Mama & Kind

Kids outfit inspiratie | Have some fun!

27 november 2019

kids outfit inspiratie
Als het op shoppen aankomt is er één ding waar ik heel wat tijd aan kwijt kan zijn: winkelen voor de meisjes! Of het nou om leuke spulletjes voor hun kamers gaat, een goed uitgezocht stuk speelgoed, wat creatiefs of om kleding, ik hou ervan om voor ze rond te snuffelen :) Vandaag maar eens een outfit of the day met Shae online, onze oudste dochter die in januari alweer zes jaar wordt. Ik merk dat ze steeds meer een eigen stijltje aan het ontwikkelen is en haar kleding graag mee uitzoekt, ook zeker als het op accessoires aankomt. In dit artikel laat ik je wat leuke foto’s zien met een erg fijne budgetvriendelijke shop tip.

‘Lees ook: Webshop tip | Lazy Lama.’

kids outfit inspiratie kids outfit inspiratie

Kijk nou, wat een heerlijke foto’s. Instant vrolijkheid! We zitten voor Shae een beetje in een wat rustigere fase qua kleuren en printjes en daar ben ik eigenlijk wel blij mee, want al die loskomende glitters en paillettes van het eraan friemelen de hele dag maakten me gek ;) Maar, zoals je ziet proberen we de kleding wel jong, fris en fun te houden. Speelse accenten, wijduitlopende jurkjes, verschillende texturen, een haarband met kattenoortjes.. Ze trok het aan en straalde gelijk helemaal ♥

Enig idee waar we deze complete outfit gewinkeld hebben? Bij.. Bristol! Eerlijk is eerlijk: ik kom er nooit omdat de winkel hier in de stad niet direct in het centrum zit en ik deze winkel daarom wat vergeten was. Maar wat hebben ze veel leuks en ook nog eens lekker betaalbaar!

Het corduroy jurkje hebben ze in drie kleuren vanaf maat 92 t/m maat 176 en kost €17,99. Het heerlijk zachte fake fur jasje met kleurverloop in de mouwen gaat ook vanaf maat 92 en vanaf €17,49 (nu in de sale) en de haarband met kattenoortjes zijn te koop voor slechts €3,99. Maillot of legging en stoere laarsjes eronder en ze heeft er weer een leuke outfit voor de herfst en winter bij!

–> Wat zijn jouw favoriete winkels als het op betaalbare kinderkleding aankomt?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 november 2019 at 20:59

  Wat ziet ze er leuk uit. Ze word al zo groot.

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 28 november 2019 at 12:48

  Toen ik de outfit zag dacht ik dat het van de Zara was haha! Dat is mijn favoriete winkel dus ik moet ook maar eens bij Bristol gaan snuffelen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2019 at 13:15

   Is ook wel echt wat in de Zara stijl/tintjes he? Ben ook gek op Zara :)

 • Avatar van Sanja
  Reply Sanja 27 november 2019 at 23:12

  Leuke outfit! Ik vind dat de Primark, h&m en Zeeman erg leuke baby/kinderkleding heeft! Laatst nog 4 zakken vol kleding gekocht voor dochterlief Haha :p

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2019 at 09:55

   Haha, heerlijk he dat shoppen voor die kleintjes? Jouw genoemde winkels snuffel ik ook wel eens, ik vind verder Next, Zara en Mango voor kinderen ook erg leuk én betaalbaar!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.