstpakketten weer helemaal terugkomen, alleen dan nét even in een moderner jasje. Zo zie je duidelijk meer variatie, wat chiquere invulling, meer culinaire producten erin en vaak ook leuke woonaccessoires als extraatje. En het feit dat je niet wist wat je mee naar huis kreeg, maakte het toch net even extra leuk. Zo samen een pakket uitpakken met van alles erin wat je misschien niet snel zelf zou kopen, maar vaak wel lekkere en leuke producten bevatte en ook net even wat meer feestelijk. Echt een verwennerij vaak! Ondanks de opmars van de cadeaubon de afgelopen jaren, is zo’n kerstpakket dus weer helemaal terug van weggeweest als eindejaarscadeau.

kerstpakket actie 2019 2 - De comeback van het Kerstpakket (oproepje!)

Oproepje | Doe je mee met een Kerst-swap?

Als zelfstandig ondernemer is het ontvangen van een Kerstpakket helemaal niet zo vanzelfsprekend, want dat zou betekenen dat ik mijzelf iets cadeau moet doen en dan is de verrassing er toch wel een beetje vanaf ;) Meestal geef ik mijzelf wel iets leuks als beloning voor een mooi jaar, maar het lijkt me leuk om dit jaar als een groepje van zelfstandigen elkáár een mooi Kerstpakket cadeau te doen. Helemaal leuk als we allemaal ondernemers in de feel good richting zijn, maar dan weer net allemaal met een andere insteek. We kunnen een budget bespreken en zo lootjes trekken waardoor we elkaar kunnen verrassen met een mooi pakket met wat specifiek voor een ander gekochte items en wellicht een fysiek product vanuit je eigen bedrijf erbij?

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, dan zie ik je mailtje o.v.v. ‘Kerstpakket actie’ graag tegemoet op info@curvacious.nl. Als je dit vóór dinsdag 10 december 2019 doet dan komt er vanzelf een mailtje naar je toe met wat meer uitleg en de adresgegevens + beknopte info van een andere ondernemer. Stel dus zeker in je mail ook jezelf en je bedrijf kort voor en iets over jezelf zoals je hobby’s, waar je een zwak voor hebt en waar je jou ’s nachts voor kan wakker maken bijvoorbeeld. Dat maakt het shoppen voor de ander net even wat makkelijker!

Ook wil ik ook weer dit jaar graag een aantal mensen die het echt goed kunnen gebruiken verrassen met een leuk verwenpakketje. Wil je hier iemand voor aandragen, dan mag je ook naar bovenstaand e-mailadres mailen :)

Ik kijk ernaar uit van je te horen en zo wat leuks op te zetten!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.